Nyckelpigan, nyckelpigan!

En svettig dag på Grönan idag, drack två liter vatten på raken när jag kom hem. Här kommer ett litet bildspecial (Jag var med på en enda bild från dagen, och då jag på denna ser ut som en cancerpatient besparar jag er den upplevelsen. Men jag var med!):


Wes gnider in sitt ansikte med en godisnapp vid hemfärd som avslutning på dagen.

/Anna

Missmatch

Har lite varierade färger på sängkläderna efter en liten misshap i tvättstugan igår... Damn you lila bikinitrosor!



/Anna

Balkonghäng

Ikväll körde jag och Soffy balkonghäng hemma hos mig, svetten lackade. Med magar uppsvällda av vattenmelon fick vi sedan den briljanta idén att promenera hem till Sofie. Då vi klockan tio bara hade kommit till Tallkrogen gav vi upp och tog tunnelbanan hemmåt åt varsitt håll. Trots icke uppnådd målsättning var det ändå en trevlig promenad, vi såg många fina hus som vi var tvugna att stanna och åh:a oss över. Tills husägarna tittade misstänksamt på oss vill säga.

Så jävla taggad inför Grönan imorrn!!!



/Anna

I put a curse on your wandering dick

För guds skull lyssna på Tanya Stephens skiva "Sintoxicated". Jag dör lite i själen för att hon är sån fantastisk kvinna! Lyssna!!!
/ Ewa

Reafynd!

Asos har rea just nu (och fri frakt) och när jag såg att den här klockan som jag spanat på ett tag var nedsatt så slog jag till! Får se hur den ser ut i verkligheten, men jag tycker den känns praktisk då man kan matcha den med både guld och silver i övriga accessoarer.



/Anna

Det blir konstigt när du säger andras namn när vi har sex

Haha, älskar denna! Gillar att hon bland annat varit tillsammans med Peter Jöback...



/Anna

Vacay!!!

Oh yes, nu börjar två veckors semester!!! Körde en grand finale på jobbet genom att flasha en budkille (OAVSIKTLIGT!!!).


Strawberry blonde

Vädret idag känns inte hundraprocentigt så jag spenderar söndagen med att surfa runt på internet efter lite sommar-stil-inspiration för varmare dagar. Tycker att Rebecca Simonsson är skitsnygg i sitt nya orange, nästan lite urtvättade hårfärg! Nästan som Whitney Ports nya färgning. Dock är det en look som funkar om man redan är snygg, men som lätt bara ser ofräsch ut i andra fall.





/Anna


Öppet brev till Ewa

Den här blusen jag har på bilden nedan, är det något som du har i ditt förvar? Den är ju ganska fin faktiskt, tänkte försöka leta upp den.



/Anna

Lookalikes!

Haha, ni måste gå in på den här sidan och se vilken hund som är er doggelganger! Jag vet inte om jag tycker min hund var så porträttlik, men det är ett fint initiativ, då man efter fototestet har chansen att bli ihopparad med en hund som saknar matte eller husse och behöver bli omhändertagen.



/Anna

Favorit i repris

Haha, jag återupptäckte hur rolig och bra Motherlover är...



/Anna

Out of the loop

Läste nya numret av Solo på jobbet idag och Glamourama-Michaela visar upp sin garderob. Är jag helt efter eller är BT-brud-looken från cirka 1997 back in style?



/Anna


Sorgligt

Amber från Teen Mom har tydligen precis försökt ta livet av sig, och polisen hittade henne med ett rep runt halsen efter att Gary larmat! Så hemskt! Jag såg fram emot den nya säsongen av Teen Mom där original-medlemjmarna ska återvända, men nu känns det bara sorgligt. Stackars, stackars Leah.



/Anna

Arenahouse

Älskar Adrian Lux-remixen av Rebecka och Fionas Bullets, det var höjdpunkten på Summerburst för några veckor sedan! Det är dock en låt som liksom bara funkar om man spelar den på högsta volym.



/Anna

Till Karin

Men ja, det är så klart det är du som har gjort armbandet!!!

Handycraft

Idag har jag på mig ett fint armband gjort av en fin vän!



/Anna

Twins

Börje Salming och hans fru... Där kan man snacka äktenskapstycke!!!



/Anna

Okej...?

Fick precis följande kommentar på det här inlägget och fattar ingenting. Jag har varken nämnt Paow eller några tår i någons mun i detta inlägg eller något inlägg innan dess för den delen. Är felkommenteringar den nya felringningen?

"säg fan inte att du har haft dina fucking tår i paows mun, du är bara avundsjuk"

/Anna


I'm on a lion

Inget turisthäng komplett utan att posera vid lejonen i Kungsan. Det var lite läskigt, men Wes pulled it off.





/Anna


I'm on a boat

Idag åkte vi Djurgårdsfärjan, very exciting! Vi körde värsta turistrundan på stan, och Wilton bajsade i ännu en buske. Kanske borde ge ut nån form av bajsguide över stan, där Wes sätter betyg på komforten på olika buskar i olika stadsdelar? Eller en Iphone-app för att hänga med i tidsandan? Hitta en bajsbuske NÄRA DIG! 







/Anna

Byxlös på Ica

Wilton gjorde precis en Lady Gaga och drog ned på Ica i endast fillingar. Observera att detta beslut fattades utan min inblandning, det är mormor som är "hjärnan" bakom detta.



/Anna

Babysitting

Nu är vi hemma för lunchpaus efter en svettig runda till Liljan. Wilton bajsade dessutom i en buske precis bredvid fruktparken men det är besides the point. Grejen var att det blev så varmt och svettigt att vi kunde experimentera lite med Wiltons hår Pauly D-style. Här är resultatet:







/Anna


Don't get naked!!!

Haha, den här videon är så urspårad! En engelsk tjej är helt besatt av Twilight och filmar sin egen reaktion när hon för första gången ser trailern till den sista delen "Breaking dawn". För någon som inte är insatt fattar man inte riktigt det hysteriska anfall hon får av att ett kuvert serveras på ett fat...

Jag älskar "DON'T GET NAKED!"!



/Anna

EEEWWW!!!

VAD VAR DET JAG SA???!!!


Partey!!!

Igår var vi på Summerburst, vilket var trevligt om man bortser från migränattacken jag fick vid elva-tiden. Men hann ändå med att uppskatta tiden mellan 15:00-23:00 så jag är nöjd! Värsta draget var det, och det bästa var att vi delade tält med Robin Söderling! Jag var starstruck! Bland annat här kan ni se mer bilder från Summerburst om det skulle vara av intresse.


Adran spelade lite tidigt tyvärr, hade varit kul att se honom när det var lite mer drag på dansgolvet.


Här ser man Sofie krama Amanda i bakgrunden...


...och här ser man mig och Sofie i bakgrunden (tack Lillan för lånet av jackan!!!).


Robin Söderling med sin flickvän!

/Anna

License to grill

Vi grillade igår i Trånkan, och jag har inget speciellt att säga om det, utan vill bara visa söta bilder på Lo. Wiltons kärlek till Lo har börjat bli lite påträngande...han kan inte riktigt take a hint om man säger så.
Men Lo sätter ner foten!
Wilton och Jack blev lite övertrötta framåt kvällen, och drack rostad lök ur glas och sa att det var vin.
/ Ewa

Mina fina Annor!


Jag blir alldeles varm i hjärtat!
/ Ewa

Plus för sång, minus för klädsel

Älskar ju Lisa Nilsson men hade totalt missat att hon gjorde en Kent-cover inför bröllopet mellan Victoria och Daniel förra sommaren. Är ju inget Kent-fan i normalfall men den här är så fin! Oklart dock varför Lisa är klädd som hon är? Någon som kollade på hela konserten som vet om det var något genomgående tema eller ett enskilt beslut taget av Lisa själv?



/Anna

RSS 2.0