Mitt hjärtas glädje!

Hittade den här gamla bilden på Facebook... Jag vet inte var jag ska ta vägen!



/Anna

Kliar i fingrarna

Imorgon ska jag klippa mig, och som vanligt precis innan ett frisörbesök får jag alltid lust att göra något drastiskt som jag sedan fegar ur ifrån (och det hela slutar med att ingen ens ser att jag har varit hos frisören).

Så nu börjar jag så klart surfa runt för inspo och ÄLSKAR norska bloggerskan Ulrikke Lunds nyklippta page! Men är jag så där snygg? Nej. Har jag så där fint hår? Nej. Tycker min mamma redan att jag är "för tantig" för att träffa en kille som är yngre än mig? Ja.

Jag tror att svaren på dessa tre frågor settles it.



/Anna


For you

Här Ewa, kommer en liten förhandstitt från videoinspelningen till Jennifer lopez nya singel "I'm into you" med din dream man Weezy. Jag känner spontant lite Beauty and the beast-vibbar när jag ser den här bilden, men håller det inne för din skull.



/Anna

Nedräkningen har börjat!

Nedräkningen har börjat, snart är Lillan tillbaka!!! Ewa gjorde mig i dag uppmärksam på att det typ bara är två veckor kvar tills our beloved Lillan är tillbaka i landet, och detta firar jag med att fila på mina dansmoves. Vill gärna välkomna Lillan hem med ett par av Ronnies creepy patent moves, se nedan för inspo.



/Anna

Damn right

Det här var lite kul, från en intervju med bloggerskan Michaela Forni:


Är du lättflörtad?

– Nej, jag tycker de flesta killar är totalt ointressanta på alla sätt och vis. Fula, saknar humor och charm, inte tillräckligt intellektuella och tråkiga. Det är sällan man träffar en man som är tillräckligt intressant för att man ska orka fortsätta stå och prata med honom.


Känns som att det går hand i hand med denna:



/Anna

Vad är det här för låt?

Youtubade lite för att lyssna på Lady Gagas nya låt "Judas" men tydligen ligger det bara en massa fejk-varianter uppe. Den här låten låg dock uppe flera gånger med titeln "Lady Gaga Judas" men enligt kommentarerna så är det fel låt.

Tycker dock att detta beat låter jättebra, värsta partydängan. Är det nån som känner igen vad det är för låt om det nu alltså inte är Judas med Lady Gaga?





/Anna

Fecke

Tack alla som kom och förgyllde min födelsedagsfest igår kväll! Lillan, du fattades oss!

Här kommer några bilder, min dator är så seg när jag ska förminska dem så orkar inte lägga upp fler än så här just nu...


Cuteness!


En väldigt misslyckad bild som Ewa skulle ta på oss, vilken hon tycker fångar essensen i våra respektive personligheter. Vet inte vad det innebär för mig, att jag är dryg?


Ewa agerade tequilaflicka.


Christopher hade den läskigaste mask jag har sett in my life!


Ewa var badass.


Pinata!!!


Snyft!


Joseph och jag var dramatiska på balkongen.


Drag på dansgolvet!

/Anna

Inspirational

Den där Maino-låten som jag har lagt in ett par inlägg ned handlar typ om att lyckas i livet vilket ju är bra. Tyckte till och med att en del av texten var fin: "When I think that I can't, I envision Obama". Typ att styrkan hos Barack Obama inspirerar honom till att fortsätta kämpa. Men sen fortsätter texten "I envision the diamonds, I envision Ferraris", och det tog ifrån lite av djupet i Obama-referensen.

/Anna

Asså...

...Jag gillar ju Eric Saade och så, men inte ens JAG tycker att han precis nysläppta video till Popular är bra.

Känns det trovärdigt att Eric kommer in på en "cool" klubb och får värsta credden när han dansar loss till den där låten? Måste Eric ha solglasögon på sig? Har Eric bara en outfit? Spelar inte Eric över när han kommer tillbaka från misshandeln och "ger järnet" på dansgolvet? Är inte hans love interest i baren värsta Laila Bagge-haggan? Det är liksom så mycker småsaker de hade kunnat göra annorlunda för att det hela skulle kännas lite fräschare. Killen behöver en ny manager (Jag???).

Den enda gången videon lyfter är scenerna med Eric i bara linne. Mer sånt!

Med vänliga häslningar

/Snusktanten Anna


Min drömman Anders Kraft

Vet inte om det är ett tecken på att jag borde sluta kolla på Nyhetsmorgon, men Anders Kraft är verkligen en av mina topp tio drömmän. Misstänker dock att han både är gift och antagligen för gammal för mig, men det stoppar mig inte från att bli glad över att läsa om hans nya gig som programledare för nya "Herr och fru" i tv4. Verkar sjukt B, men för Anders I'll do anything (till och med genomlida ännu ett skitprogram på Fyran).



/Anna

My jam!

Laddar inför helgen med All the above med Maino och T-Pain, tror min bis och jag kommer att dansa till denna framöver!



/Anna

Watch out Wes!

Amerikanska klädmärket J. Crew har hamnat i blåsväder efter att deras creative director Jenna Lyons berättat på deras webbsida om hur hon brukar måla tånaglarna på sin 5-åriga son, med citatet "Lucky for me, I ended up with a boy whose favourite colour is pink".

Detta, till synes, oskyldiga uttalande fick tv-kanalen Fox att gå i taket. Detta beskrivs av dem som "blatant propaganda celebrating transgendered children". Dr (!!!) Keith Ablow utvecklar detta vidare i en kolumn:

"Yeah, well, it may be fun and games now, Jenna, but at least put some money aside for psychotherapy for the kid — and maybe a little for others who’ll be affected by your “innocent” pleasure. This is a dramatic example of the way that our culture is being encouraged to abandon all trappings of gender identity ... These folks are hostile to the gender distinctions that actually are part of the magnificent synergy that creates and sustains the human race. They respect their own creative notions a whole lot more than any creative Force in the universe."

Så göm nagellacksflaskorna Ewa, du vill väl inte att Wes ska behöva gå i terapi på grund av dina nöjen?!



/Anna

I miss you B!

Fan jag är nästan ohälsosamt taggad för Beyoncés comeback! Fler och fler bilder läcker nu från inspelningen av videon till hennes nya låt "Girls that run the world" vilken beskrivs som en "stomping club banger".

Titeln på låten!!! Beskrivningen!!! Beyoncés huvudbonad på bilden!!! Kan det här bli något annat än bra???

Årets sommarhit på ingång, I can feel it!



/Anna

Birthday girl

Igår fyllde jag som sagt år. Hur mycket jag fyllde kan vi låta vara osagt.

Hur som helst var det ju inte mycket till firande igår, då kvällen spenderades med övertidsarbete. Jag hann dock med en lunchpresent från min unga och fräscha lillasyster, samt fick tårta och champagne av mina kollegor klockan sju (klockslaget då jag föddes). Så det var en bra födelsedag trots allt (och nu väntar ju firande två helger i rad så jag klagar inte).

Som sagt fick jag en fin present av Ewa, som jag planerar att bära på min fest. Jag är dock lite sugen på att bära denna jacka också, men vet inte riktigt vad jag ska matcha den med i så fall? Några tips?



Det här var min middag (Mamma, om du läser från Paris, skojar bara!).



Och de här fina blommorna fick jag på jobbet!



/Anna

I could be your heroooooooo!!!

Att Enrique Iglesias är slemmig är ju ingen nyhet, och varje kväll under sin pågående turné tar han upp en lucky lady (?) på scen och sjunger Hero för henne, med tillhörande sensuella moves. I Belgien häromkvällen mötte han dock sin överman (kvinna). Den här bruden utnyttjar verkligen sin tid på scenen TILL MAX! You go girlfriend!

Kolla in när hon satsar allt runt 02:30.

P.S. Är inte Enriques look lite väl casual för att ha konsert?!

/Anna

På begäran (jo, faktiskt!)

Först och främst, tack för gratulationerna!

Och nu till det viktiga: För att följa Bachelorette kollar ni in trean på måndagar klockan 20:00!

/Anna

Marry me

Jag älskar den här mannen!
/ Ewa

På begäran (not)

Jag vet inte om nån annan än jag kollar på svenska Bachelorette, men jag tänker fortsätta skriva om det ändå.

Bacheloretten Frida har just nu en favorit vid namn Sebastian, och enbart Sebastian är skäl nog för alla er som inte kollar att börja med det. Och då menar jag inte på ett positivt sätt. Alltså den här Sebastian är bland det mest oattraktiva jag någonsin sett!!! Han tycker själv att han är guds gåva till mänskligheten ("Jag är komplett som människa") och han tror att alla andra killars hat bygger på avundsjuka ("De ser mig ju varje dag med bar överkropp vid poolen"). Jag vill bara ruska om Frida och be henne att vakna upp och inse att Sebastian är ett vider!!!

Jag måste ändå ge honom att han ger en skäl att se på programmet, utan honom hade det varit mycket lamare. Halva behållningen av programmet är ju nu att se interaktionen mellan killarna i deras hus och se hur alla hatar Sebastian.

Här kan ni läsa hans blogg. Behöver jag nämna att han jobbar som säljare (=alla slemmiga killars favoritsysselsättning)?

Se bild nedan, som Lillan hade sagt: EY FY FAAAN!!!



/Anna

Otippat

Orka att Gate One sponsrar Bachelorette Sverige.

Update om Kissie från ögonvittne (mig)

Lillan, eftersom jag inte kunde ge dig något direkt svar kring hela historien med Kissie och hennes bröstoperation, kan jag i alla fall ge en update kring hennes vikt. Såg henne i veckan utanför mitt jobb när jag skule köpa lunch, och hon retuscherar INTE sina bilder längre, hon har verkligen blivit så där smal på riktigt. Ser inte frisk ut alls. Barnmatsdieten har gett resultat antar jag.



/Anna


Mingan, alltid på dåligt humör

Idag återupptäckte jag Fattaru och deras första skiva "Fatta eld", lyssnade på den när jag var ute och gick och den är ju bara så rolig. Håller än!

Värsta nostalgikänslorna av låten/videon nedan!

/Anna

Flowers

Titta vilka fina tulpaner jag fick av mamma igår! Vet inte vad det är för sort men det är liksom flera små knoppar på varje stjälk.



/Anna

Sadness is my boyfriend

Älskar Lykke Li's nya skiva! Mamma och jag kollade precis på Skavlan, och mamma tyckte också att hon var bra (en sann kvalitetsstämpel).

Med denna låt säger jag godnatt, måste vara pigg imorrn när det är dags för födelsedagsmiddag i förskott!


/Anna

RSS 2.0