Svarta listan

Äcklet som köpte sex i förra veckan och är "nära vän med kungabarnen", verkar vara denna herre. Fredrik af Klercker alltså, killen till vänster. Har alltid fått dåliga vibbar när man sett honom. Killen till höger har förövrigt en tid i rätten inom kort, han är misstänkt för kokaininnehav. Fresh.

Observera att ingen ännu är dömd, bara misstänka än så länge. Bara så inte jag blir stämd.



/Anna

VARNING!

Ewa! Jag kollade precis Aftonbladet och såg den här bilden! Du måste skaffa en handlingsplan för Wiltons hår, det får INTE sluta med att han har Mats Alm-frippan! Vi får diskutera det här vidare imorgon när jag kommer förbi och lånar din symaskin.



/Anna

Three strikes you're out

Fan vad jag lackar på Comhem! Hade ju fortfarande inte fått något programkort idag, så fick spendera 25 minuter i telefonkö ännu en gång. När jag till sist kom fram fick jag veta att de hade skickat kortet till den här adressen, trots att jag uttryckligen sagt att jag ville ha all post till adressen där jag är skriven eftersom jag bor i andra hand. Men nej, det verkade inte gått fram. Jag hade kunnat acceptera detta om det inte var för att FAKTURAN minsann har lyckats ta sig till rätt adress. Mycket underligt kan man tycka. Men det är väl högre prioriterat att dra in pengar än att göra sina kunder nöjda förstår jag. Så nu är mitt programkort på vift någonstans hos Posten.

Detta var strike two. Eller för att citera Justin Bobby i The Hills, "Sorry Boo, strike two". Killen i supporten lovade att jag skulle ha kortet innan helgen. Med tanke på att det är påskhelg nu så gissar jag på en strike three inom kort. Någon som har någon annan tv-leverantör att rekommendera?


Bild lånad från denna bloggaren som delar mitt hat.

/Anna

Fem män jag vill gifta mig med (Del 2, The Anna edition)

Om ni inte har märkt det ännu så är det mansälskardagar här på bloggen. Inspirerade av Nöjesguiden-Margret och hennes syster (läs hennes inlägg förresten, skrattade ihjäl mig åt syrrans kommentarer på George Clooney) väljer jag och Ewa ut fem män vardera vi skulle kunna tänka oss att gifta oss med, och låter sedan den andra ge sitt utlåtande. Ewas drömmän kan ni läsa om här nedan, och nu kommer mina (Sorry T, men if you like it then you should've put a ring on it).

Jack Black



Annas motivering: Jag ser det uppenbara problemet i att vi båda har valt honom, men han kanske har en brorsa? För ett dubbelbröllop mellan två syskonpar känns så fräscht och icke-incestuöst. Men en sån otroligt fin människa han verkar vara! Jag tror att han är precis som i The Holiday in real life, och hur kan man motstå honom i den?!

Ewas kommentar:
Glöm det!! Han är min. Jag sa det först. Dessutom är ju han och jag en match made in heaven, utseendemässigt alltså.
Men, om jag lyckas gifta mig med nån annan på min lista, så kan du få ta honom. Ok?

Colin Firth



Annas motivering: Kanske lite PRO-varning men vem bryr sig? Colin är marriage-material personifierad! Den perfekta blandningen av nördighet och hotness, i en och samma kropp, det är vad han är.

Ewas kommentar:
Vill du ha ett tråkigt liv med utan ett uns passion, så vem är jag att stoppa dig? Jag säger som du; Snäll OCH eldig, glöm inte det! Det är här jag känner att jag som syster har en del att lära ut till dig. He´s a frickin old man!

Brody Jenner




Annas motivering:
Enda anledningen till att kolla på The Hills nu för tiden. Brody är en riktig tio-poängare, och verkar dessutom vara väldigt charmig! Enda minuset är hans förkärlek för Playboy-brudar. Vill man inte bara flytta till Kalifornien och flytta in med Brody och hans söta hund (hund=väger nästan upp Playboy-bruds-grejen) när man ser den här bilden?!

Ewas kommentar:
Det här är den enda ens i närheten bad-boyiga killen på din lista. Och det ska du ha cred för. Men nej, bara nej. Han är skitäcklig, sliskig, otrogen, mansgrisig och ständigt flottig i fejjan. Desutom ser han ut att ha anlag för fetma. Han skulle bara vara otrogen mot dig med playboybrudar medans du var hemma och lagade flottig mat till honom.

Danny Saucedo



Annas motivering: Jag vet, jag vet, Danny har ett par stilmissar på sitt CV, och glasögonen på finalen av Let's Dance var ett nytt lågvattenmärke. Men ingen kan ta ifrån honom att hans röst är som en blandning av Fergie och Jesus! Tänk er en live-version av "Öppna din dörr" hemma i vardagsrummet och minnet av de där fruktansvärda glasögonen börjar blekna...

Ewas kommentar:
Corpse bride. Ett skelettt med brunkräm. Dessutom är ju homosexualiteten ett problem.

Thomas Bodström




Annas motivering: Hans karriär innehåller fotbollsspelande i AIK, juridik och en ministerpost i en socialdemokratisk regering. Det betyder alla rätt i min bok. Jag har dock ett svagt minne av att jag berättat om min svaghet för Thomas för Sofie någon gång för länge sedan, och att hon upprört konstaterade att om det är sådana män man drömmer om så ber man om att få ett tråkigt liv. Okej, Thomas kanske inte tar med en och hoppar fallskärm, men intellekt kan var hett det med!

Ewas kommentar:
Om han inte vore typ 70+ så skulle jag nästan kunna hålla med dig om den här. Han känns lite eldig undercover liksom. Intelligent men ändå lite rebellisk.  Jag håller inte med Sofie om denna, även om resten av din lista inte direkt tyder på äventyrslusta.

/Anna

Freakshow

Tydligen är en ny säsong av The Hills på gång, med premiär nu i april, och trailern är minst sagt disturbing. Spencer verkar ha tappat det totalt och Heidi är HELT sönderopererad! Jag hoppade på riktigt till när jag såg hennes ansikte in action för första gången. Dra fram till 02:05 för att se scenen där hon frågar sin mamma om hon tycker att hon ser bra ut. Som taget ur en skräckfilm! Det DÄR måste vara en mors värsta mardröm! Hon ser ut som The Mask (filmen med Cher, inte Jim Carey).

MTV Shows

/Anna

Fem män jag vill gifta mig med (Del 1, The Ewa edition)

Jag gör ett avbrott från manshatet, och gör, inspirerad av en annan blogg, en liste på fem män jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med. Det finns ju många män jag tycker är heta, och som skulle kunna platsa under kategorin; "I natt vill jag ligga med", men det finns vissa som jag bara vill lock down.

Jag vill ju inte bara ta det stora steget utan godkännande från min familj, så jag har låtit syster Anna kommentera mina val:

Jack Black



Ewas motivering: Ja, men seriöst. Whats not to like med denna man? Han är snygg (Ja!!!) och sjukt rolig. Och jag kan se framför mig vårt fantastiska liv tillsammans. Lillan kunde också få vara med på ett hörn. Det skulle vara som himmelriket.

Annas kommentar: Okej, vi börjar med en mjukstart. här har jag faktiskt inte så mycket att invända. Hell, jag har INGET att invända. Marry me Jack (och på den här bilden ser man till och med hans good looks)! Och äktenskapstycket finns ju där som vi alla vet...

Benjamin Bratt



Ewas motivering: Jag är trogen min "Blood-in-Blood-out"-kärlek. Titta på bilden bara. Jävlar i min lilla låda.
Han skulle kunna ha haremsbyxor i brun manchester and i´d still hit that. Här krävs inget mer än det utseendet för att göra mig lycklig. Desutom berättade han på Oprah en gång att han brukar gå runt hemma och fixa saker i snickarkläder. Say no more.

Annas kommentar:
Okej att vi har lämnat manshatet bakom oss för en kort stund, men är du tvungen att gå tillbaka till femtiotalet? Sen när är snickarkläder en turn-on? Men om du gillar sånt så ser han definitivt ut som en sån man. Han ser även ut som att han gillar en tid när "män var män och kvinnor var kvinnor". Han ser dessutom ut som att han inte har lämnat 90-talet bakom sig stilmässigt. Next!

Travis McCoy




Ewas motivering: Är det för att göra min föräldrar upprörda? Jag vet inte. Men het är han. Är jag ytlig? Jag känner att jag baserar mina val på utseende. Och humor. Man kan bara inte se ut som Travis och vara en trist människa, det går inte.

Annas kommentar: Jag har mammas back on this one. Travis ser ut som en riktig jävla douchebag och det är beyond me att du inte tar in dom vibbarna också. Jag ser honom framför mig på Berns dansgolv, tafsandes som ett äckel alldeles för överförfriskad och med en aura av svettdoft omkring sig. Sen ser jag Lillan framför mig, när hon går fram och ber honom att dra åt helvete.


Vince Vaughn




Ewas motivering:
Motivering överflödig. Sexig så att jag dör lite.

Annas kommentar: I hear you sister, men det är här en äldre och visare syster måste gripa in. Vince är INTE marriage-material och det borde du också förstå. Det är i sådana här situationer jag blir lite orolig för dig. Eldig räcker inte. Eldig OCH snäll. Kom ihåg det!

Michael Madsen




Ewas motivering:
Det här kanske kom oväntat, men sen jag första gången såg Thelma och Lousie kände jag att det här var en sån man jag ville ha. Han är lite oborstad, men ändå en fin kille. Och han skulle låta mig göra knäppa saker och få mina psykoser, men ändå älska mig och åka tvärs över USA för att ge mig pengar när jag har skjutit nån random snubbe. Det är kärlek.

Annas kommentar: Vad är det här för snubbe? Jag har sett Thelma och Louise men minns inte Michael Madsen, det räcker som motivering. Om du gillar den här killen tror jag du kan hitta motsvarande på närmsta tunnelbanestation. Ostruken kostym, check. Begynnande dubbelhaka, check. Trist uppsyn, check. Du måste skaffa dig högre krav kvinna!!! En oborstad men ändå snäll kille kan du hitta på Hjälmaren (som dessutom säkert skulle komma till undsättning med cash när du skjutit någon).

/ Ewa

Oh happy day!

FI-NA-LLY!!!

Hur länge har man vetat det här? 10-15 år?

/Anna

Påsken är på ingång!!!

Här står era påskägg och väntar... En ledtråd är att det inte blir något ätbart till någon av er i år! Och att Wes får något beprövat och populärt. Vågar inte ta några risker. Jag vill inte vara tråkmoster som ger trista presenter.

På lördag sker överlämningen!



/Anna

Blast from the past

Jag fortsätter min tidigare inledda inlägg-serie med gamla bilder från datorn. Idag på temat "Var kan Wilton ha fått sin dansstil ifrån?".



/Anna

En kväll med ettan, tvåan och fyran...

Johan Falk-filmerna är så jävla patetiska!!! Jakob Eklund måste vara universums sämsta skådespelare!!!!

Så, nu med det ur vägen kan jag introducera lite bilder från igår. Har inte så många men det kan ju alltid vara kul med nåt tänker jag (är det befogat att jag känner mig som Mia Skäringer när jag säger "tänker jag", brukar hon använda det uttrycket?).


Jag kunde inte hålla mig ifrån muffinsen tills jag hade fotat dem...


Ewa äter muffins med crazy-eyes-Lillan i bakgrunden.


Lillan äter muffins.


Jag och Ewa poserar "snyggt".


Söta Sofie och söta Elina!


Tanja på scenen!!! Wohoo!!!

/Anna

Löningshelgens bästa köp!

Jag har gjort två bra köp denna helg! Ett av dom, ljuslyktorna, kunde ha kostat Wes livet, men som tur var undslapp vi den tragedin inne på Indiska. Mitt andra bra köp var den söta brickan med fåglar från IKEA. Jag ser den framför mig i kombination med ett glas saft på balkongen i sommar!





/Anna

CPB

Först och främst, tack alla inblandade för igår, framför allt Sofie så klart!

Var just inne på Svenskt Tenns sida för att kolla på deras (chockerande) tygpriser, bara för att mötas av prins Carl-Philips fula eldskärm på startsidan. Som att jag inte fick nog av den imorse på Nyhetsmorgon. Skärmen är döpt till CPB 2101. Say no more.

/Anna

Fuck!

Jag blir så jävla irriterad, tappade precis min favoritparfym som jag använder varje dag i golvet. Sån jobbig kostnad att lägga ut en gång till bara för att den gick sönder! Dessutom stinker min hall "Envy me" just nu och lär ju göra det ett tag. Plus att jag fick jag glassplitter i foten som jag med mycket möda lyckades pilla ut. Ett ljus i mörkret!

Försöker (med mitt sega mobila bredband) kolla på "Uppdrag granskning" på SVT Play eftersom Sofie och jag inte kollade så fokuserat igår. FY FAN säger jag bara. Okej att småungarna i skolan snackade skit och skvallrade, men vad är det för IDIOTER till vuxna som uttalar sig i programmet?! Jag har inte varit så här chockad på länge. Hur kan de dra parallellen att killen är omtyckt och har lätt att få tjejer - Han kan inte vara våldtäktsman? Man blir ju helt livrädd över hur snäv vissa människors syn på omvärlden är.

/Anna

Snooze-fest

Kollar på debatten mellan Mona och Fredrik på Kvällsöppet men vet inte hur länge till jag orkar hålla ögonen öppna. Ingen action what so ever. Jag vill känna hatet flöda! Nu är det bara lugnt talande med harmoniska röster. Mona blev lite hetsig för en stund sen kring något med pensionärer, men det ebbade ut. Jag saknar Göran och hans hånfulla ton! En valrörelse utan Göran är liksom inte samma sak.

Längtar till helgen, Expressen lovar Sahara-värme! 15 grader!!! Låter bättre än ryss-kylan.

/Anna

Wiltons stilikon

Nu har jag helt fräckt snott ett foto från facebook, jag hoppas det är tillåtet. Ja jag är ett ängsligt psyko.
Jag vill bara dela med mig av världens (näst) sötaste unge! Och det här är ungefär frisyren jag satsar på till Wes. Vad tror ni om det?

Jag dör lite när jag ser den här bilden, jag vill äta upp honom!!!

/ Ewa

Hemma hos

Nu lite bilder i sann Cribs-anda! Okej, inte riktigt, men jag har ändå packat upp det mesta nu. Häng med på en rundtur i min spatiösa våning!


Kolla vad pyttigt bordet blev! Men jag gillar det, tror att det blir bättre när jag har två större sittpuffar på vardera sida, kommer balansera upp det hela. Don't mind den svarta lampan ovanför, hängde där när jag flyttade in och är fortfarande min enda ljuskälla i vardagsrummet...


Här är min lilla datahörna där jag häckar på kvällarna i brist på vettiga tv-kanaler att fördriva tiden med. Mitt liv känns verkligen innehållsrikt känner jag.


Här är hörnet där jag har "gömt undan" de kartonger vars innehåll jag inte orkar ta tag i/tänka på.


Mitt kombinerade sovrum/garderob. Jag försöker se det som mysigt och ombonat istället för trångt och rörigt.

/Anna


The apple of my eye

Men jag glömde ju nästan det viktigaste av allt efter min återkomst till Internet: Nya Wes-bilder! Min lilla, lilla bebis!







/Anna

Golden oldies

På den här datorn finns en hel del bildmässiga gamla godingar... Tänkte starta en lite följetong av bilder vi kanske helst hade sluppit se igen. Först ut: En nyårsafton för sjukt många år sedan hemma hos Karin när hon bodde på Vendelsö. Ewa du är så himla snygg på den här bilden tycker jag! Väldigt caliente!


Sofie, Anna och Ewa för typ en miljon år sedan.

/Anna

Kvinnor som hatar män

Jag googlade "kvinnor som hatar män" precis för att göra lite research inför vår webbsatsning. Hittade inget som kan konkurrera mot oss, men däremot denna löjliga artikel på Newsmill, författad av någon idiot som tror att hotet mot jämställdheten består av de kvinnor som (med all rätt enligt mig) är fed up. Tydligen är det dålig stil och nästan "rasistiskt" att dra alla män över en kam och se dem som farliga och opålitliga.

Jag kan hålla med honom till en viss punkt, det måste kännas skittrist att som "schysst kille" automatiskt bli stämplad som ett svin. Men det frustration man som man känner i det läget, rikta den mot alla män som mördar och våldtar, inte mot de kvinnor som av ren självbevarelsedrift utvecklat en viss reservation mot det manliga släktet.

Han beskriver också hur Aftonbladet enligt honom "nått en ny bottennivå" när de publicerat en chat där kvinnor kunde ställa frågor till en expert under temat "Kan din man bli farlig?". Jag håller med om att en sån chat känns väldigt tragisk, men inte helt obefogad. Det finns säkert många kvinnor som lever i förhållanden där de kan behöva en utomståendes hjälp att avgöra om den de lever med är farlig eller inte. Låt dem då få den hjälpen, det känns mer högprioriterat än att den "schyssta killen" ska slippa känna sig kränkt.

/Anna

I'm baaack!!!

Åh, herregud vad jag har haft nära till tårar ikväll. Först ett samtal med Telenors kundservice där dom konstaterade att det antingen var fel på min dator eller på mitt modem (har vi hört den förut? Fuck kundtjänst!) och sen ett samtal med Comhem som slutade i att jag inte kan få mina kanaler förrän om en vecka och att jag måste köpa en jävla kortläsare som jag inte ens vet vad det är. Jag hade en klump i halsen av gråt när jag tänkte på ännu en kväll av isolering från omvärlden. Det är till råga på allt "Arn" på tv.

Men nu, efter att jag stängt av brandväggen (något kundtjänsten INTE föreslog) är jag back in business! Men vad innebär det egentligen att inte ha brandvägg aktiverad? I'm living on the edge!

Men som sagt, tv-mässigt kommer jag vara efterbliven typ en vecka till. Men sen, förhoppningsvis: DISNEYDAGS!!!

/Anna

Fart och fläkt

Det har hänt så mycket spännande i mitt liv idag att jag bara inte hunnit tentaplugga. Annars hade jag inte gjort annat än att suttit med huvudet begravt i lagboken. Men det är väl priset man får betala för att ha ett liv med "eleganthet" och glamour.
Håll i hatten, nu ska jag berätta vad som har hänt mig idag:

* Jag promenerade till Farsta c, halkade på en isfläck, skrapade upp knät så att byxorna gick sönder och knät började blöda. Nu haltar jag ännu mer än vad jag gjorde tidigare (pga av träningsvärk sen flytten dårå...)
Jag vill lägga upp en bild på det maffiga blåmärket, men det vore för äckligt även för att vara mig.

* Köpte en svindyr bit trikåtyg att klä min sons huvud med. Bild bifogas.


*Jag kom hem med Wes från dagis, och upptäckte att hans öra var fullt med leverpastej.Han hade verkligen tryckt in i hela örat. Det fick jag pilla ut och bada honom nogrannt.

* Jag fyllde i ett formulär på FI:s hemsida om vilka valfrågor som är viktigast, gör det här ni också!!

Ohhhh ohh! Jag höll på att glömma.

* Jag målade naglarna.
 
Ni förstår väl att det inte hanns med nåt utöver detta va?

/ Ewa

Kul Tiger!

Först och främst: Jag vet inte varför inte jag har gått och lagt mig när en morgondag av ångestfylld flyttning hägrar. Nej, jag sitter uppe, installerar lite mobila bredband, kollar på web-TV och annat irrelevant.

Var bara tvungen att blogga om dagens stora komik: Tiger Woods grova sex-sms. Läste ni Aftonbladet idag?! Så jäkla kul. Eller först och främst är ju Tiger vidrig, men det var ändå komiskt med de svenska översättningarna av han sms-snuskande med någon random porrstjärna. Det var som en sport att försöka lista ut hur dom från början var formulerade på engelska. Ett komiskt urval:

"Jag har ingen aning. Jag skulle älska att ha möjligheten att göra dig öm."

"Om en vecka. Jag kommer att försöka slita ut dig."

"Bra tjejen. Du måste vilja ta hand om mig."

"Jag ska hålla ner dig när jag kväver dig och **** den stjärt som jag äger."

Den stjärt som jag äger!!! Jag skrattar.

Godnatt!

/Anna

Gamla synder

Jag hittade en skiva med bilder på hemma, den låg och skräpade på golvet bara, men innehöll en hel bildskatt med gamla synder!
Bla var det bilder från Malaga. Det här är ett par utvalda godbitar, just for you Helena my love!


Helena är ju sjukt snygg, men jag har utväxten från helvetet! Seriöst, kunde vi inte ha kostat på oss en toning från supersol eller nåt?



Snygga klättringskläder! Jag hittade också de underbara filmerna när vi envisas med att leka dokumentärfilm "från andalusiens bergstrakter", och Tanja tröttnar på oss.


Bakfulla och otacksamma i Granada. På filmen härifrån säger Helena besviket att "hon gärna hade solat lite också" Behövde vi sola mer egentligen? Really?
Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men efter att ha kollat på bilderna, så inser jag att, jo, man kan bli för brun.

/ Ewa

Den unge Picasso

Idag har jag och Wilton varit harmoniska som aldrig förr!
Vi köpte vattenfärg i haninge c (som för övrigt är värsta heta centrumet, varför hänger vi alltid i farsta?!) och målade när vi kom hem från utflykten. Och vilken liten konstnär jag fött upp:



Btw, Wilton kräktes idag i badet för att han skrattade så mycket. Borde jag tona ner min otroliga humor lite?

/ Ewa

Bildspecial från vildmarken

Idag tog jag och Wilton ledigt från dagis och plugg för att ha en mysdag. Jag hade planerat att åka till en 4H-gård i alby för att titta på djur, men efter ett samtal med min far så övertalade han mig att åka till Tyresta gård istället. 
Här kommer bild-extra från vår utflykt!


 Det var en lång resa. Wilton högg in på matsäcken redan på pendeltåget.


Efter vad som kändes som en evighetsresa så kom vi fram. Till ödemarken. Vi var helt ensamma på hela stället.

Wilton, som det stadsbarn han är, såg chockad ut av all natur omkring oss.


Vi var inne på naturhuset som pappa hade rekommenderat. Lamt. Vi hade roligare ute med skylten.


Wilton stod vid hästarna en sekund ungefär, sen satte han sig vid en bil och åt brun snö.


När jag tog fram macka och äppeldricka skrattade Wilton som ett galet barn. Det var höjdpunkten på utflykten tror jag.


Utmattad efter allt "spännande", somnade han i sin nya vagn.

Note to self. Lita aldrig på pappa igen.

/ Ewa

Ständiga datorbekymmer...

Imorse startade ju internet som tur var, men nu är det strul igen. Fel på datorn, my ass. Det är fel på Comhem! Någon annan som har haft problem med dom de senaste dagarna? Så nu sitter jag här framför den gamla datorn med såriga händer efter en hård kväll av målande i den nya lägenheten. Så sjukt jobbigt det är att rolla! och att man måste göra två lager! Man vill ju gå i sjön redan efter att ha målat det första. Nu måste jag snart sova, ska ha möte med min chef klockan nio imorrn... Wish me luck!

Imorse (när internet funkade för en kort stund) skulle jag testa den nya hastigheten på uppkopplingen med att se en film på Youtube. Jag sökte (naturligtvis) på darin och lyssnade på hans version av "Se på mig". Man fattar ju verkligen inte vilket fin och romantisk sång det är när sunken Jan Johansen sjunger den. Den kommer liksom till sin rätt i Darins regi!

När din väg är lång och du är trött
Men du måste ändå gå
Och när skuggorna börjar växa och få liv
Och när natten skrämmer så
Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar
Och hos dig stannar jag kvar
Så se på mig, en hamn i stormen
Som en våg som fötts att älska dig
Ja, se på mig, när ljuset blir till mörker i ditt liv
Är jag där och aldrig lämnar jag dig



/Anna

OMG!!!

Oh my god, Shakira har varit och klippt sig och gjort slingor hos Bobby! Vilket stort ögonblick för honom! Dessutom verkar han ha blivit typ allmän kärleksguru också... Vem skickar ett mail till Bobby för att få hjälp med sina kärleksbekymmer?!



/Anna

Totalt haveri

Mammas värsta mardröm har precis inträffat. Nej jag har varken börjat ta droger eller prostituerat mig. Men det är knas med hennes nya dator.

Efter att ha försökt få igång Internetuppkopplningen på mammas splitter nya dator i typ en halvtimma med hjälp av Comhems support över telefon, bestämde sig killen jag fick hjälp av att det var något fel på datorn. Han hade testat allt. Konstigt nog hade han testat allt och konstaterat att det var fel på datorn prick 20:59 när deras support stänger för kvällen 21:00. Så jag köper det inte riktigt.

Självklart såg mamma ut som att hon sålt smöret och tappat pengarna (eller som att typ hela hennes familj hade dött) när hon nåddes av beskedet. Men jag ger inte upp! Tror fortfarande bara att supportkillen ville gå hem för kvällen (I don't blame him, måste vara en mardröm att som tekniskt kunnig sitta och dividera med miffon som jag hela dagarna), har någon av er hört tidigare att det skulle vara ett fel på datorn när man inte kan koppla upp på nätet? News to me. Oftast är det väl modemet eller något annat som krånglar.

Önska mig lycka till (eller ge lite handfasta tips bland kommentarerna...)!



/Anna

Ett gott hånskratt

Tung dag för Alliansen idag. Jag tror jag läste den roligaste artikeln i år på Resumé idag angående Alliansens nya fiaskologga, med det fantastiska citatet "Jag har sett mycket skit men det här tar priset" från AD'n Lars Hall. Jag är faktiskt beredd att hålla med om att den är jävligt ful, men det roliga är att alla verkar inse det utom Alliansen sjäva eller byrån Garbergs som ligger bakom utförandet. Ett flertal experter uttalar sig:

Peter Neumeister: Det känns lite ”Emil i Lönneberga”. Logotypen som Garbergs tagit fram är barnslig och allt annat än förtroendeingivande.

Thomas Kurrpa: Om det tydliga släktskapet med Animal Planets logotyp är medvetet, är det stor humor.

Lars Hall: Jag har sett mycket skit men det här tar priset. Om Alliansen inte kan lyckas med en sådan enkel grej som att göra en enkel logotyp, hur ska man då kunna klara av de andra frågorna. Alliansen kommer att förlora valet på den här logotypen.

Haha, jag hånskrattade gott. Kanske lite väl överdrivet men jag hoppas att den roliga Lars Hall har rätt, bryr mig inte om hur pass meningslöst skälet till att Alliansen förlorar valet är. Bara dom förlorar.



/Anna

Hat och saknad

Jag fylls av hat varje gång jag sätter mig ner och försöker plugga. Hat och förakt för min egen svaga karaktär och även hat mot alla självgoda juriststudenter.
Nej, ni är inte häftiga som läser juridik, bara trista som överhuvudtaget finner detta intressant. Eller har jag bara ADHD som inte klarar att koncentrera mig?
Mina sommarkläder-inköp till Wilton gör mig lite gladare, det känns så hoppfullt att köpa shorts och linnen, och faktiskt veta att han snart kommer få användning för dem. Han valde faktiskt ut en tröja själv ur katalogen. Gissa hur den såg ut?

On a sidenote: Jag satt i köket och läste alldeles nyss, och hörde barnskrik utanför huset. När jag tittade ut så var det Wiltons dagis som var på utflykt. Jag såg min älskling promenera med Jakob och ha sitt egna lilla liv utan mig, och jag fick ont i magen av saknad. Jag vill bara vara med honom hela tiden! Konstigt hur jag kan sakna så mycket fast vi har varit med varandra hela morgonen och gosat...

/ Ewa

Galen kvinna med nagelsax

Jag klippte håret igår. Det blev jättekort.
Jag vet inte vad som hände, jag bara fick panik på svinto-topparna, nu vill jag ha bort resterna från avfärgningen och börja om med håret. Då får det fan bli kort.
Men rätt så nöjd blev jag ändå, jag är värsta bobby!



/ Ewa

All we want is hot boys boys boys

Som att avbrott från vårat vanliga manshat här i bloggen kan jag presentera mitt senaste tillskott till spellsitan S/S 10: Lady Gagas "Boys Boys Boys". Älskar åttiotalssoundet! På tal om manshat borde vi nästan skaffa en separat blogg endast fokuserad på det ämnet. Typ "Manshatarbloggen". Tror vi skulle kunna bli lika stora som Blondinbella. Fast med lite annan läsarkrets kanske.



/Anna

It may seem hard to believe, but I'm doin' just fine

Det är typ tema "gamla favoritband" för mig på Spotify den här veckan. Dagens återupptäckt: Boyz II Men! Omg, här kan man verkligen tala om röster som är en blandning mellan Fergie och Jesus. Jag beordrar er alla att gå in och lyssna NU! Så harmoniska.

Kvällens favorit är "Doin' just fine". SÅ BRA!!!



/Anna

Höstshopping

Är jäkligt sugen på ett par Acne Pistols, i den korta modellen. Men nej, jag ska hålla mitt skägg, det är ändå ballerinaväder snart och då vill jag ju inte gå runt i dom här direkt. Men om jag fortfarande gillar dom till hösten tycker jag faktiskt det kan vara värt pengarna. Dom är ju faktiskt klassiska. Eller?



/Anna


Ingenting minner om dig

Känner mig lite melankolisk idag och lyssnar på gamla hits på Spotify. Helt ärligt, GES hade några riktiga slagdängor på sin tid! Inte sällan med lite sorliga undertoner som passar min sinnestämning idag, som "Stanna världen en stund" och "Ingenting minner om dig". Lyssna och minns er tillbaka! Den enda videon jag hittade att lägga in var den här nedan. Denna Youtube-film väcker förövrigt en del frågor:

1. HUR jävla länge sedan var det egentligen GES var aktuella?!
2. Var har Orup hittat sina gula satinleggings?
3. What's up med kenneln mitt på scen?
4. Var fluffig page på män en allmänt rådande trend runt 95 eller bara inom gruppen (tror jag vet svaret på den frågan tyvärr)?
5. Har Orup några bra smaltips?



/Anna

Party in V

Helgen spenderades i V där jag bland annat var ute på stans heta uteställe Blue Moon Bar. Minus ett bröligt killgäng som ockuperade större delen av dansgolvet genom att hoppa runt i en ring och skrika "SM-guld" som ett mantra under två timmar, var det bra drag och jag dansade loss till bland annat "Manboy". Tyvärr kan man tycka så här i efterhand, valde Petra att vi skulle ha ett hatt-tema under kvällen. Kul för alla med normal-sizeade huvuden, mindre kul för mig med vattenskalle när min tilldelade hatt satt som ett litet plommonstop högst upp på hjässan.

Trist att man tappar omdömmet efter ett par glas vin och tycker det är lugnt att gå ut offentligt med en illasittande hatt, menmen... Det var ändå bara töntar där för att citera Sofie i Lindvallen typ 98 (var det ens i Lindvallen vi var?).


Jag - Buttugly i hatt


Petra var i gasen


Som sagt, Petra var i gasen.

/Anna

Rude boy

Jag gillar ju Rihannas nya låt Rude Boy, men är lite tveksam till att T ska ha den på spellistan när han ska vara DJ på ett av skolans mellanstadiediscon nästa fredag. Vet inte om texten passar sig för typ tio-åringar att sjunga med i? Har inte Rihanna blivit lite väl porrig den senaste tiden?

"Come here rude boy (boy) can you get it up?
Come here rude boy (boy) is your big enough?
Take it take it, Baby Baby, Take it, Take it, love me, love me

I like the way you touch me there, I like the way you pull my hair. Babe if I dont feel it I aint faking, no, no (oh no)
I like when you tell me kiss you here, I like when you tell me move it there. So get it up, time to get it up, you say you a rude boy, show me what you got now. come here right now
"



/Anna

Wiltons nya stil

Nu tycker jag Wilton är stora killen, så jag har köpt två nya saker för att markera övergången från bebbe till big boy:



En toasits. Nu är det dags att börja med lågintensiv pottträning. Målet är att ha en torr Wes när sommaren är slut..får se hur det går med det..
Han gillade att sitta på den och spola i alla fall!



Och en ny liten paraplsulky som stora barn har!! Den var svinbillig och den väger typ ingenting. Perfekt till teneriffa! ( Ja, jag börjar redan planera..)

Dagens wes-inlägg avklarat.

/ Ewa

Soundtrack of my life

Imani Coppola är min nya idol! Förutom att hon är sjukt snygg, så har hon och den där killen som jag inte vet vem det är ( Little Jackie) gjort en fantastisk låt som talar till mig. Lite utdrag ur texten så ni förstår:

There probably ain't one woman on Earth who hasn't considered this
Men are from another planet, how can we possibly co-exist?
They came from Mars, women came from Venus
We think with our brains, men think with their penis

I'm gonna get with a woman
You know I might as well
I'm'a tell every single guy who be hollerin they can go to hell
Go make her my bride
Even though we on the same side


Ja. Ni förstår kanske.



/ Ewa

Okej då.

Jag är inte den som är den. Jag kan erkänna när jag har fel. Som att det bara tog 8 dagar för mina skor från H&M att komma istället för två och en halv månad som jag tidigare påstått. Dessutom kändes det vid en första provning som att de satt rätt bra! Stor dag på posten för mamma och mig för övrigt, jag hämtade mina efterlängtade skor och mamma sin efterlängtade dator. It was a good day!

/Anna

Sååå pinsamt!

När jag såg den här bilden och läste om det här i morse, sköljdes jag över av en sån skam! Utan att jag ens hade varit delaktig kände jag en sån ENORM skam över att några pinsamma personer genomfört denna genanta handling.

Det mest sjuka är ju att detta inte är ett spontant infall av en ensam galning, utan det är ett helt GÄNG idioter som tycker att det här är en normal idé. Varför finns det inte en enda i den här gruppen av vuxna män, som på väg till AIK's träning för att crasha, stannar till och tänker efter? Typ säger till dom andra: "Hey grabbar, nu är vi väl lite väl patetiska? Ska vi inte gå hem och hata Sebastian Eguren hemifrån soffan istället?". Men nej, dom genomför det hela utan att en enda av dem inser hur mesiga dom är.

Kolla noga på bilden nedan. Se hur Hammarby-fansen närmar sig, hotfullt, men ändå lite osäkert ("Vad gör vi egentligen när vi kommer ända fram?"). Kolla hur AIK's tränare slår ut med armarna i en "Kom igen då!"-pose. Efter den här historian har jag lämnat mitt manshat bakom mig. Nu känner jag bara sorg över hur efterblivna dom är stackarna. Jag har tappat all respekt. Kan ni tänka er ett tjugotal kvinnor i trettioårs-åldern stå och hålla på så där?! Det finns liksom inte i ens tankevärld att en vuxen kvinna skulle bete sig så (om hon inte var medicinskt efterbliven).



/Anna

Dagens debatt

Apropå absolut INGENTING, så tycker jag ofta att man hör folk säga typ "Kissa i duschen, vem fan gör inte det?", eller "Alla som säger att dom inte kissar i duschen ljuger". Jag tycker det här är så himla konstigt, för jag kan med handen på hjärtat säga att jag ALDRIG har kissat i duschen. Skulle aldrig komma på tanken! Man har ju oftast en toalett precis bredvid sig när man är i duschen, varför kan man inte gå på den? Är det något som är extra kul med att kissa just i duschen? Har jag missat något?

Dagens fråga: Brukar ni kissa i duschen?

/Anna

Nicole!

Har ni sett Nicole Richie på omslaget av nya Marie Claire? Så snygg! Jag gillar henne en miljon gånger bättre i mörkt hår, hon ser mycket mer sultry ut!



/Anna

Whitney på date

Ja, jag läser Whitney Ports blogg på daglig basis, och för ett tag sedan lottade hon ut en dejt till en läsare. En jättesöt kille vann, men tyvärr avslöjar han under daten att han är gay (något man kanske hade kunnat gissa), annars tycker jag nästan att de hade lite äktenskapstycke? Plus att han hade den där eftersträvansvärda Helenas-kusin-Mikael-kvalitén i håret. Fint!


Edit: Filmen verkar inte gå att embedda men kolla in den HÄR!

Edit 2: Jo, det gick.


/Anna

I säljartagen

Nu har jag lagt upp min första annons någonsin på Blocket! Känns stort! Tyckte det var dags att bli av med de där Odd Molly-grejerna som hänger och samlar damm så jag hoppas jag får napp. Är lite rädd att jag ska bli kontaktad av psykopater, men jag antar att det närmaste psykfall man kommer när man säljer Odd Molly-grejer är sådana här.



/Anna

Men åh!

Skulle precis gå in och lägga upp bilder från gungningen när jag såg att du hunnit före! Jaja, nu blir det Wes-bild-boanza för mamma när hon kommer till jobbet!

Inte så vältagna bilder direkt, men det är svårt att fota en gunga i rörelse!









/Anna

Despo-mamma

Är det dags att sluta försöka ta kort på mig och Wilton tillsammans när alla kort blir helt misslyckade, och Wilton uppenbarligen inte gillar det?


Kolla paniken i hans ögon och hur han försöker freda sig mot mina pussar. Ett plågat barn.

/ Ewa

Fuck it all up!

Jag hade skrivit ett mustigt inlägg om min vårlycka, men det försvann bara pga skitfandatorn. Så nu blir det bara fina bilder från gungningen söndags!







Bonus: Rufsig nyvaken Wes ( Jag lovade mormor nya bilder)


/ Ewa

Kalsippkungen rider igen!

Angående inlägget nedan: Jag lackar. Jag blir så arg på alla jävla äckelsvin! Det fanns fler saker att bli upprörd över igår. Kvinnodagen till ära valde 3:an att visa en vidrig glada-horan-dokumentär om "frigjorda" kvinnor i porrindustrin. Var det verkligen passande? Kan man inte ens få slippa sån skit på kvinnodagen?!

Anyways. Idag har jag varit hemma och pluggat. Städat och gått en promenad med Farbror Anna med andra ord. Mitt hem är verkligen aldrig så rent som i tentatider. Påminn mig inte om detta när jag får f på tentan, för då tar jag livet av mig av självförakt.
Jag har även gjort andra bra saker, tex beställt kalsippkungen på spanska till Wilton! Kommer jag förstå nåt? Kommer Wilton lära sig nåt användbart?
Titeln betyder i alla fall typ " Kalsippkungen och kalsongryckskvinnans vrede". Låter som en riktig höjdare!


Grisigt

I dag, kvinnodagen till ära, var det en artikel i Expressen om svenska män som skaffar unga thailändska fruar. Jag har alltid haft en negativ inställning till denna typ av parkonstellation, men har samtidigt ibland fått dåligt samvete över att jag drar alla över en kam. Egentligen finns det ju ingenting som säger att en thailändsk kvinna inte kan bli förälskad i en svensk äldre man "på riktigt". Men den här artikeln där männen försöker förklara sin kärlek till thailändska kvinnor får mig bara att må illa. Härliga citat värda att återge:

"Varför välja en rynkig och sur 40-årig svenska när man kan få en pigg 25-åring från Thailand?"

"De har vacker gul hud och magra kroppar och de kan göra mumsig mat"

"Somliga som Expressen talar med längtar tillbaka till en tid då män fick vara män och kvinnor fick vara kvinnor"

Newsflash gubbäckel, det är MÄNNISKOR ni pratar om, inte några jävla hushållsrobotar vars enda syfte med att leva är att göra era liv lättare. Efter den här artikeln kommer jag fortsätta kolla snett på gubbar med thailändska fruar på stan med gott samvete.


Bild från Expressen.

/Anna





Samba

Jag är så sur att jag glömde kameran hemma i lördags. Det här är den enda bilden jag har från kvällen.



Efter duschen imorse hade jag fortfarande glitter runt ögonen.

/ Ewa

Snyggt!

Här är Darins omslag till singeln "You're out of my life". I approve! Han har verkligen en mognare look nu för tiden, verkligen en förbättring. Med den kan han nå ut till en större publik utöver småtjejerna, han måste distansera sig från typ Erik Saade.



/Anna

I love a good wedding

Börjar bli lite trött på Laila och Niclas och deras jävla bröllop nu. Skönt att det är över. Jag firar det med att lägga upp en bröllopsbild jag alltid blir rörd av när jag ser. Team Jennifer!!! Jag är inte nöjd förrän den dagen de är återförenade.



/Anna


Sommarminnen

När jag lyssnar på den här känns det som sommarnatt på balkongen.



/ Ewa

My work

Jag tycker att jag gjorde ett ganska bra jobb, haha!



/Anna

Kovändning

Har ni läst om att Blondinbella och bloggerskan Tyra ska starta en webbsänd talkshow? Tror faktiskt jag ska ge det en chans, Blondinbella är faktiskt den som verkligen har växt i mina ögon sedan jag sett henne på Glamourama. Tro det eller ej. Alltså hon verkar ju fortfarande lite väl moderat-tantig för sin ålder, men hon framstår som väldigt självsäker och professionell nu för tiden. Detta till skillnad från dom andra brudarna i programmet. Jag har alltid gillat Michaelas blogg men nu klarar jag inte av den, hon verkar så sjukt dryg i programmet.

Såg ni när hon diskuterade sin skokollektion? Att dom skulle vara ganska dyra eftersom hon ville ha äkta skinn både in- och utvändigt, för att hon ääälskade doften av ett par välgjorda läderskor. Visst, men vilka av hennes bloggfans tror hon har råd att köpa hennes skor om hon ska typ satsa på kvalité? Om man köper ett par skor signerade Michaela Forni är man troligen 13 och ett halvt och gillar Din Sko-priser. Om man vill ha välgjorda skinnskor söker man sig nog till ett annat märke. Hur världsfrånvänd är hon egentligen? Snacka om att ha dålig målgruppskännedom.


Bild lånad från Bellas blogg.

/Anna

Oroväckande bildmaterial

Jag såg en kul bild på en okänd mans facebooksida. Eller kul, mer konstig. När togs den här? Varför ser jag ut på detta viset? Vet jag om att fotot tas? Varför är jag bockstensmannen med puckelrygg? Varför för jag detta vidare till bloggen?
Jag har inga svar på dessa frågor.



/ Ewa

Lille Wilton

Anna, dina påståenden om att Wilton är mer lik dig kan ju du bara ta och stoppa upp nånstans!


Kolla lilla blonda Wes!

/ Ewa

Back in the days

 Hittade gamla bilder i en pärm hemma när jag var fullt upptagen med att "plugga".
Jag fick skämsrysningar av dem, men jag kände mig ändå tvingad att dela med mig. Och ja, jag drar ner alla i skiten.


Anna, försökte vi posera läckert eller? Misslyckat minst sagt.



Lägg märke till min sisters-of-sweden-pushup.



Söta!


Kommentar överfödig. Sminket!



Karin kommer döda mig nu, men jag tycker hon är sjukt het på den här bilden. Jag minns så väl hur impad jag var. Min idol.

/ Ewa

Ett skägg som ska hållas?

Ska jag beställa de här tightsen från H&M eller inte? Är det onödigt? Kommer det finnas massa sånt i butiken i vår? HÅLL MITT SKÄGG!




Nu ska jag starta ännu en dag av flitigt pluggande. Ångestfyllt tentapluggande. Mitt enda ljus i tunneln är sambakarnevalen som hägrar, men vad fan ska jag ha på mig?!
Smolk i glädjebägaren: Av nån dum anledning pratade jag med ett gaaammalt ex igår, som helt oväntat bjöd in sig själv till karnevalen. OH NO! Jag har ju ingen som helst lust att festa med honom, vad ska jag ta mig till?
Som vanligt vill jag ha handfasta råd,tack.

/ Ewa

Klappat och klart

Ja, nu har jag köpt dom där freaking skorna. Nu ska vi minsann se hur lång tid det tar! Idag är det den tredje mars, får se om jag har dem i maj.

Så köp inte samma nu Ewa, för om jag inte kan ha skorna när dom kommer så kan ju du kanske få som istället om det funkar bättre på dig!

/Anna

Tanken var god

Det kan vara gulligt med tatueringar som föreställer rosetter, men är inte Kissies (BÅDA!) tatueringar sjukt fult gjorda? Dom är liksom inte fint "ritade" eller vad man säger. Den första i nacken trodde jag på riktigt var ett skämt, att en kompis kladdat dit med en trubbig tuschpenna. Karin, tatueringsexperten, ett utlåtande?





/Anna

Arne, get a grip!

Jag blir galen av sånt här! Arne, 84, du ska inte gå inte ut och skotta! Stanna inne i värmen! Jag kan ju avgöra bara genom att se bilden på honom att det är en potentiell dödsfara för honom att gå ut och skotta. Skärpning! Tur att han hade en fin och rådig granne.



/Anna


Jag älskar Darin!

Alltså jag kan verkligen lyssna på den här låten tills tiden står still! 2:15 framåt är så bra så jag vet inte var jag ska ta vägen. Darin är nya Michael Jackson! Och vinden i kavajen är ju bara pricken över i:et. Kanske ska leta fram den där affischen jag fick på en födelsedag för en massa år sedan?



/Anna

Give it to me!

Fick hem någon accessoar-katalog från H&M idag. Varför är det så extremt fula grejer i deras kataloger jämt? Man älskar ju H&M när man är i deras butiker men all reklam man får hem ser ut som skit. I alla fall slöbläddrade jag igenom den, boring, boring... Tills jag såg dessa skor! Jag måste ha dem!

Tror ni att de kommer i butik snart också? Så trist att beställa nåt när det tar typ två och en halv månad innan man får det.



/Anna

Public service announcement

Till alla berörda: Darins melodifestivallåt finns nu på spotify! Så som vi (Jag och Anna) har längtat!!!

Darin – You're Out Of My Life



/ Ewa


Go Kerstin!

By the way, har ni sett vem som vann tävlingen på Facebook? Vi ligger lågt med att hon känner den enväldiga juryn i form av mig.

/Anna

Kul fest... Not.

Paow var på fest i helgen och hamnade i slagsmål. Alltså hur orkar man vara fjortiskickers? Det skulle verkligen ta på krafterna att alltid vara i typ fight-mode. Inte ens på en kul fest kan man slappna av och ha roligt, utan då ska man börja mucka med någon:

"Första festen så blev det drama en tjej var otrevlig och ”stog ivägen” och gick in i mig flera gånger så jag puttade tillbaka för att komma förbi och hon kallar mig hora. Jag blir irreterad och går fram och frågar vad hon håller på med, hon drar mig i håret och puttar ner mig på golvet.  Och jag på något sätt lyckades trycka in min fot i munnen på henne. Annars var det trevligt, trevligt folk sen kom polisen."

Om det fanns en överhängande risk att jag skulle bli nedslagen varje gång jag gick på fest skulle jag stanna hemma typ varje helg. Vad får dom ut av sina "fester" egentligen? I'm getting old.


Paow med flera innan festen spårade ur.

/Anna

Skrattfest

Nöjesguiden måste ju vara den bästa gratistidningen som finns (Om vi bortser från att Michaela Forni är sämst som moderedaktör. Sorry Michaela men you need to step up your game)!

Läste precis senaste numret med Signe i USA-klänning på omslaget och kartläggningen över svenska politiker i "Sympativalet 2010" var det roligaste jag läst på länge. Antagligen för att jag har samma politiska åsikter som artikelförfattaren och slapp störa mig. Har du en stund över och vill få dig ett gott skratt, klicka här.



Carl Bildt (M)

Gråt
När det blåser skarpt från en helikopter.
o tårar

Offerkvot
Kör på den motsatta strategin, att verka genuint ointresserad av all småskalig mänsklig interaktion.
o kalkar

Lömskhet
Carl finner alldeles för stort nöje i att offentligt avsnoppa sina meningsmotståndare för att kunna unna sig någon dold agenda. Här gäller direktsändning och stundens ingivelse.

Ond eller korkad?


Hjärtefråga
Utrikespolitiska prestigeuppdrag.

Vill framstå som
James Bond? Eller nu senast, Kungen.

/Anna

RSS 2.0