Vilt party!!!

Kom precis hem från personalfesten. Så här kul hade vi.



/Anna

Tillägg

Ett tillägg på min önskelista, ett par solglasögon från Chanel. Helst detta par (modell 5076H):



Bilden är tagen från Chanels hemsida, men det är en klassisk modell dom har haft länge så den borde gå att hitta i butik eller nån annanstans på nätet. Take notes!

/Anna

Billiga Nisses!

Idag har vi varit på en exalterande sportlovsutflykt till Erikslund, typ V's motsvarighet till Kungens kurva. Två spännande fynd hade vi med oss hem, ett par svarta finskor till T och ett nytt dra-på-lakan med resår till sängen. Very glamorous!

Vi gjorde även ett besök på V's stolthet Billiga Nisses, där man kan hitta typ allt mellan himmel och jord (det var där jag köpte våra sänglampor som jag är så stolt över). Jävligt mycket sjuka grejer, men en del fint.


Min drömsäng! Har alltid velat ha en himmelsäng! Jag provlåg den och drömde mig bort...


En skitskön fåtölj som var rund i modellen! Asfult tyg men annars skulle jag vilja ha den.



En jättefin stor tavla jag ville ha! T tyckte inte den var lika fin, men jag har inte gett upp... Jag har letat efter något lika stort ungefär.

/Anna

Every night in my dreams...

Som ni vet ska vi på T's syrras födelsedagsfest på lördag, och vi (läs jag) har köpt ett halsband till henne. Det är jättestort och blått, och varje gång jag håller i det måste jag börja nynna på "My heart will go on". Ni vet Titanic, med det stora blåa hjärtat... Jaja, hoppas T's syrra inte läser bloggen. Chansen är ju inte så stor i och för sig.



/Anna

Dagens fråga!

Vilka skor ska jag ha till min svarta klänning på lördag? Det lutar åt dom lila eftersom jag tror jag måste ha svarta strumpbyxor, men jag vill ju så gärna använda mina nya rosa...


Min klänning


De aktuella skorna...

/Anna

Ebba vs. Linda

Angående hela det här nya bloggbråket mellan Ebba von Sydow och Linda Skugge... En resumé för er som missat det eller inte bryr er: Ebba skrev en krönika om hur stressade unga "prestationsprinsessor" är idag och hur mycket man ska klara av på så lite tid. Linda replikerade med att unga brudar runt Stureplan inte har ett skit att göra utan borde skaffa ett par ungar och sen höra av sig. Alternativt göra ett studiebesök hemma hos henne. Dessutom beskrev hon någon oklar situation då hon hade sovit på någon skabbig madrass från Jysk när en av hennes ungar var nyfödd, plus att hon varit tvungen att köpa denna madrass själv. Inte helt utrett vad detta tillförde debatten.

Jag tycker Linda har en poäng i att dessa "prestationsprinsessor" som Ebba kallar sig själv gärna lever ett liv som "ska" vara stressigt utan att verkligen ha någon att på riktigt vara stressad över. Jag tror det är mycket Ebba beskriver som "måsten" faktiskt inte är måsten utan saker som hon vill göra för att hålla uppe en bild av sig själv som väldigt upptagen.

Men samtidigt är ju Linda världsmästare på att beskriva sitt liv som så extremstressigt utan att man fattar varför, och trots att miljontals människor säkert bara kan drömma om att ha ett så fritt jobb med så mycket egen kontroll över som hon har. Om man har tre ungar kan jag tänka mig att det är mycket värre att ha ett åtta till fem-jobb än som Linda kunna sätta sig och skriva några krönikor då och då. Det känns inte som att hon har så mycket att klaga på hon heller liksom.

EbbavonSydow_Krister-Larsso.jpg

/Anna

I love Håkan!

Konserten igår var jättebra! Tyvärr hade dom garderobstvång även på sittplatserna, och tog 20 spänn betalt i garderoben. Varken jag eller T hade kontanter och det fanns ingen bankomat, så det utbröt mindre panik ett tag. Som tur var så var en av garderobstjejerna schysst och hängde in våra grejer gratis. Men seriöst, om dom ska ha värsta galna säkerhetsreglerna, plus ta betalt för det, så känns det som att det ska stå på biljetten eller nåt så man är förvarnad. Jag har inte hängt in min jacka en enda gång på Globen! Jävla småstadsskit!

Men ingen skugga faller över Håkan, som var jättebra! Blev lite gråtmild ett par gånger, lite Phil Collins-syndromet.


En mobilbild från igår. Mindre lyckad.

/Anna

Nicole Richie väntar sitt andra barn!

Joel Madden avslöjade igår på sin blogg att han och Nicole Richie väntar sitt andra barn, även det en flicka! Vad gulligt! det känns som att dom verkligen är en liten familj när dom har två barn tillsammans, och inte att Harlow var ett misstag och att dom bara hänger ihop för hennes skull... Eller nåt liknande. Grattis i alla fall till hela familjen!


Harlow ska få en syster!

/Anna

Sluta hamstra kötid!!!

När jag kollar igenom historiken på min sida hos bostadsförmedlingen kan man ju konstatera att det är ytterst sällan de med typ 25 års kötid faktiskt tackar ja till en lägenhet. Vad är det för idioter som har stått i kö sen -85 och typ anmäler sig på alla tillgängliga lägenheter för skojs skull?! Dom flesta som fått de lägenheter jag har varit intresserad av har ju bara tid från någon gång på 2000-talet.

Dessutom förstår jag mig inte riktigt på Stockholms stads bostadsförmedling när jag blir kallad på en visning till en lägenhet där jag är på plats 237... Känns det som att jag har en chans?



/Anna

EMD-Mattias är ett svin!

Som ni förstår hejade jag på EMD i melodifestivalen igår. Eller EMD och EMD, jag hejade ju på Danny så klart, dom andra två känns bara som onödig utfyllnad. Dessutom var det bara Danny som sjöng rent.

Jag tål inte att se Mattias efter allt vidrigt jag har hört om honom, stackars hans flickvän. När han försökte övertala A's kusin att ha sex med honom trots att hon påminde honom om att han har en flickvän, använde han argumentet "Men jag har ju varit otrogen huuundratals gånger!". Fresh. Och vad speciell A's kusin måste kännt sig. Tur att hon tackade nej till "erbjudandet".


Mattias med sin flickvän...

/Anna

Eh, va?

Var det nån annan än jag som totalt missat att skådespelaren Michael Nyqvist är adopterad från Italien?! Say what?!



/Anna

Clueless - The reunion!!!

Haha, den här måste jag se.

Tydligen så avslöjade Alicia Silverstone i en engelsk talkshow att hon är i samtal med en filmstudio om att spela in en uppföljare till Clueless! Filmen ska tydligen heta "Clueless - The highschool reunion", och börjar speals in nu i April med Alicia återigen i rollen som Cher! Hoppas att alla andra orginalskådespelare är med, då tror jag att den kan bli sevärd. Annars är risken stor att det blir som den där tv-serie spinoffen...

clueless

/Anna

Chris Browns karriär är över

Stackars Rihanna! Kolla bulorna hon har i pannan... Fy vad hemskt. Tydligen har dom ändrat misstankegraden till mordförsök för Chris Browns räkning, baserat på att han vid misshandeln sa att han skulle döda henne, plus att han tog ett strypgrepp tills hon tappade medvetandet. Grattis Chris, snacka om att ta död på sin karriär.

Och grattis till Rihanna, som faktiskt fyller 21 år idag!



/Anna

Bokat och klart!

Nu är, efter mycket nervositet framför datorn, vår påsklovsresa bokad!!! T och jag ska till Egypten en vecka över min födelsedag! Vi åker den 2:a april! Bring on the magsjuka!!!

Här är vårt hotell, The Grand Resort i Hurghada:









Mysigt va? Jag skiter (no pun intended) i magsjukan, bara jag får lite solbränna!

/Anna

Önskelista!

Jag har tre önskningar inför min stundande stora födelsedag (detta riktar sig till pojkvän, föräldrar, övrig familj eller nån annan som känner sig manad):

1.) En minidator
2.) En resa
3.) EN ORBITREK ELITE!!! Gud vad jag vill ha en efter att ha sett den på tv-shop! Nästan en sådan var mitt favoritredskap den korta tiden jag faktiskt ägde ett gymkort, fast den var alltid upptagen eller så fick man bara köra typ tio minuter i taget. Den ger jättebra träning för hela kroppen utan att belast min stackars rygg, och är perfekt att stå på om man kollar på tv! I want one so bad.



/Anna

My new jacket!

Köpte en ny jacka idag, som ett substitut till den där rosa jackan som du verkar ha lagt vantarna på permanent. Det här är liksom lite samma stuk, typ. Den är från Odd Molly och Petra ska köpa samma fast röd, så vi kommer gå runt som två töntar bredvid varandra. Men ska ju ändå inte ha den så mycket på jobbet...




/Anna

Extreme photoshop makeover

Jag förstår inte syftet med, att som Charlotte Perelli i sin blogg, ha en superretuscherad bild på sig själv på sidan när man visar ofixade bilder hela tiden i bloggen! Då ser man ju bara skitsliten ut på dom i jämförelse!



Före och efter photoshop...

/Anna

För sorgligt!!!

Har ni läst om den brittiska kändisen Jade Goody? Är inte hundra på vad hon är känd för, tror hon var med i någon dokusåpa. I alla fall så är hon bara 27 år och har fått cancer i livmodern, som har spridit sig över nästan hela kroppen och går inte att stoppa. Dom trodde att dom skulle kunna göra henne bättre, men nu verkar det som att läkarna har gett upp hoppat och dom har gett henne max ett par månader att leva.

Hon har två små söner och en pojkvän som hon ska gifta sig med nu på söndag för att hinna bli hans fru innan hon dör! Så fruktansvärt sorgligt! Hur kan man gå igenom den ceremonin? Hur klarar han det?! Så ofattbart sorgligt...


Jade med sin blivande make Jack.


Jade med sin blivande make Jack och sina två små pojkar

Question

Varför har Jennifer Lopez dotter långt hår medan sonen är skallig? Är dom inte tvillingar? Har dom klippt håret på pojken eller kan deras hår växa olika snabbt?

Seriös fråga alltså.



/Anna

Blondinbella ryter till!

Blondinbella har valt att kommentera situationen angående att konsumentverket är ute efter henne och hennes företag. Hon vill poängtera att hon INTE sysslar med dold marknadsföring eller något annat olagligt utan har ordning på sina papper. Dessutom tror hon att hon blir granskad för att hon är kvinna.

Tre funderingar från min sida:

1.) Det verkar vara praktiskt att som Blondinbella inte vara feminist eftersom hon inte gillar "att skylla på att hon är kvinna" om hon inte är framgångsrik, men samtidigt använda det som argument när det passar. ("Man kan aldrig skylla på att man är tjej för att man får för låg lön eller så")

2.) När BB skriver att "det konsumentverket ska granska oss bloggare för är nu om det finns sponsrade inlägg, med det menas att jag har fått pengar för att nämna en produkt i bloggen och det har aldrig skett", menar hon att det aldrig skett eftersom inget företag ännu nappat på henne mail om att få gratis grejer?

3.) Intelligenskvoten på hennes läsare känns hög, och de verkar vara väl pålästa i ämnet marknadsföringslagar, när de lämnar kommentarer som: "Asså vad har dom med det att göra? Du bestämmer väl över vad du skriver om och om du har ett avtal med ngn så får du väl det? ".

/Anna

Should I?

Den här västen såg jag på Gina Tricot idag. Fin, men lite sladdrig IRL. Ska jag köpa den eller inte? Tyck till! Den kostar 299:-.



/Anna

Valentines Day

Hoppas att ni alla har en bra Alla Hjärtans Dag!

Själv har jag en off-day från min bantning, så jag kommer väl ligga i matkoma lagom till Schlagerfestivalen antagligen. T vilar just nu efter en uppslitande dag som hockeydomare, men snart ska vi gå till ICA och inhandla mat till kvällen! Jag ska baka kladdkaka med grädde och hallon plus köpa vinägerchips. Jag är sjukt laddad!

Jag är bitter över att jag glömde att skicka Alla Hjärtans Dag-kort i år! Jag har gjort det tidigare... På tal om det kom jag och tänka på när T gjorde nåt fel med sin Facebook och råkade vidarebefodra värsta romantiska lilla meddelandet till alla sina kontakter, med två Yorkisar och texten "I'm ecstatic to have you by my side". Typ till manliga arbetskollegor. Haha...



/Anna

FYI

Ville bara tipsa om två alldeles förträffliga hygienartiklar! (Ignorera bildkvalitén)

Först ACO's ansiktstvätt som jag har använt kanske ett år nu och absolut inte vill byta mot nåt annat! Luktar gott också och väldigt praktisk förpackning. Sen vill jag också tipsa om Doves nya bodylotion som man tydligen ska bli sammetsaktig av. Ok, jag kan väl inte påstå att min hy känns som sammet, men den luktar sjukt gott! Och det är ju huvudsaken.

Det var allt från Annas allmänna konsumentupplysning idag.



/Anna

Movienight

Igår hyrde jag och T filmen "Tropic Thunder". Haha, om ni inte har sett den MÅSTE ni se den, den var asrolig! Dessutom tog det typ halva filmen innan jag fattade att det var Tom Cruise som spelade en av rollerna, en helt urspårad filmproducent. Jag vet att du Karin och Ewa i alla fall kommer gilla den, jag menar det är Ben Stiller som har gjort den och det brukar ju gå hem... "It's sterile and I like the taste!".




Tom Cruise som "Les Grossman"...

/Anna

Kan det inte bli sommar!!!

...Eller åtminstone lite vår? Jag vill börja använda fina skor igen! Dom här två nya paren står och väntar på mig i min garderob... Dom vill bli använda!

Upptäckte just att det var riktigt skinn i de rosa skorna från H&M, det var därför dom var så mjuka och sköna! Blank-skorna är det också riktigt skinn i förstås, men det syns ju inte. Märks på priset i och för sig (som mamma aldrig ska få reda på!).



/Anna

Lite väl tidigt att skaffa barn...

Det här är nästan bara sorgligt. En trettonårig pojke i England har blivit pappa... Och mamman är hans 15-åriga flickvän. dessutom ser han inte ens ut som tretton, utan typ sju-åtta!



Det ser inte ut som en familj utan typ ett syskonfoto!!!

/Anna

Angående filmen med Jay-Z

Jag kollade runt lite om det fanns nån info om den där filmsnutten här nedan där Jay-Z slår till en tjej. Tydligen sa hans folk att det var ett skämt och att kvinnan är en av hans anställda på turnén (en äldre turné, typ för Roc La Familia eller nåt), men ryktet säger att det var ett fan som ville ta en bild backstage och Jay blev irriterad.

Utan att ha några belägg för det tycker jag att situationen mer ser ut som att det inte är någon han känner och han blir irriterad och tappar kontrollen. Även om det var en av hans anställda tycker jag att det är lite respektlöst att behandla henne så inför en massa andra, speciellt eftersom han ser rätt hårdhänt ut. Jag skulle i alla fall kännt mig ganska förnedrad om min chef betedde sig så.

/Anna

Not helping!!!

Om jag var Chris Brown just nu skulle jag uppskatta om typ vänner och släktingar inte gjorde uttalanden som bara gör situationen ännu värre! Så här berättar hans kusin Phylicia Thompson:

"Chris was not brought up...to beat on a woman. So it had to be something to provoke him for Chris to do it. He wouldn't have done it just to be having fun....But what happens behind closed doors, nobody ever knows."

Ja, för det är så många kvinnomisshandlare som aktivt blir uppfostrade till just kvinnomisshandlare. Och om han inte gjorde det bara för skojs skull, så ok, då är det helt lugnt! Han måste ju blivit provocerad!

/Anna

Hihi...

50 cent om Kanye West i en ny intervju med MTV:

"I actually don't believe Kanye West is gay. He might be sensitive. Trying - try-sexual. But I know he's not gay."

Hur kan han vara så säker? Har han försökt ragga upp honom? Jag får mer gay-vibbar av 50 än Kanye...



Love is in the air...

/Anna

WTF?!



Jag gillar Jay-Z och så, men vad pågår här?! Det ser ju ut som han slår till tjejen i ansiktet...

Det här och Chris Brown alltså... Alla verkar vara idioter ju.

/Anna

Störiga Skarsgård (inte Stellan!)

Jag har den senaste tiden fått känslan av att Gustaf Skarsgård är rätt störig. Typ lite självgod och någon som tycker att han alltid har rätt om allt. Dessutom blev jag lite bekymrad när jag läste om hans minst sagt intima relation till sin syster.

I alla fall så läste jag det här i Per-Robins blogg, och kände ännu mer att han verkar vara en jobbig person. Lite överdrivet att jämföra det hela med pedofili. Känns lite som att hans problem låg i att det var två killar som hånglade.



/Anna

New shoes

Det var skitsvårt att hitta en bild på skorna jag beställde på jobbet idag, verkar inte finnas uppe nånstans på nätet till försäljning. Men hittade den här halvdana bilden på nån Rodeo-blogg i alla fall. Skitsnygga in real life. Från Blanks första skokollektion.



/Anna

Nääää?!

Det här kan väl inte stämma, eller? Chris Brown arresterades tydligen igår efter en förfest till den amerikanska Grammisgalan, misstänkt för misshandel av sin flickvän Rihanna! Men Chris som verkar så liten och snäll? Jag hade mer känslan av att det var Rihanna som var den aggressiva typen?

/Anna

Fergie och Josh's bröllop!

Kollade på lite bilder från Fergies bröllop med Las Vegas-snubben. Allt var frid och fröjd till en början, men mot slutet tycker jag att de bjuder på lite mer än vad som är efterfrågat...


Allt börjar stilla och fint. Fergie kollar in sina bröllopsskor...

...och sin fina bröllopsklänning.

Here comes the bride...

Ett vackert ögonblick vid bröllopsvalsen...

Nämen oj. Vad händer här? Klär dom av sig?

Och ligger på en säng?

Och nu har Josh ingen skjorta längre! Var är det här på väg egentligen?!

/Anna

I had a dream also!

(Fattar du BSB-referensen i rubriken? Eller var det Sara och jag som brukade hålla på med det?)

Jag har också orealistiska hårdrömmar. Som den här bilden på Blair i Gossip Girl, som får mig att vilja ha lugg. Vilket jag innerst inne vet är omöjligt på mitt bångstyriga hår.



/Anna

I have a dream...

Att ha sånt här hår: (Och ansikte för övrigt..)

Det där är typ min drömlook. Kanske lite ljusare vill jag ha, men samma glans och lyster.
Men några problem: Jag tror man måste vara mörk från början för att få till det, och sen skadar det ju inte att vara solbränd och fräsch med j-lo-glow. Inget av detta har jag. Men fattar du tanken?

/Ewa

Gammal skåpmat...

...även det här, men ni precis som jag älskar ju att irritera oss på den här tjejen. Läs intervjun med Blondinbella i Dagens Industri och förfäras!

Några highlights:

"De unga läsarna ser Blondinbella som en varm och spontan vän"
"De politiska och samhällsorienterade inläggen uppskattas av föräldrarna till hennes yngre läsare"
"Isabella Löwengrip bloggar också mycket om sina möten med företag och investerare, och hon har märkt att det imponerar på de medelålders kvinnorna"
"Blondinbella är från början en påhittad karaktär. Isabella Löwengrip skapade henne - en cool innerstadstjej som var på alla spännande premiärer och fester, som hade de snyggaste pojkvännerna och högsta betyg i alla ämnen i skolan"

Två övergripande frågor är de jag brottas med efter att ha läst artikeln. 1.) Har personen som skrivit artikeln någonsin läst Blondinbellas blogg? 2.) Tror Blondinbella själv på det hon säger?

/Anna

Men hallå?!

Jag vet att det är gammal skåpmat vid det här laget, men Dennis borde verkligen stoppas! Jag blir jätteilla berörd när det verkar som att en del av hans läsare faktiskt ser honom som någon form av inspirationskälla och ställer frågor till honom som om han vore typ ett orakel! Och att han dessutom svarar på frågorna helt seriöst trots att det är uppenbart att han har noll koll på vad han pratar om är ju fruktansvärt!

Så här svarar han när en läsare frågar hur han klarar av sin så kallade diet, eftersom hon alltid försöker fuska:

"När det gäller det som du kallar för dieter är det viktigt att veta att det tar tid för kroppen att ställa in sig på en viss kost. Om man börjar gå på en diet där man äter t.ex. var tredje dag är det viktigt att man är medveten om att det tar en stund innan man klarar av att vara matfri i två dagar och äta den tredje. Alla fuskar väl ibland, även jag! Efter ett tag börjar man komma in i det hela och då klarar kroppen av att vara utan mat. Det kallas för detox och man renar kroppen från massor med skit som man får i sig i vardagen."

Vadå ställa in sig på en viss kost? Vadå detox? Människan är från vettet!

/Anna

The City-håren

Kollade just på det senaste avsnittet av The City och förundrades över hur fina och glansiga hår alla har i det där programmet... Mitt drömhår, färg och konsistens, är Whitneys, medans jag tycker du skulle passa i hennes kompis bruna hår! Det är lite lagomt varmt med lite slingor i ser det ut som, exakt en sån färg som är omöjlig att få själv.


Polarens hår.


Whitneys hår som glänser som om det inte fanns någon morgondag.

/Anna

I'm a cool mom!

Haha, T.I.'s "flickvän" Tiny ska få en egen realtyserie. Tydligen (enligt henne själv) ska den handla om att vara en "hot mom" i Atlanta. Är hon verkligen rätt för jobbet?



/Anna

Tortured by food!!!

Haha, jag känner verkligen med Jessica Simpson i den här svåra tiden... Allt på omslaget skulle kunna stämma in på mig, byt bara ut ansiktena på bilderna!

Hennes vrede över tjockis-förolämpningarna!
Helt plötsligt tillbaka med en tränare (tillbaka på en diet)!
T's reaktion - Var han otrogen?
Hur hon torteras av mat!

Yep, that's me!



/Anna

New bag

Här är min nya väska från Tiger som kom idag! Jag är exalterad eftersom jag har längtat sedan jag beställde den! Det känns bra att ha en ordentlig rejäl väska som jag får plats med en del i, perfekt när jag (förhoppningsvis...) någon gång får ett nytt jobb! Känns som en seriös jobbväska. En väldigt vuxen väska måste jag säga.



/Anna

Tacky and...proud?

Jag, Wilton, Mamma och Göran var på Ikea igår. Det var good times. Vi åt i restaurangen, och Mamma snattade läsk.
Men nu till mitt dilemma, och jag vill gärna ha ärliga svar, men ni behöver ju inte håna min dåliga smak;
Jag har länge spanat på denna tavla, och tyckt att den varit fin och harmonisk. Nåt som skulle passa i mitt nya vuxenhem helt enkelt. När jag nu skulle visa den för mami för att få hennes välsignelse så skriker hon nästan; "Åh nej! den är hemsk!"
Efter detta känner jag mig mycket osäker och nästan skamsen. Är jag helt vidrig som tycker att den är fin? Vägled mig!

/ Ewa

Va fan...

Alltså man drar sig ju för att kommentera här på bloggen på grund av de där verifieringsbokstäverna man behöver skriva i. Är det nån annan som också måste det? Jag känner mig som värsta idioten varje gång för jag kan OMÖJLIGT utläsa vad som står! Är det påhittade ord som dom skriver dit för att jävlas eller vad är grejen?! Är det nån som fattar vad som står här nedan till exempel? Och jag vägrar trycka på "Jag vill lyssna istället", det känns som att erkänna att man är efterbliven.



/Anna

New dress

Idag blev jag hetsad av min chef att köpa en klänning. Men det var ok, för jag behöver ändå nåt att ha på mig på T's storasysters 30års-fest om ett par veckor. Anledningen till att hon hetsade var att hon också ville ha en sån och det var ta två betala för en på "Myself&Friends" och då skulle vi ju alltså dela på totalkostnaden och få den billigare... Men den är jättefin, har kollat på den förut fast i den ljuslila färgen. Tyvärr såg jag ut som att jag hade varit död i två veckor när jag provade den så jag körde på den svarta.

Angående kläder har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig på min intervju (om den blir av nån gång), kanske får lägga upp olika förslag här på bloggen så får du säga vad du tycker.


Min nya klänning från DAY!

/Anna

Confessions of a shopaholic

Jag har blivit inbjuden att vara med på en kundundersökning om H&M´s inredningskollektion.
Är det här ett tecken på att jag handlar för mycket på H&M? Eller är det ett random urval av kunder?
Är det nån annan som blivit inbjuden?!
Men den enda ersättningen man fick var ett presentkort på 200 kr, så det tyckte inte jag var motivation nog för att masa mig dit... synd, annars hade det kanske varit kul?

/Ewa

Trånkan here we come!

Jag var ju och kollade på min nya lägenhet idag med pappa!
Åh vilken dröm! Jag var ju så orolig att det skulle bli en besvikelse, att jag bara inbillat mig att den var fin och fräsch, men nej. Den var allt jag någonsin drömt om! (ok, det var kanske en liten överdrift)
Men den var större än det stod på kontraktet, 65 kvadrat, och stor fin balkong. Badrummet är superfräscht och har en sån där hylla där man kan ställa vackra flaskor. Om man hade några.
Jag tvingade pappa att springa omkring med tumstocken, så nu har jag måtten på rummen. Nu ska jag rita en fin skalenlig ritning, och sen kan min inredningsarkitekt börja jobba! ( Det är alltså du Anna)
Jag glömde dock att ta foton i hetsen, men jag kan ge dig målande beskrivningar.
Och trånkan centrum is the shit. Det finns solarium, som jag verkligen använder, pizzeria, bankomat,videobutik, ica, kvarterskrog, Ja allt du kan önska dig av ett förortscentrum helt enkelt!
Jag och Wilton kommer bli så lyckliga där, jag känner det bara.

Allt är förlåtet

Min mobil funkar inte längre. I min gamla sketna motorola låter det som om folk pratar tjugo mil ifrån luren. Det brusar och plaskar lite också.
Jag vet vems fel det är. Wiltons.
Han använder min mobil som en bitring för att klia sitt tandkött, sen dreglar han lite på den. Han blir så arg så arg när jag försöker ta ifrån honom den. Vem har han fått sitt temperament ifrån?
Det här är andra mobilen han förstör.
Men när jag ser dessa bilder, så är allt förlåtet.



/ Ewa

Attention Kickan!

Svar till Kickan:

Skådespelerskan som tydligen hotat polisen och fått sova i häktet efter någon fyllenatt är Haddy Jallow, som spelade huvudrollen i gruppvåldtäktsfilmen "Säg att du älskar mig". Skithemsk film förövrigt, men bra, så jag rekommenderar den!


Före och efter gripandet...

/Anna

Saker och ting börjar ljusna...

Trots debaclet med lägenheten (Karin, som svar på din kommentar: På grund av vissa omständigheter inte än på ett tag... Vi måste verkligen catch up när du kommer hem från din kärleksresa) verkar det som att det börjar ljusna i horisonten. T och jag bokade nämligen precis två biljetter till Håkan Hellströms konsert hä i V den 22:a februari! Yay!!! Har aldrig sett honom live så det ska bli askul!

P.S. Jag tror Wiltons modeblogg skulle bli värsta succén... Kontakta Blondinbellas annonssäljare asap!



/Anna

En framtida modebloggare

Wilton har köpt nya kläder, han vill gärna visa upp dem. Och tugga på dem.

Assnygg body med äppleskivor, randiga velourbyxor, och sockiplast med bilar på! Från Kappahl.
Skulle också köpa denna bodyn från småfolk, men det blev fel på beställningen från Poppilopp (som för övrigt har så mycket fina käder!) och den fanns inte kvar..snyft!

Den var väl maskulin och fin?

/Ewa

Fjortisar

Man lär sig mycket när man läser bloggar. Tydligen är fjortis numera en stil man aktivt kan lägga sig till med, det var mer än jag visste. Det finns två typ 14-åriga tjejer som skriver varsin blogg, där den ena berättar om sig själv och hur hon sommaren 2007 tydligen "blev fjortis" men inte vågade vara fjortis i skolan utan bara var det på fritiden. Som att typ vara punkare. Hon berättar dessutom en gripande historia om hur hon nästan var tvungen att "amportera" bort sin fot en gång.

I alla fall känner man sig otroligt lättad av att vara förbi den där perioden i livet när man kollar in deras bloggar. Man visste liksom inte vad man höll på med, i något avseende. Vem in their right mind går till exempel runt offentligt med extensions som ser ut så här? It´s beyond me.



/Anna

RSS 2.0