Why do we break everything we touch

Den här killen såg vi igår i Kungsan, vid den där manifestationen för Iran (som vi fick en flyer till, dit det skulle komma "en massa kändisar"). Han heter Blackkey och har tydligen gjort om sin gamla video till låten "Why" för att stödja Irans folk. Låten är rätt bra tycker jag, men jag kan ju inte påstå att han är av den kändiskaliber killen som delade ut flyers antydde.

/Anna

 


Tyra Banks har pojkvän?!

Ett tecken på att man kanske läser lite väl mycket skvallertidningar är när man blir uppriktigt förvånad när man hör något man inte hade en aning om...

Dagens chock: Tyra Banks har en pojkvän sedan flera år tillbaka, en affärsman som heter John Utendahl! Var det nån som hade hört talas om detta?! Jag har alltid sett Tyra som en asexuell enstöring typ, som är för självcentrerad för att bli kär i någon annan. Hela min världsbild är upp-och-ned-vänd efter denna chocknyhet!


Tyra med sin pojkvän John!

/Anna


Så sorgligt!

Jag blev på riktigt chockad när jag läste att DJ AM hade dött. Tydligen har han varit drogfri i över tio år, men misstänks nu tydligen ha avlidit efter en överdos. Så otroligt tragiskt och sorgligt. Jag minns honom fortfarande från Nicole Richie-tiden, när hon var med i "The simple life" och han hälsade på henne i något avsnitt.

Baserat på det sista han skrev på Twitter innan han hittades död, verkar det som att han kanske inte mådde helt bra. Hoppas att det inte var självförvållat, även om det på något sätt är lika illa oavsett.

"New york, new york. Big city of dreams, but everything in new york aint always what it seems."



/Anna

Bloggkändisar

Häromdagen pratade ju vi om hur man tror att man känner nån och vet allt om nån bara för att man läser dennes blogg, och jag blev imponerad när jag hörde att du hade varit på en fest med JosefinaBallerina-Josefina. Idag när jag kollade på din Facebook såg jag att du var vän med henne, och tänkte innan jag kom på vem det var "Shit, vad är det där för kändis som Ewa är kompis med?!". Typ som att det var Pernilla Wahlgren (gud bevare mig) eller nån liknande med samma kändisstatus.

Vilket osökt leder mig vidare in på den pinsamma incidenten då min chef tvingade mig att ta ett idol-foto tillsammans med Shecity-Petra på Odd Molly-visningen. Här är det aldrig tidigare publicerade bildbeviset (med mitt ansikte borttaget av hänsyn till våra läsare):



/Anna

Dagisbarn

Ville bara visa den här underbara bilden på en glad dagisunge!



/ Ewa

Male Model

Nu är det ju skol och dagisstart för mig och Wilton, väldigt spännande, och vi vill ju gärna se häftiga ut så vi får nya vänner. Wilton har det ju coolheten naturligt så att säga, medans jag får jobba lite extra.
Som tur är har vi fått nya fina skor av Långa farbrorn, så nu kommer vi vara häftigast på dagis! ( Det kanske inte krävs så mycket för det...)

Wilton fick fina röda converse, som han älskar! Kolla bara hur glad han ser ut:


Det märks ju att vi har kollat mycket på Top Model under hans uppväxt..Han jobbar verkligen med skon här:


Här visar han upp mammas nya skor på ett mindre elegant sätt. Ja, tvättpåsen i bakgrunden är rekvisita.



/ Ewa


Wallander "Kuriren"

Efter besvikelsen idag när jag misslyckades med att hyra "Män som hatar kvinnor", så har vi nu sett Wallander-filmen "Kuriren" i stället. Jag kan ju inte direkt påstå att den var bättre än någon annan Wallander-film jag sett men inte heller sämre. Jag får helt enkelt skylla mig själv som frivilligt sätter mig framför ännu en av dem. Why, god why?

Denna film behandlade ämnet MC-gäng, och var väldigt (?) gripande. Störde mig hela filmen på att en av jugge-maffia-ledarna i filmen pratade exakt som Bobby gjorde i "Den rätte för Rosing".

Nu ska jag efter denna högst innehållsrika fredagskväll gå och lägga mig, eftersom jag oväntat ska jobba imorrn. Oh yes.



/Anna

Nyhetsankare med attityd

Haha, jag gillar nyhetsuppläsarkillens kaxiga attityd! Fast håller med om att Solange gör bort sig i det här klippet. Jag rodnar lite när jag ser det.

 

/Anna

Mumin-Mattias

Carolina Gynnings pojkvän Mattias borde verkligen skaffa brallor i rätt storlek. Inte snyggt när man har muminkropp att pressa ner sig i ett par stuprörsbyxor, han ser bara ännu större ut. Men Carolina är snygg som vanligt!



/Anna


Barnparfym?

När vi ändå är inne på Mrs H... Den här parfymen från Susan D Owens heter "Child" och kostar 750 spänn för 10 ml på en liten roll-on flaska. Tycker det är ett lite väl saftigt pris, men både Anja och Sofia är som besatta och Sofia påstår att när hon hade provat den vaknade hon mitt i natten av att hon själv luktade så gott... Hon ska köpa den nu i alla fall eftersom hon enligt sig själv inte kan leva utan den, så då kanske jag kan provlukta och försöka förstå vad som är the big deal.



/Anna

Alexander Wangs höstskor

Är ju inte på Mrs H's blogg lite då och då eftersom det är Anja som skriver den, och såg att hon lagt upp bilder på Alexander Wangs nya höstskor som de precis fått in. Alltså sorry, men jag tycker dom är groteskt fula! Dom högklackade, visst, men dom till höger?! Jag mår typ lite illa när jag ser dom nästan...



Men Anja är söt i Wangs sammetsjacka och Herve Leger-kjol!



/Anna

Jahaaa!

Undrade just varför vi hade en sån sjuk besökarstatistik igår, men såg att en länk hamnar vid artiklen på Expressen som man själv länkat till. Antar att många ville läsa om Anders Bagges nya brud!



/Anna

Upprörande nyheter

Kollade just Expressen på nätet och blev upprörd över två saker.

1. Sven Otto Littorins nyanlagda bockskägg. Skärpning.



2. Dom arrangerade "tyck-synd-om-mig"-bilderna som den senaste tiden spårat ur fullständigt (även om den tomma rullstolen vid vattenbrynet fortfarande sitter ohotad på tronen av alla tiders vidrigaste reportagebilder). Jag tycker att sms-lån är ett jätteproblem och att det verkligen borde göras något åt det, men när Heidi visar hur hon måste sitta på en madrass på golvet med putande underläpp för att hon tvingats sälja sin soffa blir det bara löjligt. En ansiktsbild hade räckt och då kanske man hade tagit problematiken som lyfts fram i artikeln på allvar.



/Anna

Svårtolkad

Är det någon annan än jag som har problem med att tolka mammas kommentarer här på bloggen? Kommentar postad på inlägget med Filippa K-jackan:

"Vilken jacka finns den i storlek 44, nej jag tål inte den där Filippa !"

Jag ska nu försöka bryta ned kommentaren och besvara den.

1. Vilken jacka? Ja, den på bilden självklart. Eller om du menar "Vilken jacka" som i "Åh, vilken fantastisk jacka", så kan jag väl bara säga ok.
2. Finns den i storlek 44? Den är ganska stor i storlekarna (jag ska ha XS) och jag tror den finns till XL.
3. Du tål inte Filippa? Klädmärket eller Filippa personligen? Jag trodde att det var Filippa Reinfeldt vi hatade, du har inte blandat ihop dem? Och betyder detta att du inte längre har något intresse för jackan och att jag kan bortse från övrigt innehåll i kommentaren?

/Anna

Anders hjärta Sarah

Gulliga Anders Bagge har träffat en ny kärlek, en trebarns-mamma från Göteborg som heter Sarah. Tydligen började allt "helt oskyldigt" när Sarah började maila Anders med hälsotips efter att han talat ut om sin panikångest i Expressen. Oskyldigt my ass. I ain't sayin' she's a golddigger...

Nä, men seriöst så tycker jag att Anders är värd en fin flickvän, han verkar så himla sympatisk. Så spelar roll om hon gillar hans 20 miljoners-villa, hon är ändå out of his league utseendemässigt. Det är jackpott för båda med andra ord.


Bild från Expressen-artikeln som är länkad ovan.

/Anna

Inte lukta usch

Kollade idag på Kicks efter Guccis parfym "Envy Me" som jag har haft förut och kände för att återuppta användningen av. 30 ml kostade 525 eller något liknande vilket jag tyckte var lite mycket. Googlade och hittade 50 ml för 399:- på Beautystore.se. Väldans mycket bättre pris tycker jag.

Kanske kommer att få äta upp mina ord om det jag får hem är helt fel, men köpte på faktura så det ska nog ordna sig. Återkommer med fullständig recension!



/Anna

And make a wintercoat...

Eftersom ni gav mig så bra (?) smakråd på inlägget under så kör jag en ny. Den här jackan från Filippa K kom idag på jobbet, och den var jättemysig! Helt luddig som ett gosedjur i luvan och fint marinblå med guldknappar! Parkasmodell och mycket finare än på bilden, mer markerad midja. Vad tycker ni? Varm och skön att ha i höst/vinter? Eller?



/Anna

Smakråd

Nu har jag tagit hem dom lårhöga mockastövlarna från jobbet ändå. Tänkte att jag skulle testa dom lite hemma i lugn och ro, och jag gillar dom faktiskt mer och mer. Vad tycker ni? Ska jag behålla dom? Skulle vara jäkligt skönt att slippa kuska runt och leta höstskor som en galning, då kan jag ta det lite lugnare.

Bilden under är min fina nya kofta som jag beställde som nu äntligen har kommit! Den var så dyr så jag hoppades nästan att den skulle vara slut på lagret, men nu när jag har den i min ägo är jag nöjd!


Det var skitsvårt att få till en normal bild på egen hand...


Min fina paljettkofta!

/Anna

Shoes?

Jag är lite i valet och kvalet när det kommer till höstskor. Nu är jag lite inne på att jag ska köpa de där lårhöga mockatövlarna på jobbet ändå. Alltså dom är ju snygga, och jag vet att varje år innebär en kamp för att hitta höstskor och det finns ändå inga speciellt snygga till ett så mycket bättre pris. Det blir ju typ 700 för som på jobbet med rabatten, och om man ska hitta några snygga i butik måste man ju ändå pynta (ord till pappa-ordboken?) minst en femhundring.

WHAT TO DO?!

Dessa såg jag idag när jag var och kollade som skulle kunna bli aktuella:


Dessa från Skopunkten, men frågan är om denna modell kanske blir en aning osmickrande om man inte har långa smala ben? Den kanske kortar av och gör benen stumpiga?


Dessa från Din Sko, men det var väl dom du provade en gång på Ringen? Som jag avrådde dig från att hetsköpa? Jag gillar fortfarande klacken!

Helena, du kanske har några insider-tips från Bianco? Där har jag faktiskt inte varit på länge, och dom hade ju dom där skitsnygga mockstövlarna förra året?

/Anna

Im a barbie girl!

Jag vet inte om detta är kul eller sorgligt, men en amerikansk basketspelare har tydligen spårat ur under sommaren och börjat lägga upp irrationella videoklipp med sig själv på Youtube. I ett av dem dansar han till exempel till "Barbie girl" med Aqua... Hans gamla lagkamrat Brendan Haywood beskriver situationen på följande sätt:

"At first it was cool, but after a while it just became disturbing. He's on YouTube crying with no shirt on for no reason, sweating while his boy's rubbing his shoulders. What's that about? That's like gay porn. I don't understand it. He's dancing to a song called ‘Barbie Doll', doing like stripper moves. I have no idea what's going on with the guy, it's almost like he's trying to end his own career. There's no way any other professional athletes would wanna get dressed around this guy, because you gotta think something is a little, he's swinging from both sides of the fence."

Tydligen tycker Brendan att problemet är att hans gamla lagkamrat verkar gay och att ingen kommer vilja byta om med honom, inte att han är uppenbart drogpåverkad och behöver professionell hjälp.

 

/Anna

I'd never want to see you unhappy, I thought you'd want the same for me

I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine

Did I make it that easy
to walk right in and out of my life?



/Anna

Lek på Reimers

Det var drag på Reimersholme idag!


Vem är det som Mikael och Helena svingar omkring med i en filt?


Vimmelkantig...


...men glad!

/Anna

Inköp S/S 10

Var på inköp igår med min chef. Vi var hos Blank, Rutzou, Bruuns Bazaar och BZR, och jag fick värsta cravings efter vårkläder! Lite trist när jag knappt börjat köpa höstkläder än...


Sjukt snygga västar hos Rutzou! Alla danska märken verkar fortsätta köra hårt på arbetade västar med glammiga detaljer till våren...


Samma väst i blått.


Den här guldvästen fick jag modella för min chef när hon skulle fota, den var jättetung på!


Den pinnsmala säljaren. När hon skulle visa passformen på olika byxor drog hon på sig upp till fyra stycken ovanpå varandra utan att det syntes! BTW så kör både Rutzou och DAY vidare på haremsbyxor i olika varianter, så Wilton kan ju spara sina till nästa sommar!


BZR's fantastiskt fina showroom!


Jag ville flytta in!

/Anna

Jazza

Pratade precis med pappa och sa att jag var ledsen över att jag inte kunde sova hos dig ikväll, men att det positiva var att jag slipper bli väckt av Wiltons glada morgonhumör 05:00 imorrn bitti. Pappas kommentar:

-Ja, det är inte så lätt att sova när Wilton står och jazzar i bingen.

Jazzar. Bingen. Pappa, 50-talet ringde, de vill ha tillbaka sina modeord.

/Anna

And everybody hates Chris

Jag orkar inte riktigt med att Chris Browns nya låt heter "Changed man" och är tillägnad Rihanna. För det första är texten patetisk, och för det andra tycker jag synd om Rihanna om hon fortfarande har känslor för Chris, då tycker man ju sånt här är romantiskt. Fast jag gillar raden "And everybody hates Chris they can never understand".

I remember your touch
God I miss you so much
Please believe me, baby I'm sorry
And all of this money and bank will never amount
To every morning, when I see your face

 

/Anna

Wilton Gotti

Jag vet inte om mamma har missuppfattat något och tror att jag är Fotoquick eller liknande, eftersom hon efter var och varannan bild jag lägger upp kommenterar "Den här vill jag ha en papperskopia av!!!".

Men här kommer i alla fall en ny bild som hon kanske också vill ha framkallad... Jag skrattade så länge när jag såg den här bilden på Karins facebook, Wilton ser ut som en av Gotti-bröderna. Kommer ni ihåg den urspårade serien?





/Anna


Dagens

Dagens Wilton-bild. Especially for you mom! Snodd från Karins facebook.



/Anna

Du får inte

Och du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm när jag vill vara din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet
Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden du behöver räcker till

 

/Anna

Bild-bonanza

Haft trevligt besök här i V i helgen, nedan följer ett litet bildspecial:


Dagen, som gick i sexighetens tecken, började med lite workout.


Mamma och gudmor har fullt upp med att klättra/posa, och märker inte Wiltons förtvivlade rop efter uppmärksamhet.


Väntade på att Gunnel, Tommy plus barnbarn skulle komma hem från stranden, och vad gör man när man har lite tid över? Posar på en bänk.


Karen on the bench.


Wilton is fed up with the bs.


På den här bilden fattar jag varför folk ibland frågar om det är jag som är lillasystern. Jag har den där undertryckta mesiga lillasyster-looken, medan Ewa utstrålar mer confidence. Se bara hur jag lutar mig mot henne för trygghet... Wilton visar upp sin bästa sida!


Bordet snart färdigdukat!


Hur är det man äter kräftor nu igen?


I know!


Så här?


Inte direkt fulländad bild på mig, men jag gillar Karins WTF-face i bakgrunden.


Hörde jag skål?


Skål!


Skål!


Skål! Återigen stark bakgrundsinsats av Karin.


Får jag gå och lägga mig med Wilton snart?


Karin var slutkörd redan innan efterrätten.


Vackra dekorationer!


Karin meckar.


Vattenpipan från Egypten invigs äntligen!


Smoke it up!

/Anna

Snälla...

...säg att det här är ett skämt. Det måste vara ett skämt!!!

Jag skäms varje sekund av denna bruds videoblogginlägg. Kolla vid 1:10 när hon berättar att hon ska till The Voice-konserten. Jag ryser.

 

/Anna

Tyrannosaurus Anna

Ett av mina största komplex är att jag har så korta lemmar. Mina stumpiga ben är det värsta, men mina korta armar är inte så snygga dom heller. Ett av dina framkallade foton som jag kollade på under Ben Stiller-kvällen i onsdags fortsätter att haunt me, den bilden när jag sitter på Karins gård med Wilton i knät. Mina armar ser knappt ut att räcka ned till Wilton!!!

Jag har kroppsbyggnaden av en Tyrannosaurus Rex. Not hot.


Jag ignorerar varningen att man inte får använda bilden längst ned...

/Anna

Jag blir galen!!!

Elita ger sig in i debatten kring Bingo/Marie/Katrin genom att dra upp ett exempel om sin "bästa vän" som också blev blåst av en "olyckligt kär slampa", blev anklagad för våldtäkt och åkte in på fyra år. Hennes bästa vän är är John Brax Kjellström som var en av "Stureplansprofilerna" som gruppvåldtog en tjej för några år sedan. Behöver jag säga mer?

Snälla tjejer, innan ni smutskastar möjliga brottoffer, skaffa er lite källkritik!!! SJÄLVKLART berättar inte din killkompis stolt om hur han våldtog en tjej i helgen (även om han sms:ar om det med killpolaren som var med) och SJÄLVKLART kommer han beskriva tjejen som en lögnaktig slampa. Detta betyder INTE att det är sanning. Fatta!!! Hovrätten dömde din "jättetrevliga kompis" till fyra års fängelse, trots att det är jättesvårt att få fällande dom i våldtäktsmål. Ganska bra odds på att han verkligen gjorde det liksom.

Det värsta är hur både Katrin och Elita försöker vända sina vidriga inlägg till att de på något sätt skulle vara samhällsupplysande, hur de berättar om dessa vidriga slampor för att andra tjejer som "verkligen blivit våldtagna" ska tas på allvar, helt omedvetna om att de gör precis det motsatta.

Men tjejen som John hade helt frivilligt sex med var ju "lite av ett 'freak' som aldrig bangande en trekant med i princip vilka som helst". Plus att hon var ju kär i John såklart och "en olyckligt kär slampa måste vara det farligaste som finns". Hon genomgick en fruktansvärd rättegång, självklart endast för att få pengar och uppmärksamhet, för att sedan åka på charterresa "och låg där med fyra olika killar på en vecka enligt några gemensamma bekanta". Dessutom gick hon ju ut direkt efteråt på Stureplan och sprutade skumpa och gick hem med en massa nya killar, självklart även dessa vänner till Elita. Och vem gör så när de blivit våldtagna undrar hon. Ja, att gå vidare med sitt liv är tydligen ett bevis för att våldtäkten var påhittad.

Hur kommer det sig att just falska våldtäktsanmälningar ett sådant jätteproblem, medan falska stöldanmälningar är betydligt vanligare men ändå inte skapar en misstro för precis alla som anmäler något stulet?

/Anna

Smörigt...

...men inte lika stelt som Victoria och Daniel. Jonas verkar ju njuta av att stå däruppe och berätta om sig själv inför journalisterna! Fast mitt hjärta kan trots tönterierna inte stå emot fin kärlek, så jag smälter ändå lite när jag ser hur lyckligt dom tittar på varandra!

 

/Anna

Olagligt?

Jag vet inte om jag gör något olagligt nu, men det borde jag väl inte? Bilderna finns ju i förundersökningen och den är ju en offentlig handling så det borde ju vara lugnt?

Bilden på den misstänkta tjejen som vi pratade om idag. Hon är tjejen med rosa linne, bilderna är från övervakningskameran i tunnelbanan. Vill inte lägga upp bilden på killen för den är från undersökningen hos polisen, men den finns här på sida 69 om nån vill se.





/Anna

Fy fan för Katrin

Alltså jag har verkligen inte den minsta aning om ifall Marie Plosjö har blivit våldtagen av Bingo Rimér eller inte, men det kan faktiskt inte Katrin ha heller. Självklart tror man på sin pojkvän när det kommer till något sånt här, men det finns ingen grund för att offentligt gå ut i sin väldigt välbesökta blogg och skriva som hon skriver. Det är vidrigt både mot Marie och alla andra tjejer som någon gång blivit våldtagna.

Plus att jag inte fattar vad detta tjänar Bingo? För det första tror jag inte att folk i allmänhet ens vet att det är Bingo som ska vara den eventuella förövaren, dessutom får inte Katrins lilla berättelse om han och Maries förflutna direkt honom att framstå som fräsch. Snarare ett vidrigt äckel som utnyttjar sin ställning som fotograf för att få ligga med snygga tjejer. Så här skriver Katrin om hur Marie och Bingos "relation" tar sig efter att de träffats på ett gym:

"Marie erbjuder Bingo gratis massage och han är inte sen att tacka nej. Några dagar senare kommer hon hem till Bingo och ger honom en helkroppsmassage som hon sedan avslutar med ett happyending (avrunkning). Efter avslutad massage säger hon med försiktig röst. - Jag har en kille som heter Micke. Om han får reda på vad detta så kommer han göra slut med mig. Bingo som tänker att det vore trevligt med lite regelbunden massage lovar att inte skvallra. "Det här blir vår hemlighet" Detta blir även starten på en liten "kärleksrelation". Marie kommer ofta hem till Bingo och har sex. Ofta mitt på dagen alltid nykter. Marie dricker aldrig och Bingo har aldrig träffat en kåtare tjej. Bingo säger: "Jag tyckte hon var lite plastig, stel och konstig. Men hon var nymfoman och ville alltid ses och knulla". Hon ville även ligga med Bingos kompis. En gång hade de sex i baksätet på en bilparkering i Solna. En annan gång klädde de ut sig i peruker och spelade in en film där Marie suger av både Bingo och hans kompis. Den här filmen finns fortfarande och visar kanske en annan sida av Marie som hon så effektivt försöker dölja i sin blogg. Marie är en komplex människa. Hon slåss med sig själv och sina olika identiteter. Hon vill gärna vara den oskyldiga lilla flickan som inte vill någon något ont och tror gott om alla. Samtidigt så är hon en översexuell hynda som vill spela in porrfilm."

Jag blir så irriterad på Katrin att hon sprider vidare dessa uppfattningar om att det bara finns två sorters tjejer: En typ som inte alls gillar sex och kan bli våldtagen, och en annan som faktiskt gillar att ha sex och därmed automatiskt aldrig har någon trovärdighet om någon förgriper sig på henne. Så klart att Marie ljuger om våldtäkten liksom, hon är ju en översexuell hynda som vill spela in porrfilm.

Och dessutom så otroligt låg nivå på hela inlägget, så här beskriver Katrin Maries familj vid rättegången (som om deras kläder skulle ha något med våldtäkten att göra):

"När jag möts av hela familjen Plosjö på rättegången kan jag inte låta bli att tänka på vilket trasigt gäng de är och att ett extra tillskott i klädeskassan inte hade skadat. Det osade inte direkt framgång när Maries mamma haltade in i salen tätt följd av hennes pappa, hennes lite småmulliga syrra."

Fy fan Katrin!



/Anna

En dag i parken

En spännande dag i parken för Wilton, tillsammans med mamma, moster och gudmor:


En liten powernap under trädet innan parklekarna sätter igång.


Mamma pratar i telefon...


...men sen blir det gunga av!


Och mer gunga!


Hos gudmor Helena!


En bra dag i parken!

/Anna


Google-doktor

Jag vill inte oroa nån men de senaste par veckorna har jag haft lock för öronen till och från jätteofta, gärna i samband med hjärtklappning och lite yrsel. Jag vet inte vad detta beror på, det är inte förkylnings-lock, utan mer svimfärdighets-lock om ni förstår? Har bara varit på jobbet dock, aldrig hemma, men väldigt frekvent. Skitjobbigt att inte höra hur högt man själv pratar.

Försökte googla dessa symtom, men hittade inget vettigt. Någon annan som vill slänga fram en diagnos?

/Anna

Update: Haha, hittade via google nästan alla mina symtom på www.utbrändhetshjälpen.com! Shit, håller jag på att bli utbränd utan att veta om det?! Hade ingen aning om att lock för öronen var ett tecken på att man höll på att brännas ut, men uppenbarligen så är det så. Plus trötthet och yrsel och illamående. Jaha, trist.

Vivian Rifles

Till mamma: Detta hittade jag från bandet "Vivian Rifles" på Youtube. Men du kanske ändå inte kan lyssna på jobbet?

 

/Anna

Opassande

Gick loss på Pressbyrån idag innan jag skulle med tåget och köpte dubbeltidningspacket med Mama och Family Living. Varför kan man ju fråga sig när jag varken är en Mama eller har en family. Men du kan ju få dem imorrn Ewa, var rätt gripande läsning faktiskt. Nu vet jag allt om Pernilla Wahlgrens separation. Oh yes.


Gammalt nummer, jag vet, men var enda bilden jag hittade.

/Anna

Jon and Kate plus... me?

Det är sjukt när man drömmer om folk man absolut inte brukar tänka på i det vakna livet. Häromnatten drömde jag att jag var på en kärlekssemester tillsammans med Jon från "Jon and Kate plus 8". Skitsjukt! Han hade med sig några av sina barn och jag var typ hans nya flickvän efter skilsmässan från Kate. Helt absurt! Det är ju inte direkt så att jag är hemligt attraherad av honom IRL eller så. Tror det berodde på att jag nån dag innan hade sett en jätterolig snutt ur deras program när en av deras söner har blivit könsförvirrad och konstant beskriver sig själv som "Daddy's girl" till sina föräldrars stora frustration.


Jon och Kate på tiden det begav sig.

/Anna

Sorgligt

Hemskt nu när man får reda på mer om dessa tonåringar som planerade och genomförde mordet på flickan Therese i Stureby. Helt sjukt att ingen av dem insett nivån av vad de höll på med innan det var försent. Plus att man verkligen känner ångesten de ändå någonstans måste haft när man ser hur detaljerad en mordutredning ändå är. ALLT finns med i förundersökningen. Färg och form på de misstänktas underkläder när de anhålls, beskrivning av deras kroppar in i minsta detaljer, beslagtagning och genomsökning av alla privata mobiler, datorer och mailkonton. Ingenting är privat för dessa två längre, hela deras liv och deras, i retrospekt säkert även för dem, löjliga drama är offentliga handlingar. Fy för att vara någon av dem just nu.

Deras förhållande verkar ha varit minst sagt destruktivt, och det är konstigt att ingen förälder ingripit. Tim berättar ju hur hans mamma ringde honom flera gånger under mordkvällen för att höra var han var och att han inte drack, så lite koll verkar hon ju ha haft.

Toves sms till Tim gör att man chockas över att han skulle vilja göra något för hennes skull över huvudtaget:

"Glöm inte bort att du är värdelös. VÄRDELÖS! Och illa omtyckt för den du är, ditt jävla svin"
"Ta livet av dig, det är bäst så... du är så tyst, har du begått självmord eller?"
"Du är ond, rakt igenom... Du kommer aldrig att bli lycklig igen, hur mycket du än försöker... Jag kommer inte att dö ensam, det är mer än vad jag kan säga om dig"

Någon som kollat på OC? Får lite Kirsten/Caleb-vibbar av det sista.

/Anna

Ew

Akon har släppt en ny singel med David Guetta som heter "Sexy Bitch".

Del ur texten:

She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighbourhood hoe
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful
Damn girl you'se a sexy bitch

Meddelande till Akon: Din blotta existens är en skymf mot världens alla kvinnor. Det finns inte en enda låt du har gjort som inte i sin helhet är disrespectful. Ge upp.

 

/Anna

Urspårad frågestund

Filip Hammars fru Jennie har frågestund på sin blogg och en av hennes läsare spårar ur fullständigt. VEM behöver svar på så här många frågor?! Jag skulle bli livrädd om jag var Jennie när denna Stephanie börjar fråga ingående om inredningsdetaljer i hennes lägenhet. Om det inte är psychostalker-varning på att fråga om någons blandare vet jag inte vad som är.



/Anna

More...

Snodde några bilder från Sofias facebook från visningen i lördags, eftersom jag vet att ni så gärna vill se bilder på mig också. Eller...? Nä, men nu får ni göra det!

Nu ska jag äta vattenmelon och kolla "Real housewives of NYC".


Jag med mina musslor.


Anna och Sofia, aka Lakanet och Pepparkakan. Påminn mig att aldrig fotas bredvid en grekisk kvinna nyss hemkommen från solsemester igen.


Sverigeagenten för Odd Molly, Per Holknekt samt någon mer...

/Anna

I don't want this love to feel lika a battlefield

En sommarplåga på jobbet har varit Jordin Sparks "Battlefield". Fast jag gillar den så egentligen är det väl ingen plåga kanske. Hon verkar inte ha gjort någon video till den, så det här var det bästa jag hittade på Youtube. Vet inte varför hon uppträder med de tre fula töntbröderna, men dom kanske är på någon "Purity-turné" av något slag. Ska inte Jonas Brothers också vara oskulder tills dom gifter sig?

Update: Ok, jag spyr på mig själv nu, men ser inte en av bröderna semi-snygg ut i videon? Eller har jag fel på ögonen?



/Anna

Haha...

Är jag jättebarnslig som sitter och skrattar åt Magdalena Graafs blogg, där hon visar en bild när hon i smyg stoppat en ostbåge i gylfen på Magnus Hedman när han ligger och sover?

Inte för att jag vet vad dom ens gör tillsammans? Låg inte dom i någon bitter skilsmässo/stämnings-tvist?



/Anna

At the first sign of trouble, you'll start walking away

Update: Tjejen som uppträdde innan visningen igår heter Sheri och hon har tydligen släppt en video till låten "First Sign".

 

/Anna

Bilder från Odd Molly-visningen!

Jag och min chef hade en riktig nörddag igår, vi båda gick med våra kameror i högsta hugg för att dokumentera typ allt vi gjorde. Men kul var det i alla fall! Förutom när min chef skämde ut mig och gick fram till Shecity-Petra och tvingade mig att ta ett kort med henne och berätta att jag läser hennes blogg varje dag. Typ som att jag är hennes största beundrare. Jaja, hon gick inte fram till Blondinbella i alla fall. Som faktiskt (!) var mycket sötare i verkligheten än på bilder.


Min chef tvingade mig att beställa in Moules Frites när vi skulle äta middag innan visningen, musslor och pommes frites. Fast det var faktiskt gott, kan tänka mig att äta det igen.


Servitrisen frågade om vi skulle vidare in på Berns för tangokvällen. Oklart varför vi såg ut som tangodansare... Jag kastade avundsjuka ögonkast hela kvällen på Sofias Hermésarmband.


Entrén till visningen.


Catwalken innan alla hade satt sig, och stolarna med presentpåsarna på. Allt var rosa och fint!


Nån brud som sjöng innan visningen, hon var bra.


Helena öppnade visningen!


Modellerna var så så smala! Som små pinnar.


En samling modeller i vårfärger.


Ännu en massa modeller...


Sofia the supermodel vid catwalken! Strax innan vi gick till Riche och jag hamnade mitt emellan två 40 plussare som körde Dirty Dancing-moves vid bardisken. Oh yes.

/Anna


Sometimes you can't make it on your own

Har precis sminkat mig och fixat mig inför att möta upp min chef och åka mot visningen, och då sitter jag och lyssnar på den här låten och gråter, smart.

Bono skrev den till sin pappa efter att hade dött. Jag kan inte hantera sånt. Vid 3:25 börjar jag grina.


 

/Anna

RSS 2.0