Mr & Mrs Pratt

Stoppa pressarna! Heidi och Spencer har gift sig!

Tydligen var dom på semester i Mexico och bestämde sig "plötsligt" för att gifta sig på stranden. Då var det ju extra praktiskt att en skvallertidning var med på plats...



/Anna

Idol

Är det nån annan än jag som reagerade på Alices val av "Because of You" med Kelly Clarkson tillägnad sina föräldrar på kärlekstemat ikväll? Har Alice totalt missat innebörden av låten eller är det underliggande aggressioner hon försöker ta ut mot sin mamma och pappa i direktsändning?

/Anna

What?

Vad är det jag inte ser? Kevin Jonas är en av Peoples "Sexiest men alive" det här året. Jag förstår ingenting.



/Anna

Ewas håravfall del 2

Ursäkta följetången, men jag är lite smått besatt av tanken på att jag snart blir flintis. Jag inser att jag inte kan ha så här långt hår längre, för det ser bara ofräscht ut. Jag måste gå till en seriös frisör.
Vad tror ni om Hår 3000? Ja, jag är en tönt, men jag läste i Hanna Graafs mamablogg att hon brukar gå dit.
Jag tänker ju inte klippa tantkort, men det måste bli kortare, men mitt problem är ju mitt breda ansikte, jag kommer se ut som en man! Några frisyrförslag Anna?
Min dröm är ju att se ut så här:

Lika smal(eller kanske inte förresten) fast inte lika blond vill jag vara!
Men det är ju bara drömmar, jag skulle aldrig passa i sån frisyr..
Vad ska jag ta mig till? Hjälp mig någon!

/Ewa

Skallepär här

Jag färgar håret. Jag upptäcker att min tunnhårighet har blivit värre än vad jag kunnat ana.
Den frätande färgen lär ju döda de få hårtestar jag har kvar, jag får helt enkelt ha mössa inomhus jämt.
Som en Big-brother-fredrik-ljungberg-kille.
Ungefär så här ser jag ut nu:

Wilton, hoppas du gillar flaskan, för den kommer du se mycket av i framtiden! Amningen gör mamma till Skalle Per!

/Ewa

Unga mödrar is back bitches, its a celebration!

Vilken lycka!
Kan mitt liv bli bättre liksom?
Wilton skötte sig som en exemplarisk bebbe igår, han åt massa gröt och drack mjölk ur flaska, sedan somnade han kl sju i sin egen säng. Utan gråt och skrik.
Jag var lycklig bara pga det, men sen hörde jag speakerrösten på kanal fem säga; "och nu, unga mödrar".
Jag trodde knappt mina öron, hade kanal-5-gudarna hört mina desperata böner? Ja, tydligen, för nu är det en hel härlig säsong med white trash mammor att njuta av!

/Ewa

Ebba von Sydows nya pojkvän!

Ebba von Sydow har (enligt mig) alltid känts lite så där Tyra Banks-asexuell. Man har aldrig riktigt kunnat föreställa sig henne med en kille på något sätt, kanske för att han man uppfattar henne som lite självcentrerad. I och för sig har jag hört att hon har haft ihop det med både Carl M Sundevall och Fredrik Virtanen, men det var bara lösa rykten.

Men nu är det andra bullar! I en krönika i Expressen häromdagen hintade hon att hon faktiskt dejtar någon för en gångs skull, och tydligen ska denna mystery man vara Johan Wiman. Du vet, han som hade det där programmet "Wimans" på ZTV för typ hundra år sen. Undrar vad han pysslar med nu för tiden? Förutom att vara Ebbas nya kille förstås?



Johan till höger

/Anna

My Bonnie is over the ocean...

Vet du vem Cecilia Blankens är? Du vet hon modetjejen på Expressen? Jag brukar i alla fall läsa hennes blogg ibland och nu har hon fått sin bebis, en liten flicka som heter Bonnie! Väldigt sött namn tycker jag, nästan så att det hamnar på listan. Ja, babynamnslistan alltså. Trots att jag inte är gravid. Eller planerar att bli det inom den närmsta framtiden. Ja, det är knäppt. Här är bloggen i alla fall.

Påtal om bebisar, har du kollat in den här bloggen skriven av en tjej som är 17 år med TRE barn! Starkt jobbat, även om jag inte riktigt fattar hur man orkar.

Lady Gaga vs. Christina Aguilera

Christina Aguilera är så himla barnslig. Det är ju uppenbart för alla med ögon att hon har kopierat Lady Gagas look (oklart varför dock) inför sin comeback men ändå vägrar hon att ens erkänna att det finns likheter. Och att kalla någon för en man är bara lågt, dessutom blir det töntigt när hon hävdar att hon aldrig hört "Just dance". Det är just på grund av den där attityden jag aldrig har gillat Christina, hon känns för mycket högstadie-kickers.

"What do you say to those on the Internet who are hinting that you borrowed Lady Gaga's look?

You know, that's funny that you mention that. This person [Lady Gaga] was just brought to my attention not too long ago. I'm not quite sure who this person is, to be honest. I don't know if it is a man or a woman. I just wasn't sure. I really don't spend any time on the Internet, so I guess I live a little under a rock in that respect."

Från L.A. Times



Bild från Perez Hilton.

Eh, va?

Blev precis informerad av den sportintresserade i det här hushållet, T, att fotbollsspelaren Henke Larsson helt byter bana och ska satsa på innebandy från och med nu.

Snacka om att byta ner sig. Inte sexigt, Henke.

/Anna

Jävla V!

Efter debaklet på Gina Tricot gick jag till Bikbok och upptäckte att det bara fanns ett jävla par av dom där paljettleggingsarna som jag vill ha kvar, i storlek L! Det är det jag hatar med den här staden, om det är slut i en butik kan man liksom inte bara gå och kolla i nästa. Så, alla vänliga själar därute (jag syftar främst på dig Ewa), om du skulle springa på ett par i medium vill jag ha dom!!! Lär ju vara slut överallt i nästa vecka när jag kommer till Stockholm för att alla jävla modebloggare skriver om dom... fuck it.

/Anna



Klänningsjakt

Provade den här klänningen på Gina Tricot idag. Not flattering. At all. Då volangerna börjar små och blir större och större ju längre ner på kroppen man kommer förstärktes det jag ogillar med min kroppsform, plus att färgen gick ton i ton med min hudfärg och jag såg bara ut som en fet fluffig julgris. Tror den blir bättre på nån med smalare höfter.

Jättetråkigt faktiskt, för den är jättesöt tycker jag. Blir sugen på den igen nu när jag kollar på bilden, och känner att jag vill gå och köpa den imorrn trots att jag vet bättre... Men får faktiskt inse mina begränsningar för en gångs skull!

/Anna


GRATTIS MAMMA!!!

Grattis världens bästa mamma på födelsedagen!

PUSS!


Nytt försök

Jag ger inte upp kampen på en solsemester... Nu är siktet inställt på sportlovet istället, men bara en vecka. Tyvärr måste man ju åka längre för att få värme i februari, men nu har jag kollat in ett ställe i Egypten som verkar varmt och bra! Eftersom T och jag är typ två pensionärer kommer vår resa endast gå ut på att sola och bada och äta, och denna resa verkar fylla det syftet.

Hotellet är jättefint, de har en egen strand nedanför poolerna med egna solstolar, och det är ett all-inclusive-pris! Perfekt!

Vad tror ni? Jag har hört (av Sara bland annat) att Egypten är jobbigt då det är mycket försäljare och väldigt mycket inhägnade hotellområden, men om man inte har några ambitioner att ge sig ut och typ uppleva kulturen lär det ju vara bra för sol och bad och avkoppling, eller?





/Anna

RSS 2.0