Trendsetter

I knew it, I knew it... Jag är så jäkla före min tid alltså, nakenråtta-looken är all over the place! Nu bleker Elin Kling ögonbrynen också, tur att jag inte förhastade mig och började med att fylla i mina. Nu är jag så sjukt trendig så jag vet inte vad, och det är helt naturligt.



/Anna

Bonnbränna

Älskade syster! Jag började seriöst gråta lite när jag läste inlägget nedanför...du gjorde min dag!

Jag är kanske bara en sådär mamma dock...jag upptäckte just att wilton fått bonnbränna:

Ok, det kanske inte syns så mycket på den här bilden, men tro mig, han har t-shirt märken på armarna...shit.

/ Ewa

"This is just a tribute"

Grattis på Mors Dag alla underbara mammor i min familj!

Eftersom min egen mor är utomlands och dessutom (om rätt ska vara rätt) redan har blivit firad så får jag fokusera detta inlägg på den nyaste mamman av de två. Grattis Ewa till ditt första år som mamma!

Du har inte bara klarat av detta år galant och visat att du är världens (tillsammans med vår mamma) bästa, roligaste, omtänksammaste, smartaste, modigaste, starkaste och duktigaste mamma. Du är också världens vackraste mamma!









/Anna

P.S. Min mamma är också BÄST!


Booty meat

Anna när du lägger ut så fula bilder på mig så känner jag mig lite skamsen.

Det var faktiskt inte bara jag som posade sexigt.




/Ewa

En dag i V

Idag har jag haft ett otroligt härligt besök här i V av Karin, Ewa och Wilton! En trevlig dag i solen med allt vad V har att erbjuda, som mitt jobb, en sväng på Gina Tricot, samt lunch i hamnen. It was a good day!


Wilton är nöjd och glad med ett kamerafodral.


Gudmor Karin hjälper till med utfodringen av Wes!


Karen the Godmother.


Mamma försöker tigga en puss men Wes ain't having none of that...


...utan vänder andra kinden till.


Free at last!


Posing-bananza i hamnen!


Karin och Ewa tar sig tid att posa sexigt på en parkbänk...


...medan Wes sitter unsupervised i vagnen, chockad.

/Anna

"I ain't a monster"

Chris Brown "talar ut" för första gången efter misshandeln av Rihanna i en risig hemmavideo med Bow Wow i bakgrunden. Han känns som en tolvåring som tycker att alla "hatar" för att dom tycker att det han har gjort är vidrigt. Jag tror inte hans PR-människor har godkänt detta direkt...





/Anna

The perfect size

När man letar jobb (desperat) hittar man lätt annorlunda annonser. En annons var som assistent på ett klädföretag, enda kruxet var att man vara tvungen att hoppa in som passformsmodell på kontoret också. Inte riktigt mitt typ av jobb kort sagt. I alla fall stod måtten utskrivna man var tvungen att ha som passformsmodell för storlek 36, och när jag såg att man skulle vara 172 lång som jag är exakt var jag ju tvungen att ta fram måttbandet och plåga mig själv. Men det var inte så farligt! Höftbredden var exakt rätt, och bysten var två cm för stor på mig (fråga mig inte hur det gick till). Enda problemet var ju midjan såklart, fyra cm för tjock. Jaja, man kan inte få allt här i världen.

/Anna

Baby jag kan se din gloria

Den här svenska covern på Beyoncés Halo tycker jag var lite fin. Och att videon är "En kärlekshistoria" är ju fint det med.



/Anna

Men åh...

Jävla skit att jag bor i V. Är på jakt efter nya kuddar till vårt hem (jag behöver lite förändring i och med mina planerade tavelinköp plus att allt har sett likadant ut i över ett år här hemma), och var just inne på Mimous hemsida bara för att upptäcka att dom har utförsäljning till 50-70% i veckan! Typ alla våra kuddar kommer därifrån och jag älskar typ allt dom gör, det vill säga jag skulle säkert kunna göra värsta fynden.

Så Ewa eller pappa, om ni inte har nåt bättre för er kan ni ju åka förbi och shoppa lite åt mig? Jag letar just nu efter svart/vitt/lila/grönt/rosa i olika mönster, motiv eller material. Ni hör ju, jag är ju öppen för det mesta!

Men seriöst, Ewa, om du letar efter nåt till dig själv i nya lägenheten borde du åka förbi, dom har skitmycket fint!

VAR
Outletbutiken
Öregrundsgatan 3 (ingång Invito Shoes)
115 59 Stockholm
(T-bana: Gärdet)

NÄR
Onsdag 27 maj kl 10-20
Torsdag 28 maj kl 10-19
Fredag 29 maj kl 11-18
Lördag 30 maj kl 11-17

Lite av det jag vill ha:


Den här har vi ju i grönt men jag skulle vilja ha två stora svarta




Jag vill ha alla färger i "Siam" i råsiden!

/Anna


Artically challenged

Tack för tipset om art.com! Men det påminde mig dessvärre om varför jag dröjt så länge med att fixa tavlor hem till oss... Jag är så dålig på det! Alltså jag vet ju vad jag tycker är fint och inte, men jag har ingen aning om hur jag ska kombinera olika motiv och hur jag ska få det att passa in här hemma. Det blir så krångligt över internet också, jag skulle vilja ha alla bilder hemma och testa olika kombinationer. Men jag älskar den du har och såg att den fanns i ännu större format. Tror jag ska köpa den åtminstone, älskar färgerna, älskar van Gogh överhuvudtaget. Om du inte misstycker alltså? Vi bor ju inte ens i samma stad, men du får säga ifrån om du vill!


Loves it!


Snöade in på blomstermotiv totalt också, är det tantigt? Dessutom har jag ju en man till sambo att ta hänsyn till.


Skulle vara fint med flera Vogueomslag också, men återigen, jag bor med en man.


Gillade färgerna i den här, men kanske lite obehagligt med mannen i förgrunden?


Den här fanns bara i små format, skulle vilja ha en stor version av denna!


Spårade ur och började kolla på strandbilder. Älskar färgerna i den här, men lätt att det känns som Gallerix-konst, som alltid när jag ska kolla på tavlor.

/Anna


Öppet brev!

Detta är ett öppet brev till Karin och Ewa:

Jag ser mycket fram emot att ni kommer hit på fredag! Jag har städat hela dagen idag för att det ska vara förberett (eftersom jag jobbar alla dagar fram till fredag), så att ni inte ska behöva må dåligt när ni kommer hit! Lite tragiskt när man finner lycka i den förbättrade sugeffekten i dammsugaren när man precis bytt påse, men det var verkligen som en helt ny dammsugare! Kan bero på att påsen var typ sprängfylld, plus att det stack ut en salt pinne ur öppningen när T tog ut den. Jag minns inte ens när jag senast åt salta pinnar.

Anyways, det ska bli kul att ni kommer! Lämna gärna förslag eller önskemål på vad ni vill se/göra när ni är här (eftersom V är ett sådant exotiskt turistmål) i kommentarerna.

Bra, tack, hej!

/Anna

Van Gogh

Förresten, äntligen har jag tagit tag i mig själv, köpt en ram, och fått upp den vackra tavlan jag fick av underbara Helena!
Fin va?


/ Ewa


In the summertime

Allt känns så härligt när det är varmt och soligt!
Idag var vi i rålis och solade, wilton satt under ett nyinköpt parasoll som tyvärr blåste sönder under dan, så det blev en dyr solstund...

Jag hade också köpt ett litet strandset som han kunde leka med, men jordgubbarna lockade mer...



Brunbrunbruna Laila dök också upp, och fick oss andra att se ut som spöken.


Wilton tog sin chans att äta av Dalias glass när hon tittade åt ett annat håll


 Man blir lite dåsig efter en dag i solen, Wilton chillade på vägen hem.

/ Ewa

OH NO!!!!!

Minns du att jag tjatade om Wiltons blåmärke i tandköttet?
Nu börjar framtänderna titta fram, och som jag var rädd för, så ser de bruna ut!!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!
Wilton kommer bli mobbad! Jag är så olycklig!

Wiltons olyckliga framtid?

/ Ewa


Hjältehunden!

Vi har alla gråtit lite på jobbet idag när Petra berättade om sin familjs hund som dog igår. Hon dog i alla fall som en hjältehund och utan hennes insats hade troligen hennes husse dött istället.

Läs här om hennes insats.


Kita

/Anna


Dagens outfit

Idag ska vi till öppna förskolan i skogås, och försöka ragga vänner till Wes.
Dagen till ära inviger han sommarshortsen. Är det för tidigt? det ska ju bli varmt idag!

Snygga shorts från H&M, cool rocktröja från KappAhl. Plastgrej i munnen privat.

/ Ewa

Varning, osmakligt inlägg...

Mitt liv är så fullt av glamour och lyx, jag borde verkligen vara med i nån glammig tidning, typ Mama.
Nu när jag satt vid datorn så kände jag att Wilton drog sig mot mitt ben när han lekte under mig. Jag trodde han ville gosa lite.
Sen såg jag detta:


Wilton snöt sig på mina leggings helt enkelt. Tack för den.

/ Ewa

WTF?!

Herregud säger jag bara, vad är det för fel på folk?!

Vi pratade ju om "Hogan knows best" på MTV för nån dag sen, och om hur vidriga alla inblandade verkar vara. Sedan showen spelades in har ju tydligen Hulk och Linda separerat, varefter Hulk bland annat blivit tillsammans med en av Brookes kompisar och Linda skaffat sig en boytoy vid namn Charlie som är fyra månader yngre än hennes dotter. Jag hänger inte helt med i svängarna, men nu har tydligen Brooke tagit Hulks parti i fighterna mellan föräldrarna, och mamma Linda har gått i taket och löser detta genom att förnedra sin dotter offentligt!

I ett öppet brev till Perez Hilton skriver hon bland annat:

"Brooke has always had a problem telling the truth. If it is her claim that her breasts are natural or she hasn't been banging the crap out of the pot head $tack for the last 3 years, then her comments of Charlie being a year and a half younger than her are again a complete fabrication (they are 4 months apart)."

Dessutom hotar hon med att hennes pojkvän Charlie också ska ge ut en skiva som enligt Linda "will easily surpass any of Brooke's records sales".

Fy fan vilken vidrig mamma alltså.


Linda och hennes nya pojkvän Charlie Hill.

/Anna


The attack of the kanadgås

Vilken tur att min kamera är återfunnen, så jag kan lägga upp bilder ur mitt spännande liv igen. Alltså bilder på wilton.
Idag var Wilton på skansen för första gången! Med mig och gudmor Helena.
Det var ett mycket lyckat besök,vi vände på vagnen så han fick åka framlänges, och det var en hit. Han var nöjd hela dagen, inte ett enda gnäll! Han kollade på en stor kossa i närbild, och det var spännande tills kossar råmade högt och skrämde honom.
Sen skulle vi ha en harmonisk matpaus i solen, som tyvärr blev dramatiskt avbruten av en galen kanadagås som försökte attckera oss, och sträckte ut sin lilla tunga i ett stridsvrål. Både jag och helena blev panikslagna, och jag kastade ner wilton i vagnen, och lämnade helt sonika Helena att plocka upp och slåss mot det vilda djuret, Sån vän är jag.
Wilton behöll dock lugnet under krisen.


Wilton med Gudmor. Han vänder sig om och väser: Push it faster ese...

/ Ewa

DESPO!!!

Hallå jag måste klippa mig och färga håret NUUUUUU!!! Varför svarar inte Li på mitt sms jag skickade henne igår, kan hon ha bytt nummer? Jag är i desperat behov av hennes tjänster.


Så här fin och sommarfräsch vill jag se ut omgående.

/Anna

Wilton the model!

Inspirerad av dina bilder i inlägget här under, presenterar jag härmed lite bilder från min och mammas fashionshow vi hade med Wilton inne på H&M häromdagen (när mamma Ewa var upptagen i kassan och vi hade fria händer att förnedra hennes son).


Wilton kan vara sig själv bakom sina hjärtformade solglasögon (all kidding aside tycker jag faktiskt du borde köpa dessa åt honom, han älskade dem!).


Wilton i sin kanske inte allra bästa vinkel med fiskarhatt.


Oj vad kul vi hade åt honom när han fick på sig ett rosa diadem.


Allt var frid och fröjd en stund...


...men sen blev det inte så kul längre. Mormor skrattar dock fortfarande gott i bakgrunden.

/Anna

Wilton och mysteriet med kameran

Du kanske minns att jag tjatat och tjatat om min försvunna kamera?
En dag var min kamera bara borta, jag letade överallt, i wiltons leksakslådor, i frysen, i garderoben o.s.v.
Men ingenstans fanns den.
Tillslut var jag helt övertygad om att jag i ett anfall av tankspriddhet hade råkat slänga den i soporna. Jag kände mig väldigt bitter och arg på mig själv som du kanske förstår.
Men se livet! Igår såg jag plötsligt Wilton sitta och leka med nåt, min kamera!
Jag har fortfarande ingen aning om vart kameran har varit hela den här tiden, han hade väl gömt undan den på nåt smart ställe antar jag.  Hursomhelst, nu är familjefriden återställd.




Den lilla detektiven

.

/ Ewa

Space Cadet

Är jag helt ute i molnen och svävar när jag ens för en sekund funderar på var man skulle kunna hitta en sån där liten dress som Blake Lively har på sig på den här bilden?



/Anna

Get over yourself

Det här är lite väl... jag vet inte vad. Jessica Biel, skådespelerska mest känd från serien från helvetet aka "Sjunde himlen", hävdar att hon inte får några roller för att hon är för vacker. Girl, please! Alltså, missförstå mig rätt, jag tycker verkligen inte att hon är buttugly eller nåt, men varenda skådespelerska i Hollywood är ju typ övernaturligt vacker och de får ju jobb, så varför skulle inte hon få några på grund av sitt utseende? Hon får nog inse att det ligger andra orsaker bakom bristen av karriär.

PS. Jag önskar att jag kunde låtsas att jag inte får nåt nytt jobb för att jag är för vacker. Kanske ska börja köra den när folk frågar hur det går med arbetssökandet?



/Anna

Top of the world!

Nä, jag sitter inte bara och häckar när jag är ensam hemma en lördagskväll. Nu har jag precis avslutat en liten workout till min favoritträningslåt med Pussycat Dolls. "Top of the world". Ja, jag är en fjortis.

På tal om fjortisar skulle T visa en video på Facebook i morse på några elever i hans skola som hade gjort en dansuppvisning till "Single Ladies" med Beyoncé (inte lika bra som orginalet men ett starkt försök). När han lämnade mig ensam vid datorn började jag skriva en kommentar under videon i hans namn, typ "Riktigt snygga ni ser ut brudar, så jävla schysst video, shake that ass..." Haha, T blev helt galen när han såg vad jag höll på med och frågade om jag ville att han skulle få sparken. Men jag tänkte ju inte posta kommentaren... Även om det vore kul att ge T pervostämpel på jobbet.



/Anna

Härliga grabbar

TV4 gör ett halvdant jobb med sina rekryteringar känns det som... Först Max Grinndal som misshandlade sin gravida flickvän och slog henne i magen för att hon inte ville göra abort, och nu Magnus Hedman som tydligen pysslar med droger. Men enligt honom själv är han oskyldig såklart, tydligen hade han lånat brallorna med knark i från nån kompis. Härlig arbetsplats det måste vara det där.


Kvinnomisshandlare


Knarkare

/Anna

Vårruset!

Är nu äntligen hemma från Vårruset, där (efter chockbeskedet att det bara var för kvinnor) endast fyra av oss på jobbet deltog. Plus Daniella då förstås. Allt gick väldigt bra, Daniella både bajsade och kissade innan loppet drog igång, och var jätteduktig trots att hon blev lite stressad av allt folk. Det var verkligen sjukt många som deltog!

Sofia och Therese drog ifrån vid starten medan jag och Zandra tog det lite lugnare och typ promenerade med tanterna längst bak (med tanke på att det låg en Tena lady-binda i goodiebagen efteråt kan ni ju föreställa er medelåldern). Sen fick vi en picnic-korg.

Allt som allt en trevlig kväll!


Asmycket folk vid målgången. Peter Siepen var DJ/konferencier. Har han nåt normalt jobb nu för tiden?


Therese ger sin medalj en segerkyss!

/Anna

Än en gång...

Detta börjar bli som en följetong men whatever... Kolla när Johanna ligger och myser med alla sina valpar! Jag vill också!!!



/Anna

Daniella is in the house!

Nu är Daniella installerad och klar! Känns mysigt att ha henne här igen, och T och hon kommer överens väldigt bra hittills. Trots kaxiga uttalanden som att han skulle "ignorera" henne verkade han mjukna när hon hoppade in i bilen med ett glatt humör.

Vi kom precis in från vår första promenad, som till stor del gick problemfritt. Dock hade vi ett litet missöde i stadsparken, när vi skulle passera en okopplad pitbull som sprang runt ett gäng tonårskillar som satt och härjade. Jag försökte snabbt komma förbi utan att dra någon uppmärksamhet till oss, då Daniella plötsligt hittade något som luktade gott och som hon nödvändigtvis var tvungen att rulla sig i. Hon rullade runt ett tag, ställde sig upp, och var plötsligt okopplad!!! Spännet på kopplet hade gått upp under rullandet!!! Jag drabbades en kort stund av panik, då jag i ögonvrån såg hur pitbullen hade börjat spana, men lyckades snabbt återfå kontrollen och fångade in Daniella och satte på henne kopplet igen.

Annars som sagt en väldigt lugn och trivsam promenad.


Daniella luktar på blommorna vid ån.


Daniella får span på några änder...


Daniella ville inte posa så jag tog en bild på denna vackra vy ändå.


Daniellas säng som hon har med sig plus två saker som jag misstänker har varit några gosedjur eller något en gång i tiden, nu endast tygslamsor,

/Anna

Födelsedagsfirande!

Födelsedagsfirandet vid kajen (typ V's motsvarighet till Hammarby Sjöstad) var väldigt trevligt! Jag firades i efterskott och T's mormor i förskott. Jag fick jättefina presenter, bland annat väskan (som jag skrev om redan i Egypten) som jag trodde var helslut!!! Jag är helt överlycklig, jag trodde inte att det fanns något hopp kvar, men Gunnel hade lyckats få tag på säljaren av väskorna som hade tagit med sig en av de två allra sista hit till V! Så ett ordentligt arbete från hennes sida ligger bakom den här presenten, jag blev verkligen jätteglad.


Här åt vi lunchen, jag tror att det hette Real.


En läcker vatteninstallation...


Min fina present!

/Anna

17:e Maj!!!

Den lille norrmannen vann igår, yihaa! Och överlägset dessutom! Låten lär ju spelas överallt i dag i Norge... Nu ska vi snart bort och fira 17:e maj (?) vi också, med T's familj i hamnen, för att sen åka iväg och hämta upp Daniella! Så vänta er hundbilder later tonight. Plus eventuella vaxningsbilder för nu verkar det som att T vill att vi ska göra det nu... Vi får se hur detta utvecklar sig.

/Anna

Partytime!

Idag ska jag och Wilton på kalas. Wiltons girlfriend Leva fyller ett år. (Ja, Wilton är en international playboy, och har flera flickvänner)
Så igår begav vi oss till globen för att handla present. Jag vill ju gärna passa på att köpa puttinuttiga rosa saker, men eftersom Levas mamma är hardecore-feminist så vill hon inte klä sin dotter i klänning eller rosa.
Jag ignorerade helt hennes önskemål och köpte en rosablommig klänning. Ha!
Men också denna body, lite unisex sådär, med bilar. Kan Wilton ha den också?

/ Ewa

Dagens outfit - T

Fick T att ställa upp på en bild och visa sina nya chinos som jag tog hem åt honom! Han vill poängtera att t-shirten inte hör ihop med outfiten i övrigt, utan att han bara skulle prova byxorna till sina nya skor! Söt han är i dom eller hur (säg ja annars får jag aldrig lägga upp en bild på honom igen)?



/Anna

Cleaningmaniac!!!

Skulle vilja påstå att jag har kommit en bit på vägen i  min klädsortering faktiskt, nu har jag bara ett par högar (som ändå är fint vikta på sängen) kvar. Frågan är var dom ska ta vägen, min lösning brukar vara att kasta allt i tvättkorgen så jag slipper deal with it, även om de är nytvättade.

Har ni lagt märke till min extrema uppdatering idag? Tycker jag spottar ur mig inlägg på löpande band! Fattar inte såna som Blondinbella som klagar på att bloggen tar så mycket tid och kraft, hon publicerar typ tre trista inlägg per dag och får betalt för det! Mina inlägg kanske är trista dom också, men jag har ju åtminstonde ett riktigt jobb på sidan av.



/Anna

Galna Gynning

Carolina Gynning är så snygg och glammig jämt! Är inget större fan av henne som programledare men hon verkar vara en cool och kreativ person privat. Lite knäpp men ändå härlig och typ tar dagen som den kommer (det vill säga säljer sin lägenhet utan att ha någon annanstans att bo medan hon letar efter ett hus att köpa på Ibiza)..Och hon målar fina tavlor också. Dom här bilderna är från hennes blogg och kommer från något reportage en journalist skrivit om henne, jag tycker dom är fina!









/Anna

Dagens outfit - final

Hoppas att ni inte har blvit alltför förtjusta i detta med dagens outfit, detta blir nämligen den andra och sista. Om inte du Ewa vill ta över facklan så att säga. Det blev helt enkelt för omständligt att ta kort på mig själv i spegeln, plus att mina outfits trots allt inte är speciellt intressanta att kolla på.

Men här, innan jag går ut på stan och letar vax, kommer alltså le grande finale:


Inviger vita jeans för säsongen, Filippa K, grått linne, Malene Birger, volangkofta, Inwear samt jacka från Odd Molly.

That's it!!!

/Anna


Dagens outfit - Städedition

Tänkte testa det här med en dagens outfit eftersom det verkar vara vad man ska hålla på med på en blogg. Idag inför min städdag kör jag på vitt linne, svart luvtröja och gråa shorts (som jag har sett att Sofi Fahrman tipsat om i Sofis Mode, oklart om hon menade att man skulle gå ut in public med dom). Nu ska jag sätta igång och sortera lite (ok mycket) kläder som ligger i en hög på sovrumsgolvet.

I övrigt består inte mina dagsplaner i så mycket mer än att sanera vårt hem, men jag ska hinna till H&M och köpa vax till den årliga fotvaxningen på T som kanske äger rum ikväll! Så stay tuned för lite före och efter-bilder senare idag kanske (om T mot all förmodan går med på att proceduren förevigas)!


Gråa shorts från H&M (fynd för 69 spänn), tröja från Juicy Couture samt vitt linne också från H&M!

/Anna

"Närvarande pappa"

Jag vet inte om ni kollar på "Söndagsparty" med Filip och Fredrik? Antagligen inte eftersom ni spydde galla (ofräscht uttryck!) över dem senaste jag var hemma. 

I alla fall så var Mikael Persbrandt en av gästerna nu i senaste avsnittet, och jag var ju inte direkt ett fan av honom tidigare heller men fy fan alltså. Han pratade om hur det kändes att bli pappa, och berättade att hans "största amibition är att vara en närvarande pappa" (här kan man läsa en artikel om det). Verkligen? Och det skulle vara något som var svårt att åstadkomma? Jag blir så irriterad på män som målar upp papparollen som något uppoffrande och något de verkligen måste kämpa med, samtidigt som jag utgår från att barnet även har en mamma som tydligen ska var där 24/7 för barnet utan att utan att bli framställd som någon form av hjälte.

Mikael beskriver att allt annat än att vara närvarande skulle vara ett "misslyckande", som att han på allvar kalkylerar med risken att han inte skulle klara av att vara "närvarande". Vad innebär det? Att han skulle tröttna på sin son och hitta på något som är roligare än att vara pappa? I så fall borde han kanske inte skaffa barn till att börja med.


Father of the year

/Anna

Dressmann

Idag på morgonen var det en liten kö utanför Dressmann bredvid mitt jobb, så himla gulligt! En massa söta gubbar som hängde på låset.  Jag vet inte varför folk alltid ska hålla på och håna Dressmann, jag tycker det är en jättebra butik för män att hitta kläder. Var inne för ett tag sen och det finns massa fina grejer. Självklart inte om man är värsta modeintresserad och vill ha en speciell stil, men om man inte läser Cafés modesidor varje månad är det väl inget fel att hitta någon vardagsfint på Dressmann?

Det känns som att folk slentrianhånar Dressmann på samma sätt som att alla jämt ska påstå att det är så himla dålig kvalité på H&M's kläder. Jag har en massa dyrare kläder som gått sönder eller blvit slitna mycket snabbare än mina H&M-grejer.


Go Dressmann!

/Anna

Tredje försöket...

Dom verkar ha tagit bort vidoen överallt, men här är låten så man kan lyssna på den i vilket fall...

Andy Samberg: Oh dang.. Justin Timberlake:What is it dawg?AS: I forgot it's Mother's Day.JT:Didn't get a gift for her.AS: Other plans got in the way.She'll be so dissappointed.JT: Damn I forgot it too.AS: This could have been avoided.Both: What the hell are we gonna do?JT: My mom's been so forlornEver since my daddy left.AS: COLDJT: No one to hold her tightLife has put her to the test.AS: I know just what you mean,my mom's been so sad and gray JT: WordAS: My dad can't satisfy her in the bedroom ever since he passed away.Both: Hold up.

AS: You thinkin' what I'm thinkin'?JT: I'm thinkin' I'm thinkin' too Both: Slow upAS: What time is it dawg?JT: It's time for a switcharoo

Both: We both love our moms, women with grown women needsI say we break ‘em offShow ‘em how much they really mean'cause I'm a Mother Loveryou're a Mother LoverWe should fuck each other's mothersJT:Fuck each other's momsYou've seen that place that you came out as a baby ain't no doubt that shit is crazyFuck each others momsBoth:'cause every Mother's Day needs a Mother's Night If doing it is wrong, I don't wanna be right I'm callin' on you 'cause I can't do it myself to me you're like a brother, so be my mother lover AS: I'm layin' in the cut waitin' for your mom clutchin' on this lube and rosesJT: I got my digital camera, I'm gonna make your momma do a million poses

AS: They will be so surprisedJT: We are so cool and thoughtfulAS: Can't wait to pork your momJT: I'm gonna be the syrup, she can be my waffleBoth:Show'd upJT: My mother loves bubble bath with chamomileBoth: Straight upAS: Give it to my mom d - d- d - d- d - d - doggystyleBoth: This the perfect plan For a perfect Mother's Day They have to rename this one All up under the covers day

‘Cause I'm a Mother Lover you're a Mother Lover We should fuck each others mothers JT:Fuck each others moms I'll push in their place

where you came out as a baby ain't no doubt that shit is crazy Fuck each others moms AS:Break it down

It would be my honor to be your new step-fatherJT: It would be my honor to be your new step-fatherAS:I'll let you do my mother

make me another brother and I'm gonna do your mother I'll never use a rubberJT: OH

'cause every Mother's Day needs a Mother's Night If doing it is wrong, I don't wanna be right I'm callin' on you 'cause I can't do it myself

to me you're like a brother, so be my mother lover They blessed us both with the gift of life She brought you in this world so I'm a sex her right This is the second best idea that we've ever had The choice can be no other Be my mother lover





/Anna

Åh!!!

Jag kan inte komma över dom... Johanna har lagt upp nya bilder!!!



/Anna

Party i Uppsala

Jag är verkligen sämst på att ta bilder på fester som inte är totalt värdelösa dagen efter. Jag tar ganska många, men inte på något intressant. Kvantitet före kvalitet så att säga. Tänkte ändå bjuda på ett par från i lördags till allas förtjusning:


En vacker tribute till födelsedagsbarnens vardera hemland i form av två flaggor, det värmde mitt norska hjärta!


Jag och Linda på Sandras rum. Jag är som ni ser oerhört stolt över min "Silverpärla" som sitter på jackan som belöning efter "storartade insatser" på festen.


Spotify var där!


Den här bilden lägger jag bara upp för att jag tycker att jag ser smal ut i den där klänningen! Borde jag ha den oftare kanske?!

/Anna

Nytt försök

Lägger upp en bättre version av uppföljaren till Dick in a box, där ljudet följer rörelserna bättre. Nu ser jag att det ju är Susan Sarandon som spelar Andy Sambergs mamma!

Nu har jag lyssnat på den här så många gånger när jag har letat efter en bra version att jag har börjat gilla låten på riktigt typ. "We are so cool and thoughtful"...



/Anna

Tack Anna!

Tack Anna för dagens skratt! The Toppers med "Shine" måste väl (jag ber till gud) vara det sämsta bidraget i årets Eurovision? Vad i helvete ska det där föreställa?! Jag hade kunnat förbise PRO-looken på samtliga medlemmar om åtminstonde låten hade haft en melodi! Jag utgår ifrån att familjen Obama inte auktoriserat sin medverkan i videon (som förövrigt fick mig att tänka på Backstreet Boys gamla video till "Get down" fast 40 år senare baserat på medlemmarnas ålder).



/Anna

Wes är en tjej!!!

Såg den här bilden på Englas blogg (fråga inte varför jag läser den för jag har inget svar), på en tröja hon har köpt till sin DOTTER. Är inte det en likadan tröja som Wilton har?! Har Wilton tjejkläder?! Är Wilton homse?!



/Anna

Inked

Det verkar vara riktigt seriöst mellan Katrin och Bingo! Nu har till och med Bingo tatuerat in Katrins namn på armen, det är stort. Lite mindre stort med tanke på att han har gamla flickvänners namn ovanför men överkryssade, men ändå... Nån sån gest har man ju inte sett röken av här hemma om man säger så, om man inte tolkar en liekvinna som något form av porträtt då (se tidigare inlägg, förhoppningsvis kategoriserat under komik).



/Anna


Dick in a box - The sequel

Uppföljaren till Dick in a box.

"It would be an honour, to be your new stepfather"... Haha! Jag älskar deras skägg.



/Anna

Babysitter

Nej, nu är det dags att ringa pappa och kolla hur det går med barnvakteriet. Jag hoppas att Wilton är lika glad som på bilden!

Eller att han sover såklart...



/Anna

I'm already cursed!!!

Jag vet inte om jag fattar all uppståndelse kring Norges schlagerbidrag nu tills finalen på lördag. Låten är väl svängig, men så otroligt bra är den väl inte? dessutom vet jag inte riktigt vad jag tycker om Alexander Rybaks försök att spela fiol sexigt.

Min fråga är bara: Är han släkt med Tanja?!



/Anna

Fillers-expert

Vill ABSOLUT inte var elak, hon är säkert en jättegullig tjej, men jag skulle inte lita på denna Stina att fylla mina läppar med något. Trots titeln "specialist på fillers" tycker jag hon verkar ha tappat omdömet när det kommer till proportioner.

Om ni tycker annorlunda kan ni vända er till "Ellipse Klinikken".



Bild från Rightnow.

/Anna

70-taggare

Nån annan jag skulle vilja se ut som är Lill-Babs. När jag är sjuttio plus alltså. Såg henne som hastigast när hon var med i det där Babben-programmet i veckan, och var som alltid när jag ser henne tvungen att uttrycka min beundran över hennes glammighet och fräschör. Varje gång jag gör detta måste T påstå att jag överdriver när jag säger att hon är över 70, men nu har jag googlat och hon fyllde faktiskt 70 förra året!

I was right as always.



/Anna

Gravidsmal...

När (om) jag någongång blir gravid skulle jag också vilja se ut som Alex Schulmans nya tjej Amanda i nionde månaden. Problemet är väl att jag ser fetare och plufsigare ut än hon trots att jag inte är gravid överhuvudtaget för närvarande. Kolla på henne!

Bilden är tagen från Alex blogg.



/Anna

Stönet part 2

Haha, stönet... Såg precis din kommentar.

Men varför är Twilight en stönfilm? Jag vet inte vad det innebär, jag tycker det låter lite snuskigt? Det var ju den jag lurade iväg T på när vi skulle ha biokväll nångång i vintras. Observera att jag inte heller visste att det var en sån extrem tonårsfilm (det var bara vi och ett gäng pre-teens i publiken), men det är ju safe to say att besöket är en starkt bidragande orsak till att jag inte fått med honom på bio sedan dess.

/Anna

When you believe

Du vet när man ser en gammal musikvideo och verkligen får samma känsla som man hade på den tiden när det var modern? En sån video är "When you believe" med Mariah Carey och Whitney Houston. Det är nåt med ljussättningen, deras hår och smink, färgerna på deras klänningar... Jag känner exakt som jag gjorde på den tiden när jag ser den! Jag minns att jag ville ha håret exakt som Mariah.



/Anna

Ångrar mig...

Kommer du ihåg för några veckor sen när jag skrev att jag tyckte Lindsay Lohan var snyggare när hon var smalare? Såg nya bilder på henne och tar tillbaka allt jag har sagt. Det här är lite för mycket.



/Anna

Bodström for president!

Innan jag kommer till poängen med detta inlägg: Varför har du ett utkast sparat som "Stönet"?

Anyways... Jag vill poängtera att jag faktiskt tycker om Mona Sahlin och vill att hon ska bli statsminister. Tyvärr verkar jag vara i någon form av minoritet i sverige att vilja detta vilket inte bådar gott inför nästa riksdagsval. Därför känns det som att sossarna kanske ska börja förbereda någon form av nyrekrytering alternativt att svenska folket får förbereda sig på högerregering i fyra år till.

Mitt självklara val till Monas efterträdare är Tomas Bodström! Han är en perfekt motståndare till Reinfeldt, lika smart och påläst men MED karisma. Han är som en amerikansk presidentkandidat fast med sunt förnuft och fina värderingar. Det kan inte gå fel. Vem i sina sinnes fulla bruk skulle välja Fredrik om dessa två stod emot varandra? Vem frågar jag!

Tyvärr tror jag inte Tompa är redo än. Men när han är redo så... 2014 är året!!!



/Anna

Wilton 1 & 2

Hihi, jag tycker fortfarande det är lite kul när dom diskuterar Wilton på sportnyheterna, jag tror alltid att det är min (ok din) lilla Wilton dom pratar om! Jag har liksom glömt att det har funnits nån annan Wilton innan juli 2008.


Vuxen-Wilton!


Baby-Wilton!

/Anna

Odd Molly-tunika maybe?

Attention mamma:

Eftersom den där koftan från Odd Molly to slut i din storlek funderar jag på om inte denna tunika skulle vara söt på dig? Finns kvar i din storlek i båda färgerna, och den är typ i siden tror jag. Fin till halvfestliga tillfällen i sommar eller? Kanske på Wiltons första födelsedag med vita trekvartsbyxor under? Jag kan se det framför mig som i en dröm...

Bilder från Odd Molly.




Porrskandal på Luftfartsverket

Alltså det här måste vara dagens största frågetecken! Tydligen har tre personer blivit sparkade från Luftfartsverket efter att en rutinkontroll av datanätverket avslöjat att dessa hade porrsurfat upp emot 75% av sin effektiva arbetstid.

VEM IN THEIR RIGHT MIND PORRSURFAR UNDER 75% AV SIN ARBETSTID?!

Hur kan man tycka att det är lämpligt? Hur hinner man med sitt jobb? Hur är det en intressant att kolla på porr i, vad kan det sluta på, ca 5 timmar om dagen? Har man ingen dator hemma att syssla med sånt på? Så många frågor.

Okej att jag kanske har svårt att sätta mig in i problematiken då jag inte porrsurfar ens på fritiden, men det känns lite bittert att sitta och söka jobb utan framgång när vissa sitter på fasta anställningar och kollar på nakna tjejer 75% av tiden.

/Anna

Angående Spotify...

Eftersom du Ewa är efter och inte vet vad Spotify är (ok jag behöver inte spela ball när jag fattade vad det var i förrgår) så ska jag beskriva det hela.

Spotify är ett program man laddar ner till datorn där man kan lyssna på musik lagligt utan att ladda ner den. Du kan alltså söka efter låtar och artister och göra dina egna spellistor, men du kan inte bränna musiken till skivor eller lägga över dom på din Ipod eller nåt. Men all musik finns typ,  så om man lyssnar hemma från datorn bara så är det perfekt! Och låtarna finns där direkt, man behöver inte sega och hålla på att leta som när man laddar ner.

Det finns tydligen både gratis och betalversioner, och man ska få nån form av inbjudan för att kunna få gratisvarianten. Här kan man få en inbjudan! Skaffa det omedelbart!

/Anna


VALPAR!!!

Åh, jag tror jag dör! Min gamla jobbarkompis Johannas hund Snuvan har just fått valpar! Så söta!!! Fast Snuvan är en goldie så jag vet inte varför dom är mörka, men pappan kanske är en annan ras? Jag vill ha allihopa!

Fler söta bilder på Johannas blogg!



/Anna

Boats and Hoes!

Detta är ett filmtips främst riktat till Ewa och Karin (det vill säga inte till någon med genuint bra filmsmak). Om ni inte har sett "Stepbrothers" så måste vi göra det nästa gång jag är hemma! Haha, T och jag såg den i helgen och den är så sjukt kul... Inte minst för musikvideon till "Boats and Hoes".



/Anna

FYI

För allas information så vill jag bara meddela att jag brände undersidan av ansiktet i lördags när jag låg och läste i parken bakom vårat hus, och nu har jag börjat fjälla på hakan. Det ser ut som att jag har ett pyttelitet vitt bockskägg.

/Anna

Lorentz & M. Sakarias

Ok, varje gång jag ser dom här töntarna på MTV hoppas jag att det hela ska avslöjas som ett stort skämt. I mina öron låter deras singel "Mayhem" bara som "Ecuador" med några nördar i en hemmastudio som låtsasrappar ovanpå. Dessutom ser dom förjävla larviga ut.





/Anna

Copycat

Jag har börjat läsa bloggarna hos Mrs H sen Anja började jobba där, och ägarinnan till butiken, Helene, har tydligen en egen personlig blogg. Där hittade jag detta inlägg som handlar om vilket skitföretag hon tycker att Gina Tricot är. Hatet baseras på att hon tycker att det är fel att dom råkopierar dyra designers och sen säljer det billigt, just nu tydligen en stickad tröja från Alexander Wang.

Alltså man kan ju verkligen tycka olika om kopior och om det är rätt eller fel med uppenbara rip-offs på kända märken, men jag vet inte hur rätt det känns att sälja en stickad tröja för runt tio papp heller, oavsett de "år" det tydligen tar att uppnå designen...

Det är väldigt få förunnat att kunna köpa saker hos Helene, och det känns lite som att hon lever i något eget universum när hon i slutklämmen påstår att på Gina Tricot "handlar väl ingen i alla fall".


Orginalet och kopian. Har ingen aning om vilken som är vilken.

/Anna

Womanizer, womanizer, womanizer...

Hallå jag vill gå och se Britney den 13:e juli!!! Nån annan som vill hänga på?!



/Anna

Spotify is the shit!

Hallå har du skaffat Spotify eller?! T's kompis hade fixat det här hemma medan jag var i Uppsala och nu har jag suttit hur länge som helst med det, man blir helt fast! Det sjuka var att vi var på nån fest igår i Uppsala när nån hade det och då satt jag och gnällde över att jag också ville ha det och när jag kom hem bara fanns det där fixat och klart! Har suttit och lyssnat på gamla slagdängor som "Stockholm", "Lilla fågel blå" och "Tusen bitar"...

Skaffa det genast om du inte har det, man kan fixa det gratis på nåt sätt. Eller jag tror i alla fall att det ska kosta annars? Jaja, jag har noll koll utöver att det är väldigt beroendeframkallande!



/Anna

Valborg i Uppsala!

Nu är jag hemkommen från valborgsfirande i Uppsala! Det var jättekul men jag känner verkligen att åldern börjar ta ut sin rätt... En heldag med festande blir helt enkelt för mycket för mig och jag låg och sov redan kort efter tolv medan mina rumskamrater fortfarande var ute och svirade (en av dem bara en våning nedanför men ändå). men det var perfekt väder och kul att träffa folk man inte sett på länge!


Vi började dagen med en våffelfrukost på en takbalkong. Lägenheten var en studentlägenhet i två etage med terass... Tydligen var det 3000 ködagar för att få en sån. Frågan är vem som egentligen pluggar så länge att man har 3000 ködagar.


Vissa tog stegen och klättrade upp på taket. Nej, mamma, du behöver inte vara orolig, jag var INTE en av "dessa"...


...Men Linda var!


Sen gick vi till Ekonomikumparken och hade picnic. Halva tiden gick åt till att leta efter personer som skulle vara nånstans i närheten men som var omöjliga att hitta. Att inga mobilnär fungerade gjorde ju inte saken bättre.


Caroline hade en uppblåsbar hand.


Sen gick vi till ÖG's nation för champagnegalopp och där nåt band spelade. Jag spenderade 45 minuter i kö till en bajamaja. Good times.


På vägen hem var det fortfarande folk i parken, plus typ tio ton skräp.


Linnea, Sofie och Linda kort innan jag tackade för mig.

/Anna

RSS 2.0