What?

No offense, men what the fuck angående att Petra i Ensam mamma söker bara är 25 år?! Trodde hon var minst 30 (Petra är i mitten på bilden för er icke-insatta).



/Anna

Runaway

Säga vad man vill om Kanye West men den här filmen är sjukt snygg!



/Anna

House

Alltså det här är ju inte min musiksmak direkt, men till och med jag kan uppskatta en riktig house-hit! Varför finns inte denna på Spotify? Och varför påminner videon sjukt mycket om nån gammal video från början av 2000-talet?

In other news: Min kulturella kvot för veckan är fylld efter kvällens besök på utställningen av terracotaarmén.



/Anna

Mer Wallstreet...

Som sagt var Wallstreet 2 bra tycker jag, nu vill jag se ettan också! Något som var skrämmande var dock Michael Douglas blåvita tänder, inte så snyggt när hans övriga ansikte ser ut att tillhöra hans riktiga ålder.

Dessutom är jag nu lite kär i Shia LaBeouf, vad har han varit med i mer som är bra som man kan se?



/Anna

Lame ass movie

Kom precis hem från Wallstreet 2 - Money never sleeps, som jag såg med pappa. Den var väldigt bra tycker jag och är alltså inte filmen jag syftar på i rubriken, utan nämligen den nya filmen Unstoppable med Denzel Washington. Det visades en trailer för den innan Wallstreet och H-E-R-R-E-G-U-D vilken jävla b-film! Typ exakt som Speed fast en miljon gånger sämre.

Ni bara MÅSTE kolla på trailern nedan, den är som ett enda långt skämt. Komplett med coola oneliners som "We're gonna run this bitch down", en fru alldeles för ung och snygg för Denzel samt gulliga barn på skolresa.

Jag fattar inte ens vad som är problemet? Låt tåget åka runt runt på spåret då, det kan ju ändå inte ta några oväntade vägar? Det enda problemet är ju att de envisas med att ställa en massa skit (bilar, hästar, barn) i tågets väg som det kör på? Håll er själva och era grejer borta från spåret, problem solved!



/Anna

Bella and Cimon sitting in a tree

Nu spekuleras det i att Blondinbella dumpade Nils för Paradise Hotel-Cimons skull... Kan detta stämma? Är inte de ett lite omaka par eller? Bella känns mentalt tjugo år äldre än Cimon typ, men hon kanske bara anpassade sig efter Nils? Nu när hon är singel och on the prawl kanske hon börjar act her age.

Men det måste ju betyda NÅGOT att han var hennes bordsherre på hennes 20års-fest? Visste inte ens att de var polare. Måste catch up på min bloggläsning tror jag.



/Anna

Escentric Molecule - Molecule one

Testar lite sökmotoroptimering... Något som är dåligt med Blocket är ju att det kommer ganska lågt på träfflistan om någon googlar på något de är intresserade av istället för att vara inne på just Blocket och söka. Om man däremot skriver ett blogginlägg med en rubrik som matchar filnamnet på en bild man lägger upp kommer man mycket högre upp.

Därför testar jag om någon är intresserad av att köpa mitt felköp till parfym, Escentric Molecules "Molecule One". Luktar SJUKT gott på rätt person men dessvärre inte på mig. Jag är verkligen besviken över detta eftersom den på andra är min drömparfym... Nu måste jag liksom leta upp någon annan som luktar så som jag trodde att den här skulle lukta på mig. Har en i princip oanvänd flaska på 100 ml om nån är intresserad! Lämna en kommentar i så fall!

Läs mer om parfymen HÄR!



/Anna


I want!!!

Jag vill verkligen ha de här träningsskorna som jag provade i lördags! Tyvärr betalade jag precis alla mina räkningar och som vanligt känns det som att jag har begränsad möjlighet till ytterligare inköp som inte är absolut nödvändiga.

Lillan, du som har koll på Stadium-läget, är det het åtgång på dessa? Är de utgående eller kan man vänta en stund med att köpa dom? Fattar liksom inte vilka modeller som är re-runs och vilka som bara finns tills de säljs slut.



/Anna

What's the point of doing anything if you never notice, I would sit and wait for you again



/Anna

Den homosexuella mannen inom mig

Jag måste bara dela med mig av denna video som Tanja berikade mitt liv med.
Jag kan inte sluta titta på den! Den är så fantastiskt osmaklig! Precis som vilken hiphop-video som helst fast med män.
Är det illa att jag har börjat tycka att låten är bra på riktigt?
/ Ewa

I hate fucking birds

Var det typ national singing out loud day idag utan att jag visste om det eller nåt? TRE personer mötte jag på vägen hem som gick och sjöng rakt ut, varav en gick bakom mig 75% av min promenad hem från jobbet. Alltså jag irriterar mig så mycket på folk som går och sjunger högt ensamma på stan, det känns så utstuderat på något sätt. Man gör det liksom inte för sin egen skull utan för att typ "åh, kolla på mig, jag är en sån fri själ".

Dessutom är det som med nudister (som är de sista personer man önskar att se nakna) att de som sjönger högt på stan ofta är de man allra minst gärna vill höra sjunga.

/Anna

When I see your face there is not a thing that I would change

Är det bara jag som är svältfödd på kärlek eller är inte den här låten underbart gullig (nu har väl Bruno Mars blvit dömd för kokaininnehav men risken att han var hög när han skrev den här låten kan vi ju bortse ifrån)?!

Jag drömmer mig bort på jobbet varje gång den spelas på radion att man hade nån som sjöng en sån här låt till en... Keep dreamin' säger jag då till mig själv!



/Anna

Är gränsen nådd?

Vi har ju fått rätt mycket fler besökare den senaste tiden, vilket gör mig lite nervös. Och det verkar inte vara någon tillfällig topp heller utan en stadig ökning.

Igår var det någon som hittat till vår blogg genom att googla "bajsa på sig". Känns det här människovärdigt? Är det dags att lösenordsskydda bloggen?

Vi får ta ett styrelsemöte om detta.

/Anna

P.S. Om det är någon av våra läsare som har någon åsikt i frågan får denne gärna dela med sig av detta bland kommentarerna!

Nödlöp

Var det någon annan som tyckte att dagens löpsedel från Expressen var lite väl vag? Vad var det för senaste nytt som hade hänt i natt liksom?

Men det fanns tydligen en förklaring och den hittade jag hos Resumé.



/Anna

Ariba!

Gårkvällen gick i mexikanskt tema, dagens bakfylla likaså. Tequila en hel kväll kanske är en halvbra idé så här med facit i hand.


Sara och jag i våra sombreros, hetsade av Saras pappa av att se glada ut...


...Våra leenden börjar bli allt stelare.


Saras pappa gick all in med svart sprayfärg i håret och lösmustach.


Sara poserar framför kvällens stora hit, frozen margarita-maskinen!


Maskinen fylls på med en sjukt stor flaska tequila.


Födelsedagsbarnet!


Kvällen spårar ur.

/Anna

Pappa?

Pappa, du håller koll när du hämtar Wes på dagis, eller hur?

/Anna

Lågoddsare

Känns det som en större överraskning att Kissie och Nemo börjat hänga? Nej. Känns dock inte som att det gör speciellt mycket för någon av deras personliga varumärken. Och Kissie vill ha en karriär inom PR... Hon kommer att få betalande klienter den dag hell freezes over.

/Anna

Årets skrattfest

En tjej i min klass visade mig det här idag, och jag kissade nästan på mig. Det är från nån japansk variant av dolda kameran, på någon spa-avdelning med massagestolar. På slutet när stolen snurrar runt och får en jetmotor är så roligt så att jag grinade. Eller är allt bara roligt jämfört med statistik?
/ Ewa

Det finns ju en här inne som BÖR ändra sig!

Hahahahahahaha, alltså gud, jag bara ÄLSKAR den här reklamen för Riksgälden. Hur kan man inte bara älska Göran?! Jag ska börja köra den här debattstilen rakt av, kanske ska premiärtesta till lönesamtalet?

-Men du kan ju inte bara upprepa...
-JO!



/Anna

MC!!!

McDonalds idag med en jäkligt sliten moster och en pigg och fräsch systerson. Varför har jag inte Wes ungdomliga fräschör!?

Jag kände mig väldigt old-fashioned när jag värmde på min mat i ugnen idag förresten. Vågar inte testa min micro utan moraliskt stöd efter eldsvådan.





/Anna

Rökförgiftad inom kort

Vill bara ta tillfället i akt att meddela att om jag avlider under natten är det på grundav rökförgiftning. Eldade precis upp både min micro och min värmekudde. Fick släcka kuddeni duschen, hela lägenheten är rökfylld. Några jobbiga grejer: jag måste sova iskyla pga vidöppna fönster, jag verkar inte ha en fungerande brandvarnare och jag har varken ekonomi för en ny micro eller en ny riskudde. Skriver detta inlägg från min säng där jag ligger med vinden i håret och huttrar mig själv till sömns. /Anna

Fitty

Angående ditt mail till mig på Facebook, jag fattade inte vad det var som var så kul med Parisas inlägg? Eller tyckte du att Fittys Twitter-inlägg var kul?

Jag läste om det för någon vecka sedan när han precis hade postat det, eftersom det blev värsta kontroversen då folk tolkade det som homofobiskt. Jag uppfattar det inte alls som det och förstår inte riktigt hur man får det till det? Bland annat Perez Hilton rasade på sin blogg över Fiftys (Fittys) ant-gay-propaganda efter att han hade försökt förklara hur han menat.

För er som inte har läst om det skrev 50 följande på sin Twitter: "If you a man and your over 25 and you don't eat pu**y just kill your self damn it. The world will be a better place. Lol."

Jag tror inte han menade att alla som inte "eat pussy" över 25 är homo? Och ska ta livet av sig? Fattar inte logiken i det alls. Tror inte han menade mer än vad han skrev liksom.

/Anna

Skämmigt

Undrar om Acne uppskattar att synas här? Kissie kanske inte är drömkunden direkt. Om man inte heter Ed Hardy. Eller Bobby Unduco.

/Anna

ÅRETS skratt!!!

Hahahahahahahahahahahaha, jag KAN inte sluta skratta åt att Jimmie Åkesson kom iklädd folkdräkt till Riksmötets öpnnande idag som en jäkla nörd! Hur kan hans flickvän ställa upp på de här fånerierna?

Deras klädsel är NÄSTAN komisk nog att överskugga att de lämnade kyrkan i protest när biskopen pratade om alla människors lika värde. Wtf liksom?



/Anna

Ännu ett frågetecken...

Hur tänkte Kissie när hon redigerade den här bilden? Kan verkligen det här resultatet vara bättre än originalet? Vill hon att det ska se ut som att hon har ett huvud större än resten av hennes kropp? Och tröttnade hon när hon kom till benen eller? Hon är typ en photoshopoholic!



/Anna

?????

Är det någon som kollar på Svenska New York-fruar? Nu vill inte jag att vår blogg ska bli anmäld ännu en gång, så jag väljer mina ord med omsorg, men är det något som inte står helt rätt till med den där Gunilla Persson?

I förra avsnittet blev hon så rörd av sitt eget skådespeleri att hon började gråta, bara det liksom, men i kvällens avsnitt har hon tagit alla typer av absurditetspriser. Det går inte att beskriva henne om man inte har sett henne, men spontant känner jag att någon myndighetsperson borde ta en titt på hennes dotters hemförhållanden.

Men som sagt, jag vill inte att bloggen ska stängas ned, så jag slutar nog här. Men kolla in henne på tv3 Play om ni har missat detta.

/Anna

Update: Fy fan vad hon var vidrig på sin date!!! Han var ju jättesöt och hon var värsta subban... Nu har jag inte längre dåligt samvete för att jag antydde att hon var mentally challenged.


Testing testing

Ska se om jag lyckas göra ett blogginlägg via mobilen, har inte riktigt velat fungera tidigare... Är helt slut efter en städdag på kontoret idag i kombination med en helt sjuk huvudvärk, så ligger redan nedbäddad... Hot and happening fredagskväll, sanna mina ord! /Anna P.S. Mamma, är inte Geir i Idol något för dig?!

RSS 2.0