För mycket luft

Kollade på kommentarer på bloggen, och hittade denna på ett inlägg från 2009:
slut om Zlatan är ett otroget svin!:
vad vet du om zlatan din bitch :) du vet ingeting om zlatan zlatan är KING DU ÄR VIDRIG




Hallå liksom?? Vad gör smile-gubben mitt det hela? Är detta en ilsken eller road kommentar? Ordet bitch och slutklämmen DU ÄR VIDRIG antyder ju visst mått av aggressivitet, men leendet vilseleder mig.. Vad tror du Anna?
/Ewa

On the same note..

När vi ändå är inne på hata-chris-brown-temat så måste jag dela med mig av detta:
Kul.
/Ewa

In your face Chris Brown!!!

Som om jag inte älskade honom innan... Se videon nedan hur Jay-Z INTE applåderar efter Chris Browns framträdande på MTV-galan.



/Anna

Så underbart!!!

Dagens mest fantastiska nyhet: BEYONCÈ ÄR GRAVID!!! Jag har verkligen väntat på det här (ok jag kanske går för långt)!

Alltså jag vet inte var jag ska ta vägen när jag ser klippet nedan där hon avslöjar allt på scen under nattens VMA's!!! Kolla i slutet efter att hon sjungit "Love on top" och sliter av sig jackan och publiken jublar! Och när Kanye kramar om Jay! Jag får tårar i ögonen! Skämtar inte!

Update: Videon gick inte att bädda in men ni MÅSTE kolla HÄR!



/Anna

TRUE TALENT!!!!!!!!

Missade ju True Talent i veckan men har nu sett första avsnittet på tv3 Play och är helt fast!!! Så bra!!! Saker jag gillar:

- Att Danny är snyggare än någonsin
- Att Tommy Körberg går all in med gubbstilen
- Att man typ grinar varje gång någon går vidare

Hittills gillar jag de som är med i Team Danny bäst (har inget att göra med att Danny är vacker som en Gud), och jag kommer följa detta varje vecka från och med nu!



/Anna

SAY WHAT???!!!



/Anna

Hotness vs Ugliness

Kollade lite på MTV idag och två videos spelas just nu flitigt med det gemensamma att det är två manliga artister som delar på rampljuset, Pitbull och Marc Anthony med "Rain over me" samt Jay-Z och Kanye West med "Otis". Där slutar dessvärre likheterna.

Där "Rain over me" är en fiesta av dåliga moves, illasittande kostymer och allmän övertändning (det är sorgligt att 1.) Pitbulls "sexiga" minspel får honom att se ännu värre ut än vad han redan gör, 2.) Marc Antonys diggande av beatet får honom att se ut som att han är drabbad av någon form av seizure musikvideon igenom), är "Otis" en fröjd för ögat med både Jay och Kanye i högform! Det händer inte så mycket i videon men jag kan ändå se den om och om igen utan att tröttna (lite oklart vad Aziz Ansari gör i bakgrunden 02:30 in dock), Jay-Z och Kanye tillsammans är liksom bara för bra för att vara sant på något sätt!

Jag rekommenderar att kolla på Pitbull feat. Marc Anthony först för att sedan kunna tvätta ögonen med Jay-Z och Kanye.






/Anna

Klipp!

Nu måste jag ta en stund och skryta om fyndet jag gjorde idag på Åhléns: Skorna på bilden nedan för 99 spänn! Till saken hör att jag har kollat på dem tidigare och velat ha dem, men inte orkat lägga 749 spänn som de kostade från början. Det här gjorde min dag I'll tell you!



/Anna


Inte snabb nog

Fan, jag som hade övat in en pose så att mitt skrapsår inte skulle synas. Hann inte få undan benet!

Bild från Chic.se.



/Anna

Kräftis

Igår hade vi kräftskiva på Saras landställe med tema 90-tal. Jag var Posh Spice, men Christian tyckte att jag såg ut som att jag var borderline. Vet inte vad det var, men jag håller med om att den svarta pagen av någon anledning ger mig en psykiskt labil look.



/Anna

Känsliga läsare varnas

Så här ser min arm ut efter jag under helgens kräftskiva blivit tacklad ner bakom en soffa av Sofie, och till följd av detta fått en brännskada av tyget som gneds mot min hud. Har dessutom fläkt upp ena smalbenet efter ett olyckligt fall på en klippa. Känns bra att jag har semester denna vecka och slipper dyka upp måndag morgon med uppenbara fylleskador över halva kroppen.



/Anna

Fint

Om jag någonsin ska planera ett bröllop, var snälla och påminn mig om att jag vill att mitt bröllop ska vara exakt som Kate Moss!











/Anna

Så sorgligt

För alla er som precis som jag är ett stort fan av The real housewives of Beverly Hills: Taylors make Russell hittades död imorse efter att ha hängt sig själv! Så hemskt! Tydligen hade han jättestora skulder och var deprimerad sedan Taylor för ett par veckor sedan ansökt om skilsmässa samt anklagat honom för att ha misshandlat henne. Undrar hur de gör nu med säsong 2 som Taylor är mitt uppe i?

WOW 2011

Helgen på WOW var underbar!!! Älskar Prince, älskar Kanye (bryr mig inte om att han femton minuter långa autotune-ylande i slutet av Runaway inte tilltalade alla). Här kommer lite bilder:




/Anna

What?

Det finns mycket som är fel med att jag gillar "Next to you" med Chris Brown och Justin Bieber, men jag kan inte help myself. Jag diggar den trots Chris Browns "experimentella dans" 04:40 in i videon.

Men är inte denna textrad lite väl? Vad är Justin, 15? Hold your horses:

"If you had my child you would make my life complete, just to have your eyes on a little me that would be mine forever"



/Anna

RSS 2.0