Ice-T hjärta Hillary

Ice-T ger (något oväntat?) sitt starka stöd till Hillary Clinton som USA's nästa, och första kvinnliga, president: "She did the Secretary of State job, she was a G, she held it down, she didn't cry. Obama will support her, and she'll be the first woman president".

Shoes!

Det börjar snart bli dags att köpa ett par nya Nike Air Max (de skönaste skorna ever made, kommer köra den modellen tills tiden ände). Känns det inte som ett vårtecken att köpa nya gympaskor? Som när man var liten och fick nya kritvita och började spela kula och hoppa hage.

Går ju typ bara i träningsskor nu för tiden as you know, så man måste ju ha några fräsiga! Det lutar åt färgsättningen nedan, vad tycker ni? Kolla in här för allsköns färger och modeller.



/Anna

Katten Röd

Vad hände med efterfesten igår??? Elina och Kapten Röd... Jag kan se det hända.



/Anna

Bodström for president

BARA LÅT DET HÄNDA!!!



/Anna

Recap: P3 Guld 2012

Eftersom jag var hemma med sjukdom igår kan jag ge er som hade annat bättre för er en recap av gårkvällens P3 Guld-gala.

- Inte en enda kvinna vann ett pris
- Kapten Röd som vi ska se på fredag vann BÅDE årets artist och årets liveakt! Tur att vi redan har köpt biljetter!
- Svenska Björnstammen vann två pris och skapade en viss förvirring. Var de bara jättenervösa eller förymda från något form av gruppboende? OBS! Vill inte att bloggen ska bli nedstängd på grund av förtal (igen), men jag undrar verkligen? Är  det nån som har the 411 på deras bakgrund?
- Rebecca och Fiona gjorde ett politiskt utspel på scen (dra fram till 02:00 då början är lite seg), och hade med sig sin "Känner ni er sexiga"-sidekick. Är det nån som vet vem han är?! Älskar honom!



- Maskinen uppträdde med "Krossa alla fönster" och hade läckra matchande outfits. Slutet lite oklart dock?



/Anna

För hon var bäst, försök att överträffa det

Älskar Afasi (kan inte hålla reda på alla grupper han är med i, men det är hans bidrag i de varierande konstellationerna jag gillar). Fin låt nedan!



/Anna

Haha!

Tjejen i videon är jätteduktig, men VEM FAN vill sminka sig till Drake?! Haha, roligast jag har sett på länge...



/Anna

Elina levererar

Pinterest är som sagt mitt senaste bästa tidsfördriv, och jag har en all time favorite board så här långt... Elina vet vad som gäller.



/Anna

Flyttsugen?

Ni vet ju att jag har flyttfeber och känner att jag bara vill flytta och det spelar mindre roll vart. Dock såg jag denna annons och kände att jag... Tappade suget.

Asså om man inte ens orkar tömma kattlådan innan mäklaren kommer på besök?!



/Anna


Spriiit!!!

Mitt nya favoritintresse är att hänga på Pinterest, och jag har blivit BESATT av tanken på att ha en drinkvagn i min nya lägenhet (som jag fortfarande inte vet hur/var/när jag ska flytta till). Tror jag måste börja hänga mer i second hand butiker.

Om ni ser nåt liknande som på bilderna nedan i någon Myrorna någonstans - Holla at me!



/Anna

Hashtag mania

Ewa och jag har precis upptäckt hashtags och använder det som att det inte fanns någon morgondag.

#Senapåbollen



/Anna

Hockeymode

Kollade precis in bilderna från juniorlandslaget i hockey's guldfest på Ambassadeur. Man kan väl säga att hockeykillar har "en look".

#Hockeykillarsomharklättuppsig



/Anna

Disgusting

Sitter och försöker catch up på senaste säsongen av Real Housewives of Beverly Hills, men annonsbannern till höger får mig att tappa fokus. Har ni sett en vidrigare annons??? Vem är tänkt att bli lockad??? Och vem är copywritern???

Btw hoppas jag att ni alla lägger märke till mina paintskills nedan.



/Anna

Ska bara upp och hämta en och annan sak på vinden

Hahahahaha, vad pågår i den här videon?!



/Anna

Användbart

Påminn mig om att börja använda uttrycket "primalskrik".



/Anna

RSS 2.0