Something bad happened?!

De senaste dagarna har varit fullspäckad av underbara män. Andras alltså.
 Jag och Helenas karl är numera bästisar (enligt mig), och Tanjas fina var här och rensade mitt avlopp i köket, så nu älskar jag honom för evigt.  Jag är helt kär i båda två, och mitt manshat försvinner nästan lite när jag ser hur söta de är med varandra.
Det är tur att mina vänners pojkvänner är underbara, för det enda som hänt mig på mansfronten är att jag har fått ytterligare en bekräftelse på vad jag inte vill ha.
 Men för att se det positivt så har jag också fått bekräftat att jag har underbara vänner som alltid ställer upp, och att det gamla klassiska "something-bad-happened-telefontricket" funkar finfint!

On a sidenote så springer Wes omkring i sin lilla adidas-suit här hemma och ser ut som en riktig liten landslagsspelare!

/ Ewa

Hulk knows best???

Idag var det någon form av Hogan-familjen-marathon på MTV, där man bland annat väldigt drabbande fick följa familjens vedermödor efter Hulk och Lindas skilsmässa. Även om det är ofattbart mycket man blir äcklad/upprörd över när man bevittnar deras familj var det faktiskt rätt sogligt hur familjen som ändå varit väldigt nära varandra blev helt splittrad.

I alla fall så träffade ju Hulk en ny brud ganska snabbt, och fy fan har ni sett hur lik hon är hans dotter??? Ok att hans relation till Brooke alltid känts lite Joe Simpson-creepy, men att skaffa en flickvän som ser likadan ut? Fattar han inte att folk kommer tycka att han är ett äckel?

D-I-S-G-U-S-T-I-N-G.







/Anna

I'll be a nympho

Jag och T såg "Baksmällan" igår, är det någon som har sett den? Jag tyckte den var jättekul, har velat se den sen den gick på bio. I slutet av filmen är det ett bröllop där dom vid dansen har ett band som spelar en lite annorlunda version av Candyshop med 50 cent. Jag älskar hur sångaren först kör lite dirty dancing med en tant för att sedan ge maken fingret. Ett sånt här band vill jag ha på mitt bröllop!



/Anna

Kissie and Bobby sitting in a tree...

Angående Kissie så hade hon lagt upp den här bilden på henne och frisör-Bobby efter någon utekväll häromdagen. Jag vet inte vad jag ska tycka och tänka om detta. Någon som har någon kommentar?



/Anna

Bloggbråk!

Kissie la upp det här inlägget där hon kritiserar Kenzas skokollektion för att vara kopior. Vilket i och för sig är sant, men det är ju tydligt att Kissie bara lägger upp det för att håna Kenza, inte för att typ värna upphovsrätten. I alla fall känner sig Kenza manad att svara på kritiken i det här inlägget, där hon skyller på företaget hon samarbetar med. Inte så jätteproffsigt kanske?

Jag känner någonstans att om man tillåter ett företag att sätta ens namn på en produkt kanske man ska ha lite koll på vad det innebär? Om hon skriver i inlägg efter inlägg att det är hon som har designat skorna är det såklart att folk drar slutsatsen att det är hon som också har plagierat när skorna ser exakt ut som någon annans. Annars fick hon väl vara ärlig från början och säga att hon lånar ut sitt namn mot pengar och that's it om hon inte vill stå till svars för hur produkten i slutändan ser ut.


Bild från Kissies blogg.

/Anna

Too personal

Jag gillar ju att läsa bloggar eftersom jag gillar att snoka i folks privatliv, men ibland kan till och med jag tycka att det blir lite för personligt. Som i det här inlägget som Linn Asplund skrivit angående sin romantiska julklapp till sin pojkvän. Absolut, jättegulligt av henne och Erik blev nog glad, men jag känner någonstans att hela inlägget med text och bilder balanserar på gränsen till att bli lite obehagligt närgånget.

Plus att jag skulle vilja behålla lite för mig själv om jag var hon, speciellt en sån där grej med sin pojkvän. Man kan ju nämna vad man har gjort och så men hoppa över att lägga upp en bild på sin avklädda pojkvän i ett vattenfall.


Bild från Linn.

/Anna

Öppna din dörr (men inte om din granne ringer på)...

What the hell, din granne är ju helt utom kontroll. Jag är så himla illa berörd över att han har bilder på er två i sin ägo, oavsett om det är dig eller Wilton han är ute efter. Går det inte att ringa värden och höra om han har några tidigare klagomål på sig, alternativt googla/ringa polisen och se om han är dömd för något? Jag känner starka obehagskänslor inför detta, öppna ALDRIG dörren om han ringer på. ALDRIG!!!

För att liva upp stämningen lägger jag upp det klassiska Öppna din dörr-klippet med Danny. Lilla Anna, jag vet att du också njuter (om vi bortser från hans page och tighta kortärmade skjorta).

P.S. Hade glömt hur jäkla vidrig Daniel Breitholz var, shit.



/Anna

I natt vill jag ligga med...

...James Franco.
Här är jag och Lilla Anna helt överrens. Vi blev helt till oss när vi satt och pratade om hur het han är.


/ Ewa

Stalkerville

Detta mötte mig innanför dörren när jag kom hem efter en utvilande julhelg hos min mor:


Ett stort kuvert från "min" Israeliska granne, med förstorade bilder på mig och Wilton. Nu är jag seriöst rädd. är detta normalt beteende?
Om jag mystiskt försvinner så vet ni vad ni ska säga till polisen.

/ Ewa


SATC 2

Har ni sett trailern till nya Sex and The City-filmen? Känns som att det är i stort sett samma upplägg som i den förra ju, Charlotte har ett barn, Samantha gör comeback, dom åker på en gruppresa till ett exotiskt land... Gäsp. Vem försöker jag lura, jag kommer se den direkt när den har premiär anyways.



/Anna

God Jul!

Här ser man vart fokus har varit hos oss i jul.



/ Ewa

Blödig

Varje gång jag lyssnar på den här låten måste jag gråta och krama wilton väldigt länge och hårt. Han fattar ingenting och blir lite sur på sin klänginga mor.
Men texten är så vacker, den känns rätt in i mitt hjärta.



/ Ewa

Burka 2010

Jag närmar mig mitt mål med stormsteg. Mitt mål som är att söka till "biggest loser sverige".
Om jag fortsätter att äta på detta sätt så får jag nog tänka över sydpoolen-planen på min födelsedag.
Idag hetsåt jag Ben&Jerrys stående medans Wilton badade. Det har gått för långt.
Wilton fick inte smaka en enda sked. Inte för att jag bryr mig om hans hälsa, utan för att jag ville ha glassen för mig själv.

Enda lösningen är detta:


Jag beach 2010. Seriöst, fuck spanxsen, här ska hela kroppen täckas!

/ Ewa

Homse i Idol?

I Nöjesguiden har dom i varje nummer en liten ruta med skvaller, där de ofta inte skriver ut namnet på den det handlar om. I dag läste jag januarinumret och där stod det om en av årets Idol-deltagare som under hösten bestämt sig för att komma ut som homosexuell. Detta hade han/hon kommit överens med en kvällstidning om att göra i en stor intervju i deras söndagsbilaga, men han/hon fick kalla fötter och drog sig ur i sista sekunden till redaktionens stora frustration. Samma vecka blev han/hon utröstad.

Det bara MÅSTE vara Eddie, eller hur?! Mariette var ju redan öppet lesbisk och vem fan skulle det annars vara? Typ Tove? Åh, synd att han inte gjorde det. Hoppas att han kommer på andra tankar, tror det skulle vara bra med en ändå rätt maskulin bt-kille som kom ut som bög. En bra förebild! Eddie bloggar här förresten.



/Anna

Vince-bild-bonanza

Bonanza? Stavas det så?
Mitt mål med detta är att omvända Lilla Anna och få henne att erkänna att Vince är en pudding.
Erkänn!!!!






Ok, de här bilderna kanske inte ens är från det här århundrandet, men ändå! Han har åldrats med värdighet.

/ Ewa

Dåliga vinklar?

Som en fortsättning på det här inlägget jag skrev, så ligger nu fler bilder från Paradise Hotel-Jackies underklädesfotografering uppe hos Expressen (oklart varför de hamnat under Hockey-Expressen men ändå) nu.

Är det bara jag eller är bilderna sjukt osmickrande?! Hur tänkte Jackie/Fotografen/Stylisten? Jag är inget proffs men till och med jag fattar att Jackie hade tjänat på lite andra poser. Hon är ju så söt annars tycker jag!







/Anna

On a sidenote

Seriöst, har ni hört reklamen på spotify för Mikas konsert eller vad det nu är. Jag har inte riktigt hört vad det är reklam för, för jag kan bara koncentrera mig på att tjejen som pratar är UTVECKLINGSSTÖRD!
Seriöst, är hon det? Eller är det nån jättekonstig dialekt? Ska det vara roligt?
 Kan nån ge mig klarhet tack.

/ Ewa

I natt vill jag ligga med..

Nej,det här är egentligen inte ett sånt inlägg. Men ändå lite.
Jag och Tanja och Lilla Anna kollade på "borta bra, hemma bäst" igår. Egentligen en skitfilm, men det är något med Vince Vaughn. Jag tycker att han är sexig. Jag fick inte direkt medhåll av mina vänner, Lilla Anna skrek att han var fet bara.
Men jag står för det! För det första är han så otroligt rolig, jag skrattar åt allt han säger, det behöve inte ens vara ett skämt, det är hans sätt att prata och hans uppsyn som är så kul. Och sen är han snygg! Är han inte?




Jo, det är han banne mig!

/ Ewa


Lookalikes

Har ni sett amerikanska The Office nån gång? Mamma såg sitt första avsnitt imorse, och sa direkt att hon tyckte att Jim påminde om T. Tyckte det var komiskt eftersom jag alltid har tyckt det och även sagt det till T (som inte fattade). Jag tycker dom är jättelika!

Får antagligen inte lägga upp en bild på T som jämförelse, så ni som inte redan vet hur han ser ut får väl ignorera det här inlägget helt enkelt.



/Anna

Rimstuga

Igår kväll satt jag uppe till efter ett och slog in alla mina julklappar, PLUS skrev rim på SAMTLIGA! Det ni! Det var kämpigt men jag klarade det. Lyckades till och med rimma "Balmain" med "frän". Ganska imponerad av mig själv faktiskt.

Skrev till och med rim på julklapparna till Wes, så nu ska han fan uppskatta det!!!


Riktigt så här jobbigt hade jag det inte. Haha, älskar den här reklamen, skrattar varje gång.

/Anna

Vill inreda nu!!!

Surfar runt på lite inredningsbloggar och avundas House of Philia som har Love-kudden från Day Home som jag vill ha. Gillar hennes vardagsrum i övrigt också, men gillar inte vita väggar. En färg på väggarna på den där bilden så hade det varit perfekt! Älskar väggfärgen som samma bloggare har i hallen till exempel... Nu kliar det i fingrarna, vill flytta nu!!!


Min Love-kudde!


Mysig hall!

/Anna

Rolling with the homies

NEEEJ!!!

Brittany Murphy dog tidigare idag! Så sorgligt! Hon har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta efter Clueless.

Läste om det på Perez Hilton och han i stort sett bekräftar att det var droger:

"People just don't typically die at 32 of natural causes!!!!!!!

Absolutely devastating. Especially because this comes as no surprise! We, and those who knew Brittany personally, saw this coming. That does not make this any less horrible.

Lindsay Lohan and Courtney Love take note: that could have been YOU!"

Update 1: Det Perez Hilton spekulerar i är tydligen inte droger, utan det är hennes ätstörningar. Hon dog nämligen av hjärtstillestånd vilket är en risk om man har aneroxia. Lindsay och Courtney är också pinnsmala, men svårt att veta vad han syftade på eftersom de alla tre förmodligen har/hade drogproblem också.

Update 2: Usch, jag är på riktigt illa berörd av det här. Fick tårar i ögonen av Ashton Kutchers (Brittanys ex-pojkvän) uppdatering på Twitter: "See you on the other side kid. 2day the world lost a little piece of sunshine. My deepest condolences go out 2 Brittany’s family, her husband, & her amazing mother Sharon."



/Anna

Inredningstips?

Apropå inlägget nedan (eller inte alls egentligen, men apropå inredning) så vill ju jag ha ett sånt där silverbrickbord till min nya lägenhet. Helst vill jag ha ett ganska stort så jag kan ha det som mitt huvudsakliga soffbord, och jag hittade den här bilden hos Shecity-Petra på exakt ett sånt jag vill ha. Är det någon som har sett ett sånt någonstans och kan tipsa? Jag vet ju att det finns lite mindre på massor av ställen billigt, vill typ hitta ett lika billigt fast stort.



/Anna

Stort varmt tack!

Stort varmt tack till er som har stöd-gått-med i gruppen för mitt jobb på Facebook. Ni som inte gjort det än - Just do it! Detta är mitt första initiativ som PR-ansvarig och jag måste ha ett resultat att visa upp (även om min chef typ fick reda på vad Facebook var för något för en vecka sen). Vi är just nu uppe i tjugo fans, varav typ hälften av dessa har blodsband till mig. Inte okej. Bjud in alla ni tror kan tänkas vara villiga att joina!

En tjej på mitt jobb är jätteduktig på att fota, hon har tagit en massa bilder som jag ska fixa uppdateringar med.





/Anna

Liten i maten

Bloggerskan Paow filosoferar över sin viktuppgång på senare tid:

"Jag som alltid hyllat min ämnesomsättning som sakta men säkert sviker mig. Har alltid trott att jag kunnat äta hur mycket som helst. Men det måste ha varit för att jag bara åt  ett mål om dagen förut. Medans nu har jag blivigt värsta matvraket."

Förstår ingenting. Hur kan man "äta hur mycket som helst" om man bara äter en gång om dagen? Då har man inte bra ämnesomsättning utan en ätstörning.



/Anna

No words

Jag har inga ord för att beskriva vad jag ser på den här bilden. Ice T's flickvän (fru?) Coco har lagt upp den här bilden på sin hemsida från en helt vanlig träningsession i gymmet. Hon står ju fast vid att hennes rumpa är helt naturlig och att hon inte gjort något inlägg av något slag, men herregud. Den där rumpan är typ övernaturlig. Och strippskor när man lyfter tyngder? Som sagt, inga ord.



/Anna

Fjortisstyle

Är inte den här baddräkten lite väl pubertal? Hela Sofi Fahrman känns lite pubertal på något sätt, eller så är det bara att hon lever ut nu när hon har blivit singel efter tio år i ett förhållande. Läste en intervju med henne i Elle på jobbet igår och det var lite mycket fjortisgrejer där... Som att hon sms:at fel till sin pappa förra nyår med texten "Nu har jag knullat in det nya året". Awkward. Anyways, hon är ändå 30 plus och då känns den här baddräkten lite omogen...





/Anna

Clear your heart



/Anna

Oh Jackie...

Okej, jag läste Expressens fredagsbilaga idag och såg bikinireportaget (fel säsong eller vad?) med Jackie från Paradise Hotel, och ja... Är det nån som har sett bilderna? Jag applåderar ju verkligen Jackie för att hon inte har några komplex för sin kropp, men shit vilka osmickrande bilder! Känns nästan som att fotografen gett Jackie dåliga instruktioner med flit för det var ju inte en enda bild som var bra. Tjejen är ju inte tjock, men hon stod typ och putade med magen på varenda foto!

Hittade inga bra bilder uppe ännu, bara framsidan men inte ens den är ju speciellt flattering...



/Anna

Förväxt fjortis

Jag vet att vi har pratat om det här redan, men stylingen är ju för jävla dålig i de senaste Gina Tricot-annonserna! Vi gjorde ju en analys av modellen och att det är hon som "växt ur" Gina Tricot-kläderna, men det känns som det är mer än bara det. Det skulle ju se lite bättre ut om de undvek de värsta fjortis-utstyrslarna, och inte drog på henne typ benvärmare.

Nej hörrni, ska man kolla på tala-ut-intervjun med Tiger "Äcklet" Woods älskarinna halv elva på fyran eller? Är lite i valet och kvalet om det är värt att stanna uppe.



/Anna

Baby please come home

Lyssnar på "The element of freedom" på Spotify, älskar åttiotals-soundet på flera av låtarna! Men här kommer den bästa jullåten ever istället, för att matcha Day after tomorrow-vädret som råder:



/Anna

Intresseklubben hissar flaggan

Jag brukar inte direkt skriva fantastiskt spännande inlägg på den här bloggen, men nu tänker jag bannemej överträffa mig själv!
Nu är det klargjort. Wilton är basically fucked for life. Han har ärvt sin mors konstnärlighet:



Vi fick hem lite julpyssel idag som Wes gjort på dagis. Jag bjuder på tuttarna i bakgrunden för övrigt.

Det känns skönt att jag redan har lyckat lära honom mitt motto i livet; "To much is not enough"
 Eller som lilla Anna brukar säga (Brukar hon varkligen det eller ljuger jag nu?) " Less is bore"
Hur som helst har Wilton kastat på alla pajetter och allt glitter han kunde hitta. Just the way i like it!

När jag ändå är på gång att lägga upp ointressanta bilder, så kan jag bjuda på den här godbiten där han sportar sina nya raggsockor. Bara raggsockor och tröja. Latino casual/eleganza?



/ Ewa

Wilton the snowman

Wilton älskar verkligen snön! Jag vill inget särskilt med detta inlägg, bara visa hur söt han är när han går från dagis...







/ Ewa

Damn you Prinsessan Madeleine!!!

Kommer jag få SÄPO på mig nu efter den där rubriken?

Nej, jag vill inte Madde något ont, är bara irriterad på att hon har Triwa-klockan jag har tänkt beställa på jobbet på sig på nya omslaget av Elle. Dels för att den kommer ta slut hos leverantören innan jag får tag på den, dels för att folk kommer tro att jag är en Madde-wannabe. Och med folk menar jag alltså de som lägger på minnet vilken klocka hon har på ett tidningsomslag.

Alla berörda, kolla här om ni vill beställa nån färg genom mig, inköpspris plus moms.


Maddes omslag...


...med MIN klocka!!!

/Anna

Dubbelgångare

Shit!! Jag satt i godan ro och läste familjesidorna i huddinge-tidningen då jag såg detta:



Kolla Moa! Ser hon inte exakt ut som jag gjorde när jag var typ sex-sju år? Exakt!!!
Ok, kanske inte exakt...men ganska lik?
/ Ewa

Fight club

Jag minns ett kul sms jag fick från långa farbrorn en gång;

" Din son har åsamkat mig ett köttigt rött sår på näsan. Jag tror han vill mig illa när jag sover. Jag är rädd"

Jag vet inte varför, men jag skrattar varje gång jag tänker på det. Kan vara för att Wilton faktiskt är skrämmande våldsam på nätterna.
I natt tog han fan priset.

Det började med att jag vaknade av att han stod upp i sängen och skrattade och försökte dra iväg min kudde. Han log belåtet när jag lyfte över honom. Det var ett triumferande leende.
Han tog kaninens öron och la dem omsorgsfullt över min mun och näsa och tryckte till så jag inte kunde andas. När jag avvärjt kvävningsförsöket så knäade han mig rätt på näsan så att jag trodde att jag skulle börja blöda näsblod.
Sen ställde han sig upp och gjorde wrestling-hopp handlöst rätt i mitt ansikte. Det här tyckte han var jättekul, så han upprepade det kanske fem gånger.
När jag stoppade honom så la han sig och sparkade hårt i min mage. Sedan avslutade han showen genom att skalla mig hårt några gånger. Jag har en bula i pannan idag.
Det är kul att ha en Ultimate fighting-match varje natt tycker jag.



Wilton?



Damien?


/ Ewa

Luciafirande Wes-style

Sorry att det har dröjt med bilder från Wiltons Luciafirande... Inte för att han var speciellt aktiv i det men ändå, en stor dag.


Förväntansfull innan Luciatåget börjar...


Gnällnappen i munnen.


Tåget gör entré!


Men Wes får bara kolla på avstånd!


Sen var det hemgång och mys med mamma och Max blöja!

/Anna

Färgblindhet är också ett handikapp

Äntligen är min Tanja hemma! Jag är så lycklig att jag helt glömde bort min kår-ilska.
Hon tar fram så fina sidor hos mig. Som min kreativitet.
Idag satt vi i flera timmar och målade med oljefärg.
Vi skapade detta konstverk med vår kärlek:



Och jag skämtar verkligen inte, vi satt med den här i flera timmar. Tills vi spårade ur och började måla våra händer i stället. Det var all fun and games tills vi insåg att färgen inte gick att tvätta bort.
Hoppas Wilton inte ärver sin mammas "konstnärlighet".

På tal om den lilla skrutten, vad ska han ha på sig imorgon på Kappahl-castingen? Jag är så nervös, jag skulle så gärna vilja att han fick jobbet, jag skulle kräkas av stolthet. Det skulle bli som uppsala all over again.
Kanske bäst att han inte får det nu när jag tänker efter.

/ Ewa

Skinnad in på bara skinnet...

...eller nåt. Pungslagen. Är det ett riktigt uttryck?
Jag fick en ny räkning från studentkåren idag på 350 spänn. Jag lackar(Sagt med rysk brytning)
Missförstå mig inte, jag betalar gärna för kåren, de gör säkert bra saker . Säkert jättebra saker som jag inte ser röken av.
Men serri, 350 kronor per termin? Är inte det lite väl saftigt?
Jag gjorde en liten uträkning i min vrede, på socialhögskolan går det väl minst 500 elever, då får alltså kåren in 175 freakin tusen varje termin.

Vad gör de för dessa otroliga summor? Vad? Vad? VAAAAAAAAAAAD??????!!!!

175000!!!!! För att ha några lama möten och ordna pubar som alltid ställs in. Och varför ska jag betala för deras supande? Ja, jag tänker som en moderat nu. Jag är en vidrig snål människa.

/ Ewa

Loves it!

Jag älskar verkligen vädret som råder just nu! Har hamnat i en sjuk julstämning och hoppas verkligen att det håller i sig över jul. Det är perfekt snö och perfekt temperatur, var jättemysigt att gå hem efter jobbet idag med luvan uppdragen.

På tal om det, jag promenerar varje dag från kontoret vid Stureplan till Gullmarsplan, och går via Skeppsbron förbi den där resturangen Pontus by the Sea. Är det någon annan som brukar gå förbi där och vet varför det alltid, ALLTID, luktar jättestarkt spya där utanför? Bara precis utanför den resturangen. Skitäckligt, tror inte det är speciellt bra marknadsföring för deras verksamhet heller. Ägarna borde sätta nån på att fixa det där ASAP.



/Anna

Nattknappen

Hade ni nån aning om att Polisen har något som kallas Nattknappen? Jag fick ett mail om det på jobbet idag men hade aldrig hört talas om det förut. Det är tydligen en tjänst som går ut på att man när man går ensam hem på natten kan ringa till ett journummer hos polisen, uppge var man är och var man ska, och sen har man samtalet uppkopplat medan en person på jouren följer en hela vägen via typ en gps. Om något händer under den vägen, att man stannar eller inte kommer fram till rätt ställe, larmar personen som följer en polisen som åker dit.

Alltså det är ju verkligen bra om man känner sig otrygg, men helt sjukt att det ska finnas ett behov för något sånt. Numret är i alla fall 08-50 44 66 66, och tanken är att man ska lägga in det i mobilen som ett snabbval så att det ska vara en "knapp" man kan trycka på om man känner sig rädd.



/Anna

Svennar

Jag läste en kort intervju i DN häromdagen med Fredrik Eklund, bror till Sigge Eklund, som jobbar som lyxfastighetsmäklare i New York och nyligen flyttat hem till Stockholm. Förutom en mäklarlicens har han även en del bögporrfilmer på sitt CV, någonting han gärna pratade om när han för några år sedan ville ha uppmärksamhet kring sin debutbok, men nu tydligen anser vara oviktigt (Läs även "Jag var för vacker för Sverige").

DN:s reporter ställde nämligen frågan hur han tror att det påverkar hans jobb och roll som mäklare att han är gammal bögporr-skådis, på vilken Fredrik svarade "Gud vilken tråkig fråga, den skulle aldrig någon ställa i New York". Nummer ett så tror jag att en amerikanare visst skulle ställa frågan, och dessutom lägga större vikt vid gamla homosex-lik i garderoben än vad en svensk reporter skulle göra, och nummer två är jag så trött på "så typiskt svenskt"-kortet varje gång något inte passar.

Stör mig något enormt på alla som vill verka så kontinentala och "osvenska" och alltid måste understryka detta genom att påstå att allt som andra gör som dom inte gillar är "så typiskt svenskt". Fast det oftast inte ens är det. Om man är avundsjuk är man så himla svensk till exempel. Är inte fransmän avundsjuka? Fattar inte. Den värsta sorten är dom som inte tycker att dom egentligen "hör hemma" i Sverige utan borde bo i Paris eller Los Angeles. Förstår inte syftet med att tjata om det istället för att bara packa väskan och åka.

Något som däremot ÄR typiskt svenskt är att använda uttrycket "typiskt svenskt". Var stolta istället och inte så självföraktande! Ni kommer aldrig att bli eller vara något annat än svenskar hur mycket ni än försöker. Deal with it.


Fredrik på den gamla goda tiden.

/Anna

Guds gåva till ryggskottet!

Igår på jobbet bestämde sig min rygg oturligt nog för att lägga ned verksamheten. Inget full-on ryggskott än, men det lär ju bara vara en tidsfråga. Nu jobbar jag för fullt för att försöka undvika ett totalt haveri, med hjälp av tabletter, pilatesbollar, värmekuddar och promenader. Idag på lunchen hittade jag även en gudagåva på Apoteket: Värmeplåster från Voltacare! Alla ni som nån gång får någon form av värk, testa! Känns som att ha en värmekudde fastspänd på kroppen! Och det håller jättelänge, satte på min vid ett och den är fortfarande varm. När man är stel är det perfekt för att få musklerna att slappna av.



/Anna

Get a grip!!!

Jag orkar bara inte när jag läser sånt här. Varför, varför, varför?

Det finns tydligen en ny dejtingsajt vid namn Prisondate (nej jag tänker inte länka) där bland annat dömda mördare som sitter inne kan hitta kärleken utanför murarna. Ganska självklart varför brottslingarna lägger upp sig på sidan, kan föreställa mig att dejtingmöjligheterna på Kumla är rätt så få, men varför i hela friden väljer en kvinna att anmäla sig där??? Maria, 48, beskriver det som "spännande och annorlunda". Annorlunda, jo jag kan tänka mig det. Hon berättar om den första fängelsekunden hon hade en kärleksaffär med, som hon först började brevväxla med för att sedan ha en het första date på rättspsyk i Huddinge. EN FÖRSTA DATE PÅ RÄTTSPSYK I HUDDINGE!!!

Snälla kan nån spärra in dessa kvinnor nånstans?! För deras eget bästa alltså. Om man aktivt letar efter en mördare till pojkvän är man allvarligt självdestruktiv.

/Anna

Och plötsligt kom tårarna

Den här jullåten med Peter Jöback är både min och mammas nya favorit. Så himla sorglig!!!

Det är en gammal skiva, men vi brukar som sagt lyssna på den på jobbet. Nu är ju tydligen mamma väldigt oväntat ett självutnämnt hardcore-fan av Peter Jöback så jag introducerade henne för "Snön föll" ikväll. Jag gråter när jag hör den for real. Stackars lilla Peter som har ett brustet hjärta.

Allting var bra
allt var glömt
trodde jag
tills jag tittade uppåt och

Snön föll
och plötsligt kom tårarna
snön föll
jag saknade dig så
jag mindes den natten
när allting tog slut
jag minns hur jag satt där
och tittade ut och hur snön föll

Jag trodde det värsta var över
att plågorna fått den tid
de behövde
det var ändå bara du
det kommer andra nu
i storstadskvällen

Allting var bra
allt var glömt
trodde jag
tills jag tittade uppåt och
Snön föll




/Anna

Mr. Do it for the ladies

Hahahaha, jag har en ny favoritblogg... När jag skulle lägga in klippet med Agnes hade personen som lagt upp videon länkat till sin blogg med taglinen "Din tjejs favoritblogg". Bara det lät ju bra så jag var tvungen att gå in. Ni måste gå in ni också!!! Den heter Mulattobee och drivs av en 18-årig kille som heter Bryan, och han skriver typ om Idol och ger sina tjejläsare relationsråd! Så himla söt är han!

Var lite konstigt när jag gick in, så om det ser ut som att det inte finns några inlägg så scrolla neråt så ligger dom där.

Update: Haha, han har en chat också på sidan där nån just skrev "bryan kan du inte byta din profilbild alltså inte för att vara snål men du liknar en geting. jag säger det för ditt eget bästa!* fortsätt att blogga! <3". Haha, en geting... Vad betyder snål? Typ elak?



/Anna

The white Beyoncé

Någon som däremot skötte sig felfritt igår på Idol-finalen var min nya favorit Agnes! Fan vad snygg och bra hon är! Så snyggt här, så fina kläder, så bra sångröst, så snyggt sminkad, så cool attityd... She's got the whole package! Hon är verkligen the white Beyoncé nu för tiden. Ja, efter Lilla Anna då, som är the original white Beyoncé.

Är det bara jag som dessutom anar att hon närstuderat Beyoncés scenstil? Tycker jag kände igen lite av hennes moves på nåt sätt, kan inte riktigt förklara. Kolla till exempel uppspärrandet av ögonen på 1:15. Är det bara jag som tycker att hon påminner om B där? Eller har jag gått för långt när jag närstuderar ett Youtube-klipp?



/Anna

Vinnaren av årets pinsammaste flickvän 2009

Hallå såg ni Idol-finalen igår eller? Det gjorde i alla fall jag, och allt var ju frid och fröjd tills Erik skulle sjunga sin vinnarlåt och hans flickvän bestämde sig för att stjäla showen. What the fuck liksom, okej en kram men gå sen ned från scenen! Det var ju Eriks moment, inte hennes! Kul om några år när han ser tillbaka på detta (och garanterat har gjort slut med henne) och hela hans finalnummer består av pinsamt dansande, pussande och handhållande med henne!

Jag ville typ byta kanal när hon aldrig gick ner!!! Hans pappa visade ju åtminstone upp gott omdöme som gjorde en high five och sen återgick till sin plats. Jag kan tänka mig att folket backstage som hade hoppats på att lansera Erik som nästa års stora flickidol blev lite oroade när han prioriterade att visa upp sin flickvän samtidigt som småtjejerna som röstat hela kvällen satt snopna på första parkett.




/Anna

Bloggkändis-spotting

Åh, herregud, jag har ju totalt glömt bort att berätta vem jag såg på stan igår på vägen till julbordet. Rahlenfeldt!!!

Alltså seriöst, om han talar sanning om att han har spelat in en porrfilm är det det nån som måste ringa till polisens peddo-tips-telefon (om det finns nån sån). Killen ser ut som han är tio-elva år!!! Han är kanske max 1, 60 lång och är jättesmal och liten, jag trodde ändå han skulle se ut mer som en brölig övre-tonåren-kille som man bara skulle störa sig på men man fick typ moderskänslor för det lilla livet! Han såg absolut inte så stor ut som han uppfattas på bloggen, men hans plutiga läppar och Givenchy-halsduk tipped me off.



/Anna

There can be miracles...

Äntligen har dagen kommit då jag får köpa flickkläder! Joanna och hennes lilla plutt Olivia kommer ju till sverige snart, så jag var bara tvungen att köpa nåt. Jag satsade på den lite mogna, sofistikerade looken, kanske inför nyår?
En läcker brun sidenklänning med guldglittriga strumpbyxor till. Med plats för blöjrumpa! Jag dör. Kan nån som bor i sverige få en dotter snart eller?
Hoppas inte Joanna läser det här nu, men för guds skull, varför skulle hon göra det?


Extremt dålig bild, det blir ingen modebloggare av mig inte..

/ Ewa

Tillsammans är man mindre ensam

Har jag en tragisk aura av ensamhet, eller har barn bara nåt läskigt sjätte sinne?

Idag när jag skulle lämna Wilton på dagis så kom ett av de äldre barnen och mötte oss, hon är kanske fem år, och går inte ens på samma avdelning som Wilton.

Snorungen-" Är Wiltons pappa död?"

Jag-" Ehh..(frestad att ljuga) nej.

Snoris- "Bor inte han här?"

Jag- "Nej, han bor på tyresö (vad fan har hon med det att göra?!)"

Snoris- "Så Wilton bor aldrig hos honom, bara hos dig?"'

Jag-(Tittar mig omkring nervöst och ser vilka som lyssnar) mmm..

Tack för den liksom. Jävla barn, jag blir alltid tvingad att berätta saker för dem som jag egentligen inte vill, bara för att jag kommer inte på snabba mystiska svar.
Kommer Wilton bli stämplad som det stackars barnet utan far nu? Har jag med min brist på förhörstaktik gjort honom till socialgrupp 3 på dagis?
Och hur fan har hon kunnat luska ut att jag är ensam och sorglig?

/ Ewa

Snokarkungen

Nu är jag hemma efter julbordet på East, ni kan alla vara lugna. Det var gott men jag är typ kräkmätt!

En tjej jag jobbar med heter Elin och har en liten dotter som hon var hemma med idag. Eftersom min dator hade ett tillfälligt haveri på eftermiddagen satte jag mig och jobbade vid hennes dator och såg ett foto på henne, hennes dotter och hennes man. Hennes man som tydligen var sångaren Magnus Carlson vilket jag inte hade en aning om.

Jag hade lite dålig koll på hans musik och googlade, och det som kom upp var en av hans låtar som heter "Elin". Gud vad gulligt, den måste ju vara till henne ju!!! Hade ingen aning om hennes hemförhållanden tidigare, så detta var ju väldigt spännande. Hoppas hon inte googlar sin make och hittar det här inlägget. I så fall vill jag tacka för lånet av datorn idag! Och jag ber om ursäkt för att jag snokade.



/Anna

Understimulerad

Idag har jag verkligen inte haft ett skit att göra, därav det maniska bloggandet. Jag har torkat ur alla skåp i köket och sorterat allt i skafferiet. Det var kul.
Sen lagade jag god och mustig mat till min son. Han var jättetacksam.





Han har nämligen lärt sig en ny kul lek. Han tvättar håret. Med allt, lera, hudkräm, mat, you name it.
När jag sa till honom blev han sur och ville inte äta mer.

/ Ewa

I natt vill jag ligga med..

.. Travis McCoy! Han är ju sjukligt het.
Katy Perry måste ju ha förlorat förståndet som bytte ner sig till sunkiga Russel Brands!
Ja, jag inser att Travis antagligen är knarkig, och hans nya låt är otroligt lam, men det struntar jag i. Jag skulle ändå gifta mig med honom på fläcken!



/ Ewa

Skräckens hus

Häromdan såg jag och farbror Anna en sån sjukt läskig film. Se inte "the haunting in connecticut" om ni inte vill drömma mardrömmar. Halva filmen satt vi och höll för öronen och skrek. Jag ville flera gånger stänga av den, men det kändes som att ge upp.
När Anna sen gick var jag livrädd, och drömde på riktigt mardrömmar. Och det värsta var att den var based on a true story! Då vet man ju att det är sant! Eller?

Nu idag iallafall så tänkte jag gå ner med lite av Wiltons för små kläder till källaren, för nu när jag inte har nåt att göra på dagarna så städar och sorterar jag maniskt.
Men jag vågar inte. På riktigt. Kläderna får stå där i hallen, för inte fan går jag ner i en läskig källare själv!



Om ni undrar vad det är för fel på mig, så kan jag nu komma med svaret. Jag gjorde ett psykologiskt test i går, här, och tydligen är det mycket som tyder på att jag har borderline-personlighet. Kul!
Gör ett test själva så lovar jag att nåt är fel på er också! Mycket nöje.

/ Ewa

Kärlek i sumpan del 2




/ Ewa

Kärlek i sumpan

Helena la just upp massa bilder på fejan från Hannes fest i lördags. På de flesta ser jag helt sinnessjuk ut. Men de var ändå underbara bilder, för det är så mycket kärlek på alla. Det var verkligen en kväll av kärlek.


Snygga Helena och Farbror Anna.


Vilket vackert par jag och Axel vore...Titta på oss bara!


Jag är lite pervo och smeker Helenas lår med en galen blick.


Vackert par nr.2


Min nya snyggmin.


/ Ewa

Try sleeping with a broken heart

Alicia Keys nya skiva är mycket bra. Jag hade visserligen ställt in mig på att tycka den är bra redan innan jag lyssnade på den. För jag är kär i henne.



/ Ewa

Empatilös politik

När mitt hat ändå flödar kan jag lika gärna fortsätta en stund till.

Fredrik Reinfeldt, att avbryta "den inriktning som gav Sverige 147 nya sjukpensionärer om dagen" genom att inte ge dem någon mer ersättning skapar bara en utveckling där vi har 147 nya sjukpensionärer om dagen som inte har några pengar. Att de ska tvingas leva på några hundralappar i månaden får inte den magiska effekten att de helt plötsligt känner "Oj, just det, jag kan ju jobba!" och dessutom hittar ett jobb. FATTA!!!

Jag är 25 år, universitetsutbildad och fullt frisk, och JAG kan inte hitta ett jobb. Hur fan ska en 56-årig kroniskt sjuk person hitta ett arbete på ett par veckor? Om man ska hitta nån förmildrande omständighet så kanske jag skulle förstått dessa nya reglar liiite bättre om det hade rått ett samhällsklimat där det kryllade av jobb och företagen ropade efter nya anställda. Men idag? Regeringen agerar totalt empatilöst och jag spyr på deras kortsiktiga "lösningar".

Snälla människor, ta era förnuft till fånga till valet i höst och rösta rätt!



/Anna


Radiotjänst - I hate you

Mycket meck att fixa med är man ska flytta. Inte lika kul att beställa adressändring och annan skit när man flyttar av de anledningar som jag gör heller. Erbjudandet från Adressändring om att skicka vykort till sina kompisar med sin nya adress känns liksom inte lika lockande när man flyttat hem till mamma. Inget man vill skylta med direkt om man säger så.

Dessutom håller jag på att loose it när det kommer till Radiotjänst (som om jag inte hatade dom tillräckligt tidigare). Eftersom jag inte längre vill betala för att kolla på SVT i en lägenhet jag inte bor i har jag gett mig på det omöjliga uppdrag som det innebär att få kontakt med Radiotjänsts kundtjänst. Idag har jag ringt uppskattningsvis 60 gånger utan resultat. Grejen är att dom inte har någon telefonkö-funktion när man ringer dem, utan att en telefonsvarare bara kort konstaterar att alla handläggare är upptagna för tillfället och sedan lägger på i ens öra. Tanken är alltså att man aktivt måste ringa upp dem om och om igen. Något ni säkert kan förstå är rätt så tidskrävande.

Just nu känner jag att jag (för att använda ett Lilla Anna-uttryck) blir rövknullad av Radiotjänst och min vilja att någonsin frivilligt betala dem ett öre igen står på noll.

Besök gärna sidan "Hata radiotjänst i Kiruna AB" som någon okänd eldsjäl startat. Får ur mig lite frustration där i alla fall.

P.S. Och nej, jag tycker INTE att tack-reklamfilmerna för Radiotjänst är bra eller kul. En dyr reklamkampanj är tydligen vad de lägger licenspengarna på liksom.

P.S.2. Ja, jag vill typ inleda ett korståg mot Radiotjänst.



/Anna

Babylycka!

Linda Rosing har fött sitt tredje barn, en liten son! Grattis till henne och Peter! Det verkar faktiskt som hon är mer harmonisk än tidigare, hoppas Peter är snällare mot henne än hennes tidigare killar har varit. Är kanske inte helt hundra på namnet dock, pojken ska heta Kean, och det ska uttalas Kiin... Melissa, Kevin och Kean. Plus att Peter har en son sen tidigare som OCKSÅ heter Kevin. Ja, Peter och Linda är nog som gjorda för varandra helt enkelt.



/Anna

Ho in homewrecker

Jag gillar vanligtvis inte när man skuldbelägger "den andra kvinnan" när män är otrogna mot sina flickvänner/fruar, men några av de här brudarna som pekas ut som Tiger Woods påstådda älskarinnor verkligen puts the ho in homewrecker, seriöst.

Först den här Rachel Uchitel som utöver festfixare verkar vara någon form av professionell älskarinna, med historier bakom sig med massa olika kända (och gifta) män. Och nu den här servitrisen Jaimee Grubbs som glatt visar upp sms hon fått från Tiger under deras förhållande. Tiger är självklart den som har varit otrogen, men om man har lite medkänsla för Elin kanske man inte som älskarinna behöver strö salt i såren genom att gå ut i tidningarna med förnedrande detaljer.



/Anna

Oansvarigt

Alltså jag gillar ju Carolina Gynning, men jag blir så ledsen när folk talar om adoptioner som något man bara gör lite hipp som happ, eller nåt som man gör innan man skaffar ett "riktigt" barn. Lite som Jessica Simpson i Newlyweds, minns ni det? När hon la fram idén för Nick (som tack gode gud hade vett nog att stoppa planerna) att de skulle adoptera ett barn innan de skaffade sig egna för att göra alla nybörjarmisstag på adoptivbarnet.

Nu säger Carolina Gynning i Expressen att hon inte har tid att skaffa egna barn, men ett adoptivbarn kan hon tänka sig:

"Om jag ska skaffa egna, biologiska barn tar det minst fem år till. Nu finns inte en chans att hinna planera in barn.Men jag har funderat på att adoptera, i så fall vill jag adoptera från Ryssland, där finns så många föräldrarlösa barn som behöver hjälp.
"

Hur tänker Carolina här? Hur skulle det kunna ta mindre tid i anspråk med ett adoptivbarn? Jag hoppas bara detta är något hon säger för att verka sympatisk, inte att det är en plan på riktigt. Stabila hemförhållanden för barnet när hon flyttar in och ut hos Mattias Trotzig. Inte.


Bild från Expressen.

/Anna

Finbesök

Här är efterfrågad bild på vår helggäst, Xilla! Uttalas tydligen som Cilla... Allt har gått bra hittills, bortsett från ett litet encounter på tvärbanan med en hund modell större. Xilla är nämligen traumatiserad efter ett mordförsök av en större hund en tid tillbaka.



/Anna

Freudiansk felskrivning

För att återkoppla till ämnet nedan, det vill säga att läsa för mycket bloggar, kollade jag just in Paows blogg. Ni vet fjortisbruttan med löshår i typ mörkgult när henne egen hårfärg är vitblond? Jag skyller på att jag jobbar så mycket nu för tiden att jag är tvungen att catch up på omvärldsbevakningen min enda lediga dag i veckan.

I alla fall verkar Paow nu under sin vistelse i Thailand med sin familj tröttnat på att inte kunna dressa upp sig i sina vanliga fjortis-outfits, och säger att hon inte känner igen sig själv när hon kollar i spegeln eftersom hon bara har fyra ombyten. Det avslutande stycket i blogginlägget får mig att undra lite:

"Min blogg suger och jag kanner mig ful. Jag vill hem och bada i smink och anvanda konshar igen!  Och nar jag kommer hem sa ska jag blogga som aldrig forr. 4 dagar kvar till kalla Sverige och jag ser fram emot det! Nagon som vill byta plats med mig?"

Jag utgår från att könshår är en felskrivning och att hon menar löshår? För annars fattar jag inte riktigt.

/Anna

 


American boooys...

Nu har artisten Name The Pet släppt en video till sin nya låt "American Boys", och den känns lite... trist. Jag tycker färgerna och ljussättningen är fin, men det är tråkigt att man som kvinnlig artist OCKSÅ måste göra en video med snygga tjejer som hoppar på gummibollar i slowmotion när alla manliga artister gör sånt. Och när det finns MILJONER innovativa sätt att göra en musikvideo på.

Om man läser bloggar (lite för mycket) känner man också igen samtliga statister i videon, bland annat min gamla kollega Ida och hennes pojkvän Cristian, samt hon Signe. Jag tycker det fortfarande är ofräscht att Signe har en sån gammal pojkvän, I can't help it att jag får peddo-vibbar.

Over and out från Moralkärringen.



/Anna

Playdate

Therese och gullungen Isam var och hälsade på oss igår. Det finns ju inget gulligare än två söta ungar som leker! Jag blir nästan (bara nästan) avis på Therese som ska ha en ny liten pojke nu i december...
Isam och Wilton tycker om varandra, de pussas och kramas. Men det är också lite rivalitet. Jag fick se en helt ny otrevlig sida av Wilton, då han blev lite sur när Isam lekte för mycker med hans leksaker, och följde efter honom och slet i hans tröja. Som tur var verkade isam bara tro att det var nån kul lek.
Men julgranen är numera bara en spillra av sitt forna jag...

Jag ville egentligen bara lägga upp söta bilder på de små vildarna:







/ Ewa

Helt jävla ute

Jag är så tragiskt ute att jag precis googlade "hett uteställe i stockholm". Till råga på allt utan givande resultat. Var går man nu för tiden? Jag vill dansa och ha kul till svängig hitsbetonad musik (inte schlagerhits, men ändå liksom låtar man känner igen och som har en melodi) och slippa stå och trängas med en massa folk som ser bevärade ut och tycker att dom är snyggare och coolare än alla andra. Någon som har några matnyttiga tips?

Nu: "Mammas pojkar" och en kebabtallrik (nämnde jag att jag har börjat bli tjock?).

/Anna

International male model

Åh, mitt hjärta svämmar över!!! En sån liten snygging!!!


Spexig...


...men ändå med en seriös sida.


Gullunge!!!


Oh!

/Anna

Kvinna på gränsen till nervsammanbrott

Hur vet man egentligen om man är bipolär?
Idag skulle jag plugga, men inspirationen ville liksom inte infinna sig.. Istället spenderade jag fyra timmar med att dansa omkring i lägenheten på ett galet sätt, och måla naglarna. Jag var också väldigt nära att köpa massa konstiga smycken på internet, men hindrade mig i sista stund. Jag känner mig så upprymd och rastlös.
Nu är frågan alltså, är jag inne i en manisk fas?
Borde jag drogas ner?
Jag ska åtmistonde utnyttja denna energi på ett konstruktivt sätt, och köra lite striptease-aerobics ikväll. Nytt liv!



Jag imorgon?

/ Ewa

Manisk i juletid

Har jag tagit julpysslet lite för långt, lite för tidigt? Igår gjorde jag apelsiner med nejlikor. Är det krossalainen? Är det bara ok om man är pensionerad?
Jag är ändå nöjd, för det luktar väldigt juligt hemma hos oss nu! Den lilla misslyckade plutt-julgranen är färdigklädd, och konstigt nog har Wilton nån sorts respekt för den, han går och pillar och dansar lite runt den, men hittills har han inte plockat ner nåt pynt. Får se hur länge det håller i sig.

Vad ska jag göra härnäst? Nån som har julpysseltips? Inte för pilligt dock, för som bekant har jag världens klumpigaste korvfingrar. Tack på förhand.






/ Ewa

RSS 2.0