Pomme!!!

As you know har jag länge (alltid) velat ha en hund, men mycket har stått i min väg. Dels tidsaspekten men även det faktum att jag tycker ALLA hundar är fantastiskt söta och ser det som en omöjlighet att bara välja en enda ras. Lösningen finns förstås i att bli familjen Osbourne och typ skaffa tio olika, men där kommer ju tidsaspekten in igen.

I alla fall tror jag att jag slutligen kommit till insikt om vilken ras jag väl ska satsa på när jag känner att min livssituation tillåter en valp. Den har alltid legat på topp 5, men efter att ha kollat in Jan Sulockis blogg där han fotar sin nya lilla puppy kan jag inte blunda för mina känslor mer...

Jag måste ha en Pomeranian!!!



Kolla in hans kategori "Hunden", ni kommer svimma!

/Anna

Q-Pot

Jag gillar smyckessidan KyssJohanna hur mycket som helst, tycker dom har jättefina saker och märken (extremt julklappstips med andra ord, T, som ändå inte läser). Nu har dom fått in ett nytt japanskt märke som heter Q-Pot som gör jättesöta smycken med små bakelser och glasskulor på. Dom ser skitskumma ut (men fina), skulle vilja se ett in real life så att säga. Fast typ tusen spänn för ett halsband är lite dyrt för mig, vet att det ändå kommer ligga ihoptrasslat med fyrtio andra från typ H&M inom en månad...




/Anna

Urspårning

Ibland kan jag totalt spåra ur på Youtube, speciellt när jag inte har något bättre för mig. Som ikväll t ex. Mina grannar måste tro att jag har blivit dumpad eller nåt som spenderar en lördagskväll med att lyssna på en kavalkad av tårdrypare, men när jag väl börjar kan jag inte sluta! Det började relativt oskyldigt med "Nothing Compares" med Sinead O'Connor för att sedan fortsätta med Evanescence "My immortal" men sedan spåra ur totalt med "My heart will go on" och "When you're gone" med specialgjord video med Titanictema. När jag sedan ändå redan satt och grät framför datorn för mig själv gick jag all in med "Du måste finnas" och tänkte på när det var ett reportage i Expressen om en begravning efter tsunamin när den låten hade spelats av mamman till ett barn som hade dött. Ja, du fattar.

Nu ska jag ta och göra nåt mer konstruktivt. Som att diska.



/Anna

Jonas brothers

Jag kollade på Oprah häromdagen, och till min besvikelse var bandet Jonas Brothers gäster. Alltså jag blir på riktigt provocerad av hur oattraktiva de där bröderna är! Eller oattraktiv får man väl vara, men jag stör mig något otroligt på att dom anses vara assnygga fast dom i själva verket är butt ugly. Förlåt, dom kanske har bra personligheter, men snygga det är dom faktiskt inte. Den äldsta ser ut som Rob Schneider.



/Anna

Too funny

Man behöver aldrig bli besviken på Heidi och Spencer, hur patetiska paparazzisituationer de än arrangerar lyckas de ändå alltid toppa sig själva! Idag detta, Heidi och Spencer gör sitt för att stödja republikanerna i det uppkommande presidentvalet:



Spencer bär en t-shirt med trycket "Palin for VP - God, Guns, Glory", och Heidi ett linne med trycket "Read my lipstick, vote McCain-Palin". Och det bästa av allt, Heidi läser boken "You can profit from a monetary crisis". Haha, det här är utan tvekan deras bästa hittills!

/Anna


Oh happy day!

Idag var det verkligen en lyckans dag för mig! Först vann jag 50 kronor på en Trisslott och sen, på ICA, upptäckte jag återkomsten av vinäger-chipsen!

Praise the lord!



Orginalet

/Anna

Sorgligt

Så sjukt att detta inte är en självklarhet för vissa, får tårar i ögonen av den här filmen.

Hur kan vissa amerikanska väljare vara undecided fortfarande? Antingen håller man väl med om liknande groteska åsikter eller inte, det är ofattbart hur man kan vela emellan kandidaterna.



/Anna


Bröstbakelser

Nu har T och jag precis gjort vårt för att stödja bröstcancerforskningen, vi har ätit varsin bröstbakelser! T verkade tycka det hela var lite pinsamt men när han väl smakade tyckte han att det var gott! Det var hallon och choklad inuti, mmm...



/Anna

ALICE!!!

Här är min nya kärlek Alice, som jag snart (om bara T kan fråga hennes matte!) kan få vara hundvakt till!

Hon är så söt! Kolla dom små trampdynorna! Kolla det lilla ansiktet!



/Anna

Wtf?

Ledsen över jobbincidenten kommer jag hem och möts av min taktfulla pojkvän:

Jag: Jag köpte ett par jeans idag som sitter lite löst...
T: Usch, fy fan, det är så himla skabbigt och fult på tjejer!
Jag: Men vad fan?
T: Vadå, jag visste inte att du hade ett par såna!

En konversation utan någon form av logik, dessutom bar T vid tillfället svarta fladderbyxor och en urtvättat fleecejacka utan någonting under. Tell me that part about Kenny G again? Snälla liksom.

/Anna

Strike two

Följande förnedrande episod utspelade sig på jobbet idag:

Okänd kvinna: Jag måste bara säga att jag tycker att du är så himla söt!
Jag (glad över komplimangen): Oj, tack!
Okänd kvinna: Ja, för många tjejer som är gravida blir ju så sunkiga, kul att se att du fortfarande försöker fixa till dig!
Jag (inte längre lika glad): Jag är i och för sig inte gravid...
Okänd kvinna: Nähä, hoppsan!

Det här är andra gången någon misstar mig för att vara gravid. En gång till och det blir fettsugning.

/Anna

Vilken insikt!

Jag kom till (ännu) en sjukdomsinsikt idag när jag läste om prokrastinering på SvD's webbsida, jag är ett solklart fall av detta! det handlar om att man alltid skjuter upp saker man ska göra, till den grad att det påverkar ens liv negativt. Tydligen har de flesta människor en släng av detta, men vissa har mer, och det kan vara jag!!! Tydligen grundar sig det hela i en oro för det man måste ta tag i och en kortsiktig belöning i att tillåta sig själv att strunta i att göra saker som känns jobbiga och väcker ångest.

Detta är ett uppvaknande för mig, jag måste ta tag i mitt liv! Tydligen kan man få terapi för det här, kanske skulle vara något...



/Anna

Oh yes!

Yes, the day has finally arrived! Mina Uggs kom idag!

Det känns som en dröm att ha dom på sig, till och med T försökte klämma på sig dom innan jag stoppade honom från att töja ut dom med sina feta fötter!

Wohoo, nu ska det inpregneringssprayas!



/Anna

Lite mer användbart

En sån här pälsjacka tycker jag skulle vara mer praktiskt om du skaffade dig! Den skulle du se läcker och varm ut i! Bilden har jag snott från den här bloggen och den kommer tydligen finnas på HM från och med nästa vecka!



RSS 2.0