MEN HALLÅ?!

Varför har jag aldrig hört talas om det här förut?!

Jag har ju i princip bestämt mig nu för att göra något åt mina tänder, det känns som att jag inte kan skjuta detta på framtiden länge till. Så jag googlade runt för att hitta nån tandläkare som var extra snäll mot folk med tandläkarskräck, och hittade alltså information om att de nu kan laga hål med laser istället för borr! Tydligen känns det ingenting! Hittade dessutom information om att man kunde bli nedsövd, men det verkade lite överkurs till och med för mig. Det verkar mer vara för människor som blir rädda bara av situationen att någon tar i ens mun och håller på och grejsar. Jag är mer panikslagen av tanken på smärtan, det är den jag är livrädd för!

Fyfan, det här känns så bra. Antagligen är det mycket dyrare än vanlig behandling, men om det inte är helt orimliga priser är det faktiskt värt det! Tydligen har dom ju börjat använda tekniken även i folktandvården så sån skillnad kan det väl inte vara? Hittade en tandläkare i Västerås som tydligen använder sig av detta, ser han förtroendeingivande ut?



Tandläkaren Mats i V!

/Anna
 

Glamour-brunt

Tack för den snabba feedbacken på föregående inlägg. Det här med brun hårfärg är en balansgång, jag vill ju egentligen ha lite guldbrunt, men då känns det som att det kommer bli lite mesigt med slingor som förra gången jag skulle skaffa lite brunare hår. Att det liksom inte blir all in så att säga. Och så vill jag ju ha Agnes-guldigt hår, inte glamour-modell-som-vill-bli-seriös-mesbrunt.

Därför känns nyansen Mandy Moore har lite mer ordentligt brun fast ändå inte svart-brunt... Eller? Detta är ett svårt beslut.




Brownhaired girl

Sån här brun färg på håret tycker jag är jättefint, och frisyren med! Skulle detta vara en för mörk färg för mig? Kommer jag behöva börja måla ögonbrynen? Lämna åsikter i kommentarerna familjemedlemmar!

Bra, tack, hej.


Rea-fynd!

Har gjort tre rea-fynd i år, känns enormt bra. Jag vill därför dokumentera dessa här på bloggen, men av någon anledning blev det typ världens sämsta kvalité på samtliga bilder. Jaja, ni kanske fattar på ett ungefär.



Blus/Skjorta/Tunika från DAY.  Lite längre därbak som typ en frack. Låter inte superattraktivt men den är rätt snygg på.



Lång kofta med vidd i "kjolen" från Hunky Dory. Mamma skulle få spel om hon hade den här på sig, lammull och TIGHT!


Värsta fotot någonsin. Vet inte vad som hände. Hårspännen med paljettrosetter från Gina Tricot!

/Anna

Dumma Katrin

Har länge brottats med frågan om jag gillar Katrin Schulman eller inte. Ibland tycker jag hon är jobbig, men hon är ju ändå komisk vissa stunder och säger kul grejer. Därför känns det på något sätt skönt att hon skrev det här inlägget så jag en gång för alla kan bestämma mig för att jag verkligen ogillar henne. Jag tycker hela inlägget var vidrigt.

/Anna

Ännu en mammablogg

Här Ewa är den där bloggen jag pratade om för ett tag sedan som skrivs av nån tjej som bara är 25 men redan har värsta ordnade familjelivet med en son och en baby på väg. Hon bloggar på Allt för föräldrar så det verkar ju som om det skulle kunna vara nåt för dig...

Här är länken!

Nordeas jävla internetbank

Betalade just ett antal räkningar, vilket i och för sig aldrig är speciellt trevligt. Upprördes dock återigen av hur extremt omständligt det är att använda Nordeas nya koddosa! Jag tycker den är skitjobbig, man måste slå i en kod här, en kod där, sen en ytterligare kod. Jag drar mig typ mer för att betala räkningar för att det är så störande att använda den där dosan än för att jag blir av med pengar.

Dessutom måste alltid T provocera mig genom att högljutt deklarera hur ENORMT smidigt han tycker att det är med dosan varje gång han sitter vid datorn för att betala något. Och jag vet att han bara gör det för att jag hatar den. Smidigt my ass.



Enda bilden jag hittade på fanskapet.

/Anna

Nej jag är inte bitter!

Fy vad sorgligt att Katrin skriver det här inlägget på sin blogg! Förstår till 100% hennes känslor men jag skulle aldrig gå ut med dem offentligt! fast samklöst om det är sant att Bruce var henne och Alex "namn" och han går ut och säger att hans och Amandas barn ska heta det... lite väl känslokallt.

Men som sagt, behåll vissa grejer för dig själv katrin! Hon vill ju inte att folk ska tycka synd om henne men det är ju just det man gör efter att hon publicerat sånt där!

/Anna

Love for all

Det var den här reklamen jag pratade om idag som jag blev så förvånad över att den var för Björn Borg. Jag tycker den är fin!



/Anna

Hair-issues

Jag känner mig inte helt tillfreds med min hårsituation just nu. Jag slits mellan om jag ska göra det mörkare eller ljusare, just nu känns det bara som något grådaskigt mellanläge. Jag vill liksom ha en mustig hårfärg!!! Såg Agnes på Idol-finalen och hennes hår är alltid så fint guldbrunt och svallande, sånt vill jag också ha! Mitt har blivit så utvattnat på något sätt. Jag måste ha någon annans nyktra åsikt om det här känner jag dock, det är svårt att ha perspektiv när det kommer till ens eget hår.

Ibland är jag liksom halvnöjd medan det känns som ett hopplöst fall andra gånger...

Hittade den här bilden från kanske tre år tillbaka, här ser mitt hår ganska brunt ut och det ser tjockt ut ändå ner i topparna. Typ sådär skulle jag vilja ha nu, vad gick snett?! Bry er inte om de rutiga skjortorna, det var en fest med Cowboy-tema...



/Anna

Odd Molly

Jag är lite tveksam till märket Odd Molly. Jag tycker dom gör en del fina saker (har ju en kofta själv) men hela den här tant-hysterin kring märket känns sådär. I alla fall såg jag en kofta därifrån som är hur fin som helst, men upptäckte att den kostade 3000:- så det kändes inte så jätteaktuellt längre. Men nu ser jag den bara därför överallt och känner att jag verkligen vill ha den! Måste kolla på jobbet om den går att beställa så jag får den till halva priset åtminstone, men den lär ju vara slut... Nån som vill ge den till mig i julklapp? Anyone?




Bild på koftan från webbutiken Sid&Sally.



Hannah Graaf har den!



Och Petra har den!

/Anna

Summertime!

Även om jag faktiskt tycker att det är rätt mysigt med jul och lite snö just nu, kunde jag inte låta bli att längta tillbaka lite till värmeböljan i somras när jag hittade den här bilden på datan. Det är ett sällsynt tillfälle av badande i sverige för min del, mitt emot vattnet från där vi bor. Plus att vi åkte dit och badade på kvällarna efter mitt jobb, det vill säga sju halv åtta på kvällarna och solen fortfarande brände! Fy fan vad härligt det var!

Don't mind mitt löjeväckande utseende på bilden. Eller den mögliga bryggan. Eller det brunskimmrande vattnet.

Läser du Hannah Graafs blogg förresten? Jag gillar henne och är så glad för hennes skull att hon är gravid och ska få en liten dotter med en närvarande pappa för första gången! Det här inlägget om hur det gick till när hon fick sina två första barn är så sorgligt, vilka svin hon lyckats träffa.



/Anna

Julmys

Ikväll har jag och T haft julmys med hemmafixat mini-julbord. Mat ser aldrig speciellt fräsch ut på bild inser jag nu, det hela såg mycket mer aptitretande ut i verkligheten... Julgranen är på plats den med, och under eftermiddagen köpte jag de sista julklapparna och slog in allihop. Vet inte hur jag ska få med alla på ett smidigt sätt på tåget, men ni kanske kan bära med er några hem på tisdag? Eller inte?



Julmat, delvis hemmagjord. Och ja, ni ser rätt, jag dricker julmust! Fuck dieten!



Granen, som precis som maten ser mer tilltalande ut i verkligheten. Blixten får allt att se så omysigt ut.



Färdiginslagna paket!

/Anna


Paljettbolero

Hallå, har du kvar dom där två paljettboleros/jackorna från Indiska som vi brukade använda för några år sedan? Vet du vilka jag menar? Kollade just igenom några gamla foton för att bevisa för T att jag visst var ganska fin i lugg (fick ett infall att jag kanske skulle vilja testa det igen...) och då hittade jag det där fotot på mig och Sofie när jag har den bruna på mig. Nu när jag tänker efter tror jag att du har just det fotot på ditt kylskåp, eller tänker jag fel? Anyways, det är ju värsta trenden nu, måste få låna!!!



/Anna

Drömlägenhet

Wow, kolla på planlösningen på en av de lägenheter jag är kallad på visning till! Det är en trea fast i två etage! det har alltid varit en dröm att ha en trappa i lägenheten, plus att ha två toaletter! Fy fan vilken lyx!

Men jag behöver inte ens fundera på det... Om min köplats skulle räcka ens till någon av dessa lägenheter lär det ju inte bli den bästa i två etage. Men man kan ju alltid drömma! Vilka inredningsmöjligheter...



/Anna

Jag är en moralkärring

Sen jag blev mamma har en ny, inte särskilt trevlig sida av mig kommit fram. Moralkärringen. Jag hade kanske lite tendenser innan också, men nu har de blommat ut och blivit en stor del av min personlighet.
Jag upprörs och förfasas helt enkelt över mycket.
Mest är det skolungdomar som sätter igång mina upprörda känslor, tex om de är ohyfsade på tunnelbanan, spelar hög musik och kallar varandra fula ord. Jag snörper med munnen och håller hårt i handväskan.

Och med all denna fritid är det lätt att hitta nya saker att moralisera över. Bloggar.
Jag läste Cecilia Blankens blogg igår, och allt var frid och fröjd till en början. Hon är ju en fräsig, snygg mamma, och det gillar jag! Jag läste om hennes utekväll med sina kompisar, och hur skönt det var att vara ifrån sin dotter ett tag, och det kan man ju förstå att hon behöver.
Hon skrev också "Så här kan jag nog ha det ett litet tag till utan att bli helt tokrastlös. Och det är ju tur. För mammaledigheten (även om jag faktiskt jobbar lite deltid så där nu också) har liksom bara börjat. "
Sen såg jag att hennes dotter var född för mindre än en månad sen!
Ok, alla får göra som de vill, och hon behöver ju inte sitta hemma och häcka bara för att hon nyss fått barn, men hallå? Måste man verkligen börja jobba och gå ut igen efter 3 veckor?
Jag skäms över mig själv för att jag ens blir upprörd för det här, för jag kan inte försvara mina känslor riktigt. Vadå, det är ju knappast så att barnet far illa, hon har ju en pappa också.
Jag är övertygad om att du är en jättebra mamma Cecilia, men jag kan inte rå för att jag blir lite bestört.
Det är så det är att vara en moralkärring.

/Ewa

Anna Wintour

Det ryktas ju tydligen om att Anna Wintour ska få sparken som chefredaktör på Amerikanska Vogue. Försäljningen av annonser går dåligt plus att franska Vogues chefredaktör gör ett bättre jobb och kanske ska ersätta Anna. Hittade den här bilden på hur de tydligen kopierade hennes kontor totalt till filmen "Djävulen bär Prada", haha! Wintour hade enligt källo blivit rasande på premiären av filmen när hon i princip såg sitt eget kontor på bioduken.



/Anna

Wait, ain't that Brandys brother?

Brandy kommenterade i Us Weekly sina kollegor Rihanna och Beyoncés klädstilar:

"I love Rihanna's style and I've always loved Beyonce's style, but my style is classy and simple and fashion forward."

Say what now? Classy? Fashionforward? Har jag missat nåt?



/Anna

RSS 2.0