Meningslös fantombild

Jag vill inte vara taskig mot den skottskadade 16-åringen i V, och jag är fortfarande rädd för att det går en pistolgalning lös här i stan, men jag tror inte att hans egenhändigt ihopknåpade fantombild gör varken till eller från i utredningen...

image126

/Anna

You drive me crazy

Åh, jag älskar den här låten och videon! Sån sjuk nittiotals-nostalgi! Det var ju tydligen i den här videon som Alicia Silverstone upptäcktes för att sedan få rollen i Clueless, på grund av att Clueless-regissörens dotter gillade videon och tipsade sin pappa. Och så är det coolt när Liv dansar som sin pappa!

Btw, du vet väl att Liv's son heter Milo?

image125

/Anna

Hold up!

Jag såg en hockeyfrilla idag. En real-life hockeyfrilla som frodades och var fluffig! På en sätra-bt i 16-årsåldern!
What the hockey?
Är det här nån ny skrämmande trend? Kommer det bli som i Malaga, där var och varannan strandspännis hade mullet med blonderade slingor?
Gud, låt det inte hända!

/ Ewa

Tyra, släng dig i väggen!

Igår hade jag och Karin en liten fotosession hemma hos henne, för att föreviga min stora mage.
Och om jag nån gång hade haft förhoppningar om att vara modellmaterial, så grusades de nu.. Jag kan verkligen inte bli normal på bilder! Jag fösökte ha Tyra i tankarna, men hur mycket jag än tänkte "fierce", så syntes det liksom inte. Jag har så mycket mer respekt för deltagarna i top model nu!
Men några blev roliga ( de där man inte ser mitt ansikte..)
image122
image124
Sådär, där kan man nästan tro att jag posar bra, för mitt ansikte är i skuggan! Just the way i like it...

/ Ewa

Smält ljus

Tror inte att våra ljus tålde värmen i fönstret...

image121

/Anna

Fashion advice

Hallå! Jag har just köpt en ny DAY-kjol som jag tänkte ha nästa helg, men jag har ingen aning om vad jag ska ha till? Alltså varken nåt som jag har hemma eller något som jag kan köpa. Vad tycker du man kan ha? Den är svart, glansig, tight och kort, och har jättesöta volanger baktill. Vet inte om bilden riktigt gör den rättvisa, men du kanske fattar...

/Anna

image119

Framifrån

image120

Bakifrån

Äckliga Timbaland

Jag tycker inte att Timbaland är speciellt fräsch. En av mina absoluta hatlåtar på hans skiva Shockvalue som jag tvingas lyssna på X antal gånger per dag på jobbet är låten Bounce som man kan lyssna på här.

Den är komplett med äckliga stön samt ovälkomna sexreferenser från Timbaland himself, samt sjukt smaklös text. Ett urval:

Timbaland: "Let me see them big titties, don't act saddity you ain't pretty"

Dr Dre: "OOH! There she go, just what the Doc's been lookin' fo' She just what I need, black and Chinese like Sum Yung Ho" (Pluspoäng för ordvitsen med Sum Yung Ho...)

Missy Elliott: "When he see the jugs he wanna rush and get a quick touch of the big ol' butt"

Låtens toppas utöver detta med refräng av Justin. Vad mer kan man begära?

/Anna


"Förtjusande lilla Filippa"

Jag har aldrig varit något större fan av Filippa Reinfeldt, men häromdagen när jag åkte tåg läste jag en intervju med henne i tidningen "Kupé" och blev så sjukt irriterad... Hela den här grejen med "Jag är feminist men vill helst inte kalla mig för det" har stört mig i ett antal år, men hon tog det till en ny nivå när hon genom intervjun propsade på att hon var feminist men absolut inte ville använda det ordet för att det är "kidnappat av vänsterrörelsen".

Jag blir så förvånad över det resonemanget eftersom man aldrig hör någon som vägrar att benämna sig som kapitalist för att begreppet är kidnappat av högern, eller rasist för att det är kidnappat av extremhögern. Jämställdhet är en politisk fråga som främst drivits på av partier på vänsterkanten både historiskt sett och idag, det är en fråga som ligger vänstersympatisörer varmt om hjärtat medan högern har struntat i den. Den är inte kidnappad av vänstern utan övergiven av högern.

Antingen är Filippa feminist eller inte, och om hon vägrar kalla sig för en utgår jag ifrån att hon heller inte är en. Jag tror hon underskattar "den vanliga människan" om hon tror att den är dum nog att tro att hon är vänsterpartist bara för att hon tror på jämställdhet. Jag tror att det i dag är allmänt känt att det finns flera inriktningar inom feminismen, och Filippas tjafs känns bara outbildat och fördomsfullt och precis den inställningen gör att utvecklingen framåt går så segt.

/Anna

P.S. Filippa och Fredrik ser ut som att dom är syskon.

image118

En dag på jobbet

Idag har vi varit på kickoff på huvudkontoret, kände mig exalterad bara av benämningen kickoff! Har aldrig varit på nån sån och visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men den nya kollektionen är sjukt fin, en helt ny stil än vad det har varit tidigare! Lene Borggaard är ny chefsdesigner och hon var där och visade alla grejer och hur allt skulle kombineras, förstod det mesta trots danskan... Det var ju hon som gjorde Bruuns Bazar stort för några år sen så dom hoppas väl på samma effekt här antar jag.

image117

/Anna

Fucka ur!

Jag var helt wild and crazy igår alltså! Jag verkligen levde det vilda ungdomslivet som aldrig förr! Jag fuckade ur helt!
Eller, det där var väl inte helt sanningsenligt. Men det var ungefär så min gårdag kändes, om man jämför vad jag har sysslat med de senaste månaderna.
Jag var först på Axels nya jobb, på uteserveringen på hasselbacken, och tog en drink (läs:Cola) i solen med lilla Anna och pojkarna. Och när klockan blev sisådär halv nio, så hade jag inte säckat ihop helt, och det var då jag tog beslutet. Jag skulle gå all the way!
Det vill säga gå vidare till ett annat ställe, vilket tyvärr blev Mest i götgatsbacken.
Har du varit där nån gång? Hoppas inte det.
Det var extrem skum blandning av rockkillar/gubbar, alkistanter och bt-killar.  Musiken var nittiotalshits(hett),rock och "galna låtar" såsom crazy frog.
Jag var en tant som tyckte att musiken var för hög, och folk var fulla och dräggiga. Dessutom blir man allmän egendom som gravid, och jag fick prata med tusen knäppa människor som vill ge mig goda råd om barnuppfostran. Jag fick även ta del av andra, mindre trevliga berättelser:

Kvinna med rakat huvud, med två slingor gult hår hängande i ansiktet, i 30-års åldern;
" Vad ska du döpa ditt barn till?"
Jag:
"ehh..jag vet inte riktigt.."
Slingkvinnan;
"Döp honom till Sebastian. Jag var gravid en gång, han skulle heta Hugo"
Jag;
"Jaha...fint namn.."
Slingan;
"Men jag gjorde abort"
Jag;
"..oj...vad..ehh..jobbigt"
Slingan;
"Ja. Han var ett våldtäktsbarn"
Jag;
" Jaha. oj. ehh. (vänder mig och stirrar åt ett annat håll.)

Och senare på kvällen kom en alkistant utan tänder och fösökte få Adama att drick ur ett glas vin som hon hade, och när han inte ville så blev hon sur och fösökte tvinga honom. " Kom igen, ta en klunk bara"
Tänkte hon droga och våldta honom?
Ja, du hör ju att det var class all the way så att säga.
Sedan gick jag hem vid tolv.
Jag kände mig så ung och levande.

/ Ewa

Karin och Ewa på klänningsjakt

Jag och Karin var ju som bekant och letade tärnklänning till Anna häromdan. Men egentligen, såhär med facit i hand så var det ju inte så jättesmart med tanke på att vi inte visste om klänningarna passade Anna, och inte fick lägga undan dem.
Men här är i alla fall några fina vi hittade på Beyond Retro på Åsögatan. Men vi får gå till påkläderiet också när du är i stan nästa gång!
image113
Stort varmt tack till vår sexiga modell karin btw.
image114image115image116

/ Ewa

T's nya t-shirt

Kolla T's nya t-shirt pappa! Tror ingen annan än en AIK:are fattar...

image112

/Anna

Cristiano "Homsen" Ronaldo

Häromdagen var det Champions League-final mellan Manchester United och något annat lag som jag tror var Chelsea. Anyways, T kollade ju så klart eftersom hans favoritlag efter AIK är just Manchester United. När matchen var över och Cristiano Ronaldo låg och grät glädjetårar i gräset kommenterade jag i förbifarten hur tydliga bögvibbar jag får från den killen. T blev genast upprörd och menade att han inte alls kan vara homosexuell för att han är tillsammans med en utvikningsmodell. Ännu mer bevis! Det är så typiskt killar att inte fatta hur uppenbart det är att man som smygbög i offentligehetens ljus troligen överkompenserar genom att bli tillsammans med något så "extremhetero" som en utvikningstjej. Typ som när Howie i BSB alltid sa att han drömtjej var Cindy Crawford.

Kortfattad sammanfattning: Cristiano Ronaldo är troligtvis homosexuell.

image111

/Anna

Tatueringar

Idag berättade T att han funderar på att göra en tatuering. Redan där kände jag mig inte helt 100. När han sedan började visa bilder på Internet kring vad han hade tänkt sig för motiv visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Eller vad skulle du göra om din pojkvän sa på fullt allvar att han ville tatuera in detta på överarmen:

image109

Jag kunde på allvar inte avgöra om han skojade eller inte när han  visade den. Tyvärr var det inget skämt.

Men det blir värre.

Snart skulle han visa bilden han "verkligen bestämt sig för". En bild på en liekvinna. I kid you not! Det är mycket möjligt den mest smaklösa bild jag någonsin sett (ber om ursäkt för ränderna över bilden men den är väl kopieringsskyddad eller nåt, you get the picture).

Han funderar dessutom på att kanske göra några förändringar, som att "byta ut lien mot en hockeyklubba". Way to go att göra något smaklöst om möjligt ännu värre.

Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra om han går igenom med det här, han verkar helt övertygad. Hjälp mig!

image110

/Anna

Fillingar

Jag kunde bara inte hålla mig längre när jag och helena gick på stan igår. Jag har ju alltid haft mamma med mig som har varit ett hinder från att köpa kläder till babyboy, men nu hade jag ingen som kunde hålla mitt skägg!
Jag var bara tvungen att köpa de här söta grodkalsipperna! Tänk hans lilla bjöjrumpa i de här..jag dör.
Jag köpte också matchande pyttesmå bodys till ( som axel sa var fula btw)
Helena och jag stod i butiken och målade upp små scenarion när han skulle kunna ha på sig dem, och hur gulligt de kommer bli. Alla andra mammor tittade på oss som om vi var dumma. Men jag blir helt knäpp av babykläder, det är bara för gulligt!


image107
image108

Shake that booty baby!

Jag kollade på youtube lite random, och såg att Sean Pauls gamla slagdänga "watch dem gal dem roll" har en käck video.
När jag ser den videon vill jag dansa, Jag vill vara som de tuffa tjejerna i den, de har sån hård och cool attityd som jag bara önskar att jag hade!
Så fort bebisen har kommit ska jag bli sån.Jag ska bara slänga på mig raffsetet och löshåret och ge mig ut i nattlivet.
Eller kanske inte.
Jag kan ju dansa så hemma i alla fall?
image106
/ Ewa


 

Class, class, class!

Hittade den här länken hos Anna Hibbs. Kolla "Se alla bilder". Vem in their right mind inreder sitt hem så här?! Jag är på riktigt chockad av att detta är ett svenskt hem och inte typ ett... amerikanskt eller ryskt. Men jag skymtar en flagga på den första bilden som inte är svensk, men ser inte riktigt vad det är... Skådar mitt öga tyska färger? Det skulle ju i och för sig förklara saken. Är jag rasistisk nu?

Btw, gud vad jag har längtat efter att få använda den där rubriken!

/Anna

Delusional

"I don't do too many drugs. I just smoke weed and drink. But I'll never fuck with no more coke. It's not about the bad high; it's just about the acne: Cocaine makes your face break out. I'm a pretty boy."

- Lil Wayne i New York Post

Har jag missat något?

image105

/Anna

Scotty doesn't know!

Läste att barnsångerskan Miley Cyrys anklagas för att ha stulit en låt, eller åtminstone plagierat låten "Scotty doesn't know". Jag hade helt glömt bort den låten, vilken var det enda komiska med b-filmen "Eurotrip" som jag tvingades genomlida under en filmkväll hos våra grannar i Uppsala för några år sedan.

Minns inte riktigt hur storyn gick, men i alla fall så har Scotty en flickvän som tar med honom på en spelning med ett band vars sångare hon har ett hemligt förhållande med. Sen framför dom låten "Scotty doesn't know" som handlar om affären medan han fortfarande ovetandes står i publiken.

Haha, det är rätt kul. Kolla på videon här.

I can't believe he's so trusting,
While I'm right behind you thrusting.
Fionna's got him on the phone,
and she's trying not to moan.
It's a three way call,
and he knows nothing.
NOTHING!!!

Scotty doesn't know,
Scotty doesn't know,
Scotty doesn't know,
Don't tell Scotty.
Cuz Scotty doesn't know,
Scotty doesn't knoooooow....
SO DON'T TELL SCOTTY!

image104

/Anna


Aaaw!

Tydligen är Blake Lively (Serena) och Pen Badgley (Dan) från Gossip Girl ett par även privat. Vad gulligt, Seth & Summer 2.0!

Här är dom på någon romantisk resa nånstans... Jag vill också sola och bada!

image103

/Anna

Pre-pubertalt

Jag har inte riktigt släppt att T var i Flensburg i förra veckan. Så här rolig var jag igår:

Jag: Vad vill du äta till middag imorrn, ska jag göra Flensburgare?
T: Vad är det?
Jag: Hamburgare med flensost på!

Skämtet gick tyvärr inte hem. T blev arg, sa att jag var äcklig och frågade om jag var tolv år gammal.

What's with these homies dissin' my girl?

Why do they gotta front?

Jag älskade "Buddy Holly" med Weezer när jag gick i, vad kan det ha varit, mellanstadiet? Trots att jag inte fattade vad det var dom sjöng. Plus att videon var jättebra. Nu har dom släppt en helt ny låt, "The greatest man that ever lived", som man kan lyssna på här.

image102

/Anna

Vakthunden

Här kommer en efterlängtad (från mammas sida) bild på lilla Harley! Hoppas inte min chef blir sur om han mot all förmodan skulle se det här, jag lägger upp bilden av kärlek! Han ligger på bilden i sin lilla hundkorg i personalrummet. Jag försökte mms:a bilden tidigare till mamma men hon påstod att det inte ens gick att sms:a mig från hennes mobil. Det visade sig att hon hade fel nummer. Go mom!

image101

/Anna

My eyes!!!

Ok, mot bättre vetande fortsatte jag läsa Pernillas blogg... Och såg den här bilden! Wtf?! Är inte denna kvinna 40plus? Why, oh why, bär hon en (smaklös) jeansklänning med en sån där urringning?! Det var knappt så att jag reagerade på Magnus Carlssons tragikomiska hårförlängning till vänster.

P.S. Kommer Pernilla stämma mig nu när jag lägger ut en massa bilder på henne...?

image100

/Anna

Babymode

Var just inne och surfade runt på mama.nu (don't ask), och hittade den här jättesöta baby-mode-bloggen! Haha, kolla Ingmar Bergman-looken, den tycker jag du ska köra på din lilla bebis!

Varning utfärdas dock för att råka komma in på Pernilla Wahlgrens blogg (nej, jag tänker inte länka)... Jag gjorde det brutala misstaget endast för att upptäcka att hon och jag har likadana klänningar från HM. Dags att starta ett bål på gården, klänningen ska brinna!

image99

/Anna

Faran med saccosäckar när man är smidig som en flodhäst

Jag var på mödravårdcentralen idag för koll. Allt var finfint, och jag hade till och med bra sockervärden! (Gud vet varför..) Min barnmorska har döpt min Milo till "den vilda bebin", för att han aldrig ligger still när hon ska lyssna på hjärtat.
Efter undersökningen var det en avslappningskurs jag fick gå på, för att lära mig inför förlossningen.
Som vanligt var det bara 35+ kvinnor där med sina män i kostym, och alla satt redan i en cirkel på stolar när jag kom in. Det låg massa saccosäckar på golvet, men dem satt ingen i. Men när jag kom in skrek barnmorskan att jag skulle sitta i en säck, "för det var mycket mer avslappnat".
Jag tittade mig nervöst omkring, om saccosäckarna var så sköna, varför låg ingen annan i dem?
Men jag ville inte vara en mes, så jag satte mig lydigt i en.

Alla kvinnorna på kursen satt och flummade om hur de skulle ta fram sin inre kraft inför förlossningen, och en gjorde till och med en liknelse med Harry Potter och hans magiska besvärjelser. Hallå? Jag höll på att börja skratta, för jag trodde hon skojade, men sen tittade jag mig omkring och såg att alla nickade instämmande.

När övningarna var slut hade jag riktigt gjort mig bekväm, men när jag såg att alla började gå ut ur rummet, så upptäckte jag det. Jag var fast i saccosäcken!
Jag låg och stånkade ett tag tills en av papporna i kostym fick komma och lyfta upp mig.
Det var mycket förnedrande, och jag går aldrig på avslappningskursen igen.

Städmani

Jag är så nöjd just nu! Igår fick jag oväntad energi efter jobbet, och storstädade hela lägenheten. Jag sanerade badrummet med klorin, (efter att jag såg på rent hus att man kan få bölder i ansiktet av smutsiga handfat har jag blivit lätt manisk) och putsade och fejade! Nu är det fint som aldrig förr.
Det här kanske har nåt att göra med att de senaste dagarna har det kännts som om babyboy Milo ska komma när som helst, och min baby ska inte växa upp i ett äckligt hem!  Inga ansiktsbölder här inte, då kanske socialen uppmärksammar att min son ser ut som quasimodo, och sen gör de en husrannsakan, och ser mitt svarta handfat. Och tar honom ifrån mig!
Han har legat och tänjt och sträckt på sina små ben och bråkat hela helgen, och det har typ varit som att magen ska spricka. Jag känner mig inte on top of my game direkt. Ska han hålla på så här i två månader till blir jag tokig!
Men nu har jag tre (!) arbetsdagar kvar bara,  det känns för underbart för att vara sant, och jag ser fram emot att åka till V och hänga med min kära syster. Hon kanske inte längtar lika mycket, men jag ser fram emot vår kommande kvalitetstid!
Och imorgon kommer Helena till Sverige!!!!!

/ Ewa

En ny kvinna

Paris Hilton känns så himla omogen för att vara närmare trettio. Varje ny pojkvän hon har verkar förändra hela hennes liv. Om sin senaste pojkvän, tvillingen till Nicoles baby-daddy, säger hon följande:

"When I was younger I loved to go out, but now that I'm in a really great relationship it's so much more fun to stay at home. We don't really like to go out. We have game night where friends come over and play Monopoly. I've grown up a lot and I'm at peace. He has changed my life in every way."

"Vi" gillar inte att gå ut? Och var det inte Nick Carter som också hade förändrat hennes liv? Hon kommer säkert att vara gravid inom ett par månader.

image98

Tre timmar senare...

Puh! Nu har jag äntligen städat garderoben, vilket var väldigt välbehövligt då jag knappt kom in i den tidigare. Nu hänger allt uppe ordentligt istället för att ligga i en hög på golvet vilket känns något fräschare. Försökte kasta en del grejer men det är verkligen tungt... Du får komma hit och ta lite grejer snart, tror du skulle vilja ha en del saker i varje fall av dom grejerna jag aldrig använder men som ändå är tråkiga att bara slänga.

image97

/Anna

Urringat

Här är t-shirten från Filippa K jag köpte till T idag. Han tycker den är för urringad men jag tror bara det är en vanesak med tanke på att han vill att t-shirts ska sitta som en strypsnara i halsen. Visst är den söt och somrig?

image96

/Anna

Sommarutflykt

Jag blev glad i dag när T sa att vi skulle åka iväg på en liten bilutflykt på eftermiddagen. Jag såg framför mig en mysig picnic med jordgubbar på en strand någonstans. Tyvärr var inte T inne på samma spår utan vi skulle iväg till ett gräsfält så han kunde slå lite golfbollar. Good times.

Jag gav det hela ett försök även jag, men endast två av mina slag fick bollarna att lyfta marken...

image95

/Anna

Råskinn

Kollade igenom en mapp med urklipp från T's hockeykarriär som hans mamma lånat mig, både från när han var liten och laget han spelade i när han pluggade i Öret. Anyways, när han var yngre vann hans lag tydligen nån turnering i Kanada, och den här gripande historien återges av lagledaren i en av artiklarna från turneringens första match:

"Nordique var ett riktigt råskinnsgäng och vi blev lite skrämda. T****s H*****d fick en hård tackling redan efter bara 20 sekunder. Hans axel hoppade ur led."

Stackars lilla snutten! Vilka råskinn!

image94

/Anna


Summertime!

Titta vad fin och somrig vår gård har blivit! Jag har ju bara bott här under de "tråkiga" månaderna än så länge eftersom vi flyttade hit i november så jag är glad nu när jag äntligen har något fint att titta ut på genom köksfönstret. Någon har dessutom ställt ut dessa utemöbler på gården, men frågorna är många. Vems är de? Är de allmänt gods? Kan man bara gå ut och sätta sig om man vill äta middag? Finns det någon form av kölista? Kommer dom bli snodda under helgen?

image93

/Anna

Boomdigidigidigibomdigibam!

Jag tror våra grannar hatar oss... T laddade precis ner några klassika eurotechnohits som vi spelat på högsta volym med fönstrena öppna, bland annat den gamla slagdängan "Think about the way" med Ice MC. Minns du den? Jag får värsta Absolute Dance-flashbacks! Jag tror T fått musikalisk inspration under sin Tysklandsresa...

/Anna

Kom igen Lena!

MTV hade just ett helt obegripligt segment döpt till "Mange Schmidt VS Håkan Hellström". Jag vet inte vad dessa två artister har gemensamt, men det var underhållande ändå, främst av två anledningar:

- Jag återupplevde hur sjukt lik du är "Lena" i "Kom igen Lena"-videon.

- Jag återupplevde vilket textmässigt geni Mange är. Lyssna bara på det här från "Jag talar ut":

Jippie ny metod hjälper dig att gå ner i vikt
En liten biverkning dock man får hjärtsvikt
Man kan tappa lite hår och må dåligt
Men vill man vara fin så måste man väl tåla lite
Vi kanske borde göra dokusåpa
Stoppa massa tjocka i ett rum att skriva hockey låtar
Och plocka in Swartling det här blir jävligt stort
En dvärg å två nunnor som får spela kort

Och det blir ännu mer komiskt med hans röst. Eller första versen i den geniala "Vem é han":

Vem é han? som kommer i en öppen bil
med Mogge, Adjan och Sleepy i
har alltid sällskap av en gangster tjej
bredvid sig å gör sin gangster grej
(vem e han) som rullar genom svenneland
å gör de som ingen annan kan
och som ror sina projekt i land , en man som kommer med en öppen famn
(vem é han) han värkar vara en skön typ, på micken han han jävligt skönt flyt
han har verkar ha det uppstyrd, å när det regnar vecklar han upp paraplyt
(vem é han) det är någonting bekant med han fejja, hm intressant
jag är säker på att jag har sett han någonstans
så om jag vore tjej skulle jag fråga chans
(vem e han ) Jag har så jävla svårt å fatta
men var det inte han som släppte en platta
greatest hits fett underskattad, som slet ut min jävla slipmatta
(vem é han ) det är som magi på micken
som en troll karl med dom bästa tricken
han har varit med sen 83, när hiv hette HTLV3

Sjukt kul. Man fattade liksom redan hans potential med "Det är helt okeeej..." med Petter, men nu... Han har tagit det till en helt ny nivå!

image92

/Anna

Årets första picnic!

Åh vilken underbar dag det har varit! Jag och lilla Anna hade picnic på djurgården idag, och det var det bästa jag gjort på lääänge!
Det är konstigt hur allt känns så mysigt och underbart bara man gör det ute, i solsken, medans om jag hade gjort exakt samma saker( Ätit, läst, vilat, ätit)  inomhus en regnig dag, hade det känns totalt misslyckat och bortkastat.
Det var blommor på ängen, glada söta hundar som sprang omkring och riktigt varmt, kan det bli bättre? Nu funderar jag och lilla Anna på att bli seriösa picnicare/solbadare och åka och köpa såna här ihopfällbara stolar så vi kan läsa i bekväm ställning, och eventuellt också en kylväska. Är det att ta det för långt?
Och vissa onda tungor på jobbet säger att jag inte får sola, och absoluuuut inte sola magen. Stämmer detta? Är det någon som vet?
Anyways, på denna picnic kom vi också fram till att vi är officiella manshatare nu. Efter noga övervägande och analyserande har jag kommit fram till att, ja, jag hatar nästan alla män mer eller mindre. De är roten till allt ont här i världen, så är det bara. Jag ska leva ensam och bli en gammal nucka.
Men jag har ju ett barn i alla fall!
image91
Så här mysigt kunde jag ha det! Förhoppningsvis skulle jag se lite fräsigare ut i stolen? Eller skulle jag se så här nördig ut i en solstol? Skulle jag komma upp ur den om jag väl satt mig?

/ Ewa

Mariah 2.0

Jag vet inte vad jag har för hormon-störning just nu, men jag blir rörd för allt. Kollade på MTV när jag åt lunch och fällde en tår till 90% av låtarna jag såg. Har du hört Leona Lewis (som dom tydligen kallar för nya Mariah Carey...) nya låt "Better with time"? Så finstämd och sorglig!!!

image90

/Anna

Liporexic

Vad har Nikki Cox gjort med sitt ansikte?! Du vet den urringade tjejen från "Las Vegas"? Ok att man plumpar läpparna lite men det här är ju borderline freakshow! Hon kan ju inte vara medveten om hur hon ser ut!

image89

/Anna


We want prenup, we want prenup!

Beyoncé är inte så dum som hon verkar. Hennes och Jay-Z's överenkommelser inför bröllopet:

"Beyonce is worth estimated $100 million and Jay-Z is worth estimated $300 million.

She will have access to all the money, accounts, cars, NetJet private plane service, the yacht, homes and offices they share during the marriage.

She will get $10 million after 2 years of marriage, then $1 million every year of marriage up to 15 years.

$5 million dollars for every child she has by him.

If they split, she will get $10 million plus a house worth $10 million and she will get to keep all clothes, jewelry and gifts earned during the marriage."

Ingen dålig deal.

image88

/Anna

Gina Tricot-tjej

Efter att ha bott i V i, vad blir det nu, sex månader, börjar man bli mer än lite trött på Gina Tricot. Men har du varit inne på deras hemsida? Hade aldrig kollat den förut, helt sjuk! Bilder på varenda liten grej, sorterat efter färger och allt! Tänkte hitta en bild på den där klänningen jag köpte häromdan eftersom det blev lite väl modebloggish med att ta ett kort på sig själv i spegeln. Dessvärre var hemsidan lite väl avancerad för att jag skulle lyckas sno en bild, trots att jag till och med lärt mig att print screena.

Btw, har Gina-tjejen Louboutins på sig?!

image87

/Anna

I'll stand by you

Jag är så sjukt lättrörd att det är patetiskt. Har du sett den senaste AMF pensions-reklamen? Den med gubben som har hejat på IFK Malmö hela livet och de tillslut vinner Allsvenskan? Jag kan inte hålla tårarna tillbaka! Dessutom är det en sån fin låt tycker jag...

Ok, jag är en tönt.

image86

/Anna

Jessica Simpson-moment

Jag kanske inte borde berätta det här men vad fan.

Jag kollade just på Top Model där dom precis åkt till Kina för att modella (btw, Tyra är verkligen sjukt osympatisk). Tragiskt nog tog det en halvtimma in i programmet för mig att fatta att Beijing är samma sak som Peking. Jag har alltid trott att det är två olika städer.

Ok, du kan skratta nu.

image85

/Anna

Skrattfest!

Ja, jag vet att jag är helt efter som inte lyckades se det här när det gick på tv, men "lilla al-fadji" är ju bara för kul!
Jag kollade på klipp på youtube hemma hos Axel igår, och skrattade så mycket att det nästan blev pinsamt..
Jag vet inte riktigt vad egentligen det är som är så komiskt..kanske mest Filles hela uppsyn!
Kolla deras Rap-battle här!
image84

/Ewa


Boooring!

Något som fascinerar mig är hur otroligt tråkiga de mest lästa bloggarna i Sverige är. Observera att jag med detta inte menar att vår blogg heller är speciellt kul, men vi har ju läsare därefter också. Om en blogg har flera hundra tusen läsare om dagen hade man ju väntat sig något mer upphetsande än det exempelvis Blondinbella levererar. Hon verkar ju trivas med sitt liv så kul för henne, men jag fattar inte hur man kan ha ett så tillsynes tråkig tillvaro när man är 17 år. Då ska man ju vara wild and crazy som Kissie (vars blogg åtminstone besitter ett visst underhållningsvärde) och typ göra bort sig på helgerna, inte ha parmiddagar och spendera första maj med att dela ut ballonger för MUF...

image83

/Anna

All by myself

Jag känner mig så ensam här i lägenheten nu när T är i Tyskland (jag väljer att medvetet utelämna den exakta ortens namn med tanke på hur osmakligt det är). När jag kom hem nu efter jobbet var detta det enda spåret lämnat efter min lilla boyfriend på hallbordet: Bilnycklar, en skabbig tjugolapp samt ett parkeringskort som på ett oerhört ofräscht sätt är ihoptejpat med något som ser ut som ett gammalt plåster. I miss him already!

image82

/Anna

Det ser ut som en bomb här!

Du vet hur mamma när vi var små sa att man alltid skulle ha snygga underkläder, ifall att man hamnade på sjukhus under dagen och de skulle bli tvugna att ta av en alla kläder? Idag önskar jag innerligt att jag inte är med om en olycka och någon är tvungen att gå in i vår lägenhet med någon huvudnyckel... Vår lägenhet är just nu motsvarigheten till att ha typ fläckiga trosor med en stor reva bak på sig när man hamnat på sjukhus. Det sorgliga är att jag städade i förrgår, jag vet inte vad som har hänt. I och för sig har T packat inför Tyskland och för att frigöra min resväska som han skulle låna vräkte jag ut allt innehåll sedan Valborg i en hög på hallgolvet. Det kan ha något med saken att göra.

Jag ska röja ikväll. Först ska jag jobba.

image81

/Anna

Remove tag

Nu har Sofie så klart lagt upp groteska bilder på mig från Valborg på Facebook... Det var ju väntat. Nu har jag gjort lite damage control och tagit bort tagarna på de värsta exemplaren. Tur nog hade jag enough sense att dölja största delen av mitt ansikte med solglasögon på de flesta fotona, och här även med en överdimensionerad jordgubbe.

image80

/Anna


Backa bandet!

Hold the phone! Vad har jag missat? Mariah Carey och Nick Cannon har GIFT sig! Hur gick det här till? Jag trodde han var runt 18 år eller nåt? Vad är hon, 40? Var träffades dom? Så många frågor...

image79

/Anna

Bye bye min ungdom

Jag är glad för din skull att du hade kul på valborg Anna. Verkligen.
Att du fick leva ut din ungdom i solskenet.
Jag är inte alls bitter över att min kropp totalt har svikit mig vid 22 års ålder, och att jag de senaste dagarna legat utslagen hemma hos mamma i skabbiga mjukisbyxor och kollat på unga mödrar med magen i vädret. Inte alls.
Jag är glad att jag har mamma i allfall, annars hade jag varit ensam också.
Jag försökte sola en stund på balkongen, eftersom min mage lyser blå/lila/vit just nu, och faktiskt ser lite skrämmande ut, men det funkade inte så bra med min feber, så jag fick gå in och lägga mig igen.
Ja, så har min valborg varit.
Jag och mamma tittade på nyheterna om ungdomsfylleri och blev upprörda. Sedan var det ett inslag om valborg i uppsala, och jag hoppades att jag skulle se Anna ragla omkring i bakgrunden. Det hade gjort min dag.
Men ingen Anna syntes. Det verkade kul i alla fall, och om jag inte hade varit på smällen hade jag banne mig varit där och roat mig som alla andra unga människor!
Det hade jag väl?

Sunshine in Uppsala

Kolla vilket fint väder vi hade igår i Uppsala, värsta högsommaren! Tror jag har bränt mig lite i ansiktet till och med. Jag är officiellt en tant som blir uppåt av vackert väder.

image78

/Anna

Valborg


Valborg i Uppsala var lika trevligt som det brukar vara, tyvärr tog vi ut oss under Champagnegaloppen och blev typ bakfulla redan vi sex-sju, så det blev inget vidare drag senare på kvällen. Jag kom på mig själv med att sitta och blunda på en stol på festen vi var på, så Maria och jag gick och köpte kebab sen gick vi hem och sov. Det chockerande i det hela var att även Sofie var trött och följde med oss hem och sov, det trodde man aldrig.

Asmycket folk var det som vanligt, och en kille trampade mig rakt över hälsenan på galoppen så jag är helt blå och uppsvullen där. Det gjorde ont.

image77

RSS 2.0