EW!!!

Min jobbarkompis P berättade idag en skräckhistoria! Hennes mamma hade igår opererats för en sån där "kärringknöl" eller vad det är man brukar kalla det, ni vet en sån där knöl nedanför stortån man får av obekväma skor (Hallux Valgus kallas det visst visar det sig efter lite googling). Vet ni hur man tar bort en sån?!

Man får lokalbedövning, observera endast lokalbedövning, sen sågar dom av HELA stortån!!! Sen skär dom bort knölen för att sen skruva på stortån igen med en skruv och sen syr dom fast skinnet!

Jag kräktes lite i min mun när P berättade detta. Hennes mamma hade fått lyssna på musik i hörlurar under tiden, som om det skulle få en att lyckas koppla bort att ENS STORTÅ ÄR BORTSKUREN!!!

Jag börjar överväga att använda mer bekväma skor.

/Anna

Update: Gjorde ett bildsök på Hallux Valgus. Rekommenderas ej.


Valborg here I come!

Håller på och packar inför imorgon men jag känner mig bara förvirrad. Hatar att packa utgångskläder i förtid, man vet aldrig vilket humör man är på när det väl är dags att använda dem. Jag kanske har världens fulkänsla imorrn kväll och då är det inte så kul att dra på sig värsta fodralet. Men jag har testat lite outfits nu och kommit till ett beslut som jag hoppas ska kännas komfortabelt även imorgon.


Svart kavaj från DAY, vitt linne, din svarta paljettkjol, orange blomma och guldörhängen från hm, mina hittills oanvända Blank-skor plus mitt fina rosettarmband från Disney Couture som jag fick från T i födelsedagspresent!

Jag ska försöka liveblogga lite från Uppsala imorrn om det hinns med!

/Anna

Speidi Wedding

Nu har ju äntligen Heidi och Spencer gjort slag i saken och gift sig på riktigt. Kollade på några bilder från bröllopet och funderade på en del saker...

1. Varför är Stacey the bartender på bröllopet?! Ok att serien är fake till största delen, men de kan väl åtminstone försöka få det att verka någorlunda verkligt och inte bjuda in tjejen som några avsnitt tidigare försökte förföra Spencer?



2. Varför ser Heidis mamma Darlene glad ut?!



3. Hur kan Heidi?!



/Anna

Summerjam

Det här är min sommarlåtsfavorit hittills! Även om Ne-Yo kan lägga ner akten att hålla på att sjunga om tjejer... Alla fattar ändå.



/Anna

Guds avskum

Jag känner mig fortfarande lite sviken över i lördags. Ni sa att det skulle vara myskväll, och ändå kommer alla snygga och fixade.Utom jag.
Jag var guds avskum.




Jag skonar era ögon, och lägger bara upp bilder på the hotness.

/ Ewa

Coco mademoiselle

Jag har länge velat ha parfymen Coco Mademoiselle från Chanel, och efter att ha provat den hemma hos dig i söndags är jag ännu mer besatt. Kollade på internet om den gick att beställa, men fan vad dyr den är?! Ska den kosta så här mycket? Någon som vet? Får ta mig en funderare på det här, men den luktar ju så gott!!!



/Anna

Semester i fara!

Vi har en liten lista hängandes på jobbet där man får kryssa i vilka veckor man helst har semester. Tjejen på jobbet som är mest angelägen om att ALLTID ha ledigt på högtider och helger, vi kan kalla henne TK, har dock inte kryssat i något ännu. Konstigt kan tyckas.

Idag fick jag dock höra av en tidigare kollega att TK har sagt till henne att hon planerar att ta ut sparade föräldradagar i sommar, I TIO VECKOR! Detta har hon dock inte vågat berätta för våra chefer ännu, antagligen för att hon vet att dom kommer gå i taket då hon försökte med detta i julas också. Men föräldradagar går före all annan semester så om hon bara står på sig kommer hon ju få sin vilja igenom. Dock kan man ju undra hur hon tänker när hon nu snart i maj ännu inte har sagt något till vare sig chefer eller kollegor.

Dessutom sparkade cheferna en av de nya tjejerna i helgen lagom till semestern för att hon inte sålde tillräckligt bra.

En borta i tio veckor och ingen extra... Kul vi andra kommer ha i sommar. Hello 55-timmarsveckor.

Jag måste ha ett nytt jobb och det pronto.

/Anna

Leta jobb är trist...

...men idag hittade jag i alla fall en annons jag både är intresserad av och känner att jag definitivt kvalificerar mig till.

Dom söker någon som :
-Är modeintresserad och har bra känsla för färg och form. CHECK!
-Har kunskaper om bloggar och digitala medier. CHECK!
-Har social kompetens och gillar att arbeta med människor. CHECK!
-Har lätt att uttrycka sig i både tal och skrift. CHECK!
-Har gymnasiekompetens och grundläggande datakunskaper. CHECK CHECK CHECK!!!

Hallå, borde jag inte få komma på en intervju åtminstone?!

/Anna

Grundlurad i Farsta centrum

Jag skulle handla lite idag i farsta centrum i godan ro,tänkte köpa ett par läckra hängselshorts till Wilton, och mat till mitt och Lailas pajparty ikväll.
Direkt när jag kom in i centrumet blev jag påhoppad av tre sliskiga telefon-killar, och på nåt sätt blev jag pålurad ett två-årsabonnemang och en telefon!!!
Hur kunde detta hända, undrar ni kanske?
Jag skyller på sömnbrist. Och de var så jävla påflugna att jag inte kunde uppbåda styrkan att säga nej helt enkelt. Jag gick därifrån med en dålig känsla i magen av att ha blivit lurad.
Telefonen har en sån där touchscreen till råga på allt, och jag kommer aldrig mer klara att skicka ett sms, just so you know.
Ewa- Fett blåst.

Men snygg är den.


Sen köpte jag en liten söt solhatt åt Wilton för att pigga upp mig.


/ Ewa

Silverfox

Stort varmt tack Karin som i lördags satte idéer i mitt huvud genom att börja prata om gråa hårstrån! Nu har jag suttit och kollat igenom nytagna bilder på mig själv och med CSI-noggranhet sökt igenom mitt hår efter gråa inslag. Problemet är att jag alltid har varit råttfärgad i håret och ibland kan det var en hårfin (nej jag kommer inte från Göteborg) skillnad mellan råttfärgad och silverräv.

JAG ÄR FÖR UNG FÖR ATT VARA SILVERRÄV!!!

Snälla, säg att jag är för ung för att vara silverräv... Karin du ville bara dra ned mig i skiten tillsammans med dig!


Eva Fröling - min nya stilikon?

/Anna

Why oh why?

Why oh why åt jag så många fruktspett? Min mage är fan fortfarande i full on ballong-mode efter ananas/jordgubbs-chocken. Tur att inte Wilton fick nåt.



/Anna

Glassgubben plus one

Är det här något feministiskt initiativ från GB's sida eller har glassgubben skaffat flickvän? Fattade ingenting när jag gick förbi Pressbyrån idag.



/Anna

Garderobsrensing part 1

Håller på att rensa ur garderoben lite smått, och needless to say är det rätt ångestframkallande. Detta är nämligen ingen frivillig åtgärd, utan en tvungen sådan då jag helt enkelt inte får plats med nåt mer utan att placera det i högar på golvet. Och jag har så jävla mycket skit som jag aldrig använder, och ÄNDÅ kan jag inte göra mig av med det! Jag behöver terapi...

Dessa saker kommer dock hivas om ingen vill ha det i första omgången. Ewa svara ikväll om det är nåt du vill ha så tar jag med det imorrn.


Tweedkjol som är alldeles för liten men säkert passar dig (kunde ha den för ett och ett halvt år sedan) plus två linnen från Gina Tricot som är använda en gång var då de är så smala att jag får panik när jag har på mig dem. Stl S.


Prickig tunika/topp från Saint Tropez samt grön topp med paljetter från Vila.


Aprikos tröja från Saint Tropez, aldrig använd. Kolla med mamma om hon vill ha den, den är stor i storleken och hennes färg. Grått långt linne med silverstenar. Om ni undrar så ja, plaggen går att stryka, det har bara inte blivit gjort på väldigt länge.

Återkommer kanske senare ikväll med mer grejer, men just nu känns det bara som att jag vill lägga mig ner och sova. Garderobsrensningar är utröttande!

/Anna

Fish deux short dress

När jag var på Myself & Friends såg jag den här klänningen från DAY och tänkte på bröllopet vi ska på i sommar. Eller är den för kort/enkel för ett bröllop? Jag gillar färgen jättemycket och ryggen är så fin. Bilden är från Miss Greta.





/Anna

Shopping

Idag har jag varit på stan en sväng, gick bland annat in på ett smockfullt systembolag. Antar att alla ska dricka rosévin i helgen... Jag köpte en rea-klänning från förra året (jag kollade på den förra gången dom reade den också, men nu var det 70% rabatt) som kan vara trevlig att på sig i sommar plus ett smyckesträd från Indiska. Ursäkta röran i bakgrunden på kortet btw.


Rea-kläning från DAY (det bruna är paljetter men det syns inte så bra på bilden)


Mitt smyckesträd

/Anna

Lawsuit waiting to happen...

Jag vet inte om detta inlägg är stämningsgrundande eller nåt, men det är ju fakta?

Jag älskar som du vet gubbar, och får ofta en tår i ögat när jag ser en. Men jag har trots detta en ganska kraftig snuskgubbe-radar, det vill säga att jag snabbt känner om en gubbe är en sötnos eller ett äckel. Nu till den stämningsgrundande delen: Bloggerskan Anna Hibbs (på Stureplan) har en pappa som var med henne när hon var med i Lyxfällan. Hon skriver alltid väldigt gott om honom i sin blogg, och på ytan - en söt gubbe. Men när jag såg honom i Lyxfällan fick jag mina reservationer (och inte bara för att han har betalat för sin dotters silikonbröst, vilket är borderline perverst) och dom visade sig stämma!

När han var anställd som professor på Harvard (han är amerikan) fick han sparken efter att ha försökt tvinga till sig sexuella tjänster av en kvinnlig student vars uppsats han handledde. Min snuskgubbe-radar slår aldrig fel!

/Anna

En mormors värsta mardröm

Mormor skulle dö av skräck om hon såg att jag lät Wilton snaska på en hel brytböna...



/ Ewa

Pimp my balle, andra sommaren.

Jag är så dampigt impulsiv ibland. Ok jämt.
Jag fick för mig igår att jag skulle ha vackra färgglada blommor på hela balkongen i år. Prunkande grönska.(Jag vet inte exakt vad prunkande betyder, men det låter vackert)
Så jag köper massa olika fröer och sätter maniskt igång att plantera. Sen när jag har typ tjugo krukor fulla med jord och fröer färdiga, inser jag att det kommer ta evigheter innan det ens kommer lite gröna groddar upp ur krukorna..
Varför köpte jag inte bara färdiga blommor?! Varför?!
Nu kommer jag ha krukor fulla med jord överallt hela våren. Vi kan väl låtsas att det är nån sorts installation?
 
Min dröm är att ha buganvillea på balkongen, kan man ha det i sverige? Vet nån var man kan köpa?

Min balkong i sommar?

/ Ewa

The real skilda världar

Är inte det här en av de mest bisarra historierna på länge? Värsta såpoperan, värre än ett avsnitt av "Skilda världar"...

Ett DNA-prov avslöjar att Anders Dalenius inte är pappa till sin dotter, och då åker han iväg på en vespa till gamla stan och försöker skjuta ihjäl den biologiske pappan Carl Piper. Medans han dessutom försöker fixa ett fejkat alibi på Facebook genom att uppdatera sin status att han ska hem och laga mat med mobilen... What?! Här finns en sammanfattning av de inblandade.

/Anna

P.S. Schysst maskering av bilden på gärningsmannen på realtid.se förresten... Honom lär ingen känna igen.

Barbie?

Nu får Blondinbella ge sig, seriöst. Jag ser INGEN skillnad på hur hon och hennes kompisar brukar se ut. Vad är det som är så kul? Varför skulle det se roligare ut än vanligt om de gick ut på krogen så där? Fattar ingenting?

/Anna

Fortsättning Mrs H...

...är denna luvtröja från Sonia Rykiel för feminin för Wes?!



/Anna

Mrs H

Var just inne på Mrs H hemsida och uppmärksammade två saker. Herve Leger-klänningarna är sjukt dyra. Lilla Anja gör succé som nyanställd!



/Anna

Adrian Lux!!!

Här är er gamla klasskamrats nya video... Har dålig koll på hans musik men jag hoppas inte att det är han som sjunger?! I så fall har han inte kommit i målbrottet ännu...

 

/Anna

Jamie Foxx nära döden-upplevelse med P Diddy

Skrattade ihjäl mig igår när jag såg Jamie Foxx imitation av P Diddy hos Jay Leno igår. Speciellt när han ställer sig upp och dansar direkt efter flyghaveriet... Haha!

Update: Datorn vägrar hjälpa mig att lägga upp klippet, men kolla här för humorn!

T.I. brings the sexy

Alltså jösses amalia ( Ja, ni läste rätt.)vad den mannen är het!
Jag kollade på mitt nya favoritprogram "The Tyra Banks show" imorse, och där var han med. Jag måste typ dregla när jag ser honom på tv...Om nån känner en kille som  är lite lik honom, så pixar jag och paxar den killen, thats for sure!
Anyways, T.i och Tyra hade ett hormoniskt deeptalk, där det bla kom fram att han blev av med oskulden när han var 11. Say what now? 
Sen har han ju sex barn idag också, varav två som är sju år, med olika mammor. Hmmmm...hur gick det till?
Men jag bryr mig inte, jag vill ändå gifta mig med honom och ha 50 barn till.

Plus-size Tyra och Sexy-sexy T.I.

/ Ewa

Fina Mormor!

Hittade den här bilden i min kamera nu, den var så söt så jag måste dela med mig. Mina älskade!




/ Ewa

Welcome to my crib

Nu kommer den...bilden på min nya säng!
Om jag vore med på Mtv cribs så skulle jag säga såhär: "This is were the magic happens.."
Och om de med "magic" menar att vakna tusen gånger per natt och kämpa med att få wilton att ligga ner i sängen istället för att stå upp och prata, så ja, då är det här magin sker.


 Den är så sjukt skön, jag vill bara sova hela dagarna! ( Det kan också bero på sömnbrist, men men..)
Dessutom är jag evigt tacksam mot hemstjälpen pappa som förstörde min gamla säng, för den här är ju mycket bättre!
Stort varmt tack.

/ Ewa

Miss California

Fascinerande hur en sån snygg tjej kan ha så oattraktiva åsikter.

Själv tycker Miss California att hon gjorde bra ifrån sig, trots att hon inte vann tävlingen: "By having to answer that question in front of a national audience, God was testing my character and faith. I'm glad I stayed true to myself".

Sorgligt.

 

/Anna

Tant Anna

Jag tycker att denna Signe ska behålla sitt jobb om hon är van vid att ha en chef som sin. Jag tror ingen annan skulle acceptera hennes arbetsmoral:

"Jag kan ringa honom fem minuter innan jag börjar jobba och berätta att jag inte kan komma pga av panikångest och han förstår mig. jag kan komma indansande packad till jobbet två timmar försent och han kramar glatt om mig."

Jag känner mig gammal när jag instinktivt tänker "bortskämda snorunge". Jag är för gammal för att läsa bloggar skrivna av 18-åringar, det är för mycket man stör sig på. Dessutom är jag för gammal för att handla på Gina Tricot som Petra idag upplyste mig om när jag tänkte gå in och kolla idag efter jobbet. Jaha ja, då var den tiden över då.

/Anna

Anna the paparazzi

OBS! Extrem psycho/stalker-varning på följande inlägg!

Idag när jag kom hem över gården såg jag det: Det perfekta fototillfället. Alla var på plats. Ensamma pappan, den lille sonen, OCH hunden. Och dom blåste såpbubblor tillsammans! Jag sprang upp till lägenheten och visste vad jag var tvungen att göra. Smygfota.

Jag hoppas att du uppskattar denna ansträngning från min sida. Jag kan säga att det inte var lite förnedrande att krypa i köksfönstret för att fånga den lilla familjen (som du skulle kunna bli en del av) på bild.

Följande fotoserie lyckades jag fixa:


Hunden springer fritt medan ensamma pappan sitter vid kanten av gräset.


Jag hittade zoomknappen. Hunden luktar på den lilla sonen. En av blommorna i köksfönstret i förgrunden, i äkta paparazzi-style.


Hunden, lilla sonen och ensamma pappan fångade tillsammans på bild.


Ensamma pappan tittar mot kameran och jag tror att han har upptäckt mig. Uppdraget avbryts.

/Anna

Gråt vid datorn

Ok, det här inlägget var bara för mycket. Bilden, texten.

"Jag vill att han ska ha en varm vinteroverall och lätta kängor och att han ska få bodylotion efter varje dusch, han är så torr"



Jag sitter vid datorn och fulgråter (som Oprah brukar säga) just nu, och jag varnar dig mamma, läs inte!

/Anna

Fashionflashback

Såg den här bilden på Elin Klings blogg och fick en sån sjuk flashback från senast det var hett med metallicskimrande brallor. Vet inte om det var du eller jag som hade nåt liknade, men jag känner verkligen känslan av att ha dom på mig! Fast dom var mörkare har jag för mig, nån gång i mellanstadiet, typ elastan/lycra-känsla... Snälla säg inte att det var ett par Savannbyxor?!



/Anna

Tack så jävla mycket Ewa!

Ja men jättegulligt av dig då Ewa att påminna mig också om det där!!! Kollade hennes blogg för ett tag sen, men det är bara för sorgligt! Och hennes son är så underbart söt! Men jag trodde att jag läste att hon hade blivit bättre, men det kanske bara är önsketänkande?

On a sidenote så vann AIK idag. Det känns skönt.

Är det sorgligt att jag är nervös inför AIK-matcherna, inte pågrund utav ett genuint fotbollsintresse, utan oron för T's humör om dom förlorar? Det känns lite som att leva i ett abusive förhållande, när det är match på tv håller jag mig i sovrummet och vågar mig inte ut förrän jag hör ett "SÅJA!!!".

/Anna

Tack så jävla mycket fina!

Jag läste Lilla Annas kompis, Finas blogg, och blev påminnd om det sorgligaste ever!
Minns du hon Lotta, som var vimmelreporter på typ se&hör eller nåt sånt?
Hon har ju tjocktarmscancer, och är jättesjuk. Som om inte det var sorgligt nog, så har hon en son som är kanske tre år, och bloggar om hur det är att försöka vara mamma och leva vidare trots att man inte vet hur länge man har kvar ... Här är hennes sorgliga men fina blogg.
Jag bara gråter, jag klara inte tanken på att behöva förbereda sig på att lämna sitt barn..
Nej, jag var tvungen att sluta läsa nu, för jag bryter ihop.


/ Ewa

T aka Sfinxen

Idag stylade jag T lite läckert efter duschen, och la en handduk över hans huvud och drog ändarna bakom hans öron. Jag skrattade länge och gott, men visste inte riktigt varför. Jag kände instinktivt att han liknade någon historisk figur.

Efter lite funderande och googlande kom jag på det: En sfinx!



Detta inlägg hade ju onekligen blivit roligare med en jämförande bild på T bredvid i sin mundering, men det hade antagligen resulterat i: T - kränkt som fan.

/Anna

Gullesnutten!

Nej, jag har inget syfte med detta inlägg utöver att lägga upp denna söta bild på Wes från vår promenad i fredags!



/Anna

Beach 2009, here I come!

Oh, yes, nu är den på plats! Min nya Orbitrek! Jag våndades hela dagen på jobbet att jag skulle vara tvungen att skruva ihop den på eftermiddagen, men sen när jag kom hem hade T redan fixat den och den stod klar för träning i vardagsrummet! Tyvärr är jag rätt så sjuk fortfarande, men imorrn kanske den stora premiären kan äga rum? Och mamma, nej, det är ingen bortförklaring. Jag är faktiskt sjuk och då ska man inte träna!



/Anna

Grillad

Varför säger alla att "Grillad" på SVT är så hemskt och varför ska det läggas ned?! Kollade avsnittet med Robert Aschberg igår och det var ju skitkul! Eller?

Jag vet inte varför, men gubbgänget Aschberg/Aro/Fylking är så komiskt på något sätt.

 
Ett klipp från avsnittet. Här kan man kolla avsnittet i sin helhet.

/Anna

Dreamjob

Jag vet att det är fult att vara avundsjuk, men jag kan inte hjälpa det ibland. Kolla Anjas nya jobb som skönhetsredaktör här. Och här är hennes tillhörande blogg. Vissa har det bra. Nej jag är inte bitter.

Nä, nu ska jag sluta... Men vilket drömjobb!!!



/Anna

Blondinbella otrogen?!

Ja, enligt Katrin är (var) hon det i alla fall. Katrin känns ju halvmogen som lägger sig i en artonårings kärleksliv, men hon verkar verkligen hata BB. Det sägs att den "andre mannen" är hennes danspartner från Let's Dance vad han nu hette, men Blondinbella förnekar allt och "ska gå vidare med detta" vad det nu kan betyda. Stackars Nils.


Blondinbella med sin mystery man? Bild från Gossipgirl.

/Anna

Bröllopsklänning...

...Ja, till mig alltså. Bröllopsgästklänning kanske man ska säga. Jag är skitladdad inför bröllopet vi ska på i sommar och har redan börjat kolla efter klänning (jag vet, överdrivet). Jag vill liksom ha något somrigt men ändå uppklätt, men jag känner mig själv och vet att jag kommer tröttna på en klänning som jag köper flera månader innan användningstillfället. Men den här från Lipsy på Effe skulle jag kunna tänka mig. Snygg när (om) man är solbränd och till guldiga smycken:



/Anna

Tillsammans kan vi!

Detta är ett inlägg främst riktat till pappa. T har suttit och skrockat åt detta halva kvällen: http://www.hifdif.se/

Det är typ någon form av skämtsida skapad av AIK:are för att driva med Djurgården och Hammarby. På sidan uppmanas de två lagen att gå ihop för att slå AIK's publiksiffror, och dom har till och med en egen kampsång i bästa "We are the world"-style för att främja kampen. Jag gillar dom typecastade representanterna för de olika lagen i videon...

T tycker att du pappa ska visa sidan för Andreas.

 

/Anna

Blommor!

ÄLSKAR ranunkler! Det är verkligen min all time favourite-blomma. Om jag gifter mig någon gång skulle jag vilja ha en brudbukett av dessa... Bild från Dreamhouse.



/Anna

Newsflash!

Hallå, jag hade noll koll på att Indiska hade en sån här omfattande hemsida! Superbra ju! Kollade på lite kuddar och sånt till din lägenhet (eftersom du fortfarande har födelsedagspresent att inhåva) och det finns en massa fint som jag tycker skulle kunna funka med de färger du redan har. Ett läckert litet urval:

Kudde
Kudde
Kudde
/Anna

Professional photographer

Av alla bilder från vår semester måste jag nog säga att detta är min favorit. Den summerar på ett fantastiskt sätt upplevelsen att åka till Egypten. Dessutom har jag verkligen lyckats när det kommer till ljussättningen, vinkeln samt den grovkorniga inzoomningen. Jag kan kort och gott vara nöjd med mig själv som fotograf.



/Anna

Vårsol med en mini-fransos!

Jag antar att du inte kan kolla det här inlägget på ett tag eftersom du inte fått din nya dator, men det får väl vänta ett tag... Valde ut den bild från idag där jag ser minst efterbliven ut och en söt bild på mor och son. Upptäckte när jag såg nyheterna att jag är kompis med han som gjorde sista målet mot Hammarby idag på Facebook. Visste inte ens att han spelade fotboll. Men det gjorde han. Tydligen.


Mor och son


Slightly retarded moster och mini-fransos

/Anna

Sista dagen!

Imorrn kommer vi hem igen till inte sa kalla, verkar det som, Sverige! Nu har vi precis kommit fran en liten tur i butikerna haromkring, och present till dig Ewa har i alla fall inforskaffats! Sa du har ditt pa det torra sa att saga. Haha, jag skrattar nar jag tanker pa vad det ar du ska fa... Pa grund av att denna dator som jag sitter vid ar segast i varldshistorien blir det tyvarr inga bilder idag, sa ni far helt enkelt halla ut tills jag ar hemme tills jag kan dela med mig av de spannande bilderna.

Idag har jag varit ett asso och bara last i min bok hela dagen. Jag var skeptisk, men man som hatar kvinnor var ju skitspannande! Jag overvager till och med att se filmen! Fast den sparade ju ur totalt mot slutet!

Det ar jattemanga sota babysar har och jag saknar Wilton jattemycket! Jag hoppas att han tycker om mig igen nar vi traffas i helgen! Det ar till och med babygym en gang om dagen vid poolen, han skulle nog trivas om han var med! Wilton far tyvarr ingen present for jag vill inte att han ska smittas med nagon konstig sjukdom!

Ses snart! Imorrn aker vi fran hotellet redan tio over tio...Trakigt! Men langtar verkligen hem nu anda!

Puss, Anna!

My birthday!

Idag ar det min fodelsedag! Och jag maste saga att den har varit valdigt bra hittills, forutom att jag har brant mig sonder och samman pga av daligt omdomme. Jag trodde att jag kunde byta ner mig till lagre solskyddfaktor, men oj sa fel jag hade. Imorrn blir det tunika i solen kan jag lova. Om jag overlever natten med mitt skinn som brinner som tusen eldar!!!


Jag vid poolen idag. Och ja, ni ser ju min hud. It speaks for itself sa att saga.


Tartan som hotellet skickade upp pa vart rum! Jag blev valdigt glad!


Mina feta fotter i vattenbrynet vid stranden.


Lite strandkonst...

Nu ska vi ata fodelsedagsmiddag pa vart stammisstalle, haha!

Anna


Infor min stundande fodelsedag...

Eftersom varken mamma eller Ewa bemodat sig att svara pa vad de vill ha for presenter drar jag slutsatsen att ni inte vill ha nagra. Kanske lika bra det, allt ar anda mest konstiga grejer. Igar kopte vi dock en vattenpipa, och T kom verkligen in i det har med att pruta! Vi gick fran ett absolut sistapris pa 350 ned till 220 med lite fula tricks. Vi blev sakert lurade anda men vi kande oss nojda. T's lite bortkomna look till en borjan funkade till var fordel, sa saljaren gick pa alla logner han sen drog till varfor vi inte kunde betala 350 som vi fran borjan hade sagt.

Angaende presenter kan jag ju frascha upp era minnen infor min stundande fodelsedag: En spannande resa, en minidator, en Orbitrek fran tv-shop samt Chanelsolglasogon (se tidigare inlagg). Nytt pa min lista ar en kuvertvaska fran "Maharani of Tirapunji" som en kund hade med sig in pa jobbet forra veckan. Sa himla snygg! Hon berattade att dom fanns pa Bella Vista som ar en ratt dyr affar i V (Gunnel vet) sa jag trodde den var asdyr, men sen nar jag googlade lite sag jag att dom kostar mellan 500 och 1000! Helt overkomligt med andra ord! Jag har till och med dromt om den har i Egypten, jag dromde en mardrom i natt att dom var helt slut i butiken, haha!


Master-prutaren med sin solhatt!


Min drom(i ordagrann bemarkelse)vaska!

Anna

Presenter nagon?

Attention alla som kanner att dom vill ha nan present har nerifran Egypten! Det finns inte ett sa stort utbud av snygga grejer har direkt, sa jag har sammanstallt en sammanfatning av olika kategorier av grejer ni kan tankas vilja ha. Utover detta finns det en jakla massa vattenpipor, men det har vi tyvarr inte plats for i vara vaskor.

-Fejkade vaskor, skor samt solglasogon fran marken som Chanel, Gucci, Louis Vuitton med flera. En del kopior ratt okej dock. Aven glittriga fejkade t-shirts fran Ed Hardy. Kanske nagot for dig pappa?

-Sma skulpturer i "guld" forestallandes kameler och pyramider. Dekorerade med "diamanter".

-Stort utbud av sjalar och saronger.

-Halsband och armband i fargglada parlor och stenar.

Valj en kategori och kommentera har under vilken ni vill ha en present fran! Detta med reservation for att det finns nagot vart att kopa i den kategorin.


Jag pa ett extremt givmilt humor!

Anna

Bra magar!

Vill bara meddela, till er som undrar, att varken jag eller T har kannt av vara magar nagot hittills. Sa aven om vi ar lite overdrivna i vara atgarder sa verkar det ju (peppar, peppar) lona sig. Dock haller vi pa och hetsar varandra varje gang nagon av oss ska ga pa toa, och ar typ "Maste du akutbajsa?!".

T trodde att jag hade blivit magsjuk nar jag nyss skulle in pa toan vid receptionen, men jag skulle bara foreviga hur fin den var. Tycker jag i alla fall.



Anna


Sportfane

Om ni undrar varfor vi hanger pa internetcaf'et vid fyra-tiden pa eftermiddagen sa beror det pa mitt kara resesallskaps sportintresse. Idag spelar namligen AIK sin forsta match for sasongen och det maste givetvis foljas via webradio. Sa nu blogg-bombar jag er under tiden.

Igar hittade vi aven hotellets sportsbar till T's stora fortjusning, och dit ska vi tillbaka igen efter detta for att kolla Manchester United. Harlig semester, verkligen! Fast vi har hangt vid poolen sen tio imorse sa det ar ratt ok anda.


T i sitt esse i gar kvall pa sportsbaren. Vi var dom enda dar och T bondade med servitoren som ocksa kollade pa matchen.

Anna

Update: Efter att T laste inlagget blev han sur for att han tycker att det later som att vi bara sitter inne hela semestern. Vill poangtera att det gor vi INTE och jag skulle bara skoja till det lite.

Solskada

Jag maste ha rakat dra bort solskyddsfaktorn med min alcogel eller nat, for pa bada handerna har jag fatt varsta roda markena. Jag vet inte om det framkommer fullt ut pa bilden, men det svider som fan.



Anna

Forsaljare...

Innan jag kom hit till Egypten tankte jag typ att forsaljare, ja det kan ju vara jobbigt. Men det ar ju bara att ignorera... Efter att par dagar har pa plats har jag fatt ata upp det. Dom ar sa jakla jobbiga!!! Och det ar synd, for allt annat ar hur mysigt som helst. Dessutom har jag med mig T, som verkligen inte fattar konceptet "ignorera" utan typ maste stanna och forklara for personen varfor vi inte vill ha nagot.

Samma sak pa hotellet, det typ kryllar av anstallda som har noll att gora, och bara vantar pa en chans att fa servera nagot, sla upp ett parasoll, eller bara vinkla ens solstol lite. Och nar det da kommer en servitor vid poolen och fragar om vi vill ha nat, skulle T bara kunna saga nej tack och le. Men nej, da ska han forklara att vi inte vill ha nagot pa grund av att vi snart ska ata lunch pa en restaurang i narheten. Det enda som servitoren som knappt kan engelska hinner uppfatta ar sa klart ordet "lunch" och ar typ "Yes Yes" och springer och hamtar en massa menyer. Suck.

In other news: Jag ar knallrod pa brostet trots 30 i solskyddsfaktor. T ar helt galen och har ingen respekt for solen, jag far tvangs-smorja honom hela tiden!

Anna

Våren är här!

Du lär väl inte ens ha missat det i egypten, men våren är här! Idag var det asvarmt, jag hade ballerinaskor och tunn jacka, och wilton åkte utan åkpåsen!
Och sen gungade vi!



som ni ser var det en riktig hit!

/ Ewa

Trånkan is the shit!

Åh vad jag njuter av min nya lägenhet! Det är fortfarande lite kaos med all packning, men jag kämpar och packar upp, och wilton hjälper mig också att slita upp kläderna ur kartongerna, med munnen....
Förutom den fina stjälpen hjälpen, så har pappa varit här och skruvat och svettats med ikeamöblerna, och igår var underbara Helena och Lilla Anna här och skruvade ihop bokhyllorna! Vilken tur jag har som får så bra hjälp i mitt kaos!





Mer bilder kommer när det ser lite mer presentabelt ut!

/ Ewa

Off to dinner

Nu ska vi ga och ata nan middag och sen ar det Latino-kvall som galler! Jag ar skitladdad, T inte lika laddad,,,



Anna

Charlotte-frukost

Frukosten i morse var till T's fortjusning ratt omfattande. Jag som inte gillar frukost kunde anda hitta lite korvar som kandes tilltalande plus en Charlotte-yougurth som kandes ratt safe.

I ovrigt ar maten har varsta kolhydrat-festen eftersom man kanske inte vagar ata vilka sallader och frukter som helst. Idag till lunch at jag grillad toast med extra pommes frites. Oh yes!



Anna

Kommentera!

Halla. kan nagra av de berorda lasarna (mamma och Ewa) kommentera lite sa jag kanner att ni har kollat! Det har ar ju den enda kommunikation vi har! Och mamma, jo du klarar att kommentera, du maste bara anstranga dig lite. Och sen vill jag att du Ewa skriver lite inlagg och lagger upp lite bilder pa nya lagenheten!!! Ar ju jattenyfiken!

Och nu tror jag T's mamma Gunnel laser ocksa, han skulle skicka henne adressen. Sa da vet ni varfor jag inte skriver taskiga grejer om T nat mer (OBS! Skamt!)

Har ar ett bildbevis pa hur langt vi gar for att slippa bli daliga i magen, vi shotar whiskey. Riktigt ackligt, men anda okej smak med tanke pa att flaskan koptes for sextio spann pa flyget.



Anna

En snabb bild...

Nu nar jag ar on a roll med bilder sa lagger jag upp en pa varan sang i rummet. Rummet ar jattemysigt med stor balkong, ska forsoka fota battre imorrn. Nu ska vi ga och ata nanstans... Vet ej var dock. Vi vill ju inte ata nagot som har nuddat vid vatten.



Anna

Tekniska bekymmer...

Jag forsokte ladda upp en bild till inlagget innan men det verkade ju funka mindre bra.

Jag vet inte om jag och T har tagit den har bacillskracken till lite val anala nivaer, vi ror typ INGET utan att anvanda alcogel. Och nar jag skulle duscha efter ett pooldopp knep jag helt krampaktigt igen munnen for att inte en droppe vatten skulle kunna ta sig in.Man vill ju inte gora samma misstag som Charlotte i Sex and the City-filmen.

Yey, en bild! Javligt mork dock, ser mysigare ut in real life!


Anna



The eagle has landed!

Yes, nu ar vi pa plats i Egypten! Allt har gatt relativt bra hittills, forutom att jag omojligt kan forsta egypternas engelska. Plus hela drickgrejen dar folk ska bara ens vaskor fast det inte behovs och sant. Jobbigt.

Solningen har det inte heller blivit sa mycket av idag, vi kom fram vid typ tva och sen forsokte vi orientera oss sa bra vi kunde pa det gigantiska hotellet. Det tar fortfarande typ tjugo minuter innan vi hittar vart rum.

Back of bitch!

Det känns löjligt att blogga när jag är hemma, men du har ju gått och lagt dig so what to do.

Jag läste om det här uttalandet från Gisele Bundchen och hajade till lite, men visste inte riktigt vad jag skulle tycka. Jag har ju inga barn själv och vet inte riktigt hur det känns, men jag tror inte jag skulle vara helt ok om min ex-mans nya fru uttryckte sig så. Så jag tänkte höra med dig som faktiskt är mor.

Re-cap för alla er som inte har nån aning om vad jag snackar om:
Den amerikanska fotbolls-hunken Tom Brady var gift med skådespelerskan Bridget Moynahan (för övrigt Natasha i Sex and the City), men lämnade henne för ovan nämnda supermodell Gisele när hon var gravid. Bridget födde sonen Jack, som nu Gisele snackar vitt och brett om i Vanity Fair:

"I understand that he has a mom, and I respect that, but to me it's not like because somebody else delivered him, that's not my child. I feel it is, 100 percent. I want him to have a great relationship with his mom, because that's important, but I love him the same way as if he were mine."

Jag vet inte om jag skulle vara helt lugn med att min sviniga före detta mans nya tjej beskrev MIN son som "100 procent hennes". Eller?



/Anna





What I did to you was hurtful

Jag gillar den här låten jättemycket, men hade VERKLIGEN INTE föreställt mig att killen som sjunger den ser ut som han gör, haha! Det är skumt när man har lyssnat på en låt ett tag, och sen efteråt ser videon.

Erik Hassle - Hurtful from Niklas Johansson on Vimeo.

/Anna

RSS 2.0