What goes around comes around

Fick en hätsk kommentar på vårt tidigare inlägg om Glenn och Helena Hyséns skilsmässa. Vet inte om signaturen "B" känner (det föredetta) paret privat men här är vad hon/han hade att säga:

"Kan säga att den där jävla ragatan Helena Hysén gott gjorde skäl för alla påhopp hon fick, hon är inte vidare trevlig heller för den delen. Hela hon är bara fejk."


Här var det minsann ord och inga visor! Men tydligen så har Glenn träffat en ny kvinna och det är därför de ska skiljas, så det verkar som om att den kosmiska rättvisan har haft ett finger med i spelet... Men som sagt, vet ingenting om Helena och Glenns personligheter eller privatliv... Mer än vad jag läser i Expressen Extra.

/Anna

Arga minen

Wes, is that you?



/Anna

Diapergate

Okej Lillan, här kommer the story behind mina tillkortakommanden som barnvakt:

I lördags skulle jag vara dagsbarnvakt åt Wes, allt var frid och fröjd. Vi lekte på Kulturhuset, åt en näringsrik lunch i form av pannkakor, samt matade fåglar. Jag trodde att jag hade gjort bra ifrån mig när Wes återlämnades till sin mor, men jag ropade hej innan jag kommit över bäcken.

När Ewa kom hem och tog av Wes overallen hade nämligen blöjan läckt och kiss var all over the place. Skammen när Ewa ringde för att meddela detta missöde går inte att beskriva med ord. Jag var barnvakten från helvetet som låtit barnet sitta i sitt eget kiss medan vi munternt matat crazy birds vid slottet.

Till mitt försvar vill jag dock säga att han inte gnällde EN ENDA GÅNG under hela barnvakteriet!!!

Skammen, skammen...

Det värsta var dessutom att pappa hade mage att hånfullt skrocka åt mig när historien återberättades i söndags på Ewas födelsedagsmiddag. Mannen som aldrig satt en blöja åt rätt håll in his life!!!

/Anna

Galaklädd?

Kollade igenom bilderna från gårkvällens Guldbaggegala och blev lite... Beklämd. Vissa satsar ju verkligen och går all in på galastylen, vilket alltid är kul. Det spelar ju ingen roll om man gillar det de har på sig, bara det känns som att de har ansträngt sig.

Vissa andra, inga namn nämnda (okej, Josefin Sundström), verkar ha tappat geisten halvvägs in i påklädningsprocessen. Hur ska man annars förklara en grön partytopp med guldpaljetter i kombination med ett par byxor utan synbar passform och ett par skor som passar var som helst förutom på en gala.

Sorry Josefin, men du kan bättre!



/Anna

Dagens feministiska inlägg

Det här med att barnkläder för flickor är tightare än barnkläder för pojkar gör mig förbannad. Förklaringen att det beror på att pojkar rör sig och är mer aktiva gör mig ännu mer förbannad.

Så dagisbarn av flickkön kan alltså lika gärna ha tighta små fodral på sig, de är ju ändå så stillasittande. Vad är grejen?!

/Anna

Ooorup!!!

Jag är ju som känt ett stort fan av Orup, så självklart uppskattade jag hans lilla medley han framförde på p3 guld i helgen. Tyvärr verkade inte alla artister han tolkade uppskatta hans medley lika mycket som jag. Robyn och Johnossi ser typ utråkade/hånfulla ut vilket jag inte uppskattar.

Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray ser dock väldigt nöjda ut, haha!

Update: Verkar vara lite knas med att bädda in klippet, kolla in det under DENNA LÄNK istället!

/Anna




Till Ewa

Eftersom jag fortfarande känner skam över mina tillkortakommanden som barnvakt idag, ger jag dig härmed en liten gåva i form av en bild på din stora kärlek Ola Rapace. You're welcome.



/Anna


Till Lillan

Jag lovade ju min älskade Lillan att hålla henne uppdaterad om spännande händelser i mitt liv medan hon är borta och skaffar sig magparasiter i Indien. Seriöst Anna! MAN KAN BLI JÄTTESJUK!!! Sluta äta godis som du får av hemlösa!!!
Och i brist på sexig information som att Lil Wayne har knackat på min dörr i bar överkropp, så kommer en het bild på mig. Så att du känner igen mig när du kommer hem!
Här kommer alltså en spännande dokumentation om hur jag ser ut i min nya glajjer. Jag tog denna bild själv, och jag tycker jag lyckades rätt så bra att fånga hela fundersam-och-smart-men-ändå-lite-sexig-looken som jag gärna vill ha i mina glasögon. Eller?
Nej.
/ Ewa

Urspårat

Tydligen håller de på med någon major omvandling av Globenområdet, vilket jag blev uppmärksammad om hos Viktor, trots att jag bor typ 50 meter därifrån. Planerna är högflygande om man tolkar bloggen "Stockholmsarenan" rätt.

Asså shiiiiiiiiiiiiiiiiiit, kolla in bilden nedan. Är det värsta futuristiska Las Vegas-stilen de satsar på eller? Jag har liiite svårt att tro att det är sådär Globens lama shoppingcenter kommer att se ut.

Är inte hundra på vad det är för tidsram satt på det här projektet men jag känner att det är högst tveksamt att jag bor kvar när detta neoninitiativ är realiserat.



/Anna

Hot dog

Hihi!



/Anna

Team Jennifer...?

Jag är ju vanligtvis en stolt Jennifer Aniston-anhängare och är oftast Team Jennifer all the way, men nu har hon verkligen gjort mig besviken. Det här "utviket" i senaste numret av Allure är verkligen under hennes värdighet!

För det första har jag ett generellt problem med utmanande bilder i barnrumsmiljö. Förstår inte varför man måste skapa peddo-vibbar medvetet, är ofattbart att någon kan tycka det känns okej. Att Jennifer för det andra är 42 år gammal gör det hela ännu mer obehagligt.

Varför ställde hon upp på det här? Varför föreslog någon det här?

Bild från Perez.



/Anna


WTF

Adam Tensta verkar satsa på en ny mer edgy look och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. What's he trying to pull?

Bild från Stureplans bevakning av Elle-galan igår kväll.



/Anna

Födelsedagsfirande!

Den som väntar på något gott (?)... Här kommer bilderna från ditt födelsedagsfirande!


Foxy by the christmas tree...


Foxy on the sofa...


Foxy and pregnant...


Så söta!


Lillan vad har du för snygg ögonskugga på denna bild??? Svara, snälla!!!


Dalle!


Sofie spelar svår.


Still foxy and still pregnant!


Varför ser jag alltid så jävla lame ut??? Har jag ens nåt smink??? Kan vi ta den här workshopen kring min look snart? Vad gör jag fel?


I give my liiife!


Malin och Dalle!


De dansande brudarna vid bordet bakom var lite väl närgågna.

/Anna

Ny profilbild???

Så snygga!!!



/Anna

Dagens skryt

My work:



/Anna

LOL

Årets roligaste omslag! Garvade typ ihjäl mig i butiken när jag såg det, rubriken och kungens min i kombination är fantastisk!



/Anna

Movienight

Hatar när man läser om filmer som typ inte gått i produktion ännu som man redan är sugen att se! Jag har två kommande filmer som jag längtar efter just nu.

Den första är "Scream 4" som jag skrivit om här på bloggen tidigare. Mycket pågrund av att OC-Seth spelar polis i den, men inte bara därför! Tydligen har den USA-premiär i april så det är ju inte allt för långt kvar, och dessutom hade den fått bra kritik av testpubliken redan...

Den andra läste jag om för första gången igår, och där är inte ens castingen klar! Den heter "Snow white and the huntsman" och är Snövit i en ny tappning. Charlize Theron är klar som den elaka drottningn som beordrar en jägare att ta med Snövit ut i skogen för att döda henne, men han ångrar sig och tränar istället upp Snövit för att klara av att besegra drottningen. Tycker att det låter som en långt mer feministisk version av original-Snövit, där Snövit tar sitt öde i egna händer istället för att vänta på prinsen i ett hus med sju perversa dvärgar.

Elvis barnbarn Riley Keough ryktas bli Snövit... Denna har dock inte premiär förrän nångång under 2012 vilket gör att jag antagligen kommer att ha glömt bort den tills dess.



/Anna


Homewrecker

Nu ska Glenn Hysén skilja sig från sin fru Helena, sorgligt. Såg dem på "Berg flyttar in" härom kvällen och då pratade Glenn om hur illa Helena blev behandlad back in the days av hans lagkamraters fruar. Anledningen var att Glenn träffade Helena när han redan var gift med nån annan brutta och att han bytte fru var the talk of the town i Götet på typ 80-talet och Helene var stans största slampa typ.

Under programmet tyckte jag synd om Helena, jag menar det är ju upp till Glenn om han ville skilja sig när han träffade henne, det kunde ju inte hon hjälpa liksom. Men nu ser jag allt i ett nytt ljus då jag läste artikeln om deras skilsmässa och det var citerat ur hennes bok (som hon tydligen känt sig manad att skriva om hela historien) hur hon hade lagt upp en plan för att snärja Glenn som hon mycket väl visste hade fru och barn redan:

"Under en period i början av 1986 försökte Helena komma nära Glenn på fester i Göteborgsstadsdelen Kallebäck, där han bodde. När det inte funkade fejkade hon kvällen den 4 maj - efter att Blåvitt spelat hemmamatch - motorstopp på vägen upp till Glenns bostad.
- Jag vet att du är gift och har familj, så det är ingenting sådant, men jag skulle väldigt gärna vilja bjuda dig på middag, sa hon."

Alltså är det inte lite psycho-stalker-varning på detta? Jag skulle INTE ha varit glad om jag var Glenns fru, det är ett som är säkert. Ingen kan rå för sina känslor, och att vara gift innebär ju inte att det är omöjligt att bli kär i någon annan, men att verkligen sätta in sitt sikte på någon som redan är upptagen på det här sättet tycker jag är lite över gränsen. Typ Angelina Jolie-style.

Vad tycker ni? Förtjänade Helena ryktet som the homewrecker of 1986 i Göteborg?



/Anna

Sommartider hej hej

Kollade ju upp igår vilka tider solen går ned under våren och det gjorde mig helt exalterad! Första veckan i februari blir det mörkt vid halv fem, första veckan i mars är det så sent som klockan sex och vid min födelsedag, första veckan i april. går solen ned först halv åtta!!! Ljusa vårkvällar på ingång!

Jag har fått helt sjuka vårkänslor av det här milda vädret, vill typ dra fram en jeansjacka.



/Anna

Me and Romeo have never been friends

Påtal om fredagskvällen måste det här ju varit kvällens bästa låt (efter Army of Lovers då).



/Anna

Nej, bara nej...

Som Frida i fredags gjorde mig uppmärksam på var vi på samma ställe som fjortisbloggerskan Dessie efter Ewas födelsedagsmiddag. Jag finner inga ord för att beskriva hur jag känner inför detta men om ni vill veta mer om hur Dessie uppfattade kvällen kan ni kolla vidare HÄR.

/Anna

Glida runt, hänga runt, låna pengar

Eftersom jag aldrig får arslet ur vagnen började jag kolla på Rebecca & Fiona på SVT Play först för några timmar sedan fast jag tänkt att jag ska kolla i flera veckor. Och efter att ha sett första avsnittet såg jag att det bara ligger uppe till och med midnatt imorrn så jag var tvungen att marathon-kolla alla 12 avsnitt. Tur att de inte var speciellt långa.

Anyways, fan vad härliga dom är! Fantastiska! Och fan vad jag blev sugen på sommar när jag kollade, ser så skönt ut att kunna dra ut i shorts liksom.

Väldigt inspirerande tjejer tycker jag, även om jag knappast har några ambitioner att göra vad dom gör eller leva deras liv (fan jag fick PANIK när de bara hade grejer överallt, inga pengar och missade möten och tåg och whatnot) så rycks man med i deras otroliga sjävförtroenden och härliga attityd. Och så humoristiskt att Rebecca är tillsammans med Adrian!!!



/Anna

Dansk dansmusik

Det här är vår nya jam efter nyårsresan till Köpenhamn. Jag vill även minnas hoppdans till Leila K strax innan tolvslaget. Jag menar allvar när jag säger att Electric är en av top tio bästa partylåtarna, vet ingen låt som får igång ett dansgolv lika snabbt.



/Anna

RSS 2.0