Öppet brev till Karin

Detta är ett öppet brev till Karin:

Jag har nu bestämt mig för två färger och tror att jag har räknat ut möjliga kvadratmeter.
Färg nummer ett (ljusare) är Beckers NCS S 1005-R20B, och den vill jag ha till 20 kvm.
Färg nummer två (mörkare) är Beckers NCS S 3005-R20B, och den vill jag ha till 10 kvm.

Shit, jag blev skitnervös när jag skulle skriva numren, tänk om man skriver en siffra fel och får typ grönt! Kvadratmetrarna har jag räknat (eftersom jag inte sett lägenheten) så att hela ytan är 40 kvm och det är ett rum och kök med sovalkov. Jag vill måla hallen i den mörkare färgen och den kan ju MAX vara tio kvm så där är jag lugn. Den ljusare färgen vill jag ha i både vardagsummet och sovalkoven, och det har jag räknat som tjugo eftersom varken hall, badrum eller kök räknas i dessa. Det borde väl räcka? Snälla stoppa mig om ni tror att jag har fel!!!

Utöver färgen skulle jag vilja ha:
-Två rollar med såna där tillhörande kåsor man kan hälla färgen i.
-Två medelstora penslar att måla kanter med (inte för pyttiga).
-Typ fem rullar maskeringstejp (Är det mycket kanske? Du är proffset! Men jag gillar att inte behöva snåla på maskningen...).
-Gärna sån där maskeringstejp med tillhörande flärp av skyddspapper, har ni sånt? Isåfall typ två rullar av det också.

Shit, det här blev värsta krävande listan. Pappa är i alla fall på för att skjutsa och hämta godset på lördag, så du behöver INTE släpa på min shit. Pratade med honom idag!

TackTackTackTackTackTackTackTackTackTack!!!!!!!!!

Puss från Anna!

Stilförebilder

Jag tycker det känns skönt att vi i inom familjen etablerat våra stilförebilder. Nu har vi liksom varsin ledstjärna för våra individuella looks. Inget mer hafsande. Tror mamma har det svårast med inspirationsbilder dock, inte så mycket paparazzi eller eventbilder på Oprah, i så fall bara sådana där hon har joggingbyxor och är ute med hundarna. Hon är ju som snyggast i programmen.

Wes kommer nog få det lättast, hittade sjukt mycket snygga bilder på Kanye bara på en enkel namngoogling. Om jag var kille skulle jag definitivt köra på Kanye-stilen, han är både lite street men kan samtidigt köra preppy-looken utan att det blir töntigt. I like!


Ewas stilförebild Beyoncé.


Mammas stilförebild Oprah.


Wiltons stilförebild Kanye.


Min stilförebild Whitney.

/Anna

Pinsamt

Tråkigt för Kissie att före- och efterbilder på hennes bröst ligger ute på Internet. Antar att det är bilder som läkaren tar för dokumentation, men jag tror jag skulle fråga rätt ingående var bilderna skulle hamna. Okej i ett internt register men inte digitalt som folk kan få tag på. Eller om det var jag så skulle väl ingen bry sig, men hon har ju skapat ganska mycket uppmärksamhet kring sin operation minst sagt. Tänker inte lägga upp bilden här men klicka här om ni är intresserade.

Jag är mest imponerad över hur hon lyckades med att få sina "före-bröst" att se ut som på bilden nedan. Hon måste jobbat bra med inlägg (och photoshop).



/Anna

Pants

Ewa, du behöver inte vara orolig, det är ingen ny Hermés-situation på g. Väskan kostar runt 3900 men jag skulle kunna få den för inköpspris plus moms tror jag... Men det är ändå mycket pengar för en väska som knappast blir "snyggare med tiden". Får se om besattheten håller i sig.

Är dock sjukt sugen på byxor i vår, har värsta begäret. Jag vill ha lösa, glansiga och pastelliga byxor, det får vara slut för min del med svarta leggings. Mina brunguldiga silkesharemsbyxor från Day är ett steg i rätt riktning även om det är för tidigt att använda dem. Såg en massa i den stilen jag vill ha på Asos idag, bland annat följande:


Rosa-pastelliga sidenbrallor. Det stod att de kom från Vero Moda, då kanske de kommer i butik här? Så svårt att handla byxor på nätet, även om det verkar som att de är fri frakt och fria returer från Asos nu? Fast det kanske inte gäller till Sverige?


Blommiga haremsbrallor.


Så himla söta hängslebyxor!!! Känns som att det är dåliga odds på att jag skulle se snygg ut i dem, men fina och våriga/somriga är dom...

/Anna

Dagens garv

Fy fan, inte visste man att man hade så komiska grannar... Fick mig dagens skratt när jag precis kom hem (efter en trevlig middag med Sofie) och såg tillägget någon gjort på en av våra grannars gnäll-lapp. Den har suttit uppe ett tag och går i princip ut på att personen som har satt upp den vill att alla andra ska anpassa sina renoveringsarbeten efter hennes dagliga rutiner. Löjlig lapp eftersom det skulle vara omöjligt att tillfredsställa alla grannars önskemål när man renoverar, de får helt enkelt hålla ut tills det är klart.

Nu hade tydligen någon annan i huset också lackat på den töntiga lappen, och skrivit dit för hand: "Troligtvis följer vi detta, absolut" och sen avslutat med att rita en hand som ger fingret. Så otroligt roligt!



/Anna


Clueless

Jag vet inte varför, men jag har gått runt i två veckors tid och trott att det var Jake Gyllenhaal som prydde omslaget av senaste Café när det i själva verket var Hockey-Zäta. Är det skägget kanske? Jag var helt säker. Tråkigt att jag har Café på min bevakningslista på jobbet och inte ens kan lista ut vem som är på framsidan.

Däremot har jag full koll på vad det är för knäppning på herrkavajen som gäller i vår.



/Anna

Bobby strikes a pose

Ni vet ju alla hur mycket jag älskar Bobby, så jag menar inget illa med detta inlägg. Men finns det ingen mer seriös bild på honom som Expressen kan ackompanjera denna allvarliga artikel med? Säg, en där han inte har uppknäppt Saint Tropez-skjorta och halvöppen putande mun?



/Anna

Cravings!

Jag är OBEHAGLIGT sugen på den här väskan från Minimarkets vårkollektion. Framgår inte riktigt på bilden, men den är i världens finaste ljust ljust (flashback till Göran som handlar rosa väggfärg) cremevita mocka. Antagligen världens mest opraktiska material på en väska och den lär ju vara förstörd på en vecka. Men vilken underbar vecka... Perfekta vårväskan!!!

Vad tycker ni? Är det en värd investering när man vet att den kommer se ut som skit efter typ en månad?



/Anna

Stupid girl

Är det verkligen en "enormt komplex situation" Carola? Konstigt, jag tycker faktiskt inte det. Jag låter det passera att hon skyller parfym-fiaskot på stackars Amadeus, men det jag inte kan acceptera är att hon försöker få det att verka som att hon verkligen tänkt igenom beslutet att ge en flaska parfym till ett offer för enorm naturkatastrof, när det är uppenbart för alla att Carola aldrig tänker över huvud taget. För vad skulle annars vara förklaringen till hennes beteende/uttalanden/personlighet de senaste åren?

Carola menar att hon diskuterat med sin son vad som är lämpligt att ge en 15-åring i present. Om min son i det läget hade föreslagit en parfymflaska skulle jag ha tagit tillfället i akt att förklara att det i den här situationen är en ytterst olämplig gåva och varför. Att Carola inte tänkte steget längre är beyond me.

Angående något helt annat: Läste just det här, haha... Ingen kom till skada så man får skratta lite faktiskt. Om det inte händer igen imorrn på vägen till jobbet det vill säga.



/Anna

Why?

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Quetzala Blanco. Hennes blogg är ju ganska kul, så kan någon påminna mig om varför jag känner mig lite reserverad mot henne? Har hon sagt något konstigt i något sammanhang? Jag brukar vanligtvis vara ganska snabb med att hata eller älska någon, men i det här fallet är jag kluven och det känns ovant.

Det här inlägget om Justin Bobby är ju hur kul som helst till exempel:

"La Zandrita undrar om jag gillar en som heter Justin Bobby?! Om jag ska vara ärlig har jag aldrig sett honom förut, men fick en lite Bradley Cooper a-ha-känsla. Typ han var riktigt jävla het. Googlade lite och kollade honom på bildbyrån...

Tatueringar? Check.

Motorcykel? Check.

Går utan tröja? Check.

Hår på bröstet? Check.

Bra drag? Check.

Hängt med Audrina Patridge? Check.

Ser ut som han legat med varenda brud i hela stan? Check.

Ser alltid slirig ut? Check.

Är född på 80-talet? Check.

Ja men dåså, då var det bara de asfula rutiga skjortorna som gotta go. Annars är alla punkter ovan något som måste stämma in på min framtida make (den man gifter sig med), annars får det vara."



 

/Anna


Haha



/Anna

Suspekt resa

Är det någon som vet vad det är för skabbig resa Kissie befinner sig på? Det är hon och ett gäng avdankade utvikningsbrudar på solsemester verkar det som, men dom är tydligen där för att "jobba". Jag börjar seriöst bli orolig för den här tjejen. Och finns det någon tjej i Sverige som har sämre smak än Kissie? Who in their right mind sätter på sig en sådan här bikini år 2010? Kommer ni ihåg när det senast var modernt med badkjolar? Tror jag hade en i sexan.



/Anna

Hata SL

Förlåt för bloggtorkan. Vet inte vad Ewa har för ursäkt, men min internetuppkoppling har varit körd plus att jag har varit upptagen med att hata SL.

Nä, jag ska faktiskt inte skriva ett hatinlägg om SL, jag har passerat det stadiet. Det stadiet jag var i när SL i ett pressmeddelande beskrev tvärbanan som det felfria ljuset i mörkret efter att jag stått och väntat på just tvärbanan i fyrtio minuter i tjugo minusgrader. Eller det stadiet jag var i när de käckt i högtalarna vid Slussen bad sina resenärer att ta en frisk promenad till jobbet istället för att besvära dem i tunnelbanan. Fortfarande tjugo minusgrader.

Jag har passerat allt det där. Nu har det gått så långt att jag faktiskt tycker synd om SL. Precis ALLT går fel för dem just nu, they can't catch a break. Idag tyckte jag till exempel att det gick rätt smidigt att ta sig hem från jobbet, tills jag möttes av informationen att sex tvärbanetåg fastnat i rad vid Valla torg. I båda riktningarna. Och detta hade inte ens med kylan att göra, det var bara något tekniskt fel som bestämde sig för att inträffa när precis inget annat i kollektivtrafiken heller fungerar.

I natt ska det bli nära trettio mnus i delar av Stockholm. Ser fram emot resan till jobbet imorrn.

/Anna

Kenzas pojkvän

Kenza visar upp sin pojkvän för första gången på bloggen och det blir folkstorm i kommentarerna. Tydligen gör Aleks ett Cetnik-tecken med fingrarna, och alla bosnier bland Kenzas läsare är upprörda. För mig som inte var så påläst trodde jag bara att han gjorde ett peace-tecken med ett extra finger, men de tre fingrarna ska tydligen sedan 90-talet symbolisera de serbiska massmorden av bosniska muslimer i Bosnien Hercegovina.

Men tror ni verkligen att Aleks menar så illa med sitt tecken? Det kanske bara är typ ett Serbian-pride-tecken eller nåt? För ingen vettig människa ställer sig väl och propagerar för massmord på en mingelbild på Stureplan.se? Eller? Är som sagt inte så påläst i ämnet.



/Anna

Summertime

Eftersom jag redan outat mig själv som en no-lifer (se några inlägg ner) så kan jag väl lika gärna köra vidare på samma spår och behöver inte hålla uppe någon illusion om att jag har nåt spännande på gång en lördagskväll. Sitter och kollar igenom lite bilder på Facebook, och jag älskar den här bilden på Sofie! Den är så somrig och härlig med vinden i håret och solbränna och skinnjacka.

Nä, nu ska jag väl ta och gå och lägga mig. Händer nog inte så mycket mer för min del ikväll.



/Anna

Uppdatering

Update angående Darins låt:

Jag kanske inte borde förlöjligat Darins text i inlägget nedan, tydligen så är det "Why did you have to die". Jag trodde helt ärligt att det var jag som hört fel, jag brukar ju som de flesta vet vara sämst på att höra vad som sjungs i låtar. Men efter lite efterforskningar genom google så har jag förstått att låten tydligen ska handla om en vän som begått självmord. Fruktansvärt sorglig låt nu ju!

Whoa-oh, yeah yeah

We had a fight, you cried and ran away
Now it’s late, 4am, can’t reach you
If I could turn back time and make you stay
Maybe then I would still be near you

You’re out of my life, it cuts me like a knife
I’m wounded and it hurts, it hurts, it hurts
Since I can tell you’re, you’re out of my life, but did you have to die?
And now it’s too late, too late, too late to say I’m sorry

It’s taken me across the universe
You were there when I was hurtful
And suddenly, one day you left this world
Now I’m lost, on my own, it’s over

You’re out of my life, it cuts me like a knife
I’m wounded and it hurts, it hurts, it hurts
Since I can tell you’re, you’re out of my life, but did you have to die?
And now it’s too late, too late, too late to say I’m sorry

Sorry… (Aah, aah, aah)

You’re out of my life, it cuts me like a knife
I’m wounded and it hurts, it hurts, it hurts
Since I can tell you’re, you’re out of my life, but did you have to die?
And now it’s too late, too late, too late to say I’m sorry

You’re out of my life…
(It hurts, it hurts, it hurts)
(It hurts, it hurts, it hurts)
It hurts, it hurts, it hurts
Since I can tell you I’m sorry



/Anna

And it hurts it hurts it hurts it hurts IT HUUURTS!

Oj jäklar säger jag bara. Jag hade höga förväntningar men Darin never disappoints. Min nya favoritlåt är "You´re out of my life"! Och ja, jag panikröstade i pausen efter att folkmusiktjejbandet gått direkt till Globen innan honom.

Fy fan vad han var bra! Med hundvalpsblicken, sin nya manligare look, den vita kavajen och Michael Jackson-feelingen på de sista "It hurts, it hurts, it hurts" efter tonartshöjningen. Men sjunger han verkligen "Why did you have to die" i refrängen? Lite väl sorglig text i så fall... Måste nog googla det där.

Jävla fascist-SVT som anställt en person på heltid för att radera upplagda bidrag på Youtube! Jag vill bara höra "You're out of my life" på repeat tills tiden står still. Ok, I took it too far.



/Anna


Sonia Rykiel

Idag har mamma och jag trotsat alla vädervarningar och gått en runda på stan. Vi tänkte gå och se "A single man" men misslyckades tyvärr, men hann däremot med en lunch på Vapiano istället (hej kolhydrater).

Mamma införskaffade även denna söta basker med strasstenar på från Sonia Rykiels H&M-kollektion! Så himla fin är hon i den! Tyvärr har mamma som alltid lite svårt med uttalet och lyckades på nåt jävla vänster få Sonia Rykiel till Yvonne Rachel.

Menmen, fin är hon. Jag köpte bara trista hygienartiklar.

Nu är det uppladdning för Darin som gäller!!!



/Anna

Patetiskt inlägg (på flera nivåer)

Observera: I följande inlägg kommer jag att outa mig själv som en patetisk föråldrad fjortis som inte har ett eget vettigt liv. Om ni innan inte kände till detta om mig (vilka dessa personer nu skulle vara) och vill fortsätta att se mig som en respektabel vuxen kvinna med mogna fritidsintressen så kan ni sluta läsa här.

Jag har följt det här nya bloggbråket mellan Amir och Kissie på bland annat Falsk Sanning och jag tycker det hela är så tragiskt. Först och främst är ju Kissie som koncept tragiskt i sig, man undrar ju om tjejen någonsin kommer att vakna upp och fatta vad hon håller på med. Men nu har till och med Amir tagit avstånd från henne, någon som verkade vara en av hennes få nära vänner. All heder åt Amir som försöker distansera sig från WT-trainwrecket Kissie, men på FS (Ja, jag förkortar Falsk Sanning till FS, så inne är jag i det här) verkar det ju som att han väljer att inte umgås med henne eftersom sponsorer på hans blogg inte vill att han ska kopplas till henne så pass mycket som han gör.

Hur skadade är dessa blogg-tonåringar när sponspengar från bloggen går före vänner? Jag har ändå fått uppfattningen om att de gillade varandra på riktigt? Dom verkade ju vara BFF's, Amir var ju till och med närvarande vid Kissies bröstoperation!

Och har ni sett Kissies Twitter btw? Där hon kan skriva "allt hon inte kan skriva på bloggen" enligt egen utsago. Det vill säga låga inlägg om Blondinbellas dåliga hy och liknande. Hon tror att hon framstår som smart när hon beskriver "Kissie" som ett alter ego medan den riktiga Alexandra egentligen är snäll, när det i själva verket är världens mest idiotiska idé att klistra på en falsk personlighet som är vidrig mot alla när det är den personligheten hon resten av livet kommer att bli dömd utifrån.

Kissie, ett hett tips: Lägg ner bloggen medan du fortfarande har en chans att bli bortglömd.



/Anna

Never been in love like this before

Jag har tjatat om det här förut, men Wilton är helt underbar. Jag var deppig idag och låg apatisk i sängen hela tiden då Wes var på dagis. Det kändes som om jag ville lägga mig på vägen och vänta in en bil.
Men så fort jag såg den lilla skrutten blev jag glad igen. Jag förstod inte ens hur jag kunde varit så deppig!
Det går inte en enda dag med min unge utan att jag skrattar på riktigt, från hjärtat, och känner mig lycklig.
Sen gick vi hem och bakade kladdkaka för att trösta oss(mig), och han hjälpte till så fint i köket:




Förresten har jag mega-bloggat idag, men inläggen kommer ju aldrig upp. Jag lackar.

/ Ewa

Mitt spännande liv

Jag förstår att det har varit upprörda känslor hos många när jag har varit väldigt inaktiv på bloggen. Men det har liksom inte hänt så mycket spännande i mitt liv att skriva om. Men nu!
Jag har hittat mannen i mitt liv.
Det hände idag när jag promenerade till farsta.
Han heter Bob, och är en något äldre, mogen man. Silverräv. Silverdrellopps. Vi gick tillsammans hela vägen från trångsund, och det var den bästa promenaden i mitt liv.
Han ska ta med mig till Barbados snart och hälsa på hans släkt, och jag ska också få komma på hans konserter som han har lite här och där. Ja, han är musiker. Har bla spelat med Ulf Lundell och Thomas di Leva. Fatta vilken karriärman!!

Ungefär så här ser han ut, fast med lite gråa inslag i drelloppsen:



Synd bara att jag råkade ge honom fel nummer. Och sen säga att min telefon var avstängd, att det var därför han inte kom fram.
Vilken otur.Annars hade vi levt lyckliga i alla våra dagar, jag och Bob.

/ Ewa

Nytt kök, nytt liv!

Jag och världens bästa Karin målade om mitt kök igår. Jag är så lycklig!
Tyvärr lyckades jag inte ta nån normal bild på färgen, utan alla ser lite knarkiga ut, men vem försöker jag lura? Ni vet ju hur det brukar se ut hos mig!



/ Ewa

Klar förbättring!

Jag måste fan ge det till Kissie, hennes nya hårfärg klär henne väldigt bra! Bobby gjorde ett bra jobb. Plus att det mörka håret drar ner porr-effekten av hennes nya bröst. Och matchar "solbrännan" bättre.



/Anna

Gammal skåpmat

Jag fick en flashback till det här gamla klassiska Iloveyoubaby-inlägget från 2008 när jag läste denna artikel på Aftonbladet idag. Btw, hur gammal är inte den här bloggen när jag kan referera till ett inlägg från 08? Snart fyller bloggen 2 år! Yihoo!

Det är dock fortfarande två år senare ett olöst mysterium varför polisen använder sig av totalt meningslösa fantombilder som bara gör polisen som organisation och tecknaren till åtlöje.

När jag kollade igenom "Komik"-kategorin här på bloggen för att hitta det gamla inlägget kom jag till insikt över den mycket högre komiska standard som hölls här tidigare. Fy vad jag skrattade när jag läste det här Jarmo-inlägget igen till exempel. Vilken jäkla humor alltså.

Vi får ta och skärpa till oss.


Har du sett denna mystiska bil? Kontakta polisen asap!

/Anna

Shemale

Jag är ledsen, men jag kan inte ens bli upprörd över Moderaternas valfusk när den här bilden till artikeln är allt jag kan tänka på. Varför var jag säker på att personen till vänster var en man? Visst ser det ut som en man? Men hon heter Amanda. Men visst har hon skäggstubb?!

Hoppas det bara var en dålig bild.



Bild från Dagens Media.

/Anna

Inspiration

Jag vill ha hela Whitneys garderob (och öga för klädkombinationer) NU!!! Och kan jag få lite vår på det också så är jag nöjd. Och ett par smala ben. Bra tack hej.

Bilderna är snodda från Petra som delar min kärlek till Whitney.







/Anna

Technically challenged

Igår var Internet helt urfuckat hemma hos mamma. Jag skrev ett helt jävla inlägg som försvann och som jag nu inte orkar skriva om, men kärnan i det hela var att jag köpt dessa smycken för typ 30 spänn på H&M och att jag kände mig som ett mellanstadiebarn när jag köpte ett set med olika örhängen på.

Ja, intressantare än så var det nog inte, men eftersom jag ansträngt mig till den grad att jag tagit foton till inlägget kände jag att jag var tvungen att göra en liten recap.





/Anna

Copycat

Men fuck it, har kollat på den där tavlan med munnarna till min nya lägenhet också! Och bara för att jag inte är lika hetsig och impulsiv som du kommer jag framstå som en härmapa. Men har kollat på dessa två också, väljer kanske nån av dom istället. Annars är det i och för sig fint att ha alla tre...

Men jag har lovat mig själv att inte köpa nåt mer nu innan jag flyttar in. Jag vet ju för fan inte ens hur lägenheten ser ut!!!



/Anna

Hetsköp

Jag hanterar mitt hat och min bitterhet med att handla. Handla för pengar jag inte har.
Jag tror att om jag fixar i mitt hem kommer jag att bli mycket lycklig!
Idag beställde jag tre tavlor från art.co.uk. Hetsigt och impulsivt, just the way i like it!







Sen valde jag färg till köket, vad tror ni om denna?


Efter det köpte jag en polisbil och en polismotorcykel till Wilton. Då började jag känna mig glad igen.

/ Ewa

Shoppingtips

Ewa, dom där bootsen jag har (du vet dom svarta jag har typ jämt) kostar bara 299:- just nu! Och dom har inte ens nån dragkedja som kan gå sönder! Hett tips eftersom vintern verkar dra ut på tiden...

...Något jag kommer att strunta i eftersom vi nu ska åka ut till V's svar på Kungens Kurva och jag har siktat in mig på dessa två ballerinaskor! Hur många månader tror ni det är kvar innan jag kan använda dem? I och för sig ligger T och solar på balkongen just nu och skriker att det är tio grader varmt, så vem vet... Kanske tidigare än man tror? Vårchock!





/Anna

Acne

Jag har aldrig varit något större fan av Acne, men jag gillar verkligen de här Atacoma-skorna! Syns inte så bra på bilden, men det som ser vitt ut längst ned är silvermetallic.

Fast jag tycker Acnes priser är lite utom kontroll. Om jag ville lägga femtusen på ett par skor skulle jag ju tio gånger av tio lägga pengarna på YSL framför Acne liksom.



/Anna

Fel låt vann!

Fy fan vad jag blev besviken efter Melodifestivalen igår. Det var ju fint att Disney-killen Erik Saade gick vidare (även om låttiteln "Manboy" är sjukt patetisk), jag blev rörd när man såg hur glad Molly var i publiken! Och han satsade ju verkligen allt så han var värd det. Molly och Erik är typ Sveriges svar på Miley Cyrus och Nick Jonas eller nåt.

Men Andreas Johnson!!! Jag vet inte varför jag hatar honom så men jag blev uppriktigt ledsen när han gick vidare direkt till Globen. Låten var lam, scenshowen minns jag inte ens något av, han hade fula kläder och har typ ingen karriär utöver att vara med i Melodifestivalen varje år. What's to like? Varför röstar folk på honom?

Och så vann han äver fina gulliga Kalle Moreus och dom söta gubbarna i Orsa Spelmän! Tänk om dom hade fått gå direkt till Globen, vilken lycka! Deras låt var dessutom sjukt bra, jag satt och sjöng med. Årets hit!

By the way, låten kanske inte vara så bra, men jag är ändå imponerad av den där sista brudens uppträdande. Shit, värsta Madonna-koreografin, Lady Gaga-outfitten, och manliga dansare med långt hår och högklackat! Kändes som att hon satsade på ett gig på Pride-festivalen i år, och jag tror att hon lyckats.

Bild från Expressen.

/Anna


Yes!

Yes! Min efterlysning fick napp! Snart är Kerstin och jag stolta innehavare av varsin pälspläd!

Åh, jag längtar så... Hoppas inget går snett med vår beställning nu.

Tack Kerstin!!!

/Anna

Randig

Ja men vad kul då att mitt frisörbesök här i V gick åt skogen. Jag som var så glad att äntligen få utväxten fixad, och nu har jag fortfarande en utväxt fast med blonda ränder på. GREAT! Jag kände vibbarna direkt när jag mötte tjejen som skulle klippa mig: Jag kommer att få randigt hår. Jag borde lyssnat på min inre röst. Och jag borde ha fattat när hon föreslog att jag skulle lägga i en annan färg i underhåret.

Men, nu får jag stå mitt kast eftersom jag inte sa ifrån. Men jag kommer ju aldrig gå tillbaka till samma ställe kan jag ju säga. Men jag ska inte skriva ut salongens namn för jag vet att man googlar på sånt innan man går och klipper sig och jag vill inte förstöra hennes karriär. Hon var jättegullig och säkert helt rätt person att gå till om man vill ha randigt hår.



/Anna

By request

Lillan!

Gummistövlarna som Ewa har lånat av mig på obestämd tid är från Ilse Jacobsen och kostar 1199:-. Dom finns i en massa färger, man kan spana in några av dem på Brandos.

Jag börjar faktiskt sakna mina lite, gillar att ha dom på sommaren... Dom är fina faktiskt!

 

/Anna


Som besatt!

Har ni varit inne på Zara på länge?! Skitmycket fint har dom just nu! Synd bara att 1.) Jag inte har ekonomi för att shoppa, 2.) Allt snyggt man vill ha är vårkläder och det fortfarande är midvinter som råder.

Något som i och för sig funkar nu är den här jackan som Frida Fahrman har köpt på just Zara, som jag blev helt besatt av när jag såg den på hennes blogg!!! Måste försöka hitta den och prova den, och hoppas på att den helt enkelt är ful på så jag slipper fortsätta tråna.



/Anna

Glamourama

Har ni sett något av Glamourama på tv3 Play? Jag har försökt kolla lite men med mammas uppkoppling vill man typ ta livet av sig efter tio minuter. Ska försöka kolla ordentligt i helgen på T's dator. Men det lilla jag har sett är ju... underhållande. Alltså det är verkligen inget fel på nån av tjejerna, men vad jag inte förstår är varför de ställer upp på att skämma ut sig i tv när de har kämpat så mycket med att bygga upp varsin image i sina bloggar. Jag läser allas bloggar och har fått uppfattningen att de alla är smarta, snygga karriärstjejer. I serien verkar de som tre fjortisbrudar.

Observera, inget fel att vara fjortisbrud, dom är jätteroliga att kolla på i programmet - men jag tror att de hade tjänat på att låta folk tro att de är som de verkar på sina bloggar.

Btw, är Petras chef Svante Tegnér gay?



/Anna

Efterlysning!

Någon som är på jakt efter en pläd i fuskpäls? Jag vill jättegärna ha den här pläden från Ceannis, men kan inte beställa den från mitt jobb för att dom ligger i två-pack (och jag vill ju bara ha en). Nån som är sugen på en för inköpspris? 995 spänn, och kostar 2500 i vanliga fall. Anyone? Anyone!!!

Alternativt har någon sett en mer prisvärd variant i någon butik? Jag vill ha typ samma färgsättning som den här och den ska inte kosta mer än tusen spänn. Där går min smärtgräns. Men jag vill så gärna ha en mysig pälspläd!!!



/Anna

Hundfyllo

Har ingen riktig tanke bakom detta men var bara tvungen att lägga upp det för att det var så gulligt!



/Anna

Fattar ingenting

Har ni sett senaste nakenomslaget av tidningen Love? Det ges ut i åtta olika versioner, med åtta olika avklädda toppmodeller med lite väl valda delar täckta. So far so good. Tyvärr gav chefredaktören Katie Grand ett uttalande till Vogue om tanken bakom omslagen:

"For this issue of LOVE, we took eight women who are generally acknowledged as the most beautiful in the world, got them to show off their bodies - widely regarded as the most perfect in the world - and photographed them all in exactly the same position for the cover. We did this to show how much they differed physically from one another, which is why we also printed their measurements. The point is that 'perfection' is not fixed, timeless or transcendent, It varies, as the measurements of our cover girls show."


Säg vad?! I mina ögon består omslagen av åtta exakt lika pinnsmala kroppar, med exakt samma proportioner. HUR visar dessa omslag på mångsidigheten i vad som uppfattas vara en "perfekt kropp"? Fin tanke om den hade genomförts ordentligt. Nu blir det bara löjligt.



/Anna

Joel "svinet" Kinnaman

Efter filmen igår gillade jag ju Joel, men nu har det kommit fram grejer. Han har ju tydligen legat med Jane Timglas under inspelningen! Har ni som läser hennes blogg läst det? Att dom har legat med varandra behöver ju inte vara fel i sig, men tydligen har han varit värsta svinig mot henne efter det och typ sett ner på henne och snackat skit. Efter att hon outat deras lilla sexy-time på sin blogg hade han tvingat henne att ta bort inlägget, plus att han spydigt hade sagt "Vad fan gör du här" till henne på premiären av Snabba Cash inför alla journalister!!! Omogen och svinig tycker jag han verkar nu. Och han som spelar Jorge dras ner i skiten också, för tydligen är dom polare sen långt tillbaka. Man är som man umgås!

Förresten läste jag en intervju med Joel idag och där stog det att hans pappa är amerikan så att han har "språket gratis" nu när han ska försöka slå igenom i Hollywood. Då måste han väl ha pratat svengelska med flit i scenen där de gjorde upp kålhuvud-kokain-dealen? För där lät det ju förjävligt.



/Anna

Why????

Först och främst: Varför har blogg.se typ fuckat ur totalt? Lillan, det är varken Ewas eller mitt fel att bloggandet uteblivit, det har helt enkelt inte gått att logga in.

Nummer två: VARFÖR skulle jag acceptera en vänförfrågan på Facebook från någon vars användarnamn är "Mr Smoothjazz" och har profilbilden nedan? Ja, jag lägger upp en printscreen av hans sida, jag tycker att han förtjänar det.



/Anna

Action!

Har ni sett kommentarsactionen under det här gamla inlägget om, gissa vad - Ebba von Sydows pojkvän!

Våra läsare skapar en diskussion - I like it!

/Anna

Boktips!

Har precis läst ut boken "Jag tror vi behöver prata faktiskt" av Jon Jefferson Klingberg som jag fick av pappa i julklapp. Den handlar om en skilsmässa och är i dagboksform, väldigt bra var den tyckte jag även om slutet var lite otillfredsställande.

I alla fall utspelar den sig för ett par år sedan i Stockholm, den manliga berättaren i boken spelar i ett rockband och hans fru som han blir dumpad av är programledare i tv. Det är ganska mycket namedroppande i boken och man får liksom uppfattningen av att den är "på riktigt". Bland annat nämner frun i boken att hon hört rykten om att han skriver på en bok om deras skilsmässa.

Därför blev ju jag väldigt nyfiken på om det här stämde överens med verkligheten och efter lite googlande kom jag fram till att det gjorde det! Jon som har skrivit boken har spelat i både Docenterna och Whale, och han har varit gift med programledaren Karin Magnusson. Det tyckte jag var lite kul. Speciellt eftersom hans fru i boken blir tillsammans med en kille som är manager till en R'n'B-artist som heter Chet som alla hånar, och Karin i verkligheten blev tillsammans med Micke Hagerman som i verkligheten var Darins manager.

Läs boken, den är bra!


Huvudpersonerna i verkligheten!

/Anna

Mina favoritkillar

Såg ni Melodifestivalen igår? Som vanligt var ju nivån ganska pinsam ("Frispråkarn" anyone?) men mina favoriter Ola och Salem gick vidare så jag var nöjd. Mammas favorit Anders Ekborg gick inte vidare så hon var missnöjd.

Hur fin var inte Salems låt? Och han ser så söt och glad ut jämt! Men varför tror Jenny Silver att hon är Beyoncé??? Såg ni dräkten och handsken??? Vilken jävla ripoff. Tror hon att hon är den enda i Sverige som sett en Beyoncé-video och att hon kan komma undan med det där eller? The gloves are off, skaffa dig ett eget liv. You'll never be B!!!


Jenny Silver med scenlook snodd av Beyoncé.


Gulliga Salem!

/Anna

Nya braxor

Idag köpte jag dom här jeansen på Gina Tricot. 199 spänn!!! Så jävla värt! Tragiskt dock att jag har så dålig koll på vilken storlek jag har i tum (har ju alltid leggings) att jag var tvungen att ta in fyra par.

Man kan väl beskriva det som någon form av tur i oturen att jag är så himla ful i jeans, för det innebär att INGA jeans sitter bra på mig. Så det spelar alltså ingen roll om dom är jättebilliga eller dyra.

Så alla andra som är fula i jeans, gå till Gina och köp dom här! Utöver färgen jag köpte finns de i svart, mörkblått och ljusblått.



/Anna

Till Göran!

Göran! Detta är lite färgerna jag skulle kunna tänka mig passa uppe hos dig... Jag tycker du borde satsa på tre kuddar för bra symmetri! Kolla på den här sidan för alla deras kuddar så kan du skriva upp namnet och färgen på dom du gillar. Jag kan ringa under dagen imorrn och kolla vad du tycker!


Kanske en mönstrad...


Och sen två stycken i toner som går ihop?

/Anna

Tragiskt

Hallå har ni sett att Kissie verkligen gjorde det?! Hon har genomgått bröstoperationen! Är chockad och ledsen över att en sådan ung tjej gör något sånt bara för att, vad? Se ut som en utvikningsbrud?

Är i och för sig mest chockad över att hon lät Nyheter24 följa henne OSMINKAD till operationen (i den dramatiska artikelserien "Operation Kissie"). Betalade dom för operationen eller vad?

På tal om något helt annat fick jag reda på idag att mitt nya jobb sponsrar med 300 spänn i månaden av ens mobilräkning. Swee-heet!!! Undrar bara när mitt abonnemang går ut så jag kan köpa en ny mobil som faktiskt kan hantera vanliga röstsamtal.



/Anna

Folkstorm

Jag gillar läsarengagemanget under inlägget om Robert "mannen som hatar kvinnor" Gustafsson här under! Jag tror aldrig vi har haft fem kommentarer på ett inlägg tidigare, stort! Och Anna, sign me up för "Skjut dig själv i ansiktet Robert Gustavsson"-gruppen på Facebook! I'm there!

Nu till någon jag inte avskyr, utan älskar! GUDRUN!!! Såg ni hennes rumpchock i Let's Dance??? Jag trodde inte att jag kunde älska henne mer än vad jag redan gjorde, men det kunde jag. Check it out här om ni missade det.

Min skärmdump av videon blev väl sådär.



/Anna

Jag avskyr dig Robert Gustafsson

Jag kanske är lite sen på bollen eftersom den här intervjun i Sydsvenskan publicerades innan jul, men det gör den inte mindre irriterande. Jag har alltid haft svårt för Robert Gustafsson och nu ger han mig vatten på min kvarn. Läs vad Robert har för insikter att bidra med när det kommer till manlig och kvinnlig humor:

"Något måste det ju vara som gör att humor, tydligen, förväntas i första hand från män. Vad?


– Jag är så trött på hela den där genusdebatten. Trött så man kräks. Varför är det män som måste befrukta och kvinnan som måste ha ägg när ett barn ska bli till? Därför att det finns en tanke med det. Det finns nedärvda saker som inte bara gäller befruktning och könsroller. Tänk simultanförmåga! Bara en sån sak: Om kvinnor är bättre på något, då ifrågasätts inte det. Tänk på hur länge jorden har funnits. Så här, en meter säger vi på en skala. Då har människan funnits mindre än en centimeter. Vi har ju just börjat. Så det är kanske inte så jättekonstigt att...


...vissa saker hänger med?


– Just det. Och det kan vara en så enkel sak som att kvinnor ofta inte är lika roliga. De har inte behövt använda humor för att hävda sig, humor som vapen, tuppfäktning, fåfänga... Sådana saker. Män har tränat och tävlat längre. Därför är män fortfarande ofta roligare. Tyvärr. Men det händer grejer. Mia och Klara till exempel är ju både bra och fantastiskt roliga."


Vet du vad jag är väldigt trött på Robert Gustafsson? Medeltidsgubbar som du.

Kommer ni ihåg avsnittet av OC när Seth fick en ny kompis som alla tyckte var så himla rolig, men Seth och Sandy hatade honom för att han egentligen inte var rolig utan bara "big"? Ni vet big som i typ prutthumor, ramla i trappor, spela full, vara allmänt högljudd och obscen... Om man nu ska generalisera på samma sätt som Robert gjort tycker jag att den typen av humor är "typiskt manlig". Eller åtminstonde typisk Robert Gustafsson. Och newsflash Robert, det hela börjar bli ganska trött.

Jag tycker att smart lågmäld humor är hundra gånger roligare än att Robert drar på sig en peruk och snackar med dialekt.

ÅH VAD JAG BLIR IRRITERAD!!! Jag kan inte komma över att tar på sig rollen att avgöra att män "fortfarande ofta är roligare". I vilken värld lever han i där man delar upp det på det sättet? Jag känner tjejer som är sinnesjukt roliga och killar som är kvisttorra. Och tvärtom. Get with the program Robert!



/Anna

Oh my god, you guys!!!

En frekvent beökare på visningarna i veckan var LA-stylisten Jonas Hallberg. Har ni läst hans blogg? Så himla rolig! Han är typ en medelålders man som skriver en fjortisblogg. Hans inlägg efter QX-galan:

"Hahaha what a night…..QX gay gala på cirkus var såååååååååå kul!!

Inlägg kommer….satt vid Agnes bord….hon vann oxå som årets artist, KUL!!

Hörs lite senare guys….PUH….hahaha ;-)

pussssssss pusssssss,

jonas

xxxxx"

Han posar som en fjortis också.

/Anna

 

 


Hemma

Jag kan informera er alla om att nej, jag skämde inte ut mig ikväll. Jag kom precis hem, det vill säga i rimlig tid, och lämnade nattsuddandet åt de som står högre i näringskedjan än jag på jobbet och därmed kan ta lite sovmorgon imorrn. Jag ska vara där nio och se pigg ut så snart är det sängdags.

Men har hunnit med mycket idag ändå, jobbade ännu en visning och fick min outfit fotad (!!!) av nån random mingelfotograf. Hur stort är inte det?! Ingen aning om vad det var för sida hon fotade till men ändå. Tänk om jag hamnar på en porrsajt???

Troligt i typ höghalsad blus och utsvängda jeans.

För att liva upp detta totalt ointressanta inlägg (var tvungen att skriva nåt eftersom jag är under hot från Lillan att jag måste gå ner i timmar på jobbet om bloggen blir lidande) lägger jag in en bild från visningen jag jobbade igår.


Bild lånad från Stureplan.

/Anna

Upphetsande inlägg

Ja, Farbror Anna. Det har varit dåligt med bloggande på senaste tiden. Men trots att jag inte lever ett lika spännande, glamouröst och "the city"-liknande liv som min syster, så har jag också haft häcken full.Höhö.
Dessutom vet ni alla att jag inte har så spännande liv, så det enda jag hade kunnat blogga om de senaste dagarna hade varit sociallagstiftningen.
Du ska alltså vara tacksam Lillan!!!!

Nog om det. Imorgon ska jag och Karin ha en härlig stund och slå slag i saken(?), och titta på "year one". FINALLY!
Stora och Lilla Anna är härmed officiellt inbjudna till trånkan för att sukta över min blivande man Jack Black.
Ok då. Det kanske är bara jag och Lillan som tycker att han är ett kap?

Och nu till den enda nyheten i mitt liv: Wilton går vidare i sin karriär som top model, imorgon ska vi ta foton till Kappahls vårkampanj!! Jag är så jävla stolt så att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Hur berättar jag detta för alla jag träffar utan att verka konstig?
Tacksam för handfasta tips.

Jag avslutar detta otroligt trista inlägg med något som kanske blidkar läsarna (Min mamma och min syster).



/ Ewa

Förlåt!

Lilla Anna, du har all rätt att bli upprörd. Vår uppdatering den senaste tiden har varit under all kritik. Jag måste skylla på att jag har haft häcken full (älskar det uttrycket, vet inte varför jag inte använder det oftare) med modeveckan framför allt, men även med våghalsiga inköp av soffor på Blocket plus kontraktskrivningar på lägenheter.

Jag kom hem precis nu efter att ha hoppat in och jobbat en visning som började vid 20:30 så det är långa dagar... Och imorgon kväll blir det avslutningsmiddag på Sturehof! Detta är mitt första sociala event med mitt nya jobb, så det gäller att ligga på den fina linjen mellan att vara tråkmånsen som går hem först av alla och det urspårade fyllot som kör ett deep-talk med VD:n.

Om jag känner mig själv rätt lutar det nog i och för sig åt att vara tråkmånsen, så ni behöver inte vara oroliga för några fylleskandaler.

/Anna

P.S. Man hade ju hoppats på att min kära bloggkollega och syster hade steppat upp sitt game här på bloggen när jag som sagt haft häcken full, speciellt eftersom hon har fantastiska nyheter! Att Wes snart är på billboards all over town!!!

RSS 2.0