Vill ha!!!

Vet inte vad detta är för djur men vill ha en hemma!!!



/Anna

Nasty put some clothes on

Synd att dessa shorts från Asos inte var a teeny tiny bit mer anständiga... Älskar mönstret!



/Anna

Solsemester-prepp

Jag har precis inhandlat två böcker som jag tänker spara tills vi åker till Rhodos i maj! Beställde dem precis på CDON. Perfekt om alla tar med sig nån bok var så kan man ju ha dem på rotation om man läser klart/tröttnar? OBS: Någon måste alltid hålla ögonen på Wes, 24/7!!!

Detta är mitt bidrag till solsemesterbiblioteket:





/Anna


Revenge

Kollar ni på Revenge som går på trean på torsdagar? Om inte - börja med det! Jag har försökt få in Mamma på serien men hon fick inte riktigt upp intresset pga brist på silverrävar. Anyways, jag är ganska dålig på att följa serier då det är svårt att minnas vilka tider saker och ting sänds på tv samtidigt som jag inte vet hur man laddar ner grejer (är också rädd för att bli tagen av polisen och bli dömd till skadestånd). Men Revenge missar jag aldrig på torsdagskvällar!

Här kommer tre anledningar för er att börja följa serien:

1. Hunkarnas hunk Daniel Grayson!



2. Den lätt obehagliga men komiska kärleksaffären/ömsesidiga utpressningen mellan multimiljonären och datahackern Nolan Ross och megaslemmet Tyler!



3. Superkvinnan Emily/Amanda! Hon pratar flytande japanska, är expert på kampsport, är mångmiljonär, vet allt om hästuppfödning, har dubbla personligheter, har suttit på ungdomsvårdsanstalt - Det finns ingenting hon inte kan eller inte har gjort! Hur ska hon kunna stoppas?! Ingen vet!



/Anna

They're back!!!

Åh vad jag längtar till att hela låten/videon släpps! Brandy och Monica gör duett-comeback och både låten och videon känns som en uppföljning till The boy is mine, fantastiskt!!!



/Anna

Att skriva upp på inköpslistan

Nej, vad säger ni? Ska vi inte bara ta och köpa det här huset i Marbella? Lika bra att avboka resan i maj, jag menar när vi har huset kan vi ju bara dra ner när som.





/Anna

RSS 2.0