Hohoho...

Haha, tycker Ibis-reklamen är kul! Får nästan lite laying pipe-vibbar när han smeker korridorsväggen.



/Anna

Fjortisstyle

Nu får fan vår kusin Ludvig ta och chilla lite!!! Jag är SÅ nära att kommentera. Tur att han verkar ha vettiga vänner i alla fall. Vilken liten skitunge.




/Anna


Vända på kronorna

Läste precis att Nordeas internetbank ligger nere och ingen kan betala sina räkningar. Tur då att jag är SÅ JÄVLA BÄST och betalade mina räkningar redan igår. I övrigt är min ekonomi inte mycket att hurra över. Om det inte var så tragiskt skulle jag skratta åt det. Det är sorgligt när man måste börja hålla igen redan den 25:e liksom.

On that note så ska jag inte behålla shortsdressen från BMB jag visade upp här tidigare, så om nån annan är intresserad av den för inköpspris (tror det bli 520 spänn, 1399 i butik) så får ni hojta till inom kort annars tar jag tillbaka den! Det känns oförståndigt att köpa nåt jag kommer använda max två gånger när pengarna kan gå till viktigare saker som typ mat.

Btw, kan nån  hjälpa mig med frågan i inlägget nedan eller?!

/Anna

Men vad fan

Nu slänger jag ut frågan här, jag struntar i om jag verkar efter. Idag kollade jag mig själv på Ratsit och jag är FORTFARANDE skriven i Västerås. Det enda jag gjorde när jag flyttade var att adressändra på typ "Adressändring"-stället, men måste man anmäla det hos Skatteverket också för att det ska ändras i folkbokföringen? Jag tror inte jag jag gjorde det när jag flyttade från Stockholm till Västerås, då fixade jag bara på ett ställe. Har inget minne av att jag gjorde något hos Skatteverket, trodde att det liksom kom på köpet när man gjorde en adressändring.

Jag skrev ut en blankett från Skatteverket idag för att byta adress, och då stod det att den skulle skickas in senast en vecka efter flytt. Vad händer om jag skickar in den nu?

Jag orkar inte.

/Anna

Hjärtevärmande

Jag gillar inte att skriva ut folks namn här på bloggen för man vet aldrig vem som läser, men jag tror inte att Lisa Johanssons föräldrar skulle råka trilla in på den här bloggen anytime soon. Såg precis världens gulligaste på Facebook, Gun hade skrivit i Kjells logg "Hej! Tack för en fin och meningsfull helg!". Haha, dom är så söta och harmoniska.

Dessutom hade Gun gått med i gruppen "Alla vi som är stolta över vår partiordförande och stöder henne". Jag vet inte riktigt varför men jag blev lite rörd över att det fanns en sån grupp. Känns som att Mona behöver lite support. Jag är lite delad till det här med Mona Sahlin som statsministerkandidat men tycker att en sådan diskussion borde ha tagits innan hon blev partiordförande. Nu tycker jag faktiskt att det är rätt att stå bakom henne om man är socialdemokrat. Hon har ju inte direkt så mycket mer val just nu än att köra på och satsa allt hon har.

/Anna

I love Skansen!

Jag hade också velat följa med till Skansen på tisdag! Tror ni jag får ta halva dagen ledigt för att kolla på djur?

Det här inlägget var egentligen mest en ursäkt för att lägga upp bilden nedan. Mamma du får hålla kolla på Wilton så det inte blir någon baby-on-pig-action i övermorgon!



/Anna

Kappvändaren Blondinbella

Förr i tiden läste jag Blondinbellas blogg rätt regelbundet men slutade av någon anledning. Varje gång jag nu går in på den påminns jag om varför. Blondinbella är så otroligt tröttsam med sitt påhittade trams hela tiden! Hon har nya "livdrömmar" varje vecka och verkar inte tro att hennes läsare ska minnas det hon skrivit tidigare fast det finns sparat i arkiven. Nu ska hon tydligen börja i någon business-skola i Schweiz:

"Det bästa med mitt jobb är att jag får chans att testa på så mycket olika yrken, programledare och media är roligt men innerst inne vill jag bli en framgångsrik riskkapitalist och köpa och sälja bolag. Jag har gått den bästa skolan hittills med att själv driva fyra bolag men när det rör sig om affärsstrategi, värdera företag och göra vinster så behöver jag mer kött på benen, därför är business-school bra och jag saknar studierna lite!"

Nummer ett: Saknar hon studierna? Hon hade ju typ hälften IG när hon tog studenten? Om man inte klarar av gymnasiet kanske man ska tänka ett varv extra innan man kastar sig på en ny utbildning? Nummer två: Riskkapitalist? Var inte Bellas högsta dröm att bli jurist och jobba med brott mot kvinnor? Nu har hon sett ett par avsnitt av Draknästet och ska helt plötsligt bli riskkapitalist.

Hon känns så barnslig på något sätt, skitbra att ha höga ambitioner men det verkar bara som att hon bara ser någon annan som är framgångsrik och ska kopiera den rakt av istället för att utgå från sig själv och sina egna förutsättningar och intressen. Först skulle hon bli Elisabeth Fritz och nu ska hon vara Douglas (pervot) Roos eller? Skaffa dig ett eget liv liksom.



/Anna

Spellista sommaren 2010

Mina nya sommarhits på Spotify:

"Hard" - Rihanna & Jeezy
Ja, jag får min musikinspiration från det senaste avsnittet av The Hills. Soundtracket till hur Heidi och Spencers familjer klipper alla band kan inte vara annat än bra.

"Från och med du" - Oskar Linnros
Glad sommarlåt med sorglig text. Lite konstig kombo. Men ändå bra! Gripande när han står i sitt ex port och det står ett annat namn bredvid hennes.

"Commander" - Kelly Rowland & David Guetta
Sommarens dansgolvshit!!! Alltså nu är jag seriös, vilka acceptabla uteställen i Stockholm spelar sån här musik? Typ aktuella hits som man vill dansa till? Och med acceptabla ställen menar jag acceptabla ställen för min åldersgrupp, jag vill alltså inte stå och dansa bredvid typ Kissie och Amir. Tips mottages tacksamt!

"Sky and Sand" - Fritz Kalkbrenner
Sommarlåt med sorgliga undertoner. Passar alltså bra en dag som denna (se inlägg nedan).

/Anna

When it all turns wrong there's no fault but mine but it won't hit hard 'cause you let me shine

Fy, den här söndagen har verkligen varit en deppdag hittills... Vet liksom inte riktigt vad jag ska göra med mig själv. Jag längtar någonstans fast jag vet inte var. Sitter och lyssnar på "Sky and Sand", kollar på regnet utanför fönstret och tvättar i tvättstugan. Jippie!

Men igår var det en annan femma! Sofie och jag var på eventet mitt jobb var med och ordnade på Djurgården, superfint var det och perfekt väder! Sofie och jag enades om att vi ville ha ett exakt likadant partytält på våra bröllop. Försökte ta lite bilder men de gör inte riktigt miljön rättvisa, men det var väldigt mysigt inrett i tältet med små soffgrupper här och där.

Min kamera har börjat ta sjukt suddiga bilder, tror att jag har gjort något med inställningarna.









/Anna

I keep dancing on my own

Jag älskar, älskar, älskar Robyns nya låt "Dancing on my own"!!! Synd att den inte finns på Spotify ännu... Årets sommarhit!!!



/Anna

Stress

På det här hotellet, Lutetia, ska vi bo i Paris! Bokningen blev äntligen klar idag tillsammans med flygbiljetterna efter mycket stress och hets. Jag har inte riktigt kommit in i min nya, plötsliga, roll som resekoordinator. Jag vet inte hur många gånger jag kollade igenom passagerarlistan innan den gick iväg. Folk från Stockholm, Köpenhamn och Oslo, som alla ska till Paris, men sen ska inte alla hem till samma land utan några ska till ett annat land och några ska stanna kvar. Ett jävla meck. Dessutom har min för tillfället frånvarande chef (och dessutom betalningsansvarig) upptäckt att hon kan sms:a mig. Detta innebär att min jobbtelefon ringer konstant OCH min mobil piper samtidigt som en massa mail bara forsar in som jag ska försöka beta av.

Det här har nog varit den stressigaste dagen sedan jag började. Och det varmaste. Ingen bra kombo om man vill vara torr.



/Anna

Dålig journalistik

Idag slog Aftonbladet och Expressen gemensamt rekord i dåliga, spekulativa och smaklösa löpsedlar.

Hittade bara en bild på Expressens men ni kanske såg Aftonbladets? Den var nästan värst. Den som antydde att den 21-åriga killen som mördat sina syskon och deras pappa hade suttit inlåst i en källare? Den löd typ "21-åringen bodde ENSAM i KÄLLAREN", vilket följdes av flera uppslag inne i tidningen där det beskrevs hur han hade inrett husets källare med tv, dator och säng, som för att försöka få lite Josef Fritzl-vibbar på storyn. Tv, dator och säng i källarvåningen tycker jag låter som ett helt normalt, om inte ett perfekt, upplägg för en 21-åring som fortfarande bor hemma. Det var ju knappast som att han var fjättrad till golvet och var familjens sexslav. Verkligen ett lågvattenmärke även för Aftonbladet måste jag säga.

Här nedan ser ni Expressens. Många funderingar går genom ens huvud när man ser denna löpsedel: Är Fredrik Ljungberg en kallblodig mördare? Är han inblandad med maffian? Har han lejt en torped? Nä, Frderik Ljungberg har för ett tag sedan köpt en tomt aven man som helt separat från den händelsen har blivit mördad. Mordet har alltså INGEN SOM HELST koppling till Fredrik. What so ever. Så sjukt långsökt att jag inte vet vad.





/Anna

Patetiska politiska utspel

Nu när det är valår och allt tänkte jag införa ett nytt litet inslag här på bloggen, nämligen "dagens patetiska politiska utspel". Idag har vi lite av ett Fredrik Reinfeldt-tema, med hela två bidrag från vår kära statsminister:

"Jag har levt med små marginaler"
-utspelet i SVT:s morgonsoffa.

Okej, här tror jag bara att han helt enkelt ljuger. Han pressas på om han någonsin har varit arbetslös och klämmer fram ett "Jag har sökt sommarjobb och inte fått dom...". Sedan påstår han att han har behövt vända på kronor och ören för att få det att gå ihop. Han fattar att det inte räknas om de här "ekonomiska problemen" utspelade sig när han gick i högstadiet va?

"Reinfeldts barn: När kommer betygen?"-utspelet i Aftonbladet

Jag tycker inte att man ska börja betygsätta barn redan i mellanstadiet, men jag kan ändå förstå att vissa uppfattar det som ett sätt att hålla bättre koll på att eleverna kan det de ska. Det jag dock har svårt att tro är att NÅGON skolungdom går och tjatar och längtar tills betygen ska införas. Det här är rent påhitt från Fredriks sida, och jag tycker det är trist att han ska låta sina barn bli mobbade i skolan för att han ska vinna plus-poäng i medierna. Inte så kul att vara Erik Reinfeldt, 14, imorgon i skolan.



/Anna


Zlatan - omognast i universum?

Har ni hängt med i gayryktena om Zlatan? Tydligen har den intima bilden nedan fått de spanska tidningarna att bli som galna, och Zlatan och lagkamraten Gerard som han delar en het omfamning med på nån parkeringsplats är i princip outade som bögar.

Filmen under bilden visar hur moget Zlatan bemöter detta när en journalist ger sig ut i ett autografhav för att fråga Zlatan om han verkligen är homse. Zlatans svar? "Ta med dig din syster och kom hem till mig så ska jag visa er hur gay jag är".

Går Zlatan i högstadiet?






/Anna

Team Kissie

Jag är verkligen inget fan av Kissies attityd, men efter att ha kollat på eftersnacket till Bella & Tyra Show (hade bara sett själva programmet innan) måste jag faktiskt säga att Bella och Tyra framstår som minst lika efter. Man blir så frustrerad när man ser det, för om Kissie hade varit verbal nog att diskutera på en normal nivå skulle hon kunnat köra över Bella och Tyra totalt. Det var ju inte som att dom hade något med substans att säga heller.

Men istället för att läsa på innan och ha värsta ammunitionen för en hätsk debatt om moral med Bella, så sitter bara Kissie och himlar med ögonen och gör fula miner till sin brorsa. DET ÄR JU INTE SOM ATT DET ÄR SVÅRT ATT VINNA EN ARGUMENTATION MOT BELLA ELLER TYRA! Kom igen liksom, ge det ett försök åtminstone.

Som när Bella sitter och maler på om att Kissie för resten av sitt liv kommer att vara känd som ett par stora bröst. Kissie börjar med en rätt bra poäng, när hon undrar varför en operation som tagit 40 minuter ska få påverka resten av hennes liv. Men när Bella slår ifrån sig med att HON naturligtvis tycker att det är fel, men nu ÄR det faktiskt så det uppfattas, bleknar Kissie och fortsätter göra miner. Istället för att fråga Bella varför hon tror att det nu ÄR så att tjejer som opererar brösten för resten av livet måste förminskas till enbart ett par stora bröst? Kanske för att sådana som Bella sitter upprepar samma gamla fördomar inför landets typ samtliga högstadieungdomar om och om igen.

Eller när Kissie gör ett litet försök till en attack och tar upp Tyras medverkan i Slitz och Tyra stammande nervöst försöker skylla ifrån sig med att Slitz så gärna ville ha henne med hon tackade nej. Om Kissie läst på lite innan skulle hon lätt kunnat hitta sanningen, att Tyra skickade in avklädda bilder på sig själv för att komma med, och dessutom fick sina hemmabilder publicerade. Men ändå är det Kissie som ska vara den skamliga liksom.

Så jävla dålig stil tycker jag. Bella och Tyra borde skämmas.



/Anna

I'm going to Pareeeee!!!

Nu är det klart, vi åker till Paris med jobbet den 7:e juni! Yihooo!!! Ska bli jättekul, minus nervositeten över rumsindelningen. Och med förutsättning att mitt pass INTE har gått ut! Håll tummarna allihopa, ska åka förbi hemma hos mamma och kolla imorrn. Om jag ens hittar det vill säga, det känns som prio ett.

Ikväll har jag och Anja varit på en nästan två timmar lång promenad på Djurgården, vi var så jävla stolta över oss själva! Så sjukt varmt var det, jag svettas fortfarande. Och så här fin var solnedgången vid min tunnelbanestation när jag kom hem.

P.S. Mamma, nu får du komma heeem!!! Jag saknar dig!



/Anna

Lördag kväll

Lördagskvällen var en kväll fylld av pipe-laying... Alltså seriöst, nu har jag kollat den där videon typ tre gånger, jag kan inte sluta skratta! Den kommer riktigt igång vid 01:55 när den första snubben med vita shorts glider in och gör entré för andra gången från sidan... Vad håller dom på med??? Varför är det ingen i gänget som sätter stopp på löjligheterna???


Lillan och Ewa matchar vackert...


Lillan och Ewa på honeymoon i Västindien...


Elina och jag med skolfoto-pose i årskurs tre.

/Anna

Lördag dag

Lördagen var dagen då ryssvärmen anlände! Vissa missbrukade detta, exempelvis spänniskillar som tog tillfället i akt att gå med bar överkropp och flipflops, medan andra som jag valde att hålla det inom rimliga gränser med jeansjacka. T och jag hängde lite på Skeppsbron innan han styrde kosan hem till V igen.





/Anna

By request

Mamma skickade ett sms idag och sa att hon ville ha mer bilder på bloggen eftersom hon kollar den varje kväll där borta i Norge. Jag vet inte exakt vad det var hon ville ha bilder på, men det är ju inte direkt så att det är JAG som kan lägga upp bilder på Wes. Så här kommer lite random bilder på mig som jag tvingade T att ta. Jag passade på när jag hade en fotograf i hemmet (med fotograf menar jag inte professionell fotograf vilket ni kanske förstår när ni ser resultatet här nedan, utan jag menade mest någon som kan hålla i kameran).


Jag försöker visa upp tröjan jag köpt under vår shoppingtur.


Jag försöker se läcker ut med ett sugrör.


T sitter vid datorn och har på sig sina nya skor vi också köpte på shoppingturen.


Mina pelargoner efter den så kallade "dammsugarbehandlingen" (sen inlägg nedan).

/Anna

Städning!

Jag är en tönt som hittar citat på Facebook och återger dem här, men jag tycker att det här var bra:

"Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

Jag har städat nu i typ två timmar, varför får man så konstiga svettningar när man dammsuger? Man blir liksom inte normalt svettig, utan lite äckligt klibbigt småsvettig. Känner ni igen detta eller är det bara min kropp som är konstig och äcklig? Jag körde även ett nytt grepp på mina blommor, istället för att plocka av de döda små löven dammsög jag av dem direkt från blomman. Kan säga att det inte är så mycket kvar av dem nu. Jag har verkligen gröna fingrar!


En välmående krukväxt, med en look långt ifrån de i mitt fönster.

/Anna

Parallellt universum

Ibland undrar man om modebloggerskorna lever i ett annat universum än vi andra, närmare bestämt ett universum där det är runt tjugo grader varmare än vad det är här. För har det verkligen varit ett sådant väder den senaste veckan som motiverar outfitsen nedan på Elin och Signe? För det har jag i så fall missat totalt. Bilden är lånad från Columbine.



/Anna

Pensionärsvarning

Att ha en blogg är väldigt bra om man vill gå tillbaka och se vad det var för väder förra året. Varför kunde jag ligga och sola till den milda grad att jag bränner mig i ansiket den 4:e maj förra året?! Var det så varmt? Och du hängde typ på playan den 26:e maj!!! Tror knappast jag kommer sitta i bikini om typ tio dar som det känns nu...

/Anna

Ny näsa för Bella del 2

Alltså jag kan inte släppa det här med Bellas näsa... Den var liksom bulligare uppepå tidigare, men som sagt en riktigt bra och diskret operation om hon har gjort en. Vad tror ni? Har hennes ansikte bara mognat eller har hon blivit bättre på att sminka sig? Eller är det helt enkelt en ny näsa? Let me know!



/Anna

Ny näsa för Bella

Haha, ni måste kolla på Bella & Tyra Show när Alex Schulman är gäst! Det roligaste är i del 2 typ halva tiden in, när de börjar diskutera vem som är Sveriges snyggaste kille. Bella och Tyra fjortar loss rejält och blir jätteuppspelta och vet inte vem Fredrik Wikingson är när Alex frågar om de gillar honom. Alex ser helt chockad ut och ser ut som han plötsligt inser hur mycket äldre han är än programledarna, när han precis innan hyllat Bella och påstått att de kanske kan bli vänner privat. Ser ut som att han ångrar sig när Bella släpper kvinna-i-karriären-fasaden.

Sen ska Bella och Tyra prova på jobbet PR-konsult och intervjuar Dominika. Alltså jag kan inte kolla när hon pratar pga av hennes ständiga slickande runt munnen! Nån annan som känner likadant eller bara jag som hakat upp mig?

Kolla här på avsnittet!
Mest av allt kollade jag ju för att försöka gå till botten med om ryktet att Bella opererat näsan stämmer. Jag tror fan hon kan ha gjort det alltså! Jag tyckte att hon hade blivit snyggare på sista tiden, och näsan kan nog vara pusselbiten som får det hela att stämma så att säga. Vad tror ni? Jäkligt bra nosejob i så fall måste jag säga.



/Anna

On a roll

Jag är on a roll med bloggandet här känner jag. Jag tror det beror på att jag har halvdag imorrn, jag är så upprymd över det att jag har en massa överskottsenergi som jag tar ut på bloggen. Mina inlägg är i och försig totalt poänglösa men what the hell. Jag satsar på kvantitet över kvalitet.

Jag tror jag måste säga upp min vänskap med våra kusinbarn på Facebook snart, för jag börja sakta men säkert fjortisfieras av deras ständiga uppdateringar med olika grupper de gått med i. Först fattade jag aldrig någonting av dem, men nu börjar jag typ fatta skämten och hänga med i tonårstrenderna. Det är skrämmande. För en stund sedan övervägde jag seriöst att gå med i gruppen "Det är lugnt, jag har Alt undet Ctrl". Hahahaha, det är ju bara för roligt...

/Anna

Kaxbert

Måste mamma kaxa i kommentarerna under inlägget nedan?! Vadå välkommen till 2010?! De verkar ju uppenbarligen INTE ha allt på dator eftersom jag fortfarande är skriven i en stad jag inte har bott på sedan i september. What's the hold-up?

På tal om något helt annat: Bra Aftonbladet! Sorglig läsning men bra att det uppmärksammas på det här sättet.

/Anna

Bor jag i Västerås eller inte?!

Hallå, nån som har koll på skatteverket och sånt? Kom på att när jag deklarerade skulle jag skicka in min deklaration till skattekontoret i Västerås. Det var typ i september-oktober jag skrev mig tillbaka till Stockholm, innebär detta att min adressändring ÄNNU inte gått igenom? Jag vet att jag fortfarande officiellt var skiven där typ i januari, för då fick jag inte handla på en webbutik eftersom min adress jag angett inte stämde överens med folkbokföringen. Men fortfarande?!

Eller ska jag skicka min deklaration till Västerås bara för att jag bodde där under större delen av förra året, dt vill säga perioden jag skattat för?

ANYONE?!

Dreams are coming true

Såg precis en trailer på tv4 att Sommarkrysset har premiär redan nu på lördag. Lite väl ambitiöst kanske, om inte prognosen om ryssvärmen går i lås. Till min ENORMA glädje fick jag också reda på att nya programledare för Sommarkrysset är EMD!!! Jag var tvungen att nypa mig i armen. Could it be?

Så från och med nu är jag låst vid tv:n varje lördag klockan åtta. Yes!



/Anna

Heartbreaker

Sofie och jag var på Jade Jagger-eventet nu ikväll och i goodiebagen fick man både örhängena och armbandet du ville ha! Så nu finns det här hemma hos mig att hämta vid tillfälle (eller så tar jag med det nästa gång vi ses).

Nu har jag lyssnat igenom typ en miljon vemodiga låtar med James Blunt för att komma på vilken den där texten jag försökte sjunga för sig kom ifrån. "And so I say I don't love you altough it kills me, it's a lie that sets you free", så är det den går! Äntligen!

Hallå varför är alla James Blunts låtar så sorgliga? Jag trodde han var ett svin, är det här hans sätt att snärja brudar, typ spela hjärtekrossad? "Goodbye my lover"-texten är ju bara too much to handle!!!

"Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you."




/Anna

Ångest!!!

Jag får sån ångest när jag ser de här bilderna på Mischa Barton. Jag känner det liksom fysiskt i kroppen hur det är att ha så där illasittande byxor och inte fatta hur fel det är förrän det är för sent, och man redan är ute och går bland folk. Osmickrande byxor kan göra ens dag till ett helvete.





/Anna




Lillan, räddaren i nöden

Tack Anna, min gud, för att ha öppnat mina ögon för www.tvshack.net. Mitt liv är åter! Nu till The Hills.

Okej. Spencer har lost his shit alltså. WHAT THE HELL?!

Det här är bara för mycket för att vara fejkat. Luffarläderna, viktnedgången, det urholkade ansiktet, borderline Mats Alm-håret, fascinationen för kristaller. Antingen går han på seriösa droger eller så är han psyksjuk.

Hoppas det är sant att Heidi skiljer sig från honom under säsongen. Det sjuka är att man liksom inte trodde att han kunde bli mer oattraktiv eller mer störd. Men tydligen var det möjligt. Jag tyckte så himla synd om Stephanie på den där festen, så obehagligt om ens bror skulle bete sig så där! Hur kan Heidi sitta bredvid och inte säga nåt? Hur?!

Förresten kanske Kristin och Spencer borde ta ett gemensamt besök på psykakuten, hur urspårat var inte hennes möte med Stephanie?



/Anna

Haha

Jag är hemma själv en fredagskväll för första gången på... Ja väldigt länge. En del av mig tycker det är skönt, en del tycker det är lite sorgligt. En sak är säker och det är att denna kväll hittills har innehållit en hel del läsande av dåliga bloggar. Som Erika Johnsons världssämsta blogg, där jag i och för sig skrattade åt det här inlägget nedan. Hon vet hur man fokuserar på det viktiga liksom.



/Anna

Why, god why???

Såg Lillans kommentar här under:

"Anna! Har du sett senaste inlägget av the hills? Jag nästan kräver ett inlägg om det. Har Spencer tappat greppet? Håret? Kläderna? Kristallerna? Hans enda kompis? Psykbrytet på Stefani? Hjälp..."

Ja, du Lillan, vad ska jag säga... Jag ÖNSKAR att jag kunde skriva ett inlägg om det senaste avsnittet, men fucking skit-MTV låter mig inte kolla på hemsidan!!! Varken The Hills eller The City!!! Jag kommer att gå ner i en depression på grund av detta.

Jag såg liksom säsongspremiären av båda serierna (Heidis skräckansikte) och nu helt plötsligt kommer det bara upp att det inte kan visas i min region, bara i USA. Hur kan du se det, och ännu viktigare, när kan jag komma hem till dig och kolla?! Jag vill också se kristaller och psykbryt!

/Anna

Smartass

Min smarta kompis Sara håller på och söker jobb just nu, och igår var hon på en intervju där ett av momenten var att lösa matematiska formler. Kan ni tänka er något värre?! Är man inte tillräckligt nervös på en intervju utan ett inslag av matte? I och för sig är det ganska avlägset från min kompetens att ens SÖKA ett jobb där detta skulle krävas.

Anyways, hon gick vidare till den slutgiltiga intervjun på huvudkontoret i LONDON! Hon ska flygas dit nästa vecka endast för en intervju, så sjukt proffsigt!

Grattis Sara, jag håller alla tummar!!!



/Anna

Nu får det räcka

Ännu en liten tjej mördad. Jag gråter varannan dag när jag läser tidningen känns det som. Flera killar som slår en ensam tjej för att hon blivit gravid och inte vill göra abort. jag kan inte tänka mig något vidrigare.

Jag får ont i magen när jag ser bilderna av henne och det värsta är att man inte vet vad man ska göra med den ilska man känner. Hur ska man hitta ett sätt att göra något konstruktivt?

/Anna

Wilton och Tata- A lovestory







Tanja kommer att vara djupt saknad av en viss liten pojke. Och hans mamma.

/ Ewa

Jag kan inte motstå det där ögat

Just because he's beautiful.



/Anna

Fashionadvice

Hallå kan jag få en honest opinion här... Vad tycker ni om den här shortsdressen jag funderar på att införskaffa från jobbet? Vi håller ju på att skicka tillbaka vår- och sommarkollektionerna just nu och man får paxa det man vill ha. Jag är lite sugen på denna men mamma såg konstig ut när jag visade upp den tidigare ikväll. Jag kan tänka mig att den kan vara rätt caliente över typ bikini på stranden i sommar? Eller med platta sandaler och jeansjacka för den delen också? Eller är jag helt ute och cyklar bara för att den var snygg på modellen i look-booken? ANSWER ME!!!



/Anna

Vad i hela...?

En av livets stora frågor är varför Tori Spelling aldrig har fått sina silikonbröst fixade ordentligt. Alltså dom var ju helt urspårade redan på 90210-tiden och jag menar hon har väl aldrig haft problem med pengar? På den här nytagna bilden vet jag inte ens vad som är vad. Varför ser det ut som att hennes bröstkorg är helt urholkad?!



/Anna

Smicker

Fick ett väldigt gulligt mail på Facebook precis som gjorde min kväll. Varför snålar man så med komplimanger egentligen när man blir så glad så fort man får en? Jag ska bli bättre på att säga till folk omkring mig vad jag gillar hos dem, för man kan faktiskt inte läsa andras tankar.

På tal om Facebook, härligt att vår kusin Ludvig har gått med i gruppen "Vi som är snyggare än våra syskon". Kanske lika bra att han och Linnea inte är vänner där.



/Anna


Lastgammal

I fredags var jag som ni flesta vet i Uppsala och firade valborg. Tyvärr var jag uppskattningsvis tio år äldre än majoriten av alla där, men hade kul ändå! Fint väder var det också! Här kommer ett par bilder, några från min kamera och några snodda från Sofie:


Sofie och jag var två nittiotalsbrudar med solglasögon i håret efter picnicen. Sooo Pamela Anderson-style!


Sofie och Ludde!


Sofie och jag poserar med ett korridorskök som backdrop. Fantastiskt glamouröst.


Wiltonposen har spridit sig! Christian smeyesar och Linda är brun!


Christian och Linda igen!


Jag och Joseph, som just skaffat hund med sin sambo som jag fick gosa med (hunden, inte sambon)! Hon hette Nova och var jättesöt!!! Valborgs höjdpunkt.


Christian och jag hamnade i en heated diskussion kring arbetsmarknadspolitik. Jag tror min aggressiva min på bilden kommer av att Christian funderar på att rösta på moderaterna till hösten.

/Anna

RSS 2.0