OMG

Jag kan ju inte påstå att Linda Pritchard är någon personlig favorit direkt (även om hennes framträdande i lördagens Melodifestival inte nödvändigtvis var årets sämsta), men hennes röst i det här klippet!!! Asså shiiiiiit!!! Helt sjukt att det är helt live, låter näst intill perfekt hela låten.




Orka vara kvällstidning

En av de värsta rubrikerna jag läst so far 2011: "Här dog pensionär - Efter voodoosex".

Aftonbladet har ju spårat ur fulltsändigt, vilket i vissa fall är kul, men när någon faktiskt har dött kan man ju chilla på att göra hela historien till ett skämt.

Bilden nedan på räven med tillhörande bildtext är dock bara kul!



/Anna

Eh... ok.

Det här twitter-inlägget känns väl sådär, Kanye?

/Anna

Ska man skratta eller gråta?

Vet att jag har kört en sån här förut, men det är alltid lika stor komik att kolla vad folk har sökt på för att komma till vår blogg. Här är ett urval av den senaste skörden:

Rättspsyk Huddinge
Rätt åt Helena Hysén
Gyn
Blondinbella efterbliven
Busplinga på dörren
Gifte sig Deanna i Bachelorette
Hur fick Bow Wow sitt namn
Jag vill gifta mig med pappa
Mysbyxor och vuxenblöja
Upptäcka porrsurf studentlägenhet
Vinterfet
Tjejer som anklagar
Äkta bosnisk kvalitet gay

/Anna

Och så en liten till...

Är tvungen att slänga in "I need you" också när vi ändå är inne på ämnet. Här börjar det ju väldigt bra, med TJ i genomskinlig skjorta. Sen blir det en liten svacka i mitten när barnen kommer in (why liksom) för att ta sig igen med lite stämmor från morbror (farbror?) Michael i crescendot.

Plus för den fortsatta pyjamaslooken.

Minus för lite väl mycket Michael-komplex genomgående, inte bara barninslaget men även i rörelser och sång.




Myyyyyyys

Återupptäckte 3T igår. Så sjukt bra dom är! Vilka harmonier! Älskar "Anything", låten/videon ger tunga mysvibbar (hej Dennis) och framkallar nostalgikänslor på ett bra sätt! Dock kan jag väl så här i efterhand ifrågasätta att jag hade Taryll som favvo när det är uppenbart för alla med ögon att det är TJ som är snyggingen i syskonskaran.

Saker jag gillar med videon: Deras tunika/mysbyxa-look de kör genomgående (det är här de tunga mysvibbarna kommer in i kombination med musiken), Tajs Tessie-tofs, hoppsa-dansen i solnedgången, TJ's perfekta hy, hela 90-tals-viben.

Saker jag inte gillar med videon: Att alla tre bröder är ute efter samma tjej?!


Word sister!

Ibland gör kvinnor mig så lycklig. Eller väldigt ofta faktiskt. Min nya girl-crush är Kakan. Hon skriver såhär, och jag blir helt fantastiskt inspirerad. Hej då LCHF säger jag bara!

hej allihop

 

Jag vill passa på att berätta att jag älskar min kropp. Jag vet, SKITKONSTIGT med tanke på att jag inte väger 45 kg. Men fatta så kul jag har i den, roligt med röv, roligt med tuttar, roligt att gå, knulla, stå och dansa. Tro mig, världens blir inte vackrare genom att svälta. Och så kanske systerskapet vinner i slutändan och manssolidariteten dör en plågsam död.

 

 

/ Ewa


Dagens lamaste nyhet

Måns Zelmerlöv blir ny programledare för Allsång på Skansen. Gäsp.

Alltså jag får PANIKÅNGEST av Måns Zelmerlövs karriär! Du är 24 år för fan, gör nåt hot and happening med ditt liv! Programledare för Allsång På Skansen kan du bli när du är 60! Måns plan verkar vara att aktivt avskaffa all form av sexappeal i sin image innan han fyller 25.

Tur att han har Marie.



/Anna

This just in: TEEN MOM!

Det värmer verligen att vi har så många Teen Mom-fans bland våra läsare (Kusin Karin: Det kanske har något med våra blodsband att göra att vi har så liknande intressen här i livet?). Detta tycker jag är motivering nog till att göra mitt tredje (?) Teen Mom-inlägg på mycket kort tid.

Häromdagen såg jag "Teen Mom: Unseen moments - Hosted by Dr Drew" och två saker came to mind. 1: Kan inte bestämma mig för om jag är lite förälskad i Dr Drew eller om han är ett pervo under den där förståndiga ytan? 2: Varför finns det ingen tv-kanal helt dedikerad till Teen Mom??? Så mycket drama som pågår alltså! Bara de här unseen momentsarna (?) var ju stoff till en helt ny säsong!

Bland annat kom det upp att Grottmongots (jag vill verkligen betona att namnet "Grottmongot" verkligen inte är mitt påhitt utan endast används som referens till Lillans kommentar i ämnet) mamma i hemlighet gjort ett DNA-test på Bentley bakom ryggen på Maci för att hon trodde att Grottmongot var den biologiska pappan! Jag skulle gått i taket om min pojkväns mamma DNA-testade mitt barn utan att säga till, men Maci tog det med ro. Grottmongot ba: "Ja, Bentley och jag är ju så lika". Maci tog även detta påstående med ro av någon oförklarlig anledning (när det är uppenbart att underbart söta Bentley inte alls är lik Grottmongot!).

På bilden nedan ser man även Macis helryggstatuering, hon är värsta hardcore ju.



/Anna


Erik Saade + Teen mom

Yes, vilken låt!!! Jag pratar naturligtvis om Erik Saades "Popular" som definitivt kommer att bli Wiltons och min jam i vår! Så bra refräng, så bra dans! Mindre bra glaskross men allt kan inte vara perfekt. Och Erik är verkligen the hotness (ja, det är okej att jag säger så för han är faktiskt 21 år!). Haha, de visade Gaygalan i tv4 senare på kvällen igår och då intervjuade Carina Berg honom ute i publiken och beskrev hans närvaro på just Gaygalan som att "beställa en pizza till Robinson-ön". Sen gav hon honom ett våldtäktslarm som skydd.

Nu till något mer seriöst. Vi har fått en läsarfråga från Lillan på ämnet Teen mom:


"Ursakta den sega kommentaren men jag ALSKAR teen mom, over allt annat. Jag vill valdigt, valdigt garna veta vad som hande med Macis pojkvan som liknade ett grottmongo?! Hon skulle ju byta skola och flytta dit i det senaste avsnittet jag sag. Jag blir valdigt tacksam for svar!"

Maci och hennes "grottmongo" till ny pojkvän gjorde slut under en kort period eftersom pressen på honom blev för stor när han var tvungen att vara extrapappa. Men nu ska de tydligen ge det en ny chans. Problemet låg också mycket i att Grottmongot och Maci tydligen hade dejtat lite från och till även innan Maci blev gravid med Ryan, och grottmongot vet inte om han kan lita på att Maci inte vill ha tillbaka Ryan innerst inne eftersom han trots allt är Bentleys riktiga pappa. Nu verkar det som att det är nya mammor som är med i senaste säsongen, så oklart om vi någonsin kommer få veta hur det går mellan dem.



/Anna

All of the lights

Nu har Kanye släppt en video till "All of the lights" regisserad av den gamle räven Hype Williams! Minns ni när hans namn syntes i introt på varenda rap-video back in the days? Jag gillar videon i alla fall, tycker den ger låten ett nytt liv eftersom det känns som att man har hört den så mycket redan.

Men det var news to me att det är så många som sjunger på den? Fergie, Charlie Wilson, Alicia Keys, John Legend, La Roux plus ett gäng andra. Körar dom bara eller?

Och jag tycker att Rihanna kunde haft på sig något lite mer heltäckande.

Update: Verkar inte som att den går att bädda in så HÄR ÄR LÄNKEN!

/Anna


Sooo Kissie style!!!

Jag funderar på att investera i Photoshop, vill verkligen lära mig det bra (har en del baskunskaper sen gymnasiet men skulle vilja bli BRA). Har testat lite Kissie-fix på en bild på Ewa, känns som att jag är en rätt stabil redigerare... NOT!

FÖRE:



EFTER:



/Anna

Hot hot hot!

Rihanna är hot like fire under sitt framförande av "What's my name" på Grammisgalan häromveckan! Synd att man inte kan säga detsamma om Drake som dyker upp i en BT-style skinnjacka på scen och tror att han kan matcha Rihannas utstyrsel. Det känns liksom inte trovärdigt att de där två skulle ha nåt på gång när han ser ut så där.

Hihi!

Jag älskar när hon hostar ut en matbit över den andra gästens bord!


Du har gjort mig besviken

Vi vet ju alla att jag är ett stort Justin Bieber-fan (har även lekt med tanken att gå och se hans film när den går upp på bio i april, men har hejdat mig till den grad att jag väntar tills den kommer på dvd) men nu har han verkligen gjort mig besviken!

I nya numret av Rolling Stone ger han en intervju där han bland annat pratar om homosexualitet och aborter. Vilket han så klart är emot. Han sträcker sig så långt som att säga att inte ens våldtäkt ska anses vara ett skäl till abort, för att allt "happens for a reason".

Jag vet inte riktigt vem jag är irriterad på egentligen, Justin, hans föräldrar som utom alla rimliga tvivel nu kan förutsättas vara kristna fanatiker, eller reportern på Rolling Stone som låter ett barn uttala sig i ämnen som han har noll koll på.



/Anna

Triangeldrama

Jag känner verkligen stor sympati för Cissi Vallin och vad hon gick igenom när hon utsattes för sexuella övergrepp och sedan blev hånad för det eftersåt av Quetzala Blanco. Men nu tycker jag att de här tjejerna har tagit ned det lite på dagisnivå (eller åtminstonde fjortisnivå).

Använd energin till att stoppa fortsatta vidrigheter från mediemannen ifråga (eller liknande personer) istället för att dividera om vems kompis som ska säga till vems kompis att den var dum. Jag förstår helt och fullt att Margret inte har lust att ge sin bästis en offentlig åthutning bara för att hon har nåt bloggtjafs med nån random tjej. Ingen vet väl vad Margret och Quetzala har haft för privata diskussioner om detta?

Nu tycker jag att Cissi får släppa detta, Margret har faktiskt inget med saken att göra. Även om Margret och Quetzala har världens jobbigaste sms-konversationer. Skulle störa mig som fan om nån delade upp sina sms i typ fyra olika för att få fram en enda mening.

/Anna


Maxibloggning på ingång!

För en nörd som mig är det här fantastiska nyheter! Snacka om att jag kommer kunna maxiblogga när jag har en app för det i telefonen! Typ liveblogga från tunnelbanan på morgonen på väg till jobbet (eftersom det finns ett sådant otroligt läsvärde i det). Eller jag KAN ju blogga från mobilen nu också men det finns ju typ inga funktioner = ännu tristare inlägg än det här.

Läste förresten att Steve Jobs bara har sex veckor kvar att leva?! Hemskt!



/Anna

Ännu ett Valentines-inlägg...

Alltså, när det kommer till par som uttrycker sin kärlek till varandra offemtligt över Facebook måste ju Agneta Sjödin och hennes nya kille Big Brother-Peter ändå ta priset!!! Den här helt osannolikt harmoniska konversation la Alex Schulman upp på sin blogg som han copy-pastat från FB. No joke! Håll i er:

Peter skriver till Agneta:
Tack för att du vågat utforska världen och mött livet min älskling. Tack för att du fortsatt framåt med öppet hjärta, öppna sinnen och öppna ögon. Om jag hade vetat att det var hit jag var på väg, hade jag skyndat för att lära mig allt det jag uppenbarligen behövt lära mig för att möta dig. Jag älskar att det är så! Jag känner tacksamhet och nyfikenhet inför allt som är å kommer att bli vi. Come what may, jag älskar dig ♥

Agneta kommenterar:
Älskade! Dina ord hittar som alltid vägen rakt in i mitt hjärta. Du berör allt som är jag och jag tar tacksamt emot allt som är du. allt underbart, vackert och speciellt som är du. Du är min läromästare i att vara här och nu :) Jag är din! Jag älskar dig! ♥


Agneta skriver på Peters wall:

Min älskade! Vilken tacksamhet jag känner över att få vara din kvinna. Allt det vackra du så villkorslöst ger, berör mig på alla plan. Du fångar upp mig i alla sinnesstämningar och leder mig varsamt till – det som är vi här och nu – varenda gång. Jag har funnit en stor kärlek och en läromästare i dig. I dig och i det som är vi, har funnit det jag så länge sökt! Älskar dig! Din.

P
eter kommenterar:
tillsammans älskling så tar vi oss dit vi ska, tillsammans som ett vi och var å en för sig på vår personliga resa i vår egna utveckling. i nuet och i livet. Du är kvinna att älska, en vän att förlita sig på och en människa att beundra och inspireras av. En dag i taget, ett liv i sänder! längtar till sen love! Kyss å TACK

/Anna


Valentines en dag för sent!

Hoppas att ni alla hade en underbar Alla hjärtans dag! Blev inget bloggande igår på grund av en romantisk middag jag blev överraskad med... NOT! In my dreams liksom.

Måste ringa pappa snart och kolla om han har lyckats sätta på blöjan åt rätt håll denna gång, han är ju barnvakt ikväll och nån måste ju kolla till honom också.

Och Ewa du vet vad som gäller, ta en taxi hem!!!



/Anna

Drabbande dokumentärtips

Mamma och jag har just bevittnat gråtfest 2011: Dokumentären "Dear Zachary" på SVT.

Alltså ord kan inte beskriva. Så hemskt, så upprörande. Slutet är helt ofattbart sorgligt.

Kolla på den på SVT Play HÄR om ni har en och en halv timme över att gråta.

/Anna

Skrunk med kameran

Gabriela och hennes fina Leah var och hälsade på från malmö i torsdags. Tyvärr har min kamera fått dödskyssen av Wilton, så bildkvaliten är väl..sådär..
Måste jag köpa en ny kamera nu? Vad ska jag göra? Nån kameraexpert som kan hjälpa mig?
Här är gullungarna i alla fall. Vilket vackert par!
/ Ewa

Question

Har man kollat för mycket på Jersey Shore när man börjar tycka att Vinny är semi-het?

/Anna

Drama i Nyhetsmorgon

Imorse var det min favoritduo som var på plats i Nyhetsmorgon, Jenny Östergren och Anders Kraft! Tyvärr missade jag detta drama som utspelade sig då en orm och en ödla var på besök i studion. Anders blev biten! Upprepade gånger! Av båda djuren!

Men Anders höll minen och var lika gubbtorr som vanligt, älskar det.


Teen mom

Okej, kollar ni på MTV's Teen Mom? Värt att kolla på webben om ni missar det på tv, så gripande! Såg det senaste avsnittet igår och jag kastades mellan sorg och vrede (ja, SÅ dramatiskt var det!). Här är min recap av det aktuella tillståndet för varje Teen mom (OBSERVERA att läsningen som följer är OTROLIGT intressant):

Amber

Amber måste verkligen ta tag i sitt liv. Visserligen har hon gått ner typ halva sin kroppsvikt men jag menar på det mentala planet. Blir så arg att jag vill gråta när jag ser vad hon och Gary gör mot sin dotter! Nu har de gjort slut och hon har hittat nån ny kille som det bara skriker loser om. Han har precis kommit ut ur fängelset, har inget jobb och inga pengar, och flyttar in hos Amber efter en vecka och använder hennes bil i utbyte mot att han diskar.

Vakna Amber! Tag tag i ditt liv och ta hand om din dotter!

Och sluta sminka dig som Kissie.



Maci

Maci har, till skillnad från Amber, verkligen mognat in i sin roll som mamma. Bentley är typ världens sötaste unge (efter Wes) och hon sätter verkligen hans bästa främst. Ryan verkar dock fortfarande befinna sig på en tolvårings nivå och jag hoppas att hon inte går tillbaka till honom som ryktet säger!



Catelynn

Man vill bara gråta så fort man ser Catelynn och Tyler. Så starka trots all skit de är tvugna att ta från sina familjer! I går fick man se hur de hälsade på sin dotter ett år efter att de adopterat bort henne - GRÅTFEST!!! Dessutom är Tyler världens gulligaste mot Catelynn och man vill bara att allt ska gå bra för dem!



Farrah

Seriens mest otacksamma bortskämda barnunge. Nu får hon till och med hyra ett hus av sin mamma men hittar ändå alltid något att klaga på. Har även en uppviglare till polare/frisör som alltid ska hälla bränsle på elden genom att snacka skit om hennes mamma så fort något händer.

Sorgligt dock att Sophias pappa har dött, men uppfattade det som att han hade misshandlat henne medan de var tillsammans och att hon inte velat ha någon kontakt med honom? Nu verkar det i alla fall som att det var the love of her life och i så fall är det så klart oerhört tragiskt. Önskar dock att hon kunde uppskatta det stöd och den hjälp hon har fått hemifrån, speciellt då hon ser hur t ex Catelynn har det.



/Anna

Manboy i duschen

Haha, jag vill både skratta och gråta när jag tänker på Wiltons kommentar när vi kollade på Erik Saades Manboy-uppträdande från förra årets Melodifestival på Youtube (jag kan snart inte låtsas längre att detta är på Wiltons initiativ varje gång) och vi pratade om duschscenen.

Jag: Kolla Wilton, han dansar i duschen precis som vi gjorde igår (syftade på när vi duschade efter simningen).
Wilton (med sorgsen röst): Ja... När jag hade bajsat (syftar på när jag skulle spola av honom i duschen efter att ett blöjbyte hade gått totally out of hand).

Jag vet inte om det är ett så bra betyg att Erik Saades dansnummer för tankarna till rumptvätt.

/Anna

Anna var är du???

Har Lillans blogg försvunnit??? Det står att den är borttagen eller flyttad när jag försöker gå in på den!!!

Vad är det som händer???!!!

/Anna

Mammas nya idoler...

...är ju numera Swingfly och jag låg sömnlös i natt (okej inte riktigt) och funderade på vad snubben i page som sjöng hette och om han hade varit med i Idol eller inte. Och nu mina vänner kan jag presentera följande fakta (eftersom SVT tydligen inte vill tillgodose sina tittare med fullständig info kring artisterna): Pagen heter Christoffer Hiding och var med i Idol 2007 (året då Picasso vann). Så.



/Anna

Vill ha!

Till våren vill jag ha ett par låga Converse i exakt den här färgen, Vivid Blue. Närmsta jag kommit till att hitta dem på nätet var här men där är de slutsålda. Om nån ser till dem i butik kan ni väl hojta till (eller lägga undan ett par 37½:or och sen hojta till).

Nu är jag som besatt av tanken!!!



/Anna


Nattbloggning (nej jag är inte full)

/Anna

Stockholm i mitt hjärta

På tal om Frida så har hon nu lämnat Götet för Stockholm och det är ju härligt för alla oss som bor här! När jag läste det började jag nynna på "Stockholm" med Orup vilken är en av mina favoritlåtar. Gillar överlag låtar vars titel innehåller ett ortsnamn.
Det här inlägget har inte direkt någon röd tråd, men jag tänkte ändå lägga upp mina tre favoritlåtar på ovanstående tema. Enjoy!
P.S. Barnvakteri = Megabloggning utan varken mål eller mening.

Frida the photographer

Kollar runt lite på Facebook också mellan andningskollerna och förundras över Fridas fotoskills! Får sådana vår/sommar-cravings av bilderna hon tog när jag hade nån fest hemma förra året, allt ser så färgfullt och härligt ut!
Alla är solbrända, träden är gröna, solnedgången är gyllene och min lägenhet ser nystädad ut! Frida kan inte du bara fota hela mitt liv!!!
Hoppas att det är ok att jag snodde nåra från fejjan!
/Anna

Livebloggning från barnvakteriet!

Tänkte ge er en liten update på hur min kväll som barnvakt fortskrider: Sitter just nu och kollar gamla avsnitt av Laguna Beach, kombinerat med andningskoll på Wes var 5-10:e minut.

Vill dessutom tillägga att jag kollat in Dannys nya superkropp och gillar INTE vad jag ser! Har även lyssnat lite på "In the club" som han ska framföra imorgon och gillar heller inte vad jag hör. Det skär i hjärtat att säga detta men det kan bli Team Saade för mig i år alltså.
Btw körde Wes och jag ett danspass till Manboy tidigare ikväll (inte hundraprocentig nedvarvning inför läggdags...) och att den låten inte vann förra året är fortfarande BEYOND ME!!! Wes ville gå in i duschen och köra hela vattenscenen men det tyckte jag var lite too much även om jag gillar hans dedikation.
/Anna

Thank me later

Anna, fiest your eyes:

Danny talar ut om sin nya "superkropp" här.
Känner du dig peppad inför melodifestivalen nu?
( Är det bara jag som inte diggar "superkroppen"? Hello sillisar liksom.)
/ Ewa

"Det är vanliga gympaskor!"

Igår invigde jag mina träningsskor för säsongen! Eller alltså, det var första gången jag kunde promenera hem i dem istället för i typ UGG's. Riktiga vårkänslor fick jag!

Något jag inte fick vårkänslor av var hur sunkiga mina skor från i höstas ser ut, och suget efter ett par nya vårfina kom som ett brev på posten (hej pappa-uttryck)! Jag tror jag vill ha något med mer färg denna säsong! Men det är en djungel av modeller och färger out there så jag vet inte riktigt vilken väg att gå!

Var är min sportbutik-expert Lillan när jag behöver henne?!

Lägger upp ett par favoriter så kan ni ju säga vad ni tycker i kommentarerna (detta brukar ju alltid bli en succé och vi brukar bada i kommentarer - NOT)!







Bilder från Stadium.

/Anna

Live and direct från min inbox

Eftersom Ewa tydligen TOTALT STRUNTAR I DEN HÄR BLOGGEN får väl jag ta och berätta om hennes liv åt henne. Det här mailet skickade hon mig i morse (no privacy här inte, jag publicerar privata e-mail i rena rama Paow/Dessie/Kissie/Hugo/Nemo/Jockiboi-style) där hon berättar om the aftermath efter pappas dagishämtning igår:

"Pappa kan ju bara slänga sig i väggen när det gäller att skrocka åt dig!

Igår hade wilton åkt hem i galonisar och regnhatt, utan vantar och mössa, och med okända stövlar på sig.

Det var oscars stövlar, som wilton har suktat efter länge (de är prydda med grävskopor), så min teori är att Wilton den sluge såg sin chans och ljög och sa att det var hans stövlar.

För när jag ställde Wes mot väggen så skrattade han lömskt och sa.."det är wiltons stövlar"

Är han kleptoman?"

Wilton har vid den späda åldern av två år redan upptäckt hur han kan manipulera mindre vetande människor i sin omgivning. Jag tror bara vi har sett början på vad den här pojken kan uträtta för stordåd.

/Anna


Cutiepie

Tycka vad man vill om Chloé Schutermans blogg, men tjejen är så himla söt! Vet inte riktigt vad hon är för blandning, tror hennes pappa är fransman med hon ser nästan ännu mörkare ut än så?

Bild från Chloés blogg.



/Anna

RSS 2.0