Pippi i godisbutiken

Cecilia Blankens nämnde i sin blogg scenen från Pippi Långstrump när hon är inne och handlar i en godisbutik, och då kom jag på hur väl jag minns känslan från när man såg den som liten! Hur gott allt godis såg ut därinne och hur man nästan kunde känna smaken av allt som Pippi stoppade i dom gigantiska påsarna.

Var tvungen att kolla på scenen på Youtube (där tydligen allt finns) och chockades av hur äckligt allt såg ut nu! Inget av det där godiset ser speciellt gott ut direkt.

 

/Anna

Boktips?

Ärlig fråga nu.

Borde jag skämmas?



/Anna

Modevisning imorrn!

Woho, imorrn blir det modevisning på Grand Hotel! Ska bli jättekul, ska sitta med kameran i högsta hugg när Helena Christensen kommer ut på catwalken, så stay tuned för bilder i övermorrn. Tydligen är det Jonas Hallberg som ska styla visningen, ni vet han som är stylist till en massa Hollywood-kändisar? Anyways, kul ska det bli. Helkväll med chefen, vad kan bli bättre?

P.S. Vem var det som tyckte att du var lik Helena Christensen, Ewa? Jag tycker att hon är lik din kompis Karin, Gaby! Men dom är ju halvperuaner båda två, Wilton kommer också att se ut som henne när han blir stor!


Bild från Odd Molly.

/Anna


Urk!

Ja, Madonna, det finns något som heter "för vältränad". Kanske ska chilla lite med styrketräningen och skaffa lite underhudsfett?



/Anna

Skyltdocka

Idag på jobbet trodde två småtjejer att jag var en skyltdocka. Jag vet inte om jag ska ta detta som en komplimang eller en förolämpning.

Grejen vara att jag hjälpte en man som skulle prova ut en kostym. Medan han testade kavajen framför spegeln ute i butiken stod jag några meter ifrån honom och tittade på honom med koncentrerad blick. Samtidigt höll jag händerna i sidorna och stod helt still och kollade på passformen. Plötsligt ser jag i ögonvrån hur två flickor, typ fem-sex år, börjar närma sig från sidan. De viskar med varandra: "Är hon en...?", "Nej hon är inte!", "Jo, jag tror att hon är...". Precis när en av dem ska peta på mig vänder jag mig om och dom blir livrädda och skriker "Vi trodde att du var en skyltdocka!".

Jag tror jag måste börja aktivera mig mer på jobbet när folk misstar mig för en del av inredningen.

/Anna

Sweet Marie

Were we still kissing when you knew that we were through
Were we still holding hands when you began to see us from another point of view

 

/Anna

Svindlande höjder

Wilton fick sitt livs äventyr häromdan. Han fick sitta på långe farbrorns axlar hela vägen hemifrån till pendeltåget.
Wilton skrekskrattade så mycket att han dreglade en lång sträng på Eriks huvud, och jag sprang bakom i panik och skrek; " Håll hårt i honom! Jag förlåter dig aldrig om du tappar honom!"



/ Ewa

Läppstiftsdjungeln

Kollade just på Lipstick Jungle som är typ mitt nya favoritprogram. Har ingen aning om varför jag inte såg ett enda avsnitt av första säsongen?! What was I thinking?!

I alla fall så tycker ju mamma att jag påminner om Nico ("inte direkt till utseendet, men lite typen av kvinna" - vad det nu betyder) och jag har tyckt mig känna igen Kim Raver som spelar henne jättemycket. Eftersom IMDB är min bästa vän insåg jag precis att hon ju var en av huvudrollerna i "Tredje skiftet" som gick på femman för några år sen! En sten har lättats från mitt bröst nu när bitarna har fallit på plats.

Andra intressanta detaljer jag stötte på: Robert Buckley som spelar Nicos boytoy Kirby Atwood har under våren/sommaren datat min förebild i livet Whitney Port. Kanske dyker han upp i nästa säsong av The City (som förövrigt har premiär den 29:onde september för alla er som undrar)?


Nico

/Anna

Komplimangkungen

Jag känner någonstans att T inte helt och fullt har koll på innebörden av begreppet "komplimang". Om han ens har någon aning om vad ordet betyder. Konversation härom kvällen:

Jag: Aj... Jag har så himla ont i magen (med en röst som söker medlidande).
T: Men gå på toa då.
Jag: Men åh!
T: Va?! Det var en komplimang!

HUR kan det vara en komplimang att säga att nån ska gå på toa? HUR?!

/Anna

Rachel Zoe fyrtio plus?

Häromdagen såg jag på "The Rachel Zoe Project" för första gången. Programmet var ganska trist, och till och med jag (som har ganska hög smärttröskel när det kommer till fånigheter) tyckte det var lite fånigt. Jag har inget emot ytliga jobb (att välja ut folks kläder måste anses som ytligt) men man kan ju ta det med en klackspark. Rachel verkar tycka att hennes jobb är det mest betydelsefulla i hela världen, och hennes två assistenter har noll egna åsikter utan står bara och återupprepar allt hon säger.

Till poängen med det här inlägget: Rachel ser minst sagt sliten ut men hävdar att hon är född 1971. Detta skulle alltså betyda att hon har tre år kvar till fyrtio, en gräns hon ser ut att han passerat för ett tiotal år sedan. Enligt vissa rykten ljuger hon om sin ålder (ett bevis ska tydligen vara att hon på showen sagt att hon är en sån perfektionist för att hon är en trippel-jungfru, vilket innebär att man är född i junfruns tecken på tre olika sätt vilket är omöjligt om man är född -71) vilket jag inte alls ser poängen med att göra om man ser ut som henne. Då är det väl bättre att säga sin riktiga ålder än att folk blir chockade över hur gammal hon ser ut för att vara 37?



/Anna

Dålig dag

Usch, idag har jag en riktigt dålig dag. Känner att allt går emot mig. Var glad igår kväll och så vaknade jag imorse och allt gick utför.

Därför har jag dragit runt på stan idag och trösthandlat lite. Bättre att tröstshoppa än att tröstäta i alla fall, jag vill ju inte vara deppig OCH fet. På Indiska hittade jag den här kjolen (som jag med fara för mitt eget liv fotade ståendes på vår vingliga hallbänk) på rea, och sen visade det sig att det var "Ta 2 betala för 1" på alla rea-grejer. Snål som jag är var jag ju tvungen att utnyttja erbjudandet till max så jag köpte en vas också som jag inte har en aning om vad jag ska använda till.





/Anna

Bloggtorka

Har inget direkt att blogga om, så lägger därför upp ytterligare en snodd facebook-bild på Wilton för att tillfredsställa vår mest trogna läsare: Mamma.

Denna är snodd från Isams mamma och är tagen mitt i födelsedagshånglet. Kolla hur Isam försöker slita upp Wiltons skjorta!!!



/Anna

I'll cancel it!

Jag är ändå lite chockad över Cassies nya halvrakade huvud. Det känns mer som en Rihanna-grej att göra (se inlägg nedan). Jag har alltid trott att Cassie var en sån där jag-vill-vara-snygg-tjej, inte en jag-är-en-wild-and-crazy-brud. Undrar vad Diddy tycker?



/Anna

Sorry Helena...

...men jag snodde några bilder från din Facebook! Men bara för att mamma också ska kunna se dina söta bilder på Wilton (eftersom hon inte vågar skaffa ett eget Facebook-konto). Hoppas du inte stämmer mig eller nåt.


Sekunderna före the birthday-makeout. Lägg märke till hur Wilton leans in med öppen mun!


Coola killen.


För söt för ord!!!

/Anna

Fashion forward?

Alltså, man måste ju ändå ge Rihanna snaps för hennes fashion forwardness, men jag är inte säker på att jag tycker allt hon tar på sig och för sig är speciellt snyggt. Håret, nja. Cykelbyxorna, nja. Fast jag tycker fortfarande att hon är rätt fierce.



/Anna

Kermit!

Angående vad vi pratade om idag. Här är Lady Gaga i sin Kermit-dress:



/Anna

Nej, bara nej!

Detta kanske bara innebär att jag faktiskt börjar bli gammal, men jag kan inte för min värld förstå vad alla tonårstjejer ser i Robert Pattinson från "Twilight"? Han ser så ofräsch ut att det känns som att jag behöver ta en dusch bara efter att ha kollat på dom här bilderna.

Är det nån annan som fattar vad som är the attraction?









/Anna


1 year birthday bash

Tack Wilton för en trevlig 1-årsfest!


Isam och Wilton i fint teamwork


Vato Loco-Wilton med bandana


Tveksam till födelsedagssången med bandanan på sned


Med farmor på filten


YEAH!!!

/Anna

Team Aniston

Jennifer Aniston är min nya kroppsinspiration! Hon har min drömkropp, seriöst! Inte för att det finns något jag aktivt kan göra för att se ut så där men ändå. Förutom någon form av Face/Off-operation kanske.

P.S. Och hon är 40!!!





/Anna

Psykbryt

Alltså, jag vet inte om jag ska skratta när jag läser det här eller tycka synd om tjejen. Bloggerskan Louise Adolphsson som är ganska välbesökt har ett tag haft en pojkvän som det för några månader sedan tog slut med. Hon har aldrig i bloggen gått närmare in på vad som hände, men nu har tydligen ett mail läckt ut som hon kort innan det tog slut skickade till sin pojkvän. En kvalificerad gissning skulle väl vara att det är exet som skickat runt det till sina polare och det kommit på villovägar. Klart är i alla fall att Louise spårat totalt och det nog var bäst att de gick åt skilda håll i livet. Inte minst för Louise psykiska hälsa. Mailet:

"Jag är så frustrerad just nu. Om du nu älskar mig, hur kan du då sitta hemma när du lovat att komma och du hör hur jag bryter ihop? VARFÖR KOMMER DU INTE HIT DÅ? Snälla försök förstå denna text: Jag sa till dig igår jag blir helt krossad när du kommer sent till våra träffar, jag bröt ihop. Idag gör du samma misstag fast värre spelar ingen roll om din moster har dött, vi hade bestämt en träff den avbokar man inte för lite disk, man kommer ändå och MAN KLAGAR INTE FÖR MAN INTE ORKAR! Jag är så jävla ledsen just nu att du inte kom hit, du hörde hur mkt jag grät (gråter fortfarande och vi la på för 50 min sen, eller snarare din mobil dog KÖP EN JÄVLA FITTLADDARE ELLER LÄMNA IGEN DEN GAMLA). Jag kommer ALDRIG FÖRLÅTA DIG FÖR ATT DU INTE KOM. Det ända som skulle kunna hjälpa är en stor bukett blommor och en present, ja jag är allvarlig och det är sorgligt att jag måste skriva det för att du ska inse vad du ska göra imorgon.

Jag har gett dig så många utlimatum men du lyssnar aldrig, du tar aldrig till dig, du tar dem aldrig på allvar. Jag sätter inte höga krav, jag sätter de krav som mitt hjärta behöver för att inte bryta ihop.

Det var som Ellen sa när hon försökte trösta mig lite, först psychar han sönder dig så du blir labil, sen blir han arg för att du är psycho, vilket det är han som fått dig att bli.

Du har gjort mig helt labil. Allt är pga av dig. Jag var inte sånn här för 8 månader sedan. Jag var inte sånn här för ett år sedan. Tror du mig inte kan du fråga alla mina vänner, mitt ex och mina föräldrar. Det är hemskt att jag ens måste skriva så men du nochalerar alltid bort precis allt.


Detta är mitt sista ultimatum, take it or leave it (jag skriver på ett sätt som en cp störd skulle förstå, så fattar du inte vad jag menar är du bränd):

1. Håll alltid tiderna vi bestämt
2. Avboka aldrig mig och säg aldrig att du inte orkar träffas. Älskar och saknar du mig ska du vilja träffas, hur trött du än är.
3. Låt aldrig otrevlig när jag är ledsen och gråter, även om vi båda gjort fel behöver jag tröst i detta läge.
4. Kom över till mig när du märker jag behöver det, på direkten, släpp allt annat, hör du att jag gråter i tele så går du, 5 på eftermiddagen eller halv 12 på kvällen spelar ingen roll.
5. Lyssna alltid på mig, försöka ta till dig det jag säger.
6. Har du gjort fel eller väl kommit sen ska du alltid smörja mig även om jag först kan låta förbannad. Du ska köpa blommor och mindre presenter som förlåt.
7. Du ska inte brusa upp över småsaker, du ska lugn och sansad.
8. Du ska ta hand om mig och visa mig kärlek (punkter hur du gör det kommer nedan).
9. Säg aldrig "en sånn tjej vill jag inte ha", "du skrämmer mig", "det där känner du inte alls" (tvivlar aldrig på vad jag känner), "jag orkar inte gå dit". Allt sådant är knivugg i hjärtat som raderar minst 5 myskvällar. Varje gång du gör saker som du gjorde ikväll krävs det minst 5 romantiska kvällar för att göra det bra. Förstår du matten med det? Du kommer aldrig gå plus om du fortsätter såhär. Just nu ligger du minus ca 50 myskvällar efter alla våra bråk. Efter ikväll 55 myskvällar minus. Do you get the math?
10. försök alltid vara och låta positiv
11. ha tålamod med mig, jag är ett psycho pga av dig just nu
12. jag är så jävla känslig, deal with it, att skrika tillbaka hjälper inte en känslig tjej att lugna ner sig, att springa iväg hjälper inte heller. take it or leave it
13. Allt du säger inte fungerar FUNKAR VISST du måste bara testa helhjärtat. krama mig om och om igen, ta lite skit och krama igen, det blir bra. smörj mig när du gjort fel, försök försök försök.
14. VISA MIG DU VILL ÄNDRAS. JAG BEGÄR INTE en 100% ändring på en dag, men visa du vill.
15. en överraskning är inte att bädda sängen och köpa små godis, TRY HARDER.
16. du är med en av stans snyggaste tjejer, dags att börja leva upp till din roll som den pojkvännen.
17. skrika aldrig någonsin elaka saker till mig. och skrika helst inte överhuvudtaget.

detta är vad jag behöver för att inte vara labil (och känna mig älskad):
1. Du ska skämma bort mig med gulliga sms och samtal så ofta du kan
2. skriva kärlekslappar och lägga i mina kläder
3. boka biobiljetter eller restaurang besök i smyg
4. laga middagar åt mig i smyg
5. pussa och krama på mig när jag inte förväntar mig det.
6. prata med mig med den gulligaste rösten du kan
7. inte brusa upp och bli så arg på mig för du älskar mig mest av allt
8. är jag ledsen kommer du över direkt.
9. du ska alltid hålla det du lovar.
10. överraska mig med mina favoritblommor (jag gillar liljor, rosor, tulpaner, massor av olika, jag är inte så kräsen) och små presenter då och då
11. planera mysiga saker vi kan göra på helgerna
12. komma över till mig när du vet att jag är hemma, fast du har inte sagt att du ska komma
13. håll alltid om mig och min midja när vi är ute och går
14. viska gulliga saker till mig
15. saknar du mig mkt när du gör något annat, smsa/ring och säg det en snabbis då!
16. Förklara ofta dina känslor för mig, beskriv dem tydligt och stanna upp när vi är ute och går tex och säg "jag älskar dig för att..." och så säger du något om varför du älskar mig. det ska inte vara något vanligt utan mer en sak som verkligen visar att du känner mig. Som att jag är en väldigt glad person (när jag vill), du får inte använda den grejen btw.
17. sno min kalender och skriva in saker vi ska göra på helgen i den
18. nu har jag skrivit mail till dig i en hel timma, inte gjort något annat, lägg ner tid på mig. planera och planera och planera. visa ditt engagemang och lägg ner din tid.
19. leta upp brunchställen flera dagar innan det blir lördag.
20. kolla väderprognosen och planera en picknick dagen innan. säg att du vill ses senare dagen innan för du planerar en överraskning till mig, då kommer jag defintivt förstå dig.
21. köp/beställ något som skriker "Louise för att visa du känner min stil och mig.
22. respektera mig, alltid.

Förstår du vart jag vill komma? Förstår du vilka typer av saker jag vill ha? Spara gärna detta mail och läs flera gånger."


Upphovskvinnan till mailet.

/Anna



Ronaldo hjärta Elton

Christiano Ronaldo tog med sin familj på en Elton John-konsert i helgen i Portugal. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, mer än att Chrissys outfit lämnar mycket i övrigt att önska. Ribstickad vit ziptröja? Tighta ljusa jeans med cameltoe? Vitt skärp? Guccisneakers? Han kanske bad Elton om stiltips efter showen.



Var tvungen att lägga in klippet nedan också, för roligt för att utelämna.



/Anna

Skitful

Jag och T kollade på tv idag och han satt och kisade när han kollade text-tv, följande samtal utspelade sig:

Jag: Haha, du ser jättekul ut när du kisar, som en potatis i ansiktet.
T: Jag minns att det var något med hur du ser ut när du kisar också, jag har för mig att du är skitful!

Ok, håll inte tillbaka med vad du tycker liksom.

/Anna

Youtube-bonanza!

Har lite youtube-videor jag vill lägga upp men för att det inte ska bli för tradigt tar jag alla i samma inlägg. Så det inte känns som att det är det enda jag lägger upp liksom. Även fast det är det.

1. Kollade på MTV imorse, och såg Petters sorgliga försök att göra en egen "99 problems". Syftar på både låt och video. You'll never be Jay-Z!!! Ge upp. The gloves are off, skaffa dig ett eget liv.

 

2. Jag gillar den här låten, trots Akons medverkan. Varför måste han vara med på typ hälften av alla låtar som släpps? Är han så populär? Bortser från den mesiga texten pågrund av beatet som känns väldigt "Still Dre". (OBS! Har ingen aning om varför videon visar bilder på Lil' Wayne...)

 

3. Jag har många guilty pleasures när det kommer till musik. En av mina absolut största är Miley Cyrus. Jag är väl medveten om att jag passerade 13 för många år sedan, men kan ändå inte hindra mig själv från att sjunga med i "The Climb".

 

/Anna

Stopp


Öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

 

/Anna

B-boy Wilton

Underbara Gudmor Helena gav Wilton sin födelsedagspresent redan idag! (efter vissa påtryckningar från hetsig mor)
Han fick sina första riktiga gympadojjor! Snygga converse med regnbågssulor. Han kommer ju vara coolaste ungen på dagis, thats for sure!
Men b-boy-flätan är hiphopstilen complete.
Tack Helena!



/Ewa

Ny tunika

Idag har jag köpt en tunika från HunkyDory. Och innan du säger något Ewa, så vet jag att den är lik en del andra grejer jag har. Men jag gillar den just därför! Jag tror jag kanske ska ha den på Wiltons fest.

På tal om Wiltons fest så har jag ju fixat presenter nu, och jag vill så gärna berätta för dig vad det är. Fast det känns fel, även fast dom ju inte är till dig utan till Wilton. Men eftersom Wilton antagligen kommer reagera mycket svagt på presenterna blir det ju ingen överraskningseffekt över huvudtaget om även du vet vad han ska få.



/Anna

A-kassa

T var på matchen mellan AIK och IFK Göteborg i måndags, och där körde klacken en ramsa jag tyckte var lite väl låg. Till er som inte är insatta spelar Tobias Hysén i Göteborg, som är son till Glenn Hysén, som i sin tur några dagar innan avslöjat att han fått sparken och går på a-kassa. Detta utnyttjar AIK-fansen och skriker "Tobbes farsa har inga pengar" i kör i typ en kvart.

Väldigt barnsligt och dessutom lite sorgligt tycker jag. Det är ju inte Glenns fel att han måste gå på a-kassa. Detta leder mig osökt in på att jag verkligen borde ta tag i den här med att skriva in mig på a-kassan också... Om Glenn kan bli av med jobbet kan det hända oss alla!



/Anna

Smooth Criminal

Eftersom min sambo är något av en late bloomer så att säga, och först nu blivit värsta hardcore Michael Jackson-fanet, går hans musik het här hemma. Jag måste säga att en av mina favoritlåtar är Smooth Criminal, även om jag tills för typ ett år sedan trodde att det var "Annie are you walking"...

Det här klippet är underhållande av flera anledningar:
- 90-talsfansen i publiken
- Michaels badräkt under kavajen
- Michaels faktiska talang

 

/Anna

Real housewives of NYC

Herregud, kollar ni på "Real housewives of NYC" på femman? Vad är LuAnn's problem?! I kvällens avsnitt skulle hon ut och parta med sin sondotter som är hälften så gammal som henne och "håller henne ung". Då blir hennes son ledsen för att hon aldrig är hemma med dem, och då säger hon att "hon såklart bryr sig att han blir ledsen, men låter det inte stå i vägen för hennes sociala liv". Schysst mamma! Sen fick barnen spendera kvällen med sin nanny medan hon var på någon rockkonsert hon uppenbarligen var alldeles för gammal för. Varför skaffar man barn om man inte har något intresse av att umgås med dem?


Vidriga LuAnn i mitten

/Anna

Baglady

Såhär gick jag hem från bussen när det regnade häromdan.


Såhär med facit i hand kan man ju tänka, vad är värst? Att bli lite ful i håret eller att gå en ganska lång bit bland folk med en systemetpåse på huvudet?
Jag vet inte.


/ Ewa


Birhtdaysuit!

Nu har jag inhandlat en läcker poch bohemchic födelsedagsstass till Min älskade ettåring-to-be.
Jag fick lite hånfulla kommentarer av Anna angående att han har fått en haremsbyxa, men va fan, hon är bara avis för att min son är så fashionforward och djärv i sina klädval!
En rutig skjorta blir perfekt till:




Den läckra haremsbyxan. Från pojkavdelningen vill jag förtydliga!


Sen fick han en läcker scarf också, dålig bild, jag vet. Men han såg så söt och vuxen ut på den här bilden så jag var tvungen att visa..


Nu är steget inte långt till palestinasjalen..

Senare på kvällen tappade jag helt greppet, och lät Wilton slicka lite i en glassförpackning..

Han var så sur, jag ville blidka honom med lite socker..men det backfired on me..

..när han fick glass i ögat.

/ Ewa

Barnvakt

Hittade några bilder på min kamera från i torsdags när jag var barnvakt åt Wilton! Inte så många tyvärr, hade hoppats på att dokumentera vår första dag på egen hand lite bättre, men med en baby har man ju lite annat att göra (som Wiltons mamma säkert vet).


Dagens inleddes med en av Wiltons favoritsysslor, hetsdrickande av en hel flaska välling och sen sömn. Gärna med blöjrumpan i vädret.


Ett tappert försök att föreviga oss två på samma bild. Kanske lika bra att mitt ansikte är dolt bakom kameran.


Out and about. Typ en minut innan sätet fälldes ner och Wes tog sin andra powernap för dagen.

/Anna

Rea-fynd!

Idag gjorde jag ett rea-fynd på Åhléns, Göran Perssons "Min väg, mina val" för 49:50:-! Jag hade glömt att jag skulle köpa den för länge sen och nu bara låg den där på ett bord framför mig. Vet inte riktigt när jag ska hinna läsa den, men det kanske blir av under min semestervecka i augusti om inte annat.



/Anna

Soulmate

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told



/Anna

Lusekofta

Jag skulle jättegärna (seriöst nu alltså) vilja ha en riktig lusekofta. Jag tycker dom kan vara snygga! Kanske ska slå till på en i vår när vi ska på konfirmationen. Kollade den här sidan för olika mönster, och jag gillar den här som heter "Morgedal".

Vad tycker ni? Är jag helt ute och cyklar?



/Anna

Kapten Kalsipp!

Jag är sjukt besviken just nu. Har letat som en besatt efter Kapten Kalsipp-böckerna till Wilton, men det verkar som att de har utgått ur sortimentet överallt! Trots detta verkar det vara någon form av serie av böcker, Kapten Kalsipp 4 verkar vara en riktig höjdare:

Professor Pruttibrallis kan mycket väl vara det största geniet världen har skådat, men dessvärre har han ett så fånigt namn att ingen kan ta honom på allvar. Han har blivit utskrattad på varje universitet i världen och den enda skola som kan tänka sig att anställa honom är Jerome Horowitz grundskola! Professor Pruttibrallis är säker på att de snälla barnen i skolan aldrig skulle skratta åt hans namn. "Barn är så snälla och förstående", försäkrar han sig själv.

Om en enda person till skrattar åt hans fåniga namn, gör en serie om honom eller skämtar om honom på något sätt kommer han att ta över planeten med sina galna och ondskefulla uppfinningar ... Det här ser ut som ett uppdrag för Kapten Kalsipp!



/Anna

Update: Tydligen finns den att få tag på med engelsk text, men det verkar vara lite väl avancerat för Wilton de närmsta åren. Men titeln är kul, "Adventures Of Captain Underpants".


Murder in Greenwich

Mamma och jag kollade idag på den otroligt kvalitativa filmen "Murder in Greenwich" som gick på trean. Nu efter lite googlande kom vi fram till att det faktiskt var en verklig historia bakom filmen, och därför lägger jag upp bilder på de verkliga huvudpersonerna för jämförelse med skådespelarna.

Ett väldigt internt inlägg mellan mamma och mig med andra ord.

Nu när jag kollade runt om det här så kom jag ju på varför jag kände igen historien! Jag läste om det här för några år sedan när hela händelsen kom upp i ljuset igen och Michael Skakel blev dömd. Det var ju en stor grej för att han var kusin med Kennedy-familjen på något sätt.


Martha Moxley i dåtid.


Michael Skakel i nutid.

/Anna

Gulliga Obama!

Barack Obama är så gullig och charmig! Och Michelle är så snygg! Kolla den här videon när Barack blir avbruten på en presskonferens när en reporters mobil ringer med en kvackande ank-signal:

 

/Anna

Besatt hovreporter

Jag köpte Expressen Fredag på vägen hem och läste på tåget, och i den har Expressens hovreporter Johan T Lindwall ett helt eget uppslag där han varje vecka skriver en krönika samt en topplista kallad "Den kungliga toppen". I alla fall så har jag länge misstänkt att Johan har en mycket liten, om möjligt obefintlig, distans till sitt uppdrag som hovreporter. Hey, jag gillar också skvaller, men jag tycker det går lite väl långt när det är uppenbart att han på riktigt tror att han är BFF's med kungabarnen.

Speciellt besatt verkar Johan  vara av Carl Philips on/off-flickvän/beard Emma Pernald. Denna vecka var hon på första plats på topplistan med följande motivering:

"Bara för att hon är så cool.
Jag vet att Carl Philip också vet att hon är den enda rätta för honom.
Se nu till att inte missa henne, snart kanske hon är upptagen på annat håll."

Hur i hela världen är det möjligt att Johan T Lindwall vet vem Carl Philip vet är den rätta för honom?! Med upptagen på annat håll kanske han menar bakbunden i hans källare, får lite psycho-stalker-varning på denna Johan.



/Anna

Update: När jag googlade efter en bild på denne man var första träffen denna sida, en sida ägnad åt skvaller om Johan. Bara några få inlägg från förra januari, men jag fick reda på att han har en son. Alltid något.

Newsflash: R. Kelly är ett äckel!

R. Kelly har tydligen gjort någon form av comeback med ett nytt mixtape som heter "The Demo Tape" (om nån är intresserad av att införskaffa detta). I alla fall har A.V. Club gjort en sammanställande lista över olika saker av sexuell karaktär som R har lust att göra, baserat på texterna i hans nya låtar. Titel på respektive låt inom parantes. Mina personliga favoriter markerade med fet text.

1. To make the p-u-s-s-y cry (“P.U.S.S.Y. Cry”)
2. To give you a backrub, followed by a trip to the hot tub (“Birthday Sex”)
3. For people not to disrespect his shorty, since he likes her sex (“Disrespect My Shorty”)
4. To hit that big old [ass], even though his girl similarly has a big old [ass] (“Disrespect My Shorty”)
5. To have you scream “It hurts, it hurts!” then have you concede that his lovemaking quenches your thirst, your thirst (“Birthday Sex”)
6. To get him some of that birthday sex (“Birthday Sex”)
7. To turn this club into a bedroom (“Club 2 A Bedroom”)
8. For you not to trip; he owns the club, so you don’t gotta worry ’bout security (“Club 2 A Bedroom”)
9. To get some gratuity, and he don’t mean cash, girl (“Tip The Waiter”)
10. To make it rain like a ticker-tape parade (“Tip The Waiter”)
11. For you not to knock his dick and a half (“Every Girl”)
12. To touch booty like he’s playing it (“Every Girl”)
13. For all y’all to have his baby (“Every Girl”)
14. To have them bitches that are hating on you rubbing on you (“Every Girl”)
15. To eat the coochie of all the girls wearing Gucci (“Every Girl”)
16. For you to listen to his mix-tape, cause it’s Kells, bitches (“Every Girl”)
17. For haters to get fucked with a sandpaper dick (“Best I Ever Had”)
18. To make you say silly shit with his silly dick (“Turning Me On”)
19. To take your sexy ass home and show you how he licks it (“Turning Me On”)
20. To get up in a whole lot of ass (“Turning Me On”)
21. To protect you from a lack of sex (“Supa Dupa Man”)
22. To hit you with super-love so pleasing it’s better than any TV show, better even than HBO, so good he’ll get thumbs-up when he goes low (“Supa Dupa Man”)
23. For you to get on his lap and go-go, since the rearview mirror is saying no po-po (“Makin’ Me Wanna”)
24. To fuck every girl he sees, from the hood to the fucking industry, even the Statue of Liberty (“Every Girl”)



/Anna

Shopping i Täby

Idag har mamma och jag varit på en vild och spännande resa till Täby Centrum. Det var under en period oklart om vi ens skulle lyckas ta oss fram till vår destination, men efter lite ersättningsbussar och lite panik gick det vägen. Mamma var on a roll och shoppade loss på flera ställen. Utöver en del omatchande inredningsdetaljer till vardagsrummet som vi lika gärna kan tala tyst om, införskaffade hon en väldigt läcker trenchcoat med skitsnygga plisseringar baktill, och en keps till sin stundande solsemester som hon inte såg efterbliven ut i! Allt som allt en lyckad shoppingdag!









/Anna


Peter och Frans

Det uppträdde två trubadurer på bröllopet också, de hette Peter och Frans. Dom sjöng några låtar under efterrätten och var jätteroliga. Hittade dom på Youtube, hade tydligen varit med en massa på tv.



/Anna

Bröllop!

Igår var vi på bröllop! Det var jättefint, men tyvärr var det lite regn precis när de nygifta kom ut från kyrkan, men det kunde ju ha varit värre. Det var god mat och drag på dansgolvet hela kvällen. Tyvärr gick det lite väl vilt till längst bak i den inhyrda bussen på hemresan mellan fyra-fem överförfriskade herrar. Eftersom min sambo inte var inblandad utan mest satt och hejade på slapp jag bli alltför involverad.


Vår present som jag (tycker jag själv) hade pyntat väldigt vackert med blommor.


Den enda bilden på både T och mig, så var tvungen att lägga upp den trots mitt grin. Tagen på vår gård innan vi åkte.


Tomas och Jenny utanför kyrkan!


Med tärnor och bestman.


Sedan anlände brudparet till festlokalen på en pyntad flakmoppe av något slag.


T vid bordet vid middagen.


Jag bredvid min bordsherre. Observera att det bara finns tre bilder på mig från hela kvällen, därför kan jag inte direkt välja och vraka mellan olika foton. Därför ser jag efterbliven ut på alla jag lägger upp.


Bröllops-"vals" till Dirty Dancing-låten. Heter den "I had the time of my life" eller något helt annat?


Snart var firmafest-draget igång. Bestman med uppknäppt skjorta och slips på huvudet.


Andreas/Murre/Västerås vackraste leende var i gasen.


Sen blev det tryckare.


Jag tyckte att jag var lite solbränd tills jag såg Linnea.


Sen som sagt lite härj längst bak i bussen på vägen hem...

/Anna

Beachbaby

Tågresan hem till V för några timmar sedan var definitionen av en mardröm. Eftersom min kropp hade kollapsat i sviterna efter min influensafyllda dag, hade jag inte mycket ork till att börja med. Men när jag klev på det fullproppade tåget som kokade av värme, och insåg att jag skulle få stå hela resan kände jag att slutet var nära. Jag trodde jag skulle spy hela resan, plus att det började svartna för ögonen vid flera tillfällen så jag var tvungen att gå in och sätta mig på den pyttelilla toaletten med huvudet mellan benen.

Jag har nu börjat repa mig så smått även om jag fortfarande är helt svag och mår illa. Jag piggar upp mig själv genom att kolla på bilder på Wes från Karins gård igår.







/Anna


Just do it!

Jag är så himla nöjd med mina nya träningsskor! Har typ inte köpt ett par sådana sedan högstadiet. Nu har jag gått runt i dom hela kvällen och ignorerat att T kallade dem för båtar.



/Anna

Spoiler

Satt just och kollade på Bachelorette på femman, men jag kunde inte hålla mig. Var tvungen att gå in och googla vem hon kommer att välja. När jag vet att svaret finns därute nånstans kan jag helt enkelt inte stilla min nyfikenhet. Ett plus är ju att jag slipper kolla på det där nåt mer nu.

Om ni inte vill förstöra det roliga så klicka inte HÄR!


DeAnna Pappas från Bachelorette

/Anna

Sometimes it's gonna be days like this

Jag har alltid gillat Amerie! Var har hon tagit vägen? Är den här låten gammal eller ny? Jag vet inget förutom att jag gillar den. Hon gör alltid bra låtar som man blir upp-peppad av tycker jag!

Sometimes it's gonna be days like this
Sometimes it's gonna be rain like this
Sometimes you're gonna feel pain like this
Sometimes you gotta work hard for it




/Anna

RSS 2.0