Better on the other side

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det här... Ringde dom varandra och typ sprang in i studion direkt när dom hörde att han hade dött? Dessutom är allt som Chris Brown är inblandat i vidrigt. Kunde dom inte fixat nån annan som sångare?

Tribute till Michael Jackson, "Better on the other side" med P Diddy, The Game, Chris Brown och några mer:

 

/Anna

Got you all fired up with your Napoleon complex

Jag gillar egentligen Mariah bäst "old school", när hon kör balladgrejen. Ofta tycker jag att hennes "coola" låtar med typ rappare är ganska trista. Men jag gillar hennes nya "Obsessed" tillägnad Eminem!

 

/Anna

Less money more problems

Det har varit upprörda känslor idag på jobbet pågrund av vår chef, som trots att han är hemma från Grekland, inte behagade att komma in idag för att göra våra löner. Detta innebär att vi troligen inte kommer få våra pengar förrän efter helgen!!! Kul helg liksom. Som tur är har jag pengar sparade som jag kan låna av men det är ändå dålig stil. Min arbetskamrat P är så barskrapad att hon har lånat pengar ur kassan, haha!

Jag som behövde shoppa lite grejer imorrn inför helgen, fuck it. Tur att mamma aka langaren har lagt ut för min bag-in-box som jag ska ta med mig till Sara på lördag. Vänta dig inte nån återbetalning anytime soon!


Jag har inte riktigt Diddys cashflow för tillfället...

/Anna

Storstadsäcklet

Alltså fy fan vad äcklig Blondinbellas pojkvän är! Han har nån skabbig tävling på sin blogg där läsarna ska gissa vad han har ätit till frukost genom att tolka matresterna kring hans mun. Och nej, jag tänker inte lägga upp bilden för jag mår illa när jag ser den, men klicka här på egen risk.

/Anna

Blond page

Alltså, jag tycker Carolina Gynning är så snygg! Nu har hon klippt sig och ser mycket fräschare ut i håret. Jag skulle vilja ha exakt sån frisyr hon har men inser mina begränsningar.



/Anna

Äpplarö is tha shit!

Midsommarhelgen var typ den bästa helgen ever! Det var underbart att vara ute på landet med alla vännerna, jag är fortfarande helt lycklig av alla skratt, solen, maten och mysigt kollektivumgänge. Wilton verkade också gilla att vara ute i naturen, och vi hade sån tur med vädret, sol varje dag och kalla bad från klipporna!

Fikamys i trädgården


Adama och hans gulliga flickvän Hanna


Lilla Anna och Karim


Wilton cruisar runt hos karlarna


Söta blomsterflickor


Vackra gravida Joanna! Plus söta Lucien med Mamma Laure


Wilton äter lunch i det fria


Frukost i solen, kan det bli härligare?


Sexig dans framförd av Lilla Anna och Mikkel


De starka männen drog upp ett stenblock från havet, macho!

/ Ewa

Lika som bär

Jag säger ju att hon är sjukt lik Christopher Walken i Mia och Klara!



/Anna

Val!

Haha, hittade bilderna från när vi var och förtidsröstade när jag la upp min tragiska-frossar-kväll-bild! Känner mig tvungen att lägga upp denna söta bild på dig när du precis lagt din röst! Oklart vad ditt tecken betyder dock, försökte ursilja ett F eller ett I men lyckades inte.



/Anna

All by myself

Min sambo har lämnat mig för Confederation Cup hos en polare, och nu väntar en lördagskväll i ensamhet. Styrde min kosa mot McDonald's som var STÄNGT! I vrede stegade jag in på ICA och köpte en kladdkaka och en påse chips som jag nu ska tröstäta framför Sommarkrysset.

Tragiskt? Ja. Men sant.


Jag framför tv:n med chips, kladdkaka, samt T's godisburk.

/Anna

Oh my...

Man vet inte om man ska skratta eller gråta när man läser sånt här. Italiens ständigt skandalomsusade premiärminister Silvio Berlusconi ryktas umgås med prostituerade, och för att tillbakavisa detta använder hans advokat sig av argumentet att "historien är osannolik, då Berlusconi kan få hur många kvinnor han vill gratis".

Samtidigt som det är ett vidrigt uttalande, är det fascinerande hur annorlunda både politiken och samhället ser ut i Italien. Kan ni tänka er Fredrik Reinfeldt advokat säga något sådant i en liknande situation?


Kvinnokarlen

/Anna

Your presence still lingers here

Sitter här och gråter vid datorn framför en jättefin film någon tillägnat till Therese Johansson Rojo som blev mördad i Stureby. Den där låten får mig nästan alltid att gråta, men med den här bakgrunden blev det bara för mycket. En sådan söt liten tjej med hela livet framför sig, det finns inte ord för hur hemskt det är.



/Anna

Lauren blir brunett!

Sorry Lilla Anna... Din hårinspiration är no more, Lauren från The Hills har blivit brunett! I och för sig ser det ut som en peruk så det är nog ingen fara.

Men jag tycker hon var snygg i brunt hår!



/Anna

Gavin hjärta Kristin

Jag gillar ju Gavin DeGraw, men är mindre nöjd med valet av Kristen från The Hills som videotjej till nya singeln. Det är ju uppenbart att det bara var för att Gavin ville hångla loss lite, man fattar ju att det är han i luvan redan från början!



/Anna

Djurplågeri

Sånt här tycker jag fan inte är lugnt... Det är absolut inte den lilla pojkens fel, han ville säkert inget ont, men en 4-åring är INTE gammal nog att ensam ta hand om ett djur. Speciellt inte en liten valp! Som tur är slutade allting bra i det här fallet, men det är läskigt hur lätt vissa verkar ta på att ha hand om ett djur (syftar på föräldrarna som uppenbarligen inte hade koll).



Valpen Dyno när han hittades (vid liv!) i avloppsröret efter att ha blvit nedspolad i toaletten.

/Anna

Fuck you very much

Jag gillar Lily Allens nya låt "Fuck you" som hon skrev till George W Bush, den är väldigt trallvänlig! Dessutom tycker jag fortfarande att ni är lite lika, och jag menar det som en komplimang! Tycker att hon är jättesnygg!





/Anna

Snyggkvällen

Snyggkvällen var helt fantastisk!
Det började med drinkar hemma hos mig, och sen var vi på Berns och festade loss.
Vi var alla i vårt esse, och jag måste säga att snyggkvällen verkligen gjorde skäl för sitt namn. Vi var helt enkelt smokin hot allihopa!
Lilla Anna var on fire hela kvällen, och sa till folk att hon var "den vita Beyonce" Så sant!
Här kommer en het bildspecial:

Jordgubbar!


Lilla Anna och Dalila gör sig vackra


Vi mixar strawberry Daqiuris (felstavat?)


 Som Laila sen njöt av


The white Beyonce


Helena med snyggt hår


Snygga Dalila

Det finns också andra heta bilder på helenas kamera, bla på när Lilla Anna smörjer in min ben med olja på pendeltåget, och skriker att hon ska "smeka mig tills tiden stannar" Oerhört sexigt.
Idag är jag tröttaste mamman i stan...

/ Ewa

Gotta let it burn...

Nu ska tydligen Usher och hans stylistfru Tameka skiljas. Ingen överraskning där inte, men ändå sorgligt med tanke på att deras yngsta barn bara är sex månader. Men hallå, vem gifter sig med en man som brukar hångla med överviktiga män från Haiti (har du kvar Superhead-boken på tal om det)?

Nästa fråga jag har är varför i hela friden Tameka valde att ställa upp på den här fotograferingen?! Jag har inte heller något sexpack direkt, men jag menar snälla. Det finns inte ett rätt på den här bilden.



P.S. Mamma, vad fan är Nelssons?! Något du hittat på själv?

/Anna

Regnsöndag...

Fy fan vilken slappdag idag, har inte varit ute någonting! Istället har vi suttit inne, T kollar på något som är "för-VM" i fotboll (minns inte vad det hette) och jag har länsat godisburken han fick från sina elever på avslutningen igår. Nu sitter jag och slöläser bloggar... Kollade Kenzas blogg och hon skrev att hon varit på ett utspring för nån kompis som tog studenten häromdagen, men ser det inte ut som att dom står i Vintertullsparken på bilden? Ser precis ut som våra gamla hus ju? Men där finns väl inget gymnasium? Help me out here!



/Anna

Jag vill ha!

Har ju börjat locka mitt hår ibland med min plattång, vilket jag tycker funkar mycket bättre och går mycket snabbare än med vanlig locktång. Nu har jag sett den här reklamen för Babyliss nya lock- och plattång i ett! En sån måste jag ha! Är det nån som har hört om den är bra eller inte?



/Anna

Alex Schulman hatar Statoil i Bålsta

Jag brukar läsa Alex Schulmans blogg ibland, men nu lite oftare än vanligt för att jag väntar på att han och hans flickvän ska få sin bebis! Vet inte varför, men jag blir väldigt exalterad av sånt, när man liksom vet att den kan komma när som helst.

I alla fall, för ett par dagar sedan skrev Alex ett hatinlägg riktat till de anställda på en Statoilmack i Bålsta. Bakgrunden var att Alex själv hade varit i Köping för att köra upp för körkortet, och hans flickvän Amanda skulle köra dit ensam för att möta honom när uppkörningen var över. Höggravid som hon är hade hon dock fått förvärkar under sin bilresa till Köping, och stannat vid den här macken i Bålsta. Där hade hon bett personalen att skjutsa henne i hennes bil till sjukhuset. Eftersom det var två mil till sjukhuset och de inte kunde lämna sitt jobb hur som helst, sa de att hon kanske kunde ringa en taxi.

Detta blir Alex väldigt upprörd över, medan jag har full förståelse för personalen. Alltså SJÄLVKLART ska man hjälpa till så gott man kan, till exempel ringa taxi eller ambulans, men jag tror inte att min chef skulle bli överlycklig om jag bara åkte iväg från min arbetsplats flera mil helt plötsligt. Och hur skule dom ta sig tillbaka om dom skjutsade Amanda i hennes bil? Jag skulle aldrig ens föreslagit det om jag var hon, verkar vara en dum och krånglig idé från början.

Dessutom var ju Alex inte särskilt långt därifrån, men han var medveten om att hon hade fått stanna bilen på grund av förvärkar och valde ändå att stanna kvar för sin uppkörning. Borde inte han ha avbrutit vad han höll på med och kommit och hämtat henne istället för peronalen på Statoil? Eller? Har jag fel? Är jag totalt hjärtlös och okänslig?

/Anna

Cruel summer

Ett deprimerande meddelande till alla berörda:

Wilton kommer få fira sin första födelsedag utan sin moster i närvaro. Jag fick beskedet idag att jag inte kommer att få ledigt den söndagen pågrund av att tre är på semester den helgen och INGEN kan vara ledig. Däremot fick jag söndagen efter Saras inflyttningsfest/er fjortisfyllefest ledig, det vill säga då blir det PARTY!

Jag fick dock ledigt måndagen efter Wiltons födelsedagsfest, och löfte om att få gå tidigare om det är jättelugnt, det vill säga att jag kanske kan komma på eftermiddagen nån gång medan ettåringen fortfarande är vaken (och kan få presenter)!

Btw vill jag bara meddela att Wiltons babysked kommer till stor användning här hemma, idag var den med T på grillning med skolan, till nån räksallad han skulle ha på sin korv.

/Anna

The virgin daughters på femman

För det första: Mamma, jag hittar ingen bild på den där linnekavajen från Matinique! Men här är deras hemsida i alla fall, märket säljs bland annat hos MQ.

Nu till kvällens chock, kollade på en dokumentär på femman som hette "The virgin daughters" som handlade om den kristna renhetsrörelsen i USA där tjejer "uppmuntras" till att spara sig till äktenskapet. Bland annat annordnas "Purity Balls" dit flickor får gå med sina pappor och fira att dom inte ens ska hålla en kille i handen innan de gifter sig.

Alltså jag vet inte varför, men jag fick sjuka pervovibbar av samtliga pappor i den där dokumentären. Flickor så unga som fem år går på den här balen, varför diskuterar de ens sex och relationer med sina pappor?! En elvaårig flicka satt och nickade medan hennes mamma berättade hur fruktansvärt upprivande det hade varit för henne att ha relationer till andra män innan hon gifte sig med sin dotters pappa. Är det ens något som en elvaåring behöver vara involverad i?

Känns bara ofräscht alltihopa.

Gick inte att bädda in men här kan man se lite av the craziness.

/Anna


Snyggkvällen nalkas

Man skulle lätt kunna påstå att uppladdningen inför snyggkvällen har börjat. Idag var vi på IKEA, och hittade snygga outfits, vad tycks?

Helena a.k.a Queen bee


 Anna nyckelpiga


Spiderwoman och Queen bee. Hot as always!

/ Ewa

Dennis M ger oönskade tips

Dennis M är verkligen för mycket. Nu verkar det som att han satsar på någon form av värvningsturné bland andra bloggare för att "hjälpa" dem med sina "viktproblem". Jag brukar läsa Shecity-Petras blogg och nu såg jag att han bland hennes kommentarer bland annat uppskattar hennes vikt till 85 kilo samt ber henne ta kontakt med honom om hon vill ha "en hjälpande hand". Vad är hans problem?!

Utdrag ur hans kommentar:

"I dagsläget behöver hon verkligen gå ner ett antal kilon även om hon fortfarande är väldigt söt, jag uppskattar hennes vikt till ca 85 kg med tanke på att hon är så pass lång som hon är och det är MYCKET! Hon skulle behöva inse att en dag kommer hennes bröst bli FÖR stora och då är det för sent!"

/Anna

BB tar studenten?

Nu ska jag vara en tant här, men jag förstår inte den härliga känslan av att ha "klarat av" gymnasiet när man som Blondinbella tar studenten med IG i en tredjedel av alla kurser. Får man ens ta studenten då? Känns sjukt trist att fira när man vet att hösten är vigd åt Komvux.

Hon är en sån mytoman, var det inte hon som skulle börja plugga juridik direkt till hösten och ger råd till sina stackars läsare om hur man klarar av både jobb och skola och blir en superwoman? Hon måste ju vara en av de med sämst betyg i hela skolan. Hon borde tagga ner lite och erkänna att hon är en vanlig människa som faktiskt inte är bäst på allt hela tiden.


Blondinbella är tillgjort glad inför studenten.

/Anna

Sommarhus

Jag blev just lite carried away på Hemnet och började kolla på eventuella framtida sommarhus för oss. Vad säger ni tjejer, jag röstar på detta:


En enkel liten altan med pool, bra för poolpartyn och liknande.


Anslutande poolhus, bra om man vill chilla lite efter doppet alternativt adoptera en pojke från en ungdomsvårdsanstalt och låta honom bo där och kalla honom Ryan.


Ett av badrummen med jacuzzi, om man skulle tröttna på poolen.


Ett av dom 11 rummen...

Dessutom ligger det i Sollentuna, dit ska vi väl lyckas ta oss kommunalt?

/Anna

Cool guys dont look at explosions

Ok, jag kan tydligen inte lägga upp youtube-klipp här, kan du visa mig nån gång Anna?
 Så ni får helt enkelt kämpa lite själva, och gå in och kolla här.
Det är från Mtv Movie awards, med han som gjorde den fantastiska Motherlover.
Han är bara för rolig. Jag skrattar.

"Mark Wahlberg is wearing a hat"

/ Ewa


Benny hjärta Gudrun

Jag älskar det här!

Benny Andersson har donerat EN MILJON kronor till Feministiskt Initiativ, för att han enligt ett pressmeddelande "sympatiserar med Gudrun Schymans envetna kamp för jämställdhet" och ser henne som en rakryggad politiker som kommer göra stor skillnad om hon får en plats i Europaparlamentet.

Jag har alltid tyckt Benny verkar vara en söt gubbe, men nu... Han steg till nya höjder i mina ögon! I love you Benny! Jag kanske till och med kan höra "Du är min man" utan att spy efter den här insatsen.



/Anna

The bitch is back!

Uppföljning på inlägget nedan samt Lilla/Farbror Annas kommentar:

Jag vet! Spencer var skitfånig under hela ceremonin och förstörde den potentiellt fina stämningen! Och han var ju vidrigare än någonsin när han skulle försöka övertyga Heidis mamma om att han var en changed man. Och hoho vad roligt det var när Holly var stupfull på rehearsaldinnern och spårade ur och höll världshistoriens sämsta tal.

Jag håller dessutom med om att det bådar gott inför nästa säsong med Kristen! Hon håller inte tillbaka! Hon ger järnet!

"You fucked with the wrooong girl, dude!" (Se trailer nedan)

The Hills - MTV Shows

/Anna

I love a good wedding

Kollade precis på säsongsavslutningen av The Hills, när Heidi och Spencer gifter sig. Schysst av Spencers polare att ta med Stacie the bartender som sin date?! Vad tänkte han med, fanns det ingen annan tjej han kunde bjuda med? I vilket fall tycker jag att bröllopet var fint, och jag fick till och med en tår i ögat vid något tillfälle vilket är helt oacceptabelt. Men jag är så lättrörd nu för tiden, först studentflaken idag och nu ett bröllop.

Shit, tänk om jag gråter på bröllopet vi ska på om några veckor, det är ju inte ens min kompis som gifter sig! Skulle det vara skämmigt? T skulle säkert tycka att jag ställde till en scen.

The Hills - MTV Shows

/Anna

Den första kyssen

Idag hängde vi med Gabriela och hennes dotter Leah, som var på besök i stockholm. Det blev en stor dag för Wilton, han fick sin första kyss! Han såg lite chockad och generad ut, men jag tror han gillade det... Vem skulle inte vilja ha en kyss av en sötnos som Leah?

Det började helt oskyldigt...

She leans in, wilton sitter stel som en pinne..

Kolla skräckminen!

Efteråt spelar Wes cool och fortsätter äta.

/ Ewa

Att bajsa på sig eller ej, det är frågan...

Harley bajsade på sig idag inne på personalrummet. Det var jättesorgligt men samtidigt väldigt äckligt, eftersom det luktade i typ tre timmar efteråt och ingen kunde ta sin fika. Harley skämdes jättemycket och satt i sin korg med nedböjt huvud.

Förutom att detta var en spännande episod ur mitt liv så leder det mig in på en ständigt pågående diskussion i vårt hushåll om huruvida en hund kan "bajsa på sig" eller inte. T säger att dom kan det, medan jag hävdar att det är omöjligt då det krävs ett par byxor för att bajsa på sig. Jag menar att om en hund bajsar inne bajsar den bara på ett olämpligt ställe, inte "på sig" som om man inte hinner få av sig sina kläder.

Vad tycker ni? Feel free att diskutera vidare i kommentarerna!


Den här hunden kan bajsa på sig

/Anna

Million dollar smile

Jag fick äntligen iväg mig själv till tandläkaren igår, för första gången på..sisådär fyra år.
Jag befarade det värsta, eftersom jag har blivit the queen av småätande sen jag fick Wilton, men tro det eller ej. Mina tänder var perfekta!
Så det firade jag genom att köpa brownies och glass, nu är det ju bara att moffa på när jag inte har några hål! Eller?
Sedan satt jag och Helena ( Och Wes) utanför mitt hus och solade, och Wilton fick väl lite mer bonnbränna. (Hur ska jag göra, han vägrar ju sitta lugnt i skuggan!?)
Kvällen avslutades med ett magnifikt avsnitt av "Mommas Boy" tillsammans med lilla Anna. En fantastiskt drabbande serie, har ni sett den?

Wilton gosar med vackra underbara gudmor. Kärlek!

/Ewa

Dagens shopping

Idag har jag köpt följande (vilket illustreras ytterst dåligt på bilden):

Färgglad sjal från Indiska (som vi kollade på i fredags) samt svarta brallor från Filippa K.



/Anna

Spencer Pratts rapvideo

Alltså jag vet inte vad som är mest sorgligt i den här videon. Är det Spencer som tror att han är Jay-Z eller Heidi som tror att hon är Beyoncé och står och kråmar sig i bakgrunden?

(Videon kommer inte igång förrän efter 20 sekunder)

 

/Anna

RSS 2.0