And he's out!

I knew it, I knew it... Fan vad våran skvallerkategori här på bloggen är tillförlitlig alltså! Jag borde bli Sveriges svar på Perez Hilton.


Shut up Lisa!

Alltså "Cougar Town" är mitt nya favoritprogram alla kategorier just nu! Så himla roligt, jag skrattar verkligen rakt ut fast jag sitter ensam. Jag måste fixa sällskap till nästa avsnitt, jag vill liksom upprepa skämten efteråt men känns lite tragiskt på egen hand. Höll på att garva ihjäl mig i det senaste avsnittet åt klippet nedan, när männen ska spela sin årliga Thanksgiving-basketmatch mot grannarna. Kolla!



/Anna

Jag kräktes just lite i munnen

Vad fan ska det här föreställa? Är hela redaktionen på Vecko-Revyn blind? Varför, varför, VARFÖR har Brolle blivit utsedd till Sveriges sexigaste man?! Är han ens aktuell i något just nu som rättfärdigar en sådan här placering?!

Jag känner att jag kanske överreagerar en smula på detta, men Brolle är verkligen en av de topp tio OSEXIGASTE männen jag vet.



/Anna

Du gör min dag

Är det ett tecken på att man är svältfödd på komplimanger när man blir glad när en lodare utanför Ica ropar "Fy fan vad snygg du är" efter en? Jag tror nog det.

Lillan, en ny plånbok till dig ligger här hemma nu! Ska försöka komma ihåg att ta med den nästa gång jag träffar Ewa.

/Anna

Smile with your eyes

Som den international male model han är har ju naturligtvis Wes en signaturpose (tänk Blue Steel). Den har inget officiellt namn ännu, men man kan säga så mycket som att den innefattar putande läppar och mycket smeyesande. Den är lite svår att fånga på bild, men jag gjorde ett tappert försök tidigare idag vilket ni kan se resultatet av här nedan. Men jag måste säga att den kisande blicken kommer till sin fulländade rätt endast i live-versionen tyvärr!









/Anna

Birthday-party-bild-bonanza!

Tack alla underbara gäster för att ni kom igår på min födelsedagsfest! Jag känner mig väldigt nöjd med kvällen och att den stenhårda nigerianska funken faktiskt var bättre än väntat! Här följer lite bilder från kvällen:


Kvällen började bra (om än lite suddigt). Sooo Kissie-stylel!!!


Fruktspett-poserandet slutade sådär...


Fina!


Jag är verkligen mästare på att ta bra bilder där folk är förberedda.


Fina Frida!


En städad bild i början av kvällen.


Snygga systrar!!!


Soffan och Acke.


Martina och Olle.


Kvällen roligaste bild! Christian döper Sofie som flankeras av sin mamma Sara och sin pappa Ludde. Simon är den enda som tar fotot och posandet på allvar.


Sötnosar!!!


Jag bjuder på den här för att jag ser så otroligt aggressiv ut! Kolla mitt öga! Vem stirrar jag på och vad vill jag? Sofie ser så vän ut bredvid min monster-look.


Här har jag lugnat ned mig. Vi börjar jakten på ett snyggt foto på oss tre att rama in. Här lyckas inte Christian riktigt få med hela Sara.


Här spårar det ur...


Här blir jag aggressiv igen. "Nu skärper du till dig för fan och tar ett bra foto!!!".


Det börjar närma sig...


...Och där satt den!


Love was in the air 1!


Love was in the air 2!

/Anna

Bad company

Gick in på Youtube för att kolla på den nya videon med Linda Bengtzing och Velvet, till deras nya gemensamma låt Victorious. Och mycket riktigt, som jag trodde var det en skrattfest. Varför gör man ens en video om den ska vara så där ful?! Och vem gjorde stylingen? Linda själv?

Något som dock var värre än Lindas Rihanna-wannabe-frilla och Velvets tros-chock var att DANNY av någon outgrundlig anledning gör en cameo i videon!!! What the hell? Varför vill han synas i det där sammanhanget? Du är bättre än så Danny!!!



/Anna

I am King!!!

Fan vad jag hoppas att det här stämmer! Kungen borde lacka ur, Jonas har förnedrat hans dotter över typ hela världen (åtminstonde i Europas skvallertidningar). Och dessutom är han King.

Om jag var Kungen skulle jag typ maxa vid det privata snacket med Jonas, ha en massa beväpnade vakter runt honom och kanske ha på mig min krona och en cape. Typ verkligen poängtera att jag var Sveriges Rikes Konung och att Jonas borde göra bäst i att emigrera eller så skulle jag skicka SÄPO på honom. Lite maffia fast ändå royal-style om ni fattar. Vad har han annars kungatiteln till liksom?

Ett tips: Ha inte frippan som på bilden nedan om du vill verka skräckinjagande.



/Anna


Wilton - The Internet-star!

Nu är bilden på Wilton uppe på Kappahls hemsida också!!! Och helsideannonser i tidningar!!! Så stolt!!!



/Anna

Kerstin - The Internet star!

Wow, Kerstin är värsta Internet-kändisen! Bra insats!



/Anna

Förnekelse

Jag tycker Gudrun Schyman gör helt rätt när hon påpekar hur lik exempelvis situationen i Bjästa är det vi i brukar beskriva som hederskultur så fort det handlar om familjer som kommer från typ mellanöstern (kolla på intervjun, Gudrun är en sådan fantastiskt inspirerande och principfast kvinna!). Hur det som alla tycker är så otroligt hemskt när det är en iransk flicka som blir utsatt, bygger på exakt samma principer och underliggande värderingar som gör att flickor som blir våldtagna i Sverige blir misstrodda och utstötta.

Malin Lernfeldt på Göteborgs-Posten är delusional när hon beskriver situationerna som "äpplen och päron" och kan inte ha mycket koll på dagens ungdomar om hon inte tror att unga tjejers sexualitet skambeläggs. Absolut inte i samma utsträckning som i delar av världen där man blir stenad till döds, men jag tror man blundar för ett ganska uppenbart mönster om man inte ser kopplingen i synen på kvinnor. Dessutom är det rasistiskt. Malin citerar Socialstyrelsens definition av hedersvåld: "Hedersrelaterat våld och förtryck kan se ut på många olika sätt men utmärkande är att det är planerat, kollektivt och att hederstänkande har en avgörande roll. Förtrycket sker i patriarkala system och handlar i till största del om kontroll av flickors och kvinnors sexualitet." Hur hon MISSAR kopplingen till Bjästa här är ofattbart.



/Anna



Lika som bär

Någon annan som får lite Gavin DeGraw-vibbar av bilderna på Wes i inlägget här under? Trodde att det fanns någon bild med exakt samma outfit, men det får bli en kombination av dessa två nedan, skjortan från bilde nummer ett och kepsen från bild nummer två:





/Anna

Ögongodis





Har inget vettigt att lägga upp, så det blir några bilder på Wes as usual.
Enjoy!

/ Ewa

Nedräkningen har börjat...

Whitney, Lauren och Lo i nya Glamour. Jag är jätteexalterad inför den nya säsongen av The City som börjar den 27 april! Yihoo!!!



/Anna

What the hell?!

Vad fan är det här? Är Brody Jenner och Avril Lavigne ett par?! Jag tror jag kräks. Jag som hade hoppats att ryktena om Brody och Whitney var sanna.

Avril är typ ett av mina största hatobjekt, seriöst. Now more than ever.



/Anna

Favoritbloggar

Mina två favoritbloggar just nu är Quetzalas och Margrets (ja, jag har kommit över både Quetzalas konstiga sex-uttalanden och Margrets deltagande i Kvällsöppet där hon påstod att åttiotalister var lata). Jag tror jag kan identifiera mig med Margrets kvinnokamp och Quetzalas omogenhet. Om ni inte redan läser dessa bloggar tycker jag ni ska börja. Ett urval av roligheter den senaste tiden:

- Quetzala och Margret utmanar varandra på enkätduell och på frågan vilken look Quetzala ska köra till sommaren svarar hon: "Lyxhora på dekis. Jeansshorts, klackar, våldtäktsslitna kläder och smutsigt hår."

-Margret klipper in sig själv på en av veckans Expressen-uppslag:



-Quetzala blir besatt av fotbollsspelaren Tobias Grahn och gör ett psyko-bildspel (kolla alla bilder och hennes kommentarer här):



Förövrigt måste jag undersöka hur man skaffar ett jobb på Nyheter24 som Quetzala jobbar på. Vi minns ju alla när de följde med Kissie till hennes bröstoperation och kolla bara den här artikelserien om Hugo och Paows förhållande! Känns inte denna typ av journalistik som klippt och skuren för mig?!



/Anna


To buy...

Tack Karin, såg din kommentar, vad gullig du är! Men nu är den redan köpt. Silverkjolen alltså. Väldigt avslöjande men får väl göra lite situps och rumplyft inför helgen. Tänkte matcha den med mina nya örhängen men sen vet jag inte mer. Jag gillar hur jag köper något som kräver att jag köper ännu mer. Smart.

Har dessutom varit på Ikea idag med pappa och släpat lite. Köpte bland annat möbler till balkongen med vad tjänar det till när det ska bli TVÅ DECIMETER SNÖ I HELGEN!!! WTF?!

Åt två korvar på Ikea också, bra med tanke på min ekonomi att jag fixade middag för tio spänn idag.

/Anna

To buy or not to buy

Är sugen på två olika kjolar just nu, men har noll pengar. What to do? Den svarta långa från Asos tror jag att jag kommer använda hur mycket som helst i vår och sommar om den sitter snyggt, men det vet man ju aldrig. Den silvriga från Gina Tricot är skitcool i verkligheten och skulle vara snygg som födelsedagskjol nästa lördag. Men jag vet inte vad jag skulle matcha den med. Skulle vara finast med bara bruna ben men det vet jag inte om det är läge för om drygt en vecka. Känns som att man förstör den med svarta strumpbyxor.

Ingen är speciellt dyr, men jag vet inte om jag kan motivera några som helst utgifter utöver de mest basala just nu. Vad tycker ni? Hjälp! Känns som att båda kan sälja slut och man kanske ska slå till. Kommentera gärna, tack!


Kjolen från Asos.



Kjolen från Gina Tricot.

/Anna



I'll buy you anything, I'll buy you any ring

Jag är fullt medveten om att jag typ är 25 och ett halvt år för gammal för att gilla Justin Bieber, men kan ändå inte sluta lyssna på "Baby" med honom och Ludacris! Vårens låt! Den kommer gå varm på min födelsedagsfest nästa helg. Bara en varning.



/Anna

The best I've ever had

Okej, pengarna sved, I'm not gonna lie. Men jäklar i min lilla låda vad jag är nöjd med mina nya skor!!! Inte ett enda litet skavsår efter en premiärlångpromenad med dem idag, fötterna är som inlindade i bomull när man går! Och snygga är dom också! Bästa träningsskorna jag någonsin haft, jag rekommenderar dem varmt till alla som är på jakt efter nya till våren!

Nike Air Zenyth heter dom, och dom är BÄST!!!

(Tack Lillan!)

Update: Varför är inte vi storbloggare? Jag kunde fått skorna gratis efter den här hyllningsfesten. Och hade gladeligen betalat skatt för det.



/Anna

Fem kvinnor jag vill gifta mig med (Del 4, The Pappa edition)

Driven av succén med våra mans-listor, ville pappa bidra med sin lista. Så jag presenterar härmed "Fem kvinnor jag vill gifta mig med" (en enligt mig en imponerande icke-gubbsjuk-lista, nästan alla i någorlunda rimlig ålder, go pappa!):

Suzann Petersen



Pappas motivering: Skulle kännas skönt att ha en jämlike på golfbanan.

Annas kommentar:
Det är första gången jag hör talas om denna kvinna, och baserat på bilden har jag inget ont att säga. Förutom att hon är kvinnligt golfproffs, vilket gör att oddsen att hon ens gillar män är rätt risiga.

Ewas kommentar:
Jag vet inte. Looken pappa? Dessutom skulle du bara känna dig usel när hon vann över dig jämt.

Grynet Molvig




Pappas motivering: Hon är så vacker! Hade chansen en kväll när jag såg henne på Grand Hotel, men modet svek mig. Efter 17 toalettbesök hade hon redan gått.

Annas kommentar:
Här är jag helt på pappas sida! Hon har den där glammiga Goldie Hawn-looken som jag också gärna vill ha när jag är 50 plus! Hade inte haft något emot att ha Grynet som låtsasmamma.

Ewas kommentar:
Ja!! Hon är fantastisk! Fan att du sumpade chansen när du hade den. Kisspappa!

Agnetha Fältskog



Pappas motivering: Sjunger bra, vi kanske kan sjunga tillsammans i duschen.

Annas kommentar: Jag väljer att ignorera duschkommentaren. I övrigt gäller här samma sak som med Kevin Costner och Bodyguard, man kan inte leva på gamla meriter hur länge som helst. Har ni läst boken Fans av Fredrik Strage? Där Agnethas påstådda stalker talar ut om vilken attention-hoe Agnetha är? Det bara lyser psycho om henne.

Ewas kommentar:
Crahahazy! Vill du verkligen ha en galning? Satsa på rullatorkvinnan då, hon är nog lättare att fånga än Agnetha.

Margot Wallström



Pappas motivering: Min gamla klasskamrat... Satt alltid snett bakom och sneglade 1972 på Brunnsvik. Har dessutom alltid själv önskat mig en internationell karriär, här kanske man kan hänga med på ett hörn.

Annas kommentar:
Bra val pappa! En stark, sjävständig och framgångsrik kvinna! Hon skulle säkert behöva en pensionerad hemmaman som kan gå och feja och fixa i huset medan hon uträttar stordåd i Bryssel. Dessutom har ni ett (lätt tveksamt) förflutet ihop. Lägg in stöten!

Ewas kommentar:
Ja. Smart, snygg och framgångsrik.Jag måste ge Pappa cred att listan är så fokuserad på intelligens och att han har valt kvinnor i rimlig ålder.

Marianne Rundström



Pappas motivering: Intellektuellt utbyte på min nivå. Vi kan diskutera dagsaktuella händelser för ett meningsfullt utbyte över frukostbordet.

Annas kommentar:
Alltså jag vet inte, är inte Marianne lite väl SVT-helylle? Du har säkert rätt i att hon har koll på de flesta aktuella nyhetshändelser, men är det verkligen tillräckligt att bygga ett äktenskap på? Jag tror du får fundera ett varv till på den här.

Ewas kommentar:
Nej fy faaaaan!!! Kolla leendet på bilden bara. Vilken groda! Titta noga på bilden och tänk om, vill du vakna till det där varje morgon? I think not.

En händelserik dag

Idag har varit en hektisk dag, fylld med olyckor och nakenhet. Pga ett extremt blöjeksem så har Wilton fått vara naken större delen av dagen, vilket har resulterat i ett antal kissolyckor. Han har bla kissat i mina skor.
Vi har också utövat sporter i bara mässingen, vilket har varit kul och lärorikt. Dagens lärdom är: Att aldrig cykla naken.

Wilton cyklar. Med kläder.


Nakenfisen spelar basket. Kolla avancerade dribblingen!


Chillar efter att ha kissat framför tv:n.

/Ewa

Två snyggingar!

Bilder på mor och son från brunchen i lördags! Jag gillar speciellt Wiltons kickersmin på undre bilden, han laddar för sjuans skolfoto redan nu.





/Anna

Ointressanta bilder deluxe

Ibland (oftast) är det skönt att inte vara kille. Som när jag åkte exakt samma väg som en ensam tjej ända från bussen nedanför dig till samma gata som jag bor på. Jag gick av efter henne hela tiden också, och ville nästan säga till att jag inte stalkade henne. Om jag hade varit man hade det typ varit pepparspray-läge.

Här kommer ett gäng ointressanta bilder. Enjoy!


Den här gamla tröjan hittade jag hemma hos mamma häromdagen. Jag tycker den känns rätt så aktuell ändå och tänkte ha den till mina nya jeansleggings imorgon. Om jag är helt delusional får ni gärna säga till innan klockan 08:20 imorgon bitti. Thanks!


Min nya lampa som jag släpade hem från IKEA idag!


Örhängena jag köpte idag på H&M för mitt presentkort jag fick på födelsedagen (Tack Gunnel och Tommy!). Det syns inte riktigt på bilden hur stora de är, och de översta stenarna är ljusrosa! Väldigt fina men mina örsnibbar kommer typ bli tre meter långa när jag har dem!

/Anna

Brunch

Tack allihopa för en väldigt trevlig födelsedagsbrunch idag. Wilton förgyllde tillställningen as always. Jag bjuder på den övre bilden trots mitt retarderade skratt bara för att Wiltons min på den är så himla söt!!!





/Anna

Efterlysning: Någon som kan bygga en webbsida?

Ja, nu är det fan dags att dra igång "Kvinnor som hatar män". Man samlar bara på sig mer och mer material för varje dag, och man vet liksom inte var man ska göra av det. Senaste tillskottet på svarta listan: Praktsvinet Anders S Nillson, som utöver att skända kvinnor är världens sämsta programledare för Parlamentet.

Bland annat Margret uppmärksammade i veckan hans extremt oprofessionella intervju med Lina Thomsgård som ligger bakom Rättviseförmedlingen, som han avslutade med ett hånfullt "Det är ju kul att du har något att göra". När man googlar vidare hittar man både sexuella övergrepp i taxibilar, slemraggande på minderåriga, och en lång tråd på Flashback om hans intresse för att smeta avföring över hela toaletter på jobbet. Slutsats: Anders S Nilsson är ett vidrigt äckel och bara ännu en i raden av obehagliga män som TV4 av någon outgrundlig anledning låter jobba kvar.

Jag tror hela TV4 hamnar på svarta listan alltså.

Så är det någon som är duktig på att göra hemsidor eller känner någon som är det, let us know! Behöver inte vara så avancerat, materialet talar för sig själv.


Gave it all away

Jag har ju typ en miljon kanaler just nu, men en kanal jag faktiskt tror att jag beställde permanent är VH1. Jag hoppas det i alla fall, annars måste jag lägga till den, den är ju bäst! Nyss visade de Boyzones nya video, jag kan inte hantera det! Det var en sång och hyllningsvideo tillägnad Stephen Gately som dog förra året. Så sorgligt att jag inte vet var jag ska ta vägen.



/Anna

Don't bullshit a bullshitter

Ok jag har precis sett den mest dusturbing intervjun någonsin på Oprah. En pastor vid namn Ted Haggard var där tillsammans med sin fru Gayle, som precis (när programmet spelades in) har skrivit boken "Why I stayed" som handlar om varför hon fortsatte vara gift med Ted efter att han blivit avsatt från kyrkan efter en gay-otrohet-skandal. Det var värsta twin peaks-upplevelsen att höra hur de resonerade.

Den här mannen Ted startade alltså någon hard-core frireligös grupp kallad "New Life Church", där de bland annat ägnade sig åt att hata homosexuella, aborter, utomäktenskapligt sex, ja ni fattar. Samtidigt missbrukar han metamfetamin och har homosexuella relationer med prostituerade bakom sin frus rygg. När detta kommer fram ljuger han om det tills han blir överbevisad, sen beskriver han sin uppenbara homosexualitet som ett "psykiskt problem" och börjar gå i terapi. Ett tag senare ska alltså allt vara frid och fröjd, och han och hans fru fortsätter sitt äktenskap som om allt vore som vanligt.

Hans fru Gayle, uppenbarligen hjärndöd, sitter hos Oprah och prisar sin man och beskriver hur skandalen gjort deras äktenskap starkare. Hon menar att hon nu känner till Ted's "svagheter" och det har fört dem närmare varandra. Gayle, newsflash, sin man gillar män! Spelar ingen roll hur mycket att går i terapi, han kommer fortfarande gilla män och ni båda lever i en lögn!

Okej om den här Ted verkar sympatisk åtminstonde, men han verkar vara en fullfjädrad sociopat. "Min fru inte bara älskar mig, och fullkomligt avgudar mig". Jag kräks!



/Anna


Kort stubin

Jag gick in på expressen.se i godan ro, bara för att uppröras tre (!) gånger innan jag ens hunnit scrolla ner hela sidan.

Upprörande nyhet 1: Att medierna återigen beskriver situationer som denna som "ett tragisk familjedrama" när det i nio fall av tio handlar om att en man fått psykbryt och dödat sin fru och sina barn.

Upprörande nyhet 2: Det här. Jag har inga ord.

Upprörande nyhet 3: Att Lena Endre kvalificerar sig som en stark kandidat till årets anti-feminist. Vad är hennes problem? "Det är en sexuell bransch, vi jobbar med det mest intima. Tar man på sig de glasögonen blir ju hela livet ett sexuellt trakasseri!" Om man tar på sig Lena Endres glasögon istället då, vad händer då? Då kanske inte ens saker som upprörande nyhet 2 existerar?



/Anna


Till Mamma

På begäran av Mamma lägger jag upp en bild på Wiltons nya vårstil!


/ Ewa

Go shorty, it's my birthday!

Nu är jag hemma efter födelsedagspizza med mamma och pappa, väldigt trevligt även om familjemiddagen inte var komplett utan dig Ewa och Wilton! Men det tar vi igen på lördag!

Nu sitter jag här och njuter av mina sista födelsedags-timmar med min fina bukett blommor som jag fick på jobbet och alla nya kanaler som pappa födelsedags-surprice-installerat åt mig! Oh yes!





/Anna

Följetong

Bara det här liksom. Jag är kär.


/ Ewa

Word sister

Snälla Lillan, låt oss gå nästa gång Tanya Stephens kommer till Stockholm!!! Hon är min idol!!



/ Ewa

Birthdaygirl

Idag fyller världens bästa, roligaste, snällaste, klokaste, vackraste syster Anna år! Hurra Hurra!
Jag är lite sorgsen att jag inte fick sjunga med min gudabenådade stämma för dig idag, men vi får ta igen det på lördag. Du får i alla fall en het bild tillägnad dig på din dag.
Tack för att du alltid finns där för mig, jag har haft sån otrolig tur som har en syster som dig!
Massa kärlek


/ Ewa

Två år!

Vi missade att det var tvåårs-jubileum av bloggen häromdagen. Stort! Det är faktiskt kul att gå tillbaka och läsa, bra dokumentation liksom om man känner sig osäker på när vissa saker hände. När vi startade bloggen skulle jag börja på mitt gamla jobb om ett par dar, bodde i V och du var i sjätte månaden. Vi har båda utvecklats sedan dess känner jag!

På tal om något otrevligare, har ni sett det här klippet från en amerikansk beskjutning av civila i Irak 2007? SÅ SJUKT VIDRIGT! Dom visade det på nyheterna nyss, är så illa berörd. Man hör soldaterna prata samtidigt som de dödar människorna nedanför, och skämtar som om det vore ett dataspel. Så sjukt så sjukt.

/Anns

Fem män jag vill gifta mig med (Del 3, The Mamma edition)

På allmän begäran (ok, på begäran från mamma själv) presenterar vi här del 3 i den mycket uppskattade blogginlägg-serien "Fem män jag vill gifta mig med". Nu väntar vi bara på Lillans urval! Mammas fem män är som följer:

Mark Harmon




Mammas motivering: Sexig, har en arrogant stil. Tystlåten eftersom han inte behöver några stora ord för att göra intryck. Frisyren är dock ett minus, ett ännu större minus är de avsnitt där han har mustach.

Annas kommentar: Här kan jag hålla med dig, till en viss gräns. Visst, jag kan se attraktionen när han spelar Jethro Gibbs i Navy CIS, men jag har sett honom i några riktiga b-roller i andra sammanhang, och då är han liksom bara en gubbe i ful frisyr.

Ewas kommentar:
Hahahaha! Jag skrattade länge åt din motivering mamma! Men jag måste säga att du har oroväckande kriterier för vad som är sexigt. Arrogant stil? Är det nåt man vill vara gift med?!! Men utseendet är det inget fel på. Men frisyren är jag glad att även du förstår att den är fel.

Jonas Karlsson



Mammas motivering: Fär blygheten och de vackra ögonen. Extra sexig i "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö".

Annas kommentar: Nej, bara nej. INTE SNYGG NÅGONSTANS! Dessutom tror jag att han har problem med illegala substanser. Om jag har fel är han bara sjukt jävla skum. Not hot.

Ewas kommentar:

Men Anna!! Vässa ögonen!! Han är ju underbar, jag är helt med mamma på den här. Han var ju så söt i den där julkalendern! Och han är snäll och fin, ingen knarkare alls, varför hittar du på sånt för?

Kevin Costner




Mammas motivering:
Han har allt. Han är i rätt ålder, och har fortfarande blicken kvar sedan " Bodyguard".

Annas kommentar: Jag kan ge dig att han var het i Bodyguard, det tyckte vi alla. Men om sanningen ska fram har det bara gått downhill sedan dess. What's up med Springsteen-komplexet? Har du helt glömt bort inslaget vi såg med honom i Nyhetsmorgon där han drygade sig genom hela intervjun? Tyvärr, Kevin har passerat sitt bäst-före-datum.

Ewas kommentar:
Man kan inte leva på att man var sexig i en film för typ fyrtio år sen för alltid. Han är dryg, har solglasögon på sig inomhus och är på dekis. Var inte han ett otroget pervo som badade naken och äcklade sig också?


Patrik Lundström




Mammas motivering: Den rockiga ungdomliga stilen, charmen, leendet.

Annas kommentar: Det här funkar inte. Bara för att du såg honom i "Så ska det låta" i fredags kan han inte ta sig in på din Män jag vill gifta mig med-lista. SÅ bra var han inte, och det vet du. Dessutom hade jag rätt i att han en gång i tiden var med i gruppen Blond som vann Melodifestivalen med "Bara hon älskar mig" för en miljon år sedan. Vilket är ett stort MINUS det vill säga, eftersom du inte verkar tycka att hästsvansen ned till midjan är nog.

Ewas kommentar:

Men det kanske var kärlek vid första ögonkastet Anna! Fast jag fattar inte riktigt the appeal med risig hästsvans och ful skinnjacka?

Fredrik Skavlan




Mammas motivering: Extra intressant efter sexist-ryktena. Plus för snygg frisyr.

Annas kommentar: Mamma du behöver hjälp. Extra intressant efter sexist-ryktena?! Han är den mest överskattade programledaren på tv just nu, INTE snygg, och nu tydligen sexist. Thank but no thanks.

Ewas kommentar:
Mamma!! Sexist-rykten är inte fresh! Det betyder inte att man är sexig, utan att han är ett mansgrisigt svin. Usch och fy! Dessutom kan han inte prata engelska, fast programmet är bra ändå. Men du skulle ju bli kär i vem som helst som pratar norska...



Stolt!!!

Man blir en väldigt stolt moster när man besöker KappAhl och ser världens sötaste unge på väggarna!





/Anna

Min! Min!

Denna kvalitetsrulle är nu beställd och på väg hem till mig. Eftersom man aldrig vet när Comhem får arslet ur vagnen och fixar mina jävla kanaler (inklusive Disney x 2) måste jag ha en backup om Wes kommer förbi och blir uttråkad. Tror ni han får ut nåt av denna eller måste man vara större? Fast han gillar ju Rory (jag vägrar stava det Rorri).

Min lilla modellpojke!!!



/Anna

Sällskapsresan

Jag är så taggad inför vår resa! Tyvärr är det ju ganska långt kvar, så jag kanske ska tagga ner lite?
Jag kollade på hotellet nu, och det är så dreamy!!!
Precis här vill jag ligga hela veckan, inte ens resa mig ur solstolen. Ni kan bära maten bort till mig och tvätta mig med en trasa på en pinne.



/ Ewa

RSS 2.0