Bloggtips!

Någon som däremot är SJUKT ROLIG är Frans på Nöjesguiden! Läser ni hans blogg? Om ni inte gör det måste ni börja, det är en skrattfest utan like! Han är typ en missanpassad sextonåring i nån småstad som sitter och räknar ner dagarna till skolan börjar igen efter sommaren. Han är helt underbar! Här har han sett ett avsnitt av One Tree Hill:

"Jag fullkomligt ÄLSKAR bröllopsavsnitt i amerikanska teveserier. Det är fan det bästa jag vet. Såå OTROLIGT mycket FEELINGS! Lucas och Lindsey (varför stavar hon inte sitt namn med a egentligen, det är ju supermiffat att stava med e) gifte sig igår. Eller ja, nästan då... Hon ba vid altaret "I can't marry you" och sprang iväg som värsta runaway bride och medans allt detta hände blev Nathan och Haleys aaaw-son BORTRÖVAD av den supergalna twistade latinonannyn som tror att hon är ungens riktiga mamma och ba skrattade värsta elakt tills brudgummens psycho pappa som dödade sin egen bror och som nyss kom ut från fängelset stalkade henne och tryckte upp henne mot väggen och ba "stay away from my family or I kill you" sådär superdramatiskt och family comes first typ och jag ba dog.

Jag är sjukt tagen av det här. Alldeles andfådd. Det måste vara mark-ozonets fel. Ni har väl hört? EU säger att man måste varna allmänheten nu, för nu jävlar är halterna alldeles för höga och om man har astma och är utomhus så kan man falla ihop och DÖ när som helst!!!"

/Anna


BORING!

Är det bara jag som tycker att den är "superroliga" bloggerskan Ana Gina är astrist? Har försökt kolla på några av hennes videor men orkar mig knappt igenom den första minuten. Hon är säkert kul om man skulle känna henne privat, men SÅ rolig att hon måste branda sig själv som humorbloggare med taglinen "Humor till max" är hon inte. Jag tror det är det som är problemet, att förväntningarna blir så otroligt höga när man liksom går ut och profilerar sig som en så sjukt rolig brud. Och så kollar man på hennes videor och så är hon typ "Min pappa stör mig när jag är på Facebook". Man ba okej.

Och att Blondinbella beskriver henne som Sveriges roligaste tjej borde ju ha fått mig att ana oråd.



/Anna

Trevlig överraskning!

No offence (okej ganska mycket offence), men om jag körde looken Kissie gör skulle jag kanske undvika att hänga med transor. Rätt överhängande risk att hon tas som en av dem liksom. Om jag inte visste vilka det var sedan innan skulle jag omöjligt kunna säga vem av Kissie eller Rahlenfeldt som var en kille utklädd till tjej.

Btw så såg jag Kissie på Drottninggatan (var annars) i veckan, fattar inte varför hon fixar sina bilder så mycket. Hon är ju absolut inta så smal som när hon PS:at sönder sig själv, men hon är ju inte tjock nånstans utan ganska liten. Minus brösten då. Ansiktet har hon ju bara förstört på egen hand.

Eftersom det är fredag i morgon går jag all out och är uppe en timma extra för att kolla på Sex and the City. Slökollar lite på fyran nu innan det börjar och HERRE MIN GUD vad det är trist med friidrotts-EM. Känns knappt som att programledarna för "Late night Barcelona" orkar hålla uppe intresset. Däremot är jag glad att jag råkade slå på det, för jag upptäckte vilken otrolig hotness paneldeltagaren (och fd friidrottaren va?) Mattias Sunneborn är! Vilken fägring!



/Anna

JAAAAAA!!!

Två goda nyheter:

1. Man kan se de senaste avsnitten av både The Hills och The City på Allt om the hills (kan Brody ta och chilla, Kristin ska liksom åka till Europa över sommaren, inte emigrera for life till Sydpolen)!

2. Jag har hittat honom!!! FRODE NAKKIM!!! Praise the lord (och google). Tydligen har han bytt bransch och har jobbat med PR och är nu informationschef på VitaeLab, ni vet dom som gör kosttillskott! Det här är ju helt fantastiska nyheter ur rabattsyfte (ja, jag har nu kommit så långt i händelseutvecklingen att du nu har gift dig med Frode och han ger familjerabatt på vitaminer och Omega3 till sin svaga och klena plastdotter - mig)!

Han finns dessutom både på Twitter HÄR och Facebook HÄR.

OBS! Hans barn är inte sådär små som på profilbilden längre, kollade hans dotters sida och hon är typ minst 18 nu. Alltså hög tid för ett andra äktenskap för Frode! Nu kör vi (okej du kör...)!



/Anna

Men va faaan!!!

Jag kommer bli sinnessjuk om jag inte hittar den där snygga norska sportjournalisten snart mamma!!! VAD HETER HAN?! Jag brukar annars vara ganska stolt över mina google-skills (jag är lite av en Lillan Salander) men jag har verkligen kört i diket totalt på den här. Jag blev så desperat att jag nyss sökte på " snygg norsk sportjournalist" i en förhoppning att någon annan där ute har samma smak på män som dig.

Men nej. Inga resultat av värde (och ja, jag kör sökningarna på både norska och svenska med google translate). Jag fattar inte, det kommer ju upp en massa andra jävla namn och jag har gått igenom hela sportredaktionen även hos NRK (han kanske hade bytt upp sig tänkte jag). Inget namn som ringer någon klocka, och jag är SÄKER på att jag skulle känna igen det bara jag såg det.

Han hade ju en skitstor byline-bild, han måste ju vara känd? Typ en norsk (och snygg) version av Mats Ohlsson. Har han gjort en Fittorin? Är det därför VG raderat honom ur arkiven?

Hittade den här listan över de mest inflytelserika norska sportjournalisterna och där lyste hans (bortglömda) namn med sin frånvaro. Du kanske kan hitta en annan snygging på den listan och skaffa dig en hang-up på? Så kan vi stalka honom på Facebook istället?

Jag kommer att vara vaken hela natten pågrund av det här.


Truls Dæhli, din nya kärlek på VG's sportredaktion om vi inte snart hittar originalet.

/Anna

I wanna know your name

Jag blir ibland förvånad över vilka låtar jag börjar gilla, men som sagt uppskattar jag en bra dansgolvshit oavsett vilken genre den tillhör. Älskar Swedish House Mafias "One"! Kanske ska lära Wilton sjunga "I wanna know your name"?



/Anna

Hälsan själv

Idag har jag bitit i det sura äpplet och köpt vitaminer för nästan 400 spänn. I'll be damned om jag inte får fräsch hy och lyster i håret nu! Har haft semester i två veckor och har aldrig sett mer sliten ut. Jag känner mig som Janne Josefsson när Göran Persson sa "Janne, du ser sliten ut" första dagen på nya jobbet. Hittade inte det klippet, men det här nedan var också roligt. JAG SAKNAR DIG GÖRAN!!!



/Anna

Stolt förälder

Jag och Wilton har börjat fundera på what to wear på pride-paraden. Vi provade lite olika kläder, men Wes fastnade för en paljett-bolero. Vad tycks?
/ Ewa

Eivy, Eivy!

Haha, skrattar fortfarande åt det sorgliga avskedet mellan Edvin och Wilton idag. Wilton springer mot Edvin med öppna armar, bara för att bli mött av ett badmintonracket i ansiktet... Stackars babyn!

"EIVY! EIVY! Tårta!"



/Anna

Racerbåt

Lite bildextra från vår skuggiga dag på stranden.
Wilton verkade lite hängig i sin nya häftiga bil-båt, och det fick sin förklaring senare, då jag upptäckte att han hade 40 graders feber...
/ Ewa

Get over yourself

Vet inte om nån här följer Tyras blogg? Om ni inte gör det, börja inte. Jag kan väl inte påstå att jag direkt följer den heller, men tittar in då och då för att irriteras. Nu senast på hennes nya arty fotoprojekt, där hon tar "speciella" och "tankeväckande" bilder på sig själv.

Här kommer Tyras egna ord kring bilderna (extra patetiska inslag fetmarkerade av mig):

"Visst, detta kommer att bli provocerande som tusan, men detta är en del av min estetiska sida som jag inte har visat upp och som jag vill göra nu.Vem vet, kanske det kan bli en utställning någon gång i tiden? Jag har fotat liknande bilder förut eftersom jag jobbat som modell i många år och såna här typer av bilder är sånt man ser i alla olika typer av modetidningar. Ta te x italienska Vouge, där är dessa bilder ingenting mot vad man kan se där… Grejen är bara att dessa bilder som jag lägger upp är väldigt osvenska eftersom ingen vågar sticka ut här och visa upp motbjudande men samtidigt “fascinerande” bilder, vet inte riktigt hur jag ska förklara. Det är inte meningen att bilderna ska se ut som värsta proffsbilderna. Det ska se mer dokumentäraktigt ut, och bilderna ska berätta en historia som ni själva får tolka. Jag vet att dom är motbjudande och destruktiva- det är meningen. Ni kommer tycka 2 saker. 1. Antingen kommer ni förstå grejen och tycka det är ”konstnärligt” och snyggt. 2. Ni kommer att bli förbannade. Och det är det som är meningen- att man ska känna något."

Efter att ni har läst denna text, vad får ni för bilder i huvudet av vad ni kommer se? Fascinerande, motbjudande, destruktiva - Jag tänker typ likdelar och ruttnande avloppsrör.

Vad är det vi får se på riktigt? Tyra iklädd trosor samt en askkopp. "Provocerande som tusan"? I think not.



Bild lånad från Tyra.

/Anna

Wilton och Kungen

Verkar som att Wilton och Kungen har ungefär samma musiksmak. Kolla in Kungen runt 01:50 och 03:00 i klippet nedan, att visa sån pass inlevelse (spana in dubbeltakten på fötterna) på superstela Victoriadagen måste ju innebära att han verkligen diggar Manboy? Han och Noppe kanske brukar köra den på sina partykvällar?

P.S. Skulle Erics stylist kunna göra honom en tjänst och skaffa honom en sommaranpassad scenklädsel? T-shirt och jeansskjorta toppad med skinnjacka känns mindre behagligt i högsommarhetta.

P.S.2. Om ni undrar, så ja, jag tycker att Eric Saade är snygg och det är därför jag lägger upp det här klippet.



/Anna

En dag på Vendelsö

Bloggen blir lite lidande när det är så här fint väder. Varför sitta hemma vid datorn när man kan vara ute och skaffa sig soleksem i naturen (ja, jag har fått utslag på bröstet efter dagens pressande på Vendelsö, nakenråttor borde inte hänga ute i dagsljus tydligen)?

Vår dag i ett fåtal väl valda bilder:


Wilton och pappa sov


Wilton sov i vagnen


Wilton sov i hängmattan

/Anna

Borde jag bli orolig?

Är det här sjukt på något sätt?
Har Wiltons besatthet av att rada upp sina bilar gått överstyr?
Efter att han hade gjort detta så satte han sig nöjd i uppe i soffan, omringad av sina dyrgripar.
/ Ewa

Svar till Lillan

Fråga i kommentarerna från Lillan: Assa jag ar ledsen over att behova erkanna det har men vem fan ar sven-otto fittorin? Det ringer ju en klocka men refresh my memory, tack.

Svar: Fittorin (also known as Littorin) var arbetsmarknadsminister (väldigt, VÄLDIGT, hängiven arbetslinjen har det visat sig) till och med i förra veckan. Numera är han känd som sexköpare och allmänt mobboffer bland de "nya moderaterna".

/Anna

Otacksamt

Det här är ett par dagar gammalt men för er som inte läser bloggar i samma utsträckning som jag (nu även på stranden i och med intåget av Iphonen i mitt liv) tycker jag att ni kan kolla in det här.

Blondinbella fick en kommentar efter att ha lagt upp bilder med olika personer hon mött i Almedalen, från en Emma som undrade om hon alltid tryckte upp sina bröst mot folk hon precis träffat och om detta var hennes sätt att ta sig uppåt i karriären. Otrevlig kommentar absolut, men Bella kontrade med detta:

"Är jag förvånad att det är en Emma och inte en Emil? Nej. Så länge de här existerar kommer de aldrig att bli jämställt bland kvinnor och män. Jag är trött på snack om kvotering för att få in kvinnor till styrelser, det är inte männen som är problemet. Det är vi tjejer själva som jämt lägger krokben för varandra och när vi beter oss såhär och vem fan vill jobba med oss då?"

Jag var alldeles för matt av värmeböljan för att formulera ett inlägg om hur vidrig Bellas syn på kvinnor är, därför är jag glad att Underbara Clara lyckades sätta fingret på exakt det jag kände när jag läste detta. Läs det HÄR! Gillar speciellt Claras poäng om vilka det egentligen är som har gjort Bella framgångsrik, vem som läser hennes blogg, vem som köper hennes kläder, vem som kollar på hennes talkshow. Jo, de tjejer som "jämt lägger krokben för varandra". Way to be otacksam Bella!

Som någon kommenterade på Bellas blogg: Förtrycket har aldrig kommit så långt som när den som utsätts tar på sig skulden för det själv. Något att tänka på.



/Anna

Kvinnlig intitution

Hate to say I told you so. Min kvinnliga intitution/pervo-radar never fails me...

Vad är Fittorins jävla problem?! Först en fejkad universitetsexamen och nu det här?! Ett nytt namn svartlistat ("Kvinnor som hatar män" anyone???).

/Anna

Well hello there...

Mitt liv har inte riktigt varit detsamma sedan the love of my life Adam Brody försvann från rampljuset efter OC. Men Gud hör bön, och Adam är nu redo för sin stora comeback i den nya och fjärde Scream-filmen som håller på att spelas in just nu! Jag är så exalterad!

När jag hittade den här bilden från inspelningen hos Perez Hilton kände jag att jag nog INTE kommer att bli besviken! Någon som hänger med på premiären?!



/Anna

Aidan ftw

Kollar på avsnittet av SATC när Carrie skickar Aidan hem till Miranda för att hjälpa henne när hon ligger naken på badrumsgolvet med ryggskott. HUR kunde Carrie lämna fina Aidan som bär upp Miranda från golvet inlindad i handdukar för Big? HUR?!

Det var dagens frågeställning som hör hemma typ åtta år tillbaka i tiden.



/Anna

Jag spelade ett spel när jag sa att jag avgick för mina barns skull

Vad har Sven-Otto Littorin gjort?! Lena Mellin borde ställa upp i Paradise Hotel, hon är bra på att spela spel, antyda saker och hålla folk på halster. "Jag spelade ett spel när jag antydde att Sven-Otto gjort sig skyldig till något kriminellt". Äntligen lite hardcore-action i Almedalen!

Hans äckliga bockskägg indikerar ju i och för sig att han är pervers, så jag gissar på någon form av sexköp. Nyfikenheten is killing me! Jag lovar att det kommer vara värsta antiklimaxet när man väl får reda på det. Om jag var S-O just nu skulle jag gå ut med vad jag hade gjort, för jag lovar att det aldrig är lika illa som det folk sitter hemma och fantiserar fram just nu. Det är typ en obetald parkeringsböter.

Är dessutom besviken på Flashback, har kollat in då och då under dan och ingen där har nåt mer att komma med än spekulationer. Jag vill ha ett ögonvittne! Jag fick i och för sig the best laugh I've had in years när någon på forumet döpte om honom till "Svett-Otto Fittorin".



/Anna

Färgglada Haddy

Kommer du ihåg att jag pratade om en tjej för ett tag sedan som jag såg lite här och var som jag trodde jobbade hos en av våra konkurrenter som alltid var så snyggt färgglatt klädd? Fick reda på att hon heter Haddy Foon och att hon har en blogg som finns här. Hon har en stil som jag önskar att jag klädde i men förstår att jag med min nakenråtta-look aldrig skulle kunna pull off. Men hon ser så sjukt fierce ut hela tiden! I like it.

Kolla in bloggen för inspiration, tror att du skulle funka bättre i vissa av hennes outfits än vad jag skulle.







/Anna

Underbart

Så otroligt härligt väder det är ikväll!!! Har hängt vid Medis med Linda och Sofie och det var så härligt och ljummet i luften! Egentligen vill jag inte vara någon annanstans än i Sverige just nu, men hittade den här bilden och det ser så fantastiskt ut! Var är det nånstans, någon som vet?!



/Anna

Dagens skämt

Martin Björk designar kläder. Behöver jag säga mer?

Finns det verkligen ett behov på marknaden för Martin Björks egna klädlinje, gör det det?! Jag hade hoppats på svaret nej, men tydligen säljs det redan i en massa affärer. Vem vill sätta emot på att Gateone har tagit in kollektionen?

Update: Gateone HAR tagit in kollektionen.



/Anna

BTW

Varför är vår statistik typ through the roof? Jag har ju inte skrivit om Ebba von Sydow på evigheter?

/Anna

Fjortis

Madonnas dotter Lourdes har börjat blogga på kampanjsajten för deras nya klädkollektion kallad Material Girl. Ja, Lourdes är "creative director"...

Hon verkar precis lika odräglig i sitt första inlägg som man skulle kunna tänka sig. Men jag låter henne vara eftersom hon faktiskt bara är 13. Det är hennes mamma jag ogillar mest.

"OK but no joke gladiator sandals are OUT. They came out in summer 2008 and I was like, ok those are really cute. Then 2009 comes around and people are still wearing them so I’m like, ok whatever it’s just a phase. BUT NOOOOO. Because good old 2010 is now coming along and people are STILL wearing them, and then I was just like OK NO! It’s been three years people COME ON!!!!!!!!! I’m just like what????"

Kolla in själva HÄR!

/Anna

RSS 2.0