Efterlysning!

Börjar sakna en del grejer som jag tror att jag har lånat ut till dig. Till exempel den här Malene Birger-tunikan (som jag av någon outgrundlig anledning blir fotograferad i ståendes i en telefonkiosk), är det något som du har i din ägo? Hittar den inte, men börjar bli lite sugen på att använda den framåt våren...



/Anna

I ain't saying he's a golddigger...

...men man kan ju inte förneka att Nils har höjt sin levnadsstandard en hel del sen han började dejta BB. På söndag går flyttlasset från studentlyan i Lappis till en tvåa på Karlaplan, all paid for by Blondinbella AB. Hoppas de har skrivit ett ordentligt samboavtal, men Bellas pappa är väl jurist eller nåt.

Hoppas bara för Bellas skull att Nils trots sin look faktiskt inte är homse och ser nåt mer i henne än bara en mealticket.



Enough is enough!

Var glad att du bara har Wilton att ta hand om än så länge. Den där amerikanska kvinnan som födde åttlingar härom veckan hade redan SEX barn sedan tidigare! Nu har hon alltså 14 stycken! Och jag vill verkligen inte var dömande, men hon är singel, bor hemma hos sina föräldrar, och har användt en spermadonator till den senaste graviditeten.

Jag känner nånstans att när man bor hemma med sex ungar kanske man inte behöver go out of your way för att skaffa ytterligare barn? Eller tänker jag fel här?


Läkarna som förlöste kullen...

/Anna

THE SCARF!!!

Haha, en bild på Mona från idag i sjalen JAG valde ut åt henne! Det här är stort alltså. Jag hoppas att hon blir statsminister i nästa val, för då kan jag säga att statsministern har inlett ett tal med att prata om mig. Jag är den svenska motsvarigheten på John McCains "Joe the plumber"!


MONA!!!

/Anna

Busy mom

Kollar på lite inredningsgrejer till dig, en sån här skrivtavla från Granit eller något liknande borde du ha i typ köket eller hallen eller nåt! Där kan du skriva upp viktiga grejer som babycafé och sånt. lite som vår i köket som vi aldrig använder, förutom när fulla festgäster skriver obceniteter såklart...



/Anna

Dreams are coming true...

Alltså det känns ju faktiskt helt sanslöst att jag har en lägenhet inom räckhåll! Dessvärre (främst för mammas del) verkar det som att lägenheten är på nedre botten, vilket självklart förklarar en del kring varför den är inom räckhåll... Ska kolla med kvinnan imorrn vad hon tror mina chanser är för andra lägenheter inom samma område, annars tar jag den fan (om det går att fixa med inflytt/uthyrning osv). men jag kanske tar en sväng förbi Stockholm ändå imorrn och kollar in området och uteplatserna, hon kan ju ändå inte tvinga mig att skriva på ett kontrakt för en lägenhet helt osedd, eller?

Anyways, just nu är det fullt bageri här hemma, T ska vara ansvarig för fredagsfikat imorrn på jobbet och trodde att ett par rullar Ballerina skulle räcka. Eftersom jag inte vill att min kära sambo ska bli en laughingstock at his work, "hjälper" jag honom nu att göra två kladdkakor. Till hans fördel ska jag faktiskt säga att han smulade formarna, något han gjorde med oerhörd precision.

Om jag inte smakar något av kladdkakorna kanske jag kan komma i en sån här till sommaren, visst är den snygg? Från Nelly. I want it!!!



/Anna

Ändrade mig...

Läs för guds skull hela frågestunden, den bjuder på så många skratt, han är så djupsinnig och klok:

8. Om du fick ändra på en sak i världen, vad hade du ändrat på då?

- Jag hade utrotat alla hemska sjukdomar som finns. Framför allt fetma och HIV/AIDS.

Ha ha!  Han roar mig så.

/ Ewa


Men herregud!

Människan är ju inte frisk!!!
Läste min nya favvo-hat-blogg idag (jag tycker allas vår blondinbella har börjat bli lite lam, hon skriver inte lika provocerande saker längre) , Dennis den anorektiska homsen.
Kolla på hans frågestund, och svaret på fråga fyra:


4. Vad tycker du är en lagom vikt för mig? Jag är 172 cm lång.

- Mellan 45-55 kg, men det beror på hur din kropp är uppbyggd.

Say what now?!
Kan han sluta försöka få sina mesiga lättpåverkade fjortisläsare att ta efter hans sjuka kroppsuppfattning. Man blir ju mörkrädd.
Ska jag skriva ett anonymt tips till blondinbella, då får hon lite stoff till sin patetiska viktkampanj...

/Ewa


Go to hell Radiotjänst!

Sitter vi datorn och ser kuvertet ligga och hånle åt mig. Fuck radiotjänst, dom förstör mitt liv! Jag blir så provocerad varje gång jag får den där räkningen! Den ligger tydligen fortfarande i T's "Jag tar hand om det"-hög... Får se om den bli betalad den här månaden.

Notera särskilt hur jag har tagit bort min adress från bilden med en svart ruta. Man vill ju inte få en stalker... as if.



/Anna

What to do?

Alltså, det här är ju verkligen ett motsatt problem till vad jag brukar ha, men mina blommor vägrar att dö! Alltså mina julblommor i köket... Dom bara växer och frodas som jag vet inte vad, och jag känner mig helt barbarisk som önskar livet ur dem! Men hur är det meningen att jag ska få vårkänslor med två julstjärnor i fönstret?! Va?!

Hur gör annat folk? Slänger man som bara levande? Känns så sorgligt.


Här är dom små gynnarna...

/Anna

Vivienne och Knox!

Det här är första gången jag ser bilder på Angelina Jolie och Brad Pitts nya bebisar! Fast det fanns väl några i omlopp när dom var helt färska också...? Nu har dom i alla fall face:at till sig som Göran skulle sagt, och de ser exakt ut som Shiloh! Haha, kolla deras miner, dom ser ut som små fiskbebisar! Dom är inte i NÄRHETEN av Wiltons good looks!



/Anna

Blogg-war!

Allas vår (jag syftar på våra två läsare) favorit Blondinbella hade en frågestund häromdagen, och någon frågade varför hon inte umgicks längre med Per-Robin, gaybloggaren på kanal5.se som hon hängde jämt med förr i tiden. Då svarde hon så här:

"Det är rätt jobbigt att träffa vänner när man lever mitt liv. Det är svårt att märka vilka vänner som umgås med mig för att de tycker om just mig eller bara "blondinbella". Jag har gjort mig av med rätt många vänner den senaste tid när jag har insett att dom gillade bara blogguppmärksamheten. Väldigt tråkigt."

Eftersom Blondinbella känns väldigt oärlig för det mesta var jag tvungen att kolla in Per-Robins blogg för att se hur han skulle bemöta detta. Och där var the gloves off så att säga:

"Jag fick en kommentar där någon kopierat ett litet uttalande som Isabella/Blondinbella gjort om varför vi inte umgås längre. Som svar på detta har hon uppgett att det beror på att hon insett att jag bara ville umgås med hennes alter ego Blondinbella. Som folk kanske redan vet är det ju en stor skillnad mellan Blondinbella och Isabella men jag förstår inte riktigt hur hon ens kan tro att någon gillar Blondinbella och ännu mindre förstår jag hur hon kan tro att man skulle hänga med henne bara för den sakens skull. Eller jo förresten, jag älskar att umgås med någon som:
*Spelar korkad. *Hyllar plågsamt dödande av djur bara för att pälsarna blir bättre då.*Vägrar åka kollektivt för att det kan ha suttit någon "tjock äcklig människa där innan".
Denna lista skulle kunna förlängas men min poäng är bara att jag knappast ens skulle ha umgåtts en sekund med denna människa om jag inte direkt märkt att det fanns något mer där bakom och följaktligen var det människan bakom Blondinbella jag en gång uppskattade. Att ens yttra sig om att man tror människor vill umgås med ens varumärke låter i mina öron snarare som ett tecken på för höga tankar om sig själv och storhetsvansinne.
Isabella är helt enkelt en person som kastar bort gamla vänner och skaffar nya i en rasande fart men det är inget fel med det. Man ska umgås med dem som man gillar men det kanske inte är så konstigt att tjejen inte har några barndomsvänner eller djupare relationer i livet. Hon är väl som så många andra barn som vuxit upp med mycket pengar och lite kärlek känslomässigt störd och sitter nu fastsvetsad med en introvert men stabil norrlänning som förhoppningsvis ger henne den trygghet hon behöver. 
Tänker inte uttala mig mer om min och Blondinbellas "relation" men vill understryka att jag inte tycker illa om henne på något vis. Hon är också en människa."


Blondinbella och Per-Robin back in the days.

/Anna


Aggro-chef

Följande utspelade sig på jobbet idag:

Min chef (med arg röst): Anna, kan du komma in på personalrummet så får vi ta och prata om en sak.
Jag (med rädd stämma, övertygad om att jag har gjort något fel): Eh... ok.
Min chef (fortfarande argt): Hur orkar du egentligen?!
Jag: Eh... va?
Min chef: Tycker du att jag är nån form av slavdrivare eller?!
Jag: Va? Alltså, nä...
Min chef: För du har ju inte tagit ut en enda semesterdag sedan du började, jag blir orolig för dig!

Jag kunde pusta ut.

/Anna

Vårskor

Dom här skorna vill jag jättegärna ha till våren! Take notes alla berörda (jag har för mig att alla hjärtans dag närmar sig, och jag tror inte jag fick nåt förra året så jag borde ha lite tillgodo...). jag lär ju typ förstöra dom på en vecka, men den ljuvliga veckan jag har dom på fötterna kan vara värt det!

Från Ambre Babzoe hos Brandos!

På tal om presenter så fick min chef igår sin bröllopsdagspresent från sin man, ett Hermésarmband i valfri färg! Alla vi på jobbet är jätteavundsjuka, remember this?

/Anna

Nyshoppat

Idag har jag handlat lite, med betoning på lite. Mamma, kolla på plånboken, är den modellen för stor för dig? Jag fattar inte riktigt vad det är du är ute efter eftersom du kallar typ allt för taxi-plånböcker...

Läppglanset kan jag verkligen rekommendera, kostar typ 40 spänn, heter "Lovely Kiss" och luktar jättegott!


Tunika från Odd Molly


Plånbok från Tiger och läppglans från HM.

/Anna

Happy Birthday!

Min favoritbild från i lördags:



/Anna

Halo Halo halooo!!!

Jag love love love Beyoncés nya låt! Vi laddade precis ner den men T lät mig tyvärr bara lyssna på den en enda gång... Jag är en repeat-person, om jag gillar en låt vill jag typ lyssna på den i 30 minuter i sträck!

By the way, vem är killen i videon? Är han bara lik nån eller är han med i nån tv-serie?



/Anna

Alla dessa lägenheter...

Hittade precis en superfin lägenhet på Liljeholmsberget! Det här är en "riktig" 2,5:a där halvan faktiskt kan utnyttjas som ett rum! Och lyssna här... huset har en inomhuspool!!! Olivia sa till Whitney i The City att man aldrig ska ta den första lägenheten man kollar på, och det stämmer nog (blir du glad nu mamma?). Observera att man grovt måste måla om dock, jag skulle inte klara en natt i det där sovrummet!

Det står dock ingenting om visningsdatum... Måste gå om det är i helgen! Är Liljeholmsberget högt upp så det är jobbigt och gå eller nåt förresten?

Vi kanske borde göra om det här till en renodlad fastighetsblogg om jag ska fortsätta så här. Här är en länk till lägenheten!


Poolen!!!


Köket!

/Anna


Afasi

Jag frågade just T varför han inte hade dragit upp rulltrappan på hela dagen. Jag menade rullgardinen.

Jag är officiellt mamma 2.

/Anna

The international color of...

...gay?
Är det här en för fjollig vagn för Wilton?
Kolla på Brio, bilden gick inte att lägga in. Brio Race lila...

The V-look

Alltså, jag gillar ju EMD. Men dom gör det jäkligt svårt för mig ibland. Som när Mattias går all-in med Västerås-looken. Jag orkar inte ens titta på honom i den där fåniga sjalen, töntiga mössan och tröjan med tryck. Eller för den delen hans håriga bröst.

Danny, du är bättre än så här! Kräv en uppdatering av dina bandkamraters looks eller gå solo!



/Anna

Urspårning på ingång

Håller på att spåra ur (as usual) och funderar på om det inte skulle vara riktigt mysigt med en uteplats ändå? Under förutsättning att man inte bor i ett gangsterområde med många omkringstrykande gangstergäng vill säga.

Då kunde man ha det så här mysigt och fint:



/Anna

Visning!

En superfin lägenhet jag har kollat på har faktiskt visning nu på tisdag när jag är hemma, mellan 17:30-18:00! Måste gå och kolla! Den ligger nere där vi bodde förut, fast är faktiskt (utgångspriset i alla fall) i "vår prisklass"! Dock nedre botten (ja, jag vet mamma)...

Är det nån som hänger på?







UPPDATERING! Här är länken till annonsen!

/Anna


Five-finger-forehead

Alltså jag kan inte släppa det här, såg en ny bild... Hon har ju pannbandet alldeles för högt upp!!!



/Anna

Lägenheter under bevakning!

Dessa lägenheter är de som jag ska ha lite bevakning på efter helgen, och se ungefär hur budgivningen går, och hur mycket dom tillslut landar på. Kolla alternativen och kommentera vilka som är era favoriter! Bra, tack, hej.

Just det, mamma och Göran, om ni är ute på promenad eller nåt på söndag så är det visning på nästan alla dessa mellan 12 och 16. Check it out!

Nynäsvägen, Enskede
Bara en 2:a, men bra område och fint kök!
1 495 000:-

Sten Bergmans väg, Hammarbyhöjden
Också bara en 2:a, men jätefint badrum och kök! Och fin planlösning.
1 450 000:-

Nynäsvägen, Enskede
Jättemysigt äldre hus, och jättesnyggt renoverat! Snygga gamla golv och breda dörröppningar. Också en tvåa, plus lite knepigt med separat duschrum...
1 495 000:-

Rubanksgränd, Gubbängen
En trea! Jättefint badrum plus kök, viktigt! Stor balkong. kanske lite trist hus/område.
1 500 000:-

Siljansvägen, Årsta
En trea i ett gulligt hus! Bra område (såklart). jobbigt med en massa inbyggda bänkar och hyllor dom verkar ha fixat som man kanske inte vill ha...
1 595 000:-

Siljansvägen, Årsta
Ännu en trea i Årsta! Fint inrett så den ser ju mysig ut, dessutom gillar jag planlösningen att hallen är ganska öppen och leder in i alla rum. Gästtoalett! Bra färger så man slipper måla om allt direkt när man flyttar in! Bra storlek på båda rummen och stor ingång till vardagsrummet!
1 595 000:-

Svalgränd, Sundbyberg
Supermysig lägenhet och jättefint hus! Kolla in badrummet och badkaret! Lite äldre och mysigt verkar det, negativt är att dom ska bygga en balkong. Eller positivt i långa loppet men jobbigt när det håller på. Irriterande med en 2,5:a... Fast den här halvan kan man faktiskt inreda som en fin matsalsdel med stort bord och nån fin lampa, eftersom det är så öppet. Bra med låg avgift!
1 695 000:-

Gjuteribacken, Sundbyberg
Trea med fint badrum. Acceptpris som jag antar är en bra grej om man vill ha den?
1 750 000:-

Nioörtsvägen, Midsommarkransen
Lite absurd lägenhet på något sätt, inredningsmässigt, men känns som att den skulle kunna bli hur mysig som helst om man målade om och inredde själv. Vindslägenhet! Och nån konstig bastu...
1 845 000:-

Och till sist, The Dream...

Liljeholmsvägen, Liljeholmen
Min dröm... Det verkar som att alla bilder inte är uppe, fanns flera förut på kök/vardagsrum och sovrum. kanske kommer igen. Helt nybyggd och jättefint, precis i Liljeholmen! Perfekt trea! En drömbalkong längst hela väggen i vardagsrummet! Mitt hopp ligger till att dessa kanske inte går så mycket över priset då det verkar vara nyproduktion och flera liknande lägenheter ska iväg. Annars i dyraste laget... Men kolla badrummet! Snyft...
1 995 000:-

/Anna

Elle-galan

Kollade på lite bilder från ELLE-galan som var igår, och hittade en del irritationsmoment:



Jonas Åkerlund har alltid stört mig, extra mycket efter att jag hörde de där hemska historierna om vilket vidrigt svin han tydligen var mot sin förra flickvän när hon var gravid. Anyways, nu verkar han ju ha hittat en ny tjej som är lika "speciell" som han är. Kul.



För varje ny medlem av Wahlgren-klanen som ska ut i rampljuset mår jag mer och mer dåligt. Finns det över huvudtaget en efterfrågan efter fler av dem, börjar inte alla få nog? Nu är det tydligen Bianca Wahlgren som står näst på tur, och inget blir bättre av att hon är en exakt kopia av sin mamma...



Eva Röse var gullig med sin gravidmage i tight klänning!



Alltså, två grejer: Elin Klings pojkvän Gustaf är säkert jättetrevlig, dessutom är han framgångsrik, har mycket pengar och bor i New York. Det vill säga ett riktigt kap! Men jag tycker faktiskt inte att det är fräscht att ha skjortan sådär mycket öppen om man är så hårig på bröstet att det ser ut som att man har en undertröja på sig. Dessutom är Elin inte alls lika fin i det där blekta håret som hon var förut, nu ser hon ut som Ebba von Sydow! Och ett sånt där pannband är verkligen inte for everyone, speciellt inte om man har Tyra Banks-syndromet.

/Anna

What?!

Nu skämtar han väl ändå? Eller? Dennis kör fortfarande på sin diet, men tänker inte ens äta vad han vill på sin enda matdag, för att det är "viktigt att tänka på kroppen, hur man behandlar den och vad man stoppar i sig". Say what?

/Anna

Min maniska fas

Efter beskedet om att jag har fått en ny lägenhet, så har jag trätt in i en manisk fas. Jag ligger vaken på nätterna och fantiserar om hur vackert jag ska inreda, och att jag alltid ska ha välstädat, och alla papper i fina pärmar,sorterat.
Som om det kommer hända.
Anna, du vet att du är min privata inredare, här är lite nyckelord till min vision;
Ljust, luftigt, vuxenlägenhet, ljusa färger och skira gardiner. Orkideer, ljus, fina tavlor. Ja, du hör ju själv att jag helt spårat!
Till badrummet tänkte jag guld och mörklila, vad sägs om det här duschdraperiet och handdukarna från Bolagret?

I köket tänkte jag ha lite mer färgglatt och kitshigt, för som lilla Anna sa; "Man kan ju inte förlora sin personlighet bara för man har en vuxenlägenhet"
Dessutom vill jag ha kvar Andy Warhol-tavlan.
Jag var på Lagerhaus idag, och vilka underbara våriga saker de har fått in, jag vill ha 5 rum, så jag kan inreda i massa olika färger! De hade massa fina mönster på saker, kanske inget jag egentligen vill ha i min lägenhet, men som sagt, om jag hade flera rum så..
 
/ Ewa

Helveteshalvmilen

Åh herregud, T och jag kom precis hem från en långpromenad i skogen... Jag visste inte från början att det var detta det rörde sig om när vi gav oss iväg, jag trodde vi skulle på en lättare promenad i stan, men när vi närmade oss bilen anade jag oråd. Helt plötsligt var vi på väg ut mor Björnön för att gå i skogsspåret!

Jag försökte kämpa för det enklare 2,5 kilometersspåret, men utan att jag visste ordet av var vi inne på halvmilsspåret! En timma senare och ett antal helt urpårade uppförsbackar senare stod jag och skakade vid parkeringen.

Nu har jag ätit en omelett och känner mig nästan som en människa igen,

/Anna

P.S. Ewa, jag började för en stund sedan skratta högt åt minnet av när man hade Playahead och mitt användarnamn var Lil_Sock, men jag gjorde fel en gång och försökte logga in som Lil_Cock! Haha... Jag vet egentligen inte varför det är så kul, men jag skrattar ändå flera år senare!

Sådan mor sådan dotter...

Lade upp bilden på mamma och Wilton på facebook, och när den låg uppe precis bredvid min profilbild såg jag att mamma och jag kanske är lite lika ändå... Kolla in dom små smilen, blicken under lugg (icke-existerande lugg i mitt fall) samt äppelkinder!




/Anna

Inspiration!

Du ska veta att jag verkligen tar det här med inredningen i din nya lägenhet på allvar, håller på och kollar nätet för fullt för att hitta lite inspirationsbilder! Försökte bland annat få lite idéer till ditt vardagsrum eftersom basen antagligen blir en vit soffa, som tur är verkar väldigt många andra också ha det... nu vill jag inreda en helt ny lägenhet till mig själv också!!!



Den här "danska" stilen gillar jag jättemycket (gammal arbetsskada), med vitt som bas och mycket mörkt trä och silverdetaljer!


Du pratade lite om lila, men vinrött är också rätt snyggt att kombinera med vitt för att mysa till det hela...


Fina färger på kuddarna.


Här är också lila/vinrött tillsammans med vitt.


Ett sovrum to die for!!! Så sjukt mysig säng!


Rosa stolar i köket skulle vara gulligt!


Mysig hall! Du borde ha nån form av whiteboard eller nåt i hallen att skriva på...

/Anna

Beyoncé-dieten...

.... eller Beyoncé-workouten kanske man ska kalla det. Har du sett "Single Ladies"-videon?! Helt crazy! Om man kör den dansen ett par gånger per dag lär man ju gå ner i vikt!

Och kolla den här sötnosen som har gjort sin egna version!



/Anna

Galen diet

Ok, min kolhydrat-fria diet ligger i lä i jämförelse med den här! Vad tänker människan med?!

Jag har aldrig läst den här Dennis blogg förut, men tydligen är han typ hatad av alla som läser den. Ungefär den manliga motsvarigheten till Blondinbella antar jag. Nu har han alltså fått för sig att han ska köra något som kallas för Paris Hilton-dieten som går ut på att man inte äter något på fem dagar, och sedan vad man vill på den sjätte. Alltså som ett rullande schema, inte en enstaka gång! Det kan ju inte vara bra, man lär ju typ sakta men säkert dö, eller?

Och hur kan man klara fem dagar utan att äta något?! Jag blir galen efter fem timmar.

/Anna


Jag tänker i nya banor

Jag har ändrat mig, jeansen ger inte alls den sexiga look jag vill uppnå på födelsedagen..
Vad tror du om denna?

Den finns på Asos.
Snälla ge mig råd! Vad fan ska jag ha på mig?

/Ewa

Hängbukssvinet

Jag har ju köp nya jeans, neonrosa.  På BikBok .
Jag hade tänkt att ha dem på min födelsedag, tillsammans med min leopardbadräkt.
BUT NO.
Jag provade kombon igår, och det var inte en hit vill jag lova. Först och främst var byxorna alldeles för trånga, och min slappa mammamage hängde över kanten, dessutom var de sjukt låga, och det blir osmickrande på det där indiepop-tjockis-sättet. Förstår du?
On top of that så har mina bröst inte direkt samma fasta konsistens som förut, och baddräkten tryckte liksom ner dem på ett oerhört osmickrande sätt...
Så vad ska jag ha till Anna?
Byxorna har denna färg, men inte alls sån passform, tänk snooortighta stuprör.


/ Ewa

Mama needs a new bag...

Jag köpte den där väskan på rea idag som vi kollade på nån gång tidigare när du var här och hälsade på. Nu var det halva priset och jag hade fortfarande inte riktigt glömt den, så jag kände att det bara var att slå till!

Har gömt den i klädkammaren nu så inte T ska se den, vi ser inte riktigt eye to eye på den här väsk-shopping-biten. Han anser att om man har en väska som fungerar att frakta saker i, då har man så att man klarar sig. Men jag tycker ju å andra sidan att så länge man har ljud på tv:n så behöver man inga andra högtalare för att kolla på film, så...



/Anna

Som besatt!!!

Jag har blivit som besatt av kräftstjärtar!!! Jag vet inte vad som har hänt, har typ aldrig ätit det tidigare och nu har jag cravings som aldrig förr! Jag kanske är gravid? Fast då får man väl inte ens äta skaldjur? Jaja...

Idag köpte jag en stor burk på ICA, så nu ska jag äta det till middag! Det är väl inget jätteonyttigt med kräftstjärtar? Jag är inne på min tredje dag av hårdbantning inför din födelsedag idag, och jag känner mig hungrig hela tiden. När jag kom hem från jobbet var jag så yr och matt att jag bara kunde ligga utfläkt i soffan i typ en timma.

Fast det måste ju betyda att bantningen verkligen tar, eller?



/Anna

Nej, det här är ingen "The Hills"-blogg...

...men jag har en mapp på datorn med inrednings-inspirations-bilder, och där har jag en massa bilder från Laurens hus (det hon delar med Lo och Audrina i senaste säsongen). För det första är huset värsta drömhuset, som ett liten minimansion med pool och allt, och det är jättefint inrett. En pytte-ytte-lite aning för amerikanskt kanske, men annars gillar jag den där romantiska tjejiga stilen.

Svårt att upprätthålla in real life med en sambo som helst skulle vilja ha skinnsoffa och glasbord.



Fantastiskt fint kök, önskar att man själv också var en person som alltid hade fina blommor hemma.



Jag gillar Laurens inte alls uppstyltade poser...



Why, god why är inte detta mitt badrum?!



Jag tror jag ska smyga in lite mer rosa i vårat sovrum.

/Anna

Jag är så himla trendig alltså

Hallå, har Whitney och jag exakt samma väska eller har jag nån form av kopia?! Fast den ser exakt på pricken likadan ut och jag har inte sett nåt "orginal" tidigare...? Fan, jag och Whitney alltså, vi har verkligen smak och stil (och du också såklart eftersom jag fick den av dig i julklapp).



/Anna

Run

Det här är min nya favoritlåt med Leona Lewis, väldigt finstämd!



/Anna

Daniella!

Här kommer en exklusiv bild på T's och min nyårsgäst Daniella. Här läckert utfläkt över några soffkuddar!



/Anna

RSS 2.0