Asså...

Linda och jag har haft en trevlig kväll hemma hos mig, vi har pratat om hur mycket vi älskar Gudrun (ni vet vem) och om hur mycket vi hatar Jan Björklund. Och skrattat åt klippet nedan. Fast skrattet fastnar i halsen tyvärr. Dels för att killen i filmen är helt retarderad (och i tveksamt skick att ställa upp i en tv-intervju), men även för att det finns ett antal som honom Sverige över (mest i Skåne) som alla innehar rösträtt.

Höjdpunkter:
02:34 - Invandrarna är här för att hota våra fornminnen.
04:05 - Hur bitter och besviken han låter över att inte längre kunna vara nazist då det inte är förenligt med att vara Sverigedemokrat (jag som trodde att det var en förutsättning?).



/Anna

Take a chill pill miss Saigon

Missförstå mig inte, jag skulle inte sparka ur honom ur sängen direkt, men borde inte Lil Wayne lugna sig lite med sina besök hos tatueraren nu?
Eller?
Nej, jag hade ingen djupare mening med detta inlägg, jag börjar mest känna mig trött på pluggandet.
/ Ewa

Efterlängtat (?) bildregn

Här kommer ett efterlängtat (?) bildregn från vår Kräftis-weekend på Christians landställe. Se och njut (?).


Havets insekter


När Sofie såg den här bilden SKREK hon "Fy fan vad vackert!!!". Jag tror att välkomstdrinken tog hårdare än vad vi trodde.


Olle och Mikaela


The beautiful Linda-binda


Christian sjunger något norskt


Ludde och Martina


Ludde placerade sig själv i tjejhörnet


Hanna och Viktor on the dancefloor


Jag och Soffy


Dancing on the veranda


Sofies kräfthatt hänger endast kvar i ett gummiband som fastnat i håret


Soffy och Lindy


Dansgolvet var ON FIRE!!!


Bugg


Lövblåsen, ett traditionellt inslag på Christians kräftskivor, åkte fram ut förrådet


Och användes flitigt både inomhus...


...och utomhus


Ludde och Johan säsongade på Kos


Och vägrade ge upp


Christian var i gasen.

/Anna


En man jag vill gifta mig med

Jag och Lillan såg Hotel Rwanda igår. Förutom att jag gick ner i en depression och tappade all livsgnista, så blev jag också kär.
Jag vill byta ut nån på min "fem-män-jag-vill-gifta-mig-med-lista" tack.
Min nya kärlek är nu Don Cheadle.
Jag baserar denna kärlek enbart på hans roll i filmen, och jag väljer att ignorera hans glittriga drak(?)tröja på bilden.
I choose my choice!!!
/ Ewa

Stor blogghändelse!!!

Har ni sett att Frans har kommit ut?! Så himla fint och lyckligt att han vågar visa vem han är! Han är ju bara 16, man glömmer ju det när man läser ibland.

Grattis Frans!

/Anna

Kul

Läser ni Viktor Barth-Kron's blogg hos Café? Den är kul i alla fall, så börja med det.

Han är i alla fall, som de flesta andra vettiga människor, emot det faktum att det finns en överhängande risk att Anton Abele får en riksdagsplats i höst om Alliansen tar hem valet. Jag är på riktigt upprörd över detta! Okej att jag inte har mycker till övers för moderater i allmänhet, men några måste det ju sitta i riksdagen. Att en av dem ska vara Anton kan jag dock inte riktigt med. HERREGUD han har ju inte one single unique tought in his puny mind (ursäkta den eventuella felciteringen, fritt från Clueless via mitt minne)! VEM ÄR DET SOM INTE KAN SE DETTA?! Jag tar Blondinbella i riksdagen any day över den här elevrådsordföranden.

I alla fall fick Viktor en del upprörda kommentarer efter sitt inlägg "Anton Abele - Ett okärt återseende" där vissa antydde att han var avundsjuk och han svarar på dessa så här:

"Jag vill inte se Anton Abele i riksdagen. Jag vill inte heller låta mig opereras av en 18-årig kirurg som fått jobbet för att han är ”emot smärta, hjärtproblem och cancer” och har en pappa som finansierat ett stetoskop och en toppmodern skalpell.

Om någon annan läsare än Anna Nilsson misstänker att detta handlar om ”avundsjuka” vill jag göra följande förtydligande: Jag vill inte se mig själv i riksdagen heller.

Där förbehåller jag mig dock rätten att avsluta likheterna mellan mig och Anton Abele."


/Anna

 



I was attacked by some idiot in the projects

Okej, rubriken kanske inte har jättemycket med inlägget att göra men jag ville bara skriva den! Inlägget ska dock handla om våld, närmare bestämt videon till Eminem och Rihannas låt "Love the way you lie". Jag såg den precis nu för första gången, och även om jag tycker låten är bra så har jag inte riktigt diggat texten. Och videon är mer av det jag inte gillar om man säger så.

Genomgripande har jag problem med när man försöker "sexa upp" mäns våld mot kvinnor. Här castar man Megan Fox som våldsoffret, värsta baben som muckar med sin kille och blir upptryckt mot en vägg och sen, hoppsan, det var visst inte ett övergrepp utan ett förspel.

Att man slåss med sin pojkvän är inte våld utan "passion", och han är inte alls creepy utan det är "bara så mycket känslor". Serri, man kan vara passionerad utan att vara våldsam! Jag tror faktiskt (utan att spela över med moralkärring-stilen) att det här är ett skadligt budskap att förmedla till Eminem och Rihannas ganska unga fans. Tänk er alla fjortistjejer med hormonstinna pubertala pojkvänner som tycker att lite slagsmål på fyllan är en del av deras "dramatiska förhållande". Jag tycker det ska vara nolltolerans på sån här skit.



/Anna

Skooor

Här på ASOS finns de där leopardmönstrade Clark's-kängorna jag pratade om (som jag tycker du borde kolla in Mamma!). Jag skulle gärna köpa ett par med det känns pinigt när två på kontoret redan har likadana. Vill inte känna mig som den härmapa jag är.



/Anna

Day of fun!

Tack kära syster för en fin dag på gröna lund!
Här är lite utav bildskatten:
Det regnade ju ganska så mycket, och vi hade glömt paraply. Men det fixade vi på ett stylish sätt. Vi var nörd-gänget med halsdukar runt huvudet. Alla tre.
Veteranbilarna var populära, och Wilton fick åka dem flera gånger.
Sockervaddspremiär.
Som resulterade i illamående hos mig.
Wilton var värsta modiga killen och dansade med maskotarna och gav dem slängkyssar. Han vågade sig även på ett handskak.
Men utanför spökhuset var han inte lika modig. Jättespindeln i bakgrunden är det som framkallar den krampaktiga kramen med moster.
Mor och son. Snygga häxor.
/Ewa

Tagga

Wilton dyker upp titt som tätt på Facebooks "Vems ansikte är det här?", haha... Lilla pluppen!

Är så jävla taggad för Grönan imorrn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



/Anna

The horror

Jag visste att du skulle gilla den mamma! Du brukar gilla låtar med typ lite 60-talssound. Kan man inte beskriva det som det? Lite doa-körer och sånt. När det svänger typ. Ja, ni fattar.

Nu till dagens drama: Jag satt och pratade i telefon i godan ro i eftermiddags och såg en liten smutsfläck ovanpå ena foten. Jag försökte skrapa bort den med den satt liksom fast. Jag petade och skrapade men inget hjälpte. Så jag spetsade blicken och kollade närmare bara för att upptäcka att det var en... wait for it... FÄSTING!!!

Så jävla disgusting, jag fick hålla nere en spya seriöst. Jag fick rycka loss den helt själv!!! Satt och nästan grät när jag gjorde det, men jag pulled through.

Sen slängde jag den i papperskorgen vilket Sofie blev väldigt upprörd över när jag berättade om det under hennes födelsedagsmiddag nu på kvällen. Tydligen anser hon att det finns en risk att den klättrar upp under natten, söker upp min säng och biter sig fast igen. Vad tror ni om det, kan det hända? Borde kanske tömma soporna innan läggdags.

/Anna

I really hate your ass right now

Älskar Cee-Lo's nya låt!!! Undrar hur den censurerade versionen kommer att låta, med den där refrängen lär det ju inte bli något radiospelande i USA... Här är en video med texten, love it.

P.S. Mamma, jag tror du kommer gillar den här också trots titeln!



/Anna

No Prince

Eftersom Prince typ hatar Internet verkar "When doves cry" inte ligga uppe på Youtube, alla videos är borttagna. Så mamma, nu när du har Spotify kan du söka på den där! Ska gå till botten om vem tjejen som sjöng den var också...

/Anna

Kul?

Mamma, det här är han Martin Soneby som var på bröllopet igår. Tydligen har han varit med i parlamentet också (se nedan). Han var som sagt en spexapa IRL också, borderline adhd typ.



/Anna

Idiot

Såg den mest offensive löpsedeln jag sett på länge idag. Politikern som erkänt sexköp vägrar hoppa av eftersom han "Skiter i vad folk tycker". Alltså jag vet inte var jag ska börja. Jo, det vet jag: Äckel, du kan inte skita i vad folk tycker när du är förtroendevald!!! Det är själva grejen med ditt uppdrag att du SKA bry dig om vad folk tycker. Och just nu tycker folk att du är ett stort vidrigt svin och vill att du ska avgå! Det är liksom inget mer att diskutera.

Tyvärr var jag inte klarsynt nog i min irritation att föreviga detta episka löp, så jag tackar Mrs Lopez för bildmaterialet.



/Anna


You the illest

/ Ewa

WTF

Nu har vi haft en sådan där konstig statistik-topp igen utan förklaring. Var tvungen att kolla Google Analytics för en möjlig förklaring men blev inte klokare. Några av de saker som folk söker på som gör att de hamnar på vår blogg förbryllar mig. Ett urval:

"Juriststudent orolig för framtiden"

"Bantningsblogg 2010"

"Kärringknöl"

"Mulattobee perfekt lår"

"Odd Molly juridik aspergers"

"Platt huvud" (Okej, jag har säkert skrivit om att jag har platt huvud någongång, men bara så komiskt att någon googlar det)

/Anna


Visningar

Hos Bon kan man se videor av alla veckans visningar om man är intresserad. Extra spännande är Cheap Mondays visning där jag seatade, eftersom gubbvakten från Eken var säkerhetsvakt där och syns under filmen eftersom han står precis där modellerna kommer in (man ser mig också om man har ögonen på skaft). Jag gick och småfnissade för mig själv åt att han var där, plus att han hade klätt upp sig med en jättefin rosa slips dagen till ära! Han var lika flirtig mot damerna på visningen som på Eken kan jag meddela. Det var alla BT-vakterna i och för sig.

Även om det var dåligt väder tycker jag att det ser rätt fint ut eftersom visningen var så nära vattnet!


Bild lånad från Columbine!

/Anna


Oh no she didn't!!!

Ännu mer Twitter-nyheter... Kat Von D har använt sin Twitter till att offentliggöra att ryktena stämmer, hon dejtar Jesse James!!! SÅ FEL!!!

Det här känns som en "I hate to say I told you so"-situation som väntar på att hända.



/Anna

Baby, baby, baby...

Tydligen är ett sammarbete mellan Kanye, Justin Bieber och den gamle räven Raekwon på G! Kan ju bara bli bra. Kanye och Justin raggade upp varandra på Twitter tidigare i veckan i det här oförglömliga meningsutbytet:

Kanye: I’m honored that you like my Music @JustinBieber!!! You gotta hear the album. Maybe we can do something together. Me, You and Raekwon.

Justin: Me, u, and the chef 2gether on a song = EPIC. Might sound crazy 2 u but even having this convo is living the dream. Thanks.

Hoppas Justin klipper sig innan de ska spela in videon. Nu har ju till och med Wilton lämnat det bångstyriga håret bakom sig och satsat på en mognare look, he should do the same.


Man vill bara att det hela ska vara ett stort skämt...

/Anna

Gråtfest

Har ni sett "Livet på BB" på Femman?! Jag kollade just lite i förbifarten och var INTE prepared for this level of emotions! Gud, jag har suttit och gråtit nonstop den senaste kvarten. Jag höll på att dö när en bebis hjärtljud gick ned mitt under förlossningen och de var tvugna att akutsnitta! Pappan var lite en lite äldre söt gubbe, eller han var inte ens den riktiga pappan. Men han sa att han skulle ta hand om barnet som sitt eget! Och han bara stod och grät ensam i ett rum medan de srog iväg mamman på båren! Så sorgligt!!!

Men serri, man är ju inte speciellt attraktiv när man föder alltså. Det är typ tveksamt om jag skulle vilja ha någon med mig in där som inte var min mamma. En tjej stod på alla fyra och födde, och barnmorskan ba "ta och kolla här" till pappan, och tog med honom och bara ställde sig och glodde in i hennes rumpa typ. Det var inte ens en bebis på väg ännu, de bara stod där och väntade. Inte trevligt alltså. Men det som kommer ut i slutändan är ju trevligt så det är ju värt det.

/Anna

My song

YES!!! Det är inte bara Billy som har sin egen låt, hittade den här låten som heter "Anna" på Margrets blogg. Lite sorglig var den ju, men det är ju "Billy" också. Fast den var fin och videon gullig. Ser inte den lilla flickan, det vill säga Anna, ut lite som Wilton på något sätt? Lite lika, som att det skulle kunna vara hans storasyster!



/Anna

Påklätt

Okej, Raisa, här kommer påklädda bilder för allas trevnad.


Wilton stuffs his face!


Raggar på katten...


...men får nobben.

/Anna

Svettigt

Här är några bilder från vår svettiga lördagskväll. Inte mycket snyggt kom från den kvällen fotomässigt om man säger så. Jag tror de sämsta bilderna på mig någonsin togs i lördags.

Förresten, den här Raisa som har kommenterat aggressivt på ett jättegammalt inlägg med badbilder på Wilton, är det någon vi känner? Undrar annars varför hon/han är inne och kollar om hon/han har sådana problem med nakenhet.









/Anna

Take me away from here

Den här texten känns så passande.
/ Ewa

En riktig pojke

Nu har jag gjort det. Jag ville gråta lite under tiden, men jag insåg att det var dags nu.
Jag har klippt Wiltons hår kort. Nu har han en riktig pojkfrisyr.
Nu när jag kollar på "före-bilder" så får jag ångest och saknar han långa hår! Vad har jag gjort?!
Men det växer ju ut igen..
/ Ewa

Nyhetstorka

Haha, vad jag skrattade åt den här bilden... En tjej från mitt jobb hade lagt upp den här på Facebook, ett foto av dagens löpsedel på Gotland där hon har landställe och befinner sig på semester.

Krya på dig Fiffi!!!



/Anna

Återväxt

Jag kan ju inte påstå att jag har jättekoll på landslaget i fotboll nu för tiden. Det lilla intresset jag en gång hade rann ut i sanden när de slutade vinna matcher, missade VM och Zlatan hoppade av. Men nu med Zlatan tillbaka på tåget och en lite mer karismatisk tränare kanske det kan börja ta sig?

Jag har redan kollat ut en kille till dig Ewa! Martin Olsson på bilden nedan är nån ny ung sak, kan han inte vara något för dig? Såg honom på Nyheterna precis, vet inte mycket mer än så.



/Anna

Red red wine

Såg precis Tommy Körberg på tv när han uppträdde med Neil Diamond-versionen av "Red red wine". Man tänker ju inte på hur sorglig texten är när man hör UB40's reagge-version, då är det mer en danslåt. Den är ju jättehemsk!

Dessutom tycker inte jag att det känns helt passande för Tommy Körberg att sjunga om typ ett alkoholberoende. Eller passande är kanske precis vad det är, men ni fattar var jag vill komma.

Red, red wine
Go to my head
Make me forget that I
Still need her so

Red, red wine

It's up to you
All I can do, I've done
But mem'ries won't go
No, mem'ries won't go

I'd have thought

That with time
Thoughts of her
Would leave my head
I was wrong
And I find
Just one thing makes me forget

Red, red wine

Stay close to me
Don't let me be alone
It's tearin' apart
My blue, blue heart


/Anna

Deuces

Eftersom jag inte har så bra koll på dagens ungdom och deras språkbruk brukar jag använda mig av Urban Dictionary när det är nåt jag inte fattar. Töntigt, I know, men jag är för gammal för att hålla mig uppdaterad på allt nytt. I got a lot off other stuff on my plate, så att säga.

Som när jag inte till fullo förstod Chris Browns text nedan, "Deuces" liksom, vad handlar allt det om?! Men på Urban Dictionary får jag alltid svar på mina frågor, plus ofta ett gott skratt åt de mer beskrivande exemplen med en förklarande dialog:

(on the phone)
~ 1: ayo mayne whats good?
~ 2: not much but my shorty here...
~ 1: aight deuces.

Så deuces är alltså typ hejdå. Nu vet jag. Bara ett tips till alla er andra oldies där ute!

/Anna

JAG DÖÖÖR!!!

Hahahahahaha, har skrattat så länge åt det här, ni måste kolla!!!

Kolla först klippet högst upp (vilket man tror är ett skämt bara det) när brorsan berättar vad som har hänt (vilket är en fruktansvärd historia men det är besides the point), och kolla sen T-pain-style-mixen nedan.

Jag skrattar ihjäl mig... "They're raping everybody out here"... "Run and tell that, homeboy"...



/Anna

Tips efterlyses - Hårprodukter!!!

En öppen vädjan och efterlysning: Någon som har ett tips på en bra hårprodukt som man kan ha i håret när det är blött, och som ger; 1. Volym, 2. Glans, 3. Värmeskydd?

Jag är lat och vill alltså inte behöva använda tre olika produkter utan jag vill ha EN multifunktionell grej.

Anyone? Jag vill ju gärna att det ska lukta gott också, men det är sekundärt i sammahanget. Att det ska SE fräscht ut är viktigast. Tips lämnas bland kommentarerna tack (nu väntar jag mig svar!!!).

/Anna

Douchebag

Att Chris Brown orkar med sig själv alltså. Det räcker liksom inte med att han misshandlade Rihanna, han ska ha värsta attityden över det också. Har ni sett låten/videon nedan (hittade på Parisas blogg där hon uppmärksammar att beatet är snott från Rihannas "Te Amo")? Asså vad fan... "You'll regret the day when I find another girl". Or not.

Klart inte allt behöver handla just om RiRi, men jag tror att han skulle se bättre ut i folks ögon om han satsade på att släppa lite singlar med ett uns av ödmjukhet.

Han ser för jäkla äcklig ut nu för tiden också. Vad hände?



Asså var tvungen att lägga in Rihannas video också, hade inte sett den förut. Okej, jag är pryd, men är den inte liiiiiiite väl mycket?!




/Anna

Jag orkar inte

Jag orkar inte med Kissies Magaluf-vistelse. Om det är sant att hon tatuerat in den där pussmunnen mitt på bröstet på fyllan är hon sjuk i huvet. OCH VARFÖR HAR HENNES KOMPIS BARA EN STRINGTROSA NÄR HON ÄR UTE PÅ EN KLUBB???

Kan nån bara hjälpa henne.

Och btw tror jag ryktet att Marcus Schenkenberg och Paow har legat med varandra under inspelningen av Fångarna på fortet stämmer. Hon lär ju vara kapabel till det, och jag vet att HAN definitivt är det. Vilket jävla äckel, han är 42 och hon är 16. Men jag minns när han försökte ligga med min gamla arbetskamrat för ett par år sedan när hon bara var 18 och såg mycket yngre ut. Och han var tydligen sjukt på. Disgusting.

/Anna

Cliff Barnes!!!

Hallå, är det några som vill köra helkväll (okej det stänger ett, men middag och röj) på Cliff Barnes nån fredag eller lördag framöver? Det skulle vara så himla kul!!! Jag minns fortfarande senast jag var där (det var alldeles för länge sedan) och hur vi röjde till typ "The final countdown".

Om ni inte har varit där så är det en resturang som vanlig fram till 23:oo, när de prick på klockslaget drar igång Starwars-introt och sen är partyt igång! Jag vet att Sara har nån kompis (Jacket?) som är helt besatt av Cliff Barnes och alltid vill går dit.

Kolla in bilderna hos Shecity-Petra som var där i helgen för att få en känsla av stället.

Anmäl intresse i kommentarerna!!!



/Anna

Will you pick me up again?

Mamma, angående din kommentar. Att vara olyckligt kär är inget att eftersträva, man kan lyssna på sorgliga låtar ändå. Och inte må dåligt efteråt.

Jag är för övrigt värsta nyfrälsta Robyn-fanet! Älskade ju henne när hon slog igenom, sedan svalnade kärleken ett tag men nu brinner den som aldrig förr! Älskar allt med "Hang with me"; låten, videon, hur snygg hon är! Älskar "on the road"-videor, de är så mysiga på något sätt. Som Take That's "Never Forget".

Vad tragiskt att det var det mest aktuella exempel jag kunde komma på förresten. Kollar inte så mycket på MTV längre.



/Anna

Anna och Sofie, klass 7A

Haha, skrattade länge och gott åt den här bilden på mig och Sofie från i lördags. Äkta högstadie-skolfoto-pose!



/Anna

Veckans värsta

Okej, jag såg det mest patetiska inslaget EVER i Nyhetsmorgon imorse. Alltså vet inte om nån annan följde Fame Factory när det begav sig, men mamma och jag var i alla fall två hängivna fans. En av stjärnorna var Anders Johansson, nån tönt med rödfärgat hår. Nu är planen att han ska göra någon form av comeback, därav ett besök på Nyhetsmorgon.

För att verka lite mer edgy har denna nörd bytt efternamn till Fernette. Efter spritdrycken Fernet. Häftigt, verkligen. För att utöver detta maximera den coola stilen har han en rufsig frisyr, färdigslitna jeans, tjock silverkedja runt halsen, Ryan Atwood-armband i skinn och en tröja med applikationer. Very Fredrik Ljungberg cirka 1999.

Lyssna nedan på hans nya singel "Lola", enligt egen utsago en riktig "partyrökare". Notera även den gravt övertände backupsångaren Patrik Lundström (herregud det är liksom inte Iron Maiden han körar bakom), även känd från "Fem män jag vill gifta mig med - The mamma edition".



/Anna

Emo

Emo-time med Kent.



/Anna

Workout

Jag var på rysk fest igår, och vaknade med extrem träningsvärk i ena låret. Undrade varför tills jag gick igenom bilderna från kvällen och mindes att jag hade deltagit i en del avancerade dansövningar under kvällen. Mystery solved. Även Christian körde lite extreme dancing, vet inte ens vems ben det är på bilden...

Let's dance nästa!!!







/Anna

RSS 2.0