You and I



/Anna

Ett gott skratt förlänger livet

Alltså, när jag laddade upp bilderna i inlägget under hittade jag den här igen. Jag skrattar varje gång jag ser den! Jag måste framkalla den och lägga i plånboken eller nåt, och ta fram den varje gång jag är på dåligt humör.



/Anna

Dressup

Wilton var på blixtvisit idag, men hann ändå med en raid bland skorna. Valet föll på ett par rosa fårskinnstofflor. Good choice!


Utbudet granskas


Ett par läckra fårskinnstofflor it is!


I'm gonna kick the camera out of your hand!!!

/Anna

Whitney Port!

Gud hur lyckas hon vara så snygg jämt? Ge mig ett kroppsbyte nu!!! Tänkte säga garderobsbyte men insåg att det inte direkt skulle räcka... Whitney är - som alltid - min förebild i livet. Liksom för Petra som jag har snott bilderna ifrån.

Om ni inte kollat senaste avsnittet av The City så föreslår jag att ni gör det nu här nedan. Älskar när Whitney och Roxy dansar till "Single Ladies", haha!









The City - MTV Shows

/Anna

Håkan!

Eftersom vi kanske ska försöka undvika att detta blir en skära-sig-i-handlederna-blogg så lägger jag inte upp några mer depplåtar. Nu får det fan räcka! Men för den som fortfarande vill gråta lite kan ni lyssna på "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger" på Spotify och läsa den jobbigt sorgliga texten här.

Nu till något roligare: Kissie och Linda Rosing är med på Debatt ikväll klockan 22:00 och ska diskutera skönhetsingrepp. A must-see!



/Anna

Festprisse

Höstfesten på dagis fick ju tyvärr ett dramatiskt slut, men nu har jag tagit hem Wiltons partyhatt (Som han gjort alldeles själv!) så vi kan ha höstfest anytime. Tyvärr vägrar han ha på sig den, men då får väl jag ha på mig den och stå för feststämningen. Här är en bild på den, är Wes en framtida designer?



/ Ewa

Make it hurt..

Det här är till Min älskade Helena:

Är den inte som en tidsmaskin? Jag känner mig precis som om jag går i nian igen och har trosorna alldeles för högt upp och springer ut på Lennarts mattelektion för att spana på semi-snygga Fredrik. Good times. Eller?
Jag hade helt glömt bort den här gamla slagdängan, men nu när jag lyssnade på den fick jag så starka minnen...Speciellt minnen av vår besatthet av Ludacris. Är han gammal och skruttig nu eller?

/ Ewa

 


Muscles from Brussels

Min favorit Danny är ju tydligen tillsammans med Blondinbella en del av Bobbys lilla PR-turné med hans nya hårvårdsprodukter. Hittade den här roliga bilden på Bellas blogg där Bobby och Danny jämför bröstmuskler.



/Anna


Inredningsinspiration

Nu när jag troligen har en flytt i sikte har jag så klart börjat fundera på inredningen. Vill ha lite tjejigt, men inte så att det känns överdrivet. Så här fint hade vi bäddat på jobbet idag, skulle vilja ha typ allt!



/Anna

Demensboende nästa

Jag tackar för visat engagemang under inlägget nedan, men måste tyvärr be er bortse från allt jag skrev. Jag har hittat innehållet i påsen hemma. Upphängda på sina respektive platser. Jag är ett retard.

Jag är allvarligt oroad för att jag kan vara senildement. Ni som har erfarenhet av branschen så att säga, kan man bli det i tjugoårsåldern?

/Anna

Efterlysning

Denna efterlysning riktar sig främst till Ewa och Lilla Anna:

När vi var i Farsta C häromdagen (när jag köpte en stickad väst och vi rymde från Ewa inne på ICA) hade jag med mig en påse med mina rosa favoritskor, en leopardblus samt något mer jag inte minns och inte vågar tänka på. Denna påse är nu spårlöst försvunnen. Problemet är att jag inte vet när den försvann utan bara att den inte finns här hemma. Och jag är verkligen inte en sån som brukar glömma tillhörigheter på typ bussar och sånt, jag är skitnojig och kollar alltid att jag har med mig allt, speciellt när jag har flera påsar och väskor som jag hde då.

Det sista tydliga minnet jag har är att du Ewa höll i påsen när jag skulle betala för västen och jag (nojig som jag är) ropade till dig och frågade om du hade min påse. Men sen är jag nästan säker på att jag tog den igen. Nästa kritiska moment kan ha varit när jag och Lilla Anna satt på bänken och väntade på dig när du var inne på ICA. Jag matade Wilton med en satte och kan jag då ställt ifrån mig påsen på bänken och bara gått iväg? Det är så himla olikt mig! I så fall borde jag åtminstonde fått en panikattack senare på typ tunnelbanan och insett att påsen var borta.

Ett mysterium helt klart och jävligt bittert eftersom jag saknar grejerna i påsen. Så om någon av er har några tydliga minnen från mig med påsen kan ni väl ge er till känna! Skitirriterande att inte komma ihåg var jag har gjort av den.

Om ni har orkat läsa klart denna novell vill säga.

/Anna

Shopping in Liljedolmen

Idag var mamma och jag på en shoppingspree i nya gallerian i Liljedolmen. Ok, spree och spree, men jag köpte ett par leggings och mamma köpte två blusar. Men vi var nöjda. Gallerian var dessutom över förväntan tyckte jag, väntade mig en sån där lame galleria med typ ett apotek och ett systembolag men det var ju ett riktigt bra utbud! Fanns typ allt. Rekommenderas varmt!

Jag köpte dessa leggings från Gina Tricot som är med i reklamen. Och om det är nån som undrar, nej, jag använder aldrig riktiga byxor.



/Anna


Dagens inredningstips

Om ni som jag tycker att det är viktigt att skapa lite mysig stäming omkring sig såhär på hösten, men inte har en man som vill lägga jättemycket pengar på inredning, då har jag ett tips till er!
Det är jättelätt, man tar bara en stor näve torra ev. nedbajsade höstlöv, och sprider ut dem lite dekorativt runt om i huset. Här visar jag exempel från min hall, men jag har lagt ut dem i hela lägenheten, t.o.m. i soffan. Ger omedelbart höstmys!



/ Ewa

Glamourmodellen Eddie

Eddie Razaz, min favorit i Idol (även om Rabih är på en stark andraplats) öppnar sitt hjärta i Expressen. Tydligen har han blivit mobbad under sin uppväxt, men det är inte det avslöjandet som är mest juicy. Utan att han ställt upp på lättklädda bilder tidigt i sin karriär!!! Nu används dessa på porrsajter och han beskrivs som "The swedish singing beauty". Haha.

Jag tycker ändå att det är uppfriskande på något sätt att det är en av de manliga deltagarna som avslöjats som före detta glamourmodell. Det skulle känts så förutsägbart och trist om det varit typ Reza.



/Anna

Avundsjuka

Något man kan bli trött på är bloggtjejer som skyller sina hatkommentarer på att läsarna är avundsjuka. Typ Kissie som inte fattar att folk föraktar henne och att det är därför de läser/kommenterar elakt.

Det finns väldigt få bloggerskor som jag är avundsjuk på, men herregud vad jag skulle vilja ha Jennie Hammars liv! Hon är lika gammal som jag (hej åldersnoja) och är gift med Filip Hammar och typ jetsettar runt om i världen tillsammans med honom samtidigt som hon frilansar hemifrån som journalist. I vintras bodde de i New York när Filip och Fredrik gjorde sitt program därifrån, och just nu är hon i Los Angeles på semester samt förbereder deras flytt dit om några månader. Fritiden fyller hon med lyxshopping, poolhäng, besök på alla de coolaste restaurangerna och partykvällar.

Jag tröstar mig med att hennes liv helt enkelt inte KAN vara så perfekt som det ser ut. Det måste finnas något som man inte ser som läsare.

Men det intressanta är att Jennie nästan aldrig får hatkommentarer, trots att hennes liv garanterat är mer avundsvärt än Kissies fjortistillvaro. Så den teorin kan vi avskriva.



/Anna

Party!!!

Jag vet inte om vi bör vara oroliga för vår kusin Robin efter att ha sett hennes semesterbilder från Cabo på Facebook? Ja, jag lägger upp bilderna här eftersom vi har typ två läsare plus att hon inte vet att vi har en blogg och bor på andra sidan Atlanten. Alltså minimal risk att nån som känner henne ser dem.

Men det verkar varit ordentligt drag på resan om inte annat.





/Anna

How about I'll be nothing to you

Jag kommer på då och då hur mycket jag älskar Beyoncé. Seriöst, jag tycker att hon är helt fantastisk. Verkligen en bra stark kvinnlig förebild för unga tjejer. Jag menar det verkligen.

Vi lyssnade på typ alla hennes låtar idag på jobbet och man blir så peppad av henne och hennes driv och självsäkerhet. Hon är verkligen en superwoman!



/Anna

Have a baby by me baby

Har jag missat nåt? Läste att det hade gått hett till mellan 50 Cent och Kelly Rowland under inspelningen av videon till Fiftys nya låt "Baby by me", men hon är ju inte med på låten? Det är ju Ne-Yo? Eller var det mellan 50 och Ne-Yo det gått hett till? Verkar i och för sig mer troligt.

I övrigt är ju "Baby by me" en komisk låt.

Minns du när vi var på nån klubb och alla delusional killar mimade med till "I ain't sayin' she's a golddigger"? Känns som att det är samma killar som kommer köra samma grej till "Have a baby by me baby, be a millionaire".



/Anna

And I smile at you again

En av de trista grejerna med att komma tillbaka till mitt gamla jobb (ja det finns en hel lista) var att upptäcka att de inte uppdaterat sin skivsamling på över ett och ett halvt år. Vi har typ en med Westlife, en med Peter Jöback (min chef är lite kär i honom, jag tror inte att hon har fattat att hans namn är Gary with a silent R) och ett gäng med danska klassiker. Enda ljusglimten är en skiva med Eva Cassidy, love love love den här låten. Tror vi har samma skiva här hemma nånstans, jag gav den till mamma i julklapp nåt år har jag för mig. Måste leta upp den, av någon anledning finns det bara en enda låt med Eva Cassidy på Spotify?

I alla fall så har jag alltid gillat "Time is a healer" men den känns extra i hjärtat nu. "And all hearts that break are put back together again" - Där hör ni tjejer! Tänk på det!

/Anna


Sitting home alone...

Det är konstigt hur det kan kännas så mycket sorgligare att sitta ensam på en fredagskväll än på en vardag.
Och hur ska jag kunna plugga med allt annat i huvudet?

Jag lyssnar om och om igen på den här underbara låten, känns som om den passar bra till min sinnesstämning ikväll.

Tyvärr fanns det ingen video, och jag kunde inte heller hitta det fantastiska försnacket, som är ca 10 min...

På tal om nåt trevligare så är jag väldigt impad över mammas trendiga stil! Jag har seriöst provat såna jeansleggings flera gånger(jag glömmer varje gång), och jag ser ut som en trailer-park-brud med hängröv i dem. Kul att mamma kan pull it off..

/ Ewa

This is where the magic happens

Alltså, jag älskar min mamma och anser oss ha väldigt god kontakt. Vi till och med korttidsbor tillsammans just nu! Men jag har ändå aldrig beskrivit det som att det uppstår magi när jag umgås med henne. Men det kanske jag borde? Ska försöka bli lite mer som Carolina Gynning tror jag.

Kopierat från Carolinas blogg

Jag sov dåligt i natt, men det gör inget. Jag har så mycket energi just nu! Livet är inspirerande, igår hade jag middag med min kära mor Agneta Gynning.Varje gång vi ses uppstår det magi, hon läser min själ, jag läser hennes!
Jag sov dåligt i natt, men det gör inget. Jag har så mycket energi just nu! Livet är inspirerande, igår hade jag middag med min kära mor Agneta Gynning.Varje gång vi ses uppstår det magi, hon läser min själ, jag läser hennes!


/Anna
 


Bobby Trendy

Mamma i sina TIGHTA jeansleggings! Dessa har fått tummen upp av både mig och Kerstin, men mamma är fortfarande tveksam av någon outgrundlig anledning... Hjälp henne att komma på bättre tankar! Hon får till och med snygg rumpa i dom, vem får det i leggings liksom?!

/Anna


Dålig timing

Såg precis det här meddelandet på Nordeas sida när jag skulle kolla mitt saldo. Inget lönehelgspartaj för Nordeas kunder med andra ord... Men ganska smart egentligen, efter halv två är de flesta köp man gör i baren ändå rätt överflödiga. Bäst att kolla att man har kontanter till taxi på vägen hem dock.


Update: Bilden blev ju sjukt risig. Men det står "Söndagen den 25 oktober, kl 01:30-05:00 är våra Internet- och Telefontjänster, uttagsautomater samt Nordea Access stängda för underhåll. Betalningar med kort kan påverkas."

/Anna

Keep it to myself

Jag har den senaste tiden blivit mer än van vid att grejer som man trott var "a sure thing" har gått i stöpet. Jag har fått min beskärda del av besvikelser så att säga! Så nu tror jag att jag ska sluta berätta för folk om potentiella lägenheter/jobb eftersom det blir hundra gånger så jobbigt när alla undrar hur det har gått några veckor senare och man står kvar på exakt samma plats. Ens egen besvikelse upprepas varje gång någon frågar "Hur gick det med det där jobbet du sökte..." eller "Hur blev det med den där lägenheten..." och man är tvungen att återigen berätta att det aldrig blev något.

Så nu kör jag approachen att istället helt plötsligt break the news att mitt liv har ordnat upp sig, och att jag har fått mitt drömjobb och den perfekta lägenheten! Känns roligare så.

Men nu ska jag gå och jobba lite!

/Anna


Bobbys hårvård

Jag tror detta är någonting jag definitivt måste testa. Inte minst efter att ha sett den inspirerande reklamfilmen!

Åh, det är så gulligt hur stolt och glad Bobby låter när han berättar på sin blogg om sina egna hårvårdsprodukter! Men jag förstår honom, det är ju stort ju!



/Anna

Jojo-bantning

Jag kollar inte Blondinbellas blogg så ofta nuförtiden. Mest för att det den senaste tiden förvandlats till någon form av bloggversion av en självhjälpsbok och jag inte känner mig speciellt inspirerad av att ta livsråd från en nybliven nittonåring. Men nyligen såg jag bilder på henne från Veckorevyns "Blog Awards" och blev chockad över hur mycket hon pendlar i vikt. Inte att hon är jättetjock nu eller så, men hon måste ju gått upp typ femton kilo sedan Let's Dance-tiden då hon var värsta spinkiga muskelknutten. Eller är det den mörka hårfärgen som får henne att se chunky ut? Gillade henne bättre som blond, mycket mer klädsamt.

Antagligen är hon mer hälsosam nu, men det är ändå oroande att hon jojo-bantar så pass mycket i så ung ålder. Kanske något att ta upp i nästa självhjälps-inlägg?

Observera att jag är medveten om att hela detta inlägg består av att kasta sten i glashus eftersom jag var värsta fatsot i vintras (vilket du nu Ewa har erkänt), men jag lider bara med henne.


Blondinbella som blondin.


Blondinbella på Blog Awards som brunett.

/Anna

Lyteskomik

Det är säkert skitjobbigt att få en psykos, så detta är verkligen inget jag vill förlöjliga. Speciellt inte när den tar sig uttrycket att man tror sig vara en häst. Men jag kan inte hjälpa att jag småfnissar lite när jag läser den här artikeln i Aftonbladet.

"Psykosen ledde till tvångsföreställningar och när det var som värst trodde Anneli att hon var en häst.
–Gnäggande galopperade jag in på psyket och började äta på en blomma som stod i en kruka i fönstret."

Vad hemsk jag är, jag kommer att brinna i helvetet.



Anneli, nu frisk från sin psykos.

/Anna


Platthuvud

Mot bättre vetande inhandlade jag detta hårband på Gina Tricot idag. Nu när jag provade det kändes det ok, men det kommer säkert glida av stup i kvarten och jag kommer go crazy. Men i så fall får jag väl donera det till nån annan. Inte till dig Ewa, men till nån som inte har lika platt bakhuvud som oss.



/Anna

On a lighter note

När jag var ute på promenad idag gick jag förbi där Birka Paradise låg och jag blev skrämmande sugen! Är det inte nån annan som känner för en kryssning? Kanske inte typ en fredagskväll med de värsta "Färjan"-dräggen, men kanske nån veckodag. Shoppa taxfree, äta buffé (bli full på buffévinet) och dricka självlysande drinkar? På Paradise finns ju värsta poolen och allt också! Skitmysigt!

Jag tror senast jag var på en färja var på kryssningen vi åkte på dagen efter våra studenter Karin! Och det var ju trivsamt? Eller?



/Anna

Svenska Hollywoodfruar

Hoppas att jag nu med Farbror Annas hjälp har lyckats få med klippet... Helt underbart!
/ Ewa

Bruised but not broken

Nu är det dags för nya friska tag tycker jag!
Och om det nån gång har funnits ett tillfälle att se den gamla kvalitetsrullen "Hålla andan", så är det nu. Åh jag har nästan längtat efter en legitim anledning att få se den.. vilka är på?
Och om vi verkligen känner oss in the mood kan vi ju slänga in "how stella got her groove back" eller nåt... Vadå? Dålig filmsmak, jag?
Eller så kan vi ju göra som jag och Farbror Anna gjorde en gång, gå in i en videobutik och fråga om de har någon bra manshatarfilm. De två unga killarna som jobbade där såg lite rädda ut..

Read my lips...
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Whitney!

 

/ Ewa


I don't believe you

I don't believe you when you say don't come around here no more
I won't remind you you said we wouldn't be apart
No I don't believe you when you say you don't need me anymore
so don't pretend to not love me at all

Att jag är bra på att blockera det jobbiga och förtränga det sorgsna har inte bara sina fördelar. Kvällarna är jobbiga när man måste vara glad och stark hela dagarna.




/Anna

Alexander Skarsgård är en stjärna!

Som kändis-skvaller-beroende blir man stolt på något konstigt sätt när Alexander Skarsgård är en sån stor stjärna att han får egna trådar på ONTD där det pågår typ bråk bland kommentarerna om vilken kändistjej som faktiskt är värd att dejta honom. Tydligen är inte Kate Bosworth god nog för honom om man ska tolka hatkommetarerna under detta inlägg.



/Anna

The Hills-Stephanie busted!

Stephanie från The Hills häktades igår för rattfylla, efter att ha blivit stoppad av polisen på väg hem från Heidis syster Hollys födelsedagsfest. Alltid hemskt med folk som kör på fyllan, men extra illa då hon tidigare varit på rehab för sitt missbruk av crystal meth. Det vill säga tjejen har uppenbara problem med droger och borde kanske hålla sig borta från vilt festande.

Lite svårt att väva in denna rattfylla i storylinen för The Hills, med tanke på att Heidi och Stephanie i nästa avsnitt ska försöka genomföra någon form av alkholist-intervention för Holly... It takes one to know one antar jag.


Stephanie tillsammans med födelsedagsbarnet Holly några timmar innan polisingripandet.

/Anna


Rabih tolkar Michael

OMG!!! Såg ni Rabih igår på Idol när han sjöng "You are not alone"?! Om inte kolla nu!!! Så jävla bra!!! Han är min favorit!!!

Ok ska chilla på utroptecknen nu.

Men det är så gulligt när han får en tår i ögat efter berömmet från Laila! Och angående Laila, wtf har hänt med hennes hår?



/Anna

Nu får det räcka!

Jag har försökt kämpa emot, men sedan någon månad tillbaka känner jag att det börjar ta på krafterna... Att se sig själv i spegeln är en daglig kamp, och jag minns sommaren som en dröm långt borta i det förflutna. Jag kan helt enkelt inte stå emot längre! Idag gör jag det bara!!!

Köper brun utan sol.

Min framtid:


Bild och hudfärgsinspiration från Kissie.

/Anna

Nytt bloggbråk!

Jag antar att ni alla kollade på "Mammas pojkar" ikväll? Programmets stora stjärna är ju naturligtvis Izza som till Bobbys mammas stora skräck gick vidare ikväll. En annan av brudarna i programmet heter ju Towa, i övrigt känd från "Sanningens ögonblick" och sin sexblogg, och nu har helvetet brutit lös mellan dem båda!

Det hela började med att Towa utan uppenbara skäl började smutskasta Izza i sin blogg, och berätta detaljer som att hon bajsar på kunders tallrikar när hon jobbar som strippa (sorry mamma, jag återberättar bara vad hon skrev). Izza var inte sen att ge svar på tal i sin blogg, där hon förövrigt bjuder på dagens outfits från sina jobbkvällar.

Det roliga i det hela är ju att de båda verkligen är av samma skrot och korn, och det blir ju patetiskt när Towa som är känd för att skämma ut sig tycker att Izza är pinsam och smaklös. Pot, meet kettle.

 



/Anna

 

 


Overdone

Oj, verkar som att Ralph Laurens AD har gått loss rejält i photoshop. Lite surrealistiskt när modellens huvud är större än midjan.


Bild från Resumé.

/Anna

Dancing Queens!

De hett eftertraktade dansbilderna från igår!

P.S. Mamma blev jättesur när jag berättade att du hade dansat på huvudet igen.





/Anna

Sötkorven!

Mosters lilla plutt!



/Anna


Jackan!

Här är bilderna på dig i jackan från idag. Tänk efter noga innan du tar ett beslut. It's now or never. No return. This is it. Take it or leave it. The countdown has begun.


Front...


...and back!

/Anna

 


Dagens skrattfest

Har ni en lite halvtråkig onsdagsförmiddag och behöver något uppiggande? Då har jag det perfekta Youtube-klippet för er! Anton Abele (ni vet stoppa-gatuvåldet-killen) hoppas på att ta en plats i riksdagen nästa höst och passar på att promota sig själv lite på Youtube och samtidigt rasa över brottsliga ungdomsgäng.

Jag hoppas inte att han tror att detta klipp är till hans fördel?! Jag garvar typ ihjäl mig när jag ser det. Typiskt exempel på moderata ungdomar med lite för mycket uppmuntran hemifrån.

-Hans dramatiska konstpauser.
-Hans läspande (inte hans fel men ändå).
-Hans dramatiska slängande med tidningen då och då.
-Att han tycker att brottsliga ungdomsgäng är "helt oacceptabelt" (no shit).
-Att han upplyser om att det faktiskt finns lagar i Sverige som säger att man ska hålla sig ifrån brottslighet tills man är 18 (sen då?).
-Att han berättar att det är viktigt för honom att förstå vad som händer i samhället.
-Musiken som kommer in mot slutet.

Sorry Anton, men det här var bara för dåligt. Kul initiativ med videor på Youtube, men försök att ha något med substans att säga till nästa gång, okej?



/Anna

Sötnosen!

Nej, du är inte den enda som ser det komiska i bilden nedan på Wilton. Jag skrattade högt i flera minuter och har på min pedagogiska bild här nere försökt bryta ned i fem punkter varför den är så rolig:

1. Hans rufsiga galna professorn-frisyr.
2. Hans fåniga ansiktsuttryck.
3. Hans lätt böjda knän samt putande rumpa.
4. Hans vinterboots inomhus.
5. Att skorna han håller i är typ lika stora som hela hans kropp.



/Anna

Disgusting

Jag brukar ganska snabbt kunna avgöra om ett mail är skräpmail eller inte, eftersom det mesta av spammet är på engelska och har många XXX och konstiga siffror i sina adresser. När jag därför fick detta idag blev jag lite osäker, eftersom det är på svenska och från en till synes vanlig gmail-adress. Men vem fan in their right mind har en sån vidrig adress som den där?

Tills vidare åker den i soptunnan, men om någon känner att Mr Flatlus är deras internetalias och har försökt kontakta mig kan de ju ge sig till känna eftersom det inte är permanent raderat ännu.



/Anna

Mitt oäkta underbara barn

Haha jag skulle ta kort på Wiltons nya vinterboots imorse (Fråga mig inte varför..), och det här var resultatet när jag försökte få honom att posera:


 Kolla på honom bara! Nu kanske det bara är jag som ser det komiska i den här bilden.. jag skrattade högt.

Här är han som transa:



 Har jag gjort nåt fel?(Förutom det uppenbara att sätta upp hans hår i en flickfrisyr) Igår försökte han sätta på sig rouge också...

/ Ewa

Det är orimligt!!!!

Är det rimligt att behöva sitta och plugga i yllekofta och halsduk för att vinden viner runt köksbordet? ÄR DET DET? VA?!
Det känns som om jag är ett fattighjon som bor med mitt oäkta barn i ett stall eller liknande.



Notera hur mina näsborrar är vidgade av den fysiska påfrestningen. Jag håller på att frysa ihjäl här.

/ Ewa

Verklighetsfrånvänd

Jag vet inte hur Göran Hägglund har fått uppfattningen att han representerar "verklighetens folk" som han kallar det. Jag tycker det talar sitt ganska tydliga språk att partiet som företräder hans åsikter knappt klarar 4%-gränsen i opinionsmätningarna.

Han påstår att någon form av "vänsterradikal elit" förstör det offentliga samtalet men "nonsens" och "kommisarefasoner". Det är lite lustigt, med tanke på att det är precis vad jag anser att KD gör.

Det skulle vara nyttigt om Hägglund vaknade upp ur sin kristna dimma och insåg att ca 90 procent av befolkningen inte fattar vad han snackar om och att han bara gör bort sig. Du är inte den vanliga människans företrädare Göran! Skärp dig!

/Anna


Älskar dig!

Älskar dig vännen! Tänker på dig!



/Anna

Musty

Går igenom lite bilder här på mammas dator och hittar mycket kul. En del tragiskt också förstås, men det är roligt hur många bilder jag hade glömt bort att dom existerade.

Den här bilden är från min och T's inflyttningsfest en gång i tiden, och ni kan ju ignorera mitt ansikte på bilden men vad är det för mustig hårfärg jag har där? Minns inte vad jag hade gjort med håret runt den tiden, men det ser ju ganska brunt ut? Och blankt? Vad har gått snett sedan dess?

OBS! Bilden är tagen på EFTERfesten, därav T's rufsiga hår, mitt glansiga fejja samt McDonaldsinslaget.



/Anna

Töntar

Orkar inte riktigt med folk som har tokroliga namn på Facebook.

Ola, jag vet inte ens vem du är, men ja du är en nörd.



/Anna

Bitchfit

Jag vill verkligen be om ursäkt för att ha ignorerat våra läsare (läs Lilla/Farbror Anna). Men det är verkligen fullt upp i mitt liv nu när jag är dagdrivare och bor hemma hos mamma. Man kan inte sitta och blogga utan måste göra viktiga saker som att ringa DN och klaga när tidningen inte kommit vid 07:20 en lördagsmorgon.

Jag har ignorerat följande kommentarer på The Hills-inlägget nedan:


Postat av: Farbror Anna

Ursäka men jag måste fråga! Va händer med fistfajeten som man fick smakprov på i första avsnittet??? Den där "next week on the hills". Har jag gjort något fel? Vad händer? HJÄLP!

Postat av: Farbror Anna

Jag vet att du säkert har andra saker att göra med ditt liv men jag väntar fortfarande på svar...


Nu kommer det hett efterlängtade svaret! Tyvärr vet jag inte vilken fistfajt du menar? Den när man ser hur Kristen får något slängt i huvudet? Det är i alla fall säkert i nästa avsnitt, för det är då Kristen börjar fundera på att försöka vinna Brody tillbaka och hans fjortis-crazy-playboy-flickvän Jayde blir bindgalen. Det känns i alla fall som det är dom två som kommer spåra mest under säsongen, även om Audrina har aggro-potential hon med.

/Anna

You took something perfect and painted it red

And I can't do this by myself
All of these problems, they're all in your head
And I can't be somebody else
You took something perfect
And painted it red



/Anna

The Hills avsnitt 2, säsong 5

Jag hoppas att ni alla kollat på det senaste avsnittet av The Hills? Annars föreslår jag att ni kollar genast här nedan! Roligt som vanligt, men det börjar nästan bli för fake för att vara ok. Även om inslaget är den komiska behållningen av avsnittet, så är det så sjukt onaturligt hur Spencer och Heidis stela "grannar" kommer förbi och introducerar sitt syskonbarn Enzo. Som sedan helt spontant kommer förbi och spelar tv-spel. Och blir brutalt utkastad av Spencer.

New York Magazine skriver roliga recensioner av The Hills-avsnitten, och kommenterar Enzos intåg i serien på följande sätt:

"Okay, so the kid is cute, but his whole “Watch me play!” act and his adorable “Spender” comment are clearly just a means of luring Heidi into babysitting so he can then ruthlessly kill the couple in their secluded “mansion in the mountains.” And the chic “aunt and uncle” who bring him by Pratt HQ for an awkward introduction? Yeah, right. Where are his parents? Mysteriously disappeared during a family hiking trip? We sort of can’t wait to see little Enzo turn on Heidi and Spence; THAT would be a Hills episode worth recapping! But this week, it’s just the same old drama. Sigh."

The Hills - MTV Shows

/Anna

Lil Mama är ute i det blå

Minns ni när Lil Mama sprang upp på scenen under Jay-Z's och Alicia Keys uppträdande på VMA? Som jag skrev om för ett tag sedan, när jag inte fattade om det var planerat eller inte? Nu har tydligen Lil Mama talat ut om saken hos Tyra Banks och hon verkar vara helt urspårad. Jag trodde att hon åtminstonde kände Jay eller Alicia, men tydligen rycktes hon bara med i musiken och kände att hon hade rätt att kliva upp på scenen.

Från intervjun:

"I’m a dancer, and I definitely felt it. I wasn’t there to ruin the performance, I wasn’t there to bring anyone down or anything down. In that moment I kind of felt it coming so I just went with the flow."

Kul om hela publiken "went with the flow" och hoppade upp på scenen. Ha lite självbehärskning kvinna.

"You can tell Alicia that I apologize and I definitely plan to work with both of them in the future and I hope this didn’t rock the boat.”

Jag gillar hur hon på eget bevåg planerar att jobba med både Jay och Alicia i framtiden. Med tanke på att hon inte hört från någon av dem sedan galan tror jag inte att känslorna är besvarade.



/Anna

Kräkframkallande skor

Skor från Alexander McQueens vårvisning. Nej, bara nej.



/Anna

Nu hatar vi Idol-Erik

Jaha, då var det klart. Nu hatar vi Idol-Erik. Synd, eftersom han var ganska bra, men jag har nolltolerans för sånt här.

Ok, det var fem år sedan och han kanske var ung och dum, men faktum är att han faktiskt blivit dömd för detta i domstol och det var ett knytnävsslag rätt i ansiktet på en tjej som inte ens slagit först. Det känns inte lugnt. Att han dessutom nu försöker måla upp sin insats som ett "hjältedåd" tycker jag inte direkt helps his case. Tror han att folk är idioter eller?

– Jag är rädd att folk ska få fel uppfattning om mig. Men jag hoppas att de kan sätta sig in i situationen och se hjältedådet i det.

Han får ta och lugna ned sig, det finns inget hjälteaktigt i att slå en tjej med ett knytnävsslag i ansiktet, oavsett situation. Jag tror han gör bort sig mer med sina uttalanden än om han bara hållit tyst.

Angående något helt annat: Jag fattade inte riktigt ditt inlägg här nedan, det är alltså white-trash-looken du vill uppnå? Då tycker jag att jackan är helfel. Annars är det snygg tycker jag, men den ser lite tunn ut? Jag har sett snygga på Lindex som är typ liknande i modellen fast fodrade och luddiga inne i luvan, och till bra pris. Påminner lite om den jag har köpt som jag inte invigt ännu!

/Anna

Pluggpaus

Jag sitter och pluggar som jag aldrig pluggat förr. Men man måste ju ta en paus också för att låta allt sjunka in..eller?
Jag gör det genom att städa och sitta vid datorn. Mycket konstruktivt!
Jag är på jakt efter en mysig varm höst/vinterjacka. Var ska jag hitta en? Det var ju ett tag sen jag shoppade annat än barnkläder, så jag känner mig helt vilsen. Jag har ingen smak längre helt enkelt.
Jag hittade den här på H&M, den ser så mysig ut. Men är den skitful? Jag vet inte längre, jag litar inte på mig själv. Det här är jätteläskigt, så snälla kan ni hjälpa mig?!
'
Eller känns den lite Kånken och palestinasjal? Det är ju inte riktigt den looken jag är ute efter. Mer white-trash-morsa i förorten..

Btw håller jag helt med dig om Sofi Fahrman, jag har svårt för henne, men kan inte sätta fingret på varför. Jag läste också intervjun i Nöjesguiden och blev sjukt irriterad. Hon känns för övrigt ganska trist.'

Nå! Tillbaka till lagboken!

/ Ewa

Intervju med Sofi Fahrman

Det har varit mycket Sofi Fahrman här i bloggen på sistone, antagligen för att hon är överallt (mer än vanligt) med sin bokrelease. Men hon fascinerar mig på något sätt, jag gillar henne inte riktigt men kan inte sätta fingret på varför. Läste den nya intervjun med henne i Nöjesguiden och blev inte mycket klokare. Jag tror det är lite det som är grejen, hur mycket man läser om henne eller ser henne på TV får man aldrig något grepp om henne, hon känns personlighetslös på något sätt. Eller så är det ett medvetet val att inte visa sitt sanna jag.

Dessutom stör jag mig på hur hon försöker mörka att hon fått alla sina jobb genom kontakter (även om hon är duktig på det hon gör). Hon ska alltid köra "Jag har jobbat hårt"-kortet fast det står svart på vitt bland annat i den här intervjun hur hon som 21-åring utan tidigare erfarenhet skickas på jobb i Paris för ELLE och sedan blir rekryterad av chefredaktörspojkvännen till Aftonbladet. Det hjälper nog inte att jobba hårt för att få dom chanserna.

Dessutom avslutar hon intervjun med ett ställningstagande som står högt på min irritationslista:

Har du någon åsikt om kvotering och liknande?
–Nej, alltså, jag är inte superfeminist, det är jag faktiskt inte.
Är man bra på sitt jobb så ska det räcka?
–Precis.



/Anna

Överempatisk

Det är ju en positiv egenskap med empatiförmåga, men ibland känner jag att jag har lite för mycket av det. Jag har väldigt lätt att sätta mig in i andra människors sorg, till den gräns att det känns som att jag själv är drabbad. Av någon konstig anledning dras jag ändå till det, som exempelvis att jag alltid läser dödsannonserna i DN trots att jag vet att jag kommer att må dåligt i flera timmar efteråt.

En del saker hänger verkligen fast också. Som när jag läste Hanna Hellquist krönika i På Stan i somras, om hennes pappa som precis hade dött. Gud vad det skar i hjärtat. Nu av någon anledning googlade jag på den och läste den igen. Bara självplågeri. Precis som när jag hittade min filofax häromdagen, och jag tydligen hade klippt ur och sparat en dödsannons med en särskilt vacker text i. Vem gör sånt?! Varför plågar jag mig sjäv?! Någon som vill göra en amatörpsykologisk analys?

Jag har alltid varit så livrädd för att förlora min pappa. Han har alltid haft så lätt för att försvinna, jag har alltid känt att han snart kommer att försvinna.

Jag har alltid varit så livrädd för mörker och för att pappa ska dö och för att sitta ensam ute på Nydalen i mörkret när hösten kommer. Inte nu längre.

/Anna

Ofräsch design

Jag kollar den här Sonjas blogg lite då och då sedan jag upptäckte att det var Kajsas kompis, men nu verkar hon ha gjort om sin design. Men what's up med mens-temat? Först typ en användarinstruktion för tamponger på headern och sedan mellan varje inlägg små flygande bindor, tamponger och bloddroppar? Hittar ingen riktig förklaring någonstans?

Inte speciellt snyggt eller tilltalande kanske, men i alla fall nyskapande.


Satsumas överdos

Kan det vara skadligt att äta för många satsumas? Hoppas inte det, jag har typ klämt ner fem sattar bara den senaste halvtimman.

Försökte googla det men hittade ingenting, däremot minns jag att de pratade om c-vitaminer på "The Doctors" (heter det så, det där programmet på fyran?) någongång och sa att det inte var skadligt med för mycket eftersom man kissar ut allt överflöd så det lagras inte i kroppen.



/Anna

Beyonces pappa i sexskandal!!!

Jag tycker alltid att Beyoncés pappa Matthew har varit lite skum, känns som att det har gått konstiga rykten om honom förut. Nu har tydligen 30-åriga Alexandra Wright anmält (?) honom då hon påstår sig vara gravid i sjätte månaden med hans barn. Och han är såklart gift med Beyoncés mamma sedan 1980. Vidrigt!

Jag känner dessutom att när man har en dotter med den karriären som Beyoncé har borde han vara extra försiktig med sina affärer, skitpinsamt för henne ju. Och han har alltid varit så överbeskyddande mot henne, att hon ska vara helt fläckfri och inte gifta sig med Jay-Z för att han har sålt droger och så vidare... Och nu det här!

Dessutom har det ju cirkulerat seglivade rykten om att Matthew även är Kelly Rowlands biologiska pappa, och att det är därför Kelly påstår sig inte veta vem hennes pappa är plus att hon fick flytta in till familjen Knowles som liten.

Kan Matthew börja använda kondom eller vad är problemet.


Systrar?

/Anna

Bilder till mamma!

Eftersom mamma fortfarande inte skaffat Facebook kommer här den senaste skörden av Wilton-bilder snodda därifrån. Denna gången är det Tanja som (ofrivilligt) bidragit med material.

Hoppas att varken Ewa eller Erik blir upprörda över publiceringen, vi vet ju att Erik kan vara lite hetlevrad när det kommer till sånt här. Jag har i alla fall vett nog att inte lägga upp plastfoliebilden.

Så mamma, passa på att njuta innan jag är tvungen att ta ner dem igen eller nåt.





/Anna


Klädinspiration

Jag har läst Mogis blogg ett par år nu tror jag, alltså innan både bedrägeriskandalen och orduppståndelsen. Jag vet inte om detta på nåt sätt skulle göra mig häftig, snarare tragisk. Anyways så läser jag hennes blogg för att hon och jag har väldigt lika smak när det kommer till kläder och favoritmärken, så jag får alltid bra tips och inspiration när jag går in och läser eftersom hon shoppar väldigt mycket.

Nu senast såg jag att hon inte bara köpt samma kofta som jag nyligen också gjort (även om hon fick ett mycket bättre pris på den, hoppas att hon bara har skrivit fel...), utan även en lång stickad tröja/tunika från DAY som jag bara måste ha! Hoppas Marlene har tagit in den tills jag kommer nästa vecka...



/Anna

It's on bitch!

Alltså även om jag älskar Whitney och The City, måste jag ju erkänna att säsongspremiären av The Hills är strået vassare ur en komisk synvinkel. Några highlights:

-Kristins sjukt överspelade bitchfit när hon tappar det totalt och skäller ut allt och alla första gången hon träffar dom.

-Spencers cowboyhatt och cowboyboots på husvisningen.

-När Heidi tar upp barnrummet på husvisningen.

-Spencers "It's my way or the lame way".

-Att Heidi anklagar sin syster för alkoholism och vill skicka henne på rehab.

Det här kommer att bli en bra säsong, jag kan känna det.

The Hills - MTV Shows

/Anna

Press it up

Alltså jag är verkligen sämst på att uppfatta låttexter. Tycker inte att jag är direkt dålig på engelska, så jag vet inte om det är något fel på min hörsel? Du fattar alltid vad dom sjunger i låtar, medan jag är tvungen att googla texten för att poletten ska trilla ned.

Nu senast är det Sean Paul's låt "Press it up" som jag har haft problem med. Jag har varit helt säker på att han sjunger "Girl, when you're president", istället för "Girl, when you press it up", och jag trodde att låten var något sorts politiskt utspel för en första kvinnlig president i USA.

Så fel jag hade.



/Anna

The City säsong 2!!!

Finally! Dagen har äntligen kommit! Nya säsongen av The City har haft premiär!

Fy fan vilken slyna Roxy är, först sitter hon och snackar skit om Whitney och sen bara nästlar hon sig in i hennes hem! Och skönt att Olivia äntligen får smaka på sin egen medicin.

Btw, vem är denna Martin som kommenterat på Zlatan-inlägget? Fattar inte vem han menar att jag skulle vara avundsjuk på? Helena Seger? Har vi börjat få hatkommentarer???!!!

Och nej, jag har inte hört någon "kuk från gud"-historia från farbror Anna? Do tell!

The City - MTV Shows

/Anna

Guilty pleasure

Det känns lite löjligt, men jag bara måste ju läsa Sofi Fahrmans snart släppta bok "Elsas mode". Nöjesguiden-bloggerskan Camilla Åstrand har läst den och beskriver den på följande sätt:

"Det är som att se ett The City-avsnitt, blanda in lite Gossip Girl, mixa med alla Sveriges största modebloggar och toppa med det senaste sexiga sms:et du fick. Alltså helt otroligt underhållande och sexigt."

Det finns inget att snacka om, detta är en must-read. För att behålla lite intellektuell status kan jag väl säga att jag dessutom under hösten ser fram emot att läsa Joyce Carol Oates nya bok "Älskade syster". Kul att jag har något att se fram emot nu när jag blir dagdrivare från och med nästa vecka.


Omslagsbild snodd från Camilla.

/Anna

Big Daddy

Jag tycker det fortfarande är svårt att fatta att Zlatan faktiskt är en tvåbarnspappa. Han känns fortfarande så tonårsaktig själv på något sätt, men de här bilderna på honom och hans son är ju bara för söta! Han är nog en gullig pappa tror jag. Inte lika gullig make kanske med tanke på hans frekventa otrohet (läs även det tidigare inlägget här på bloggen döpt till "Zlatan är ett otroget svin"), men ändå.

Är han och Helena ens gifta förresten? Inte för att det gör någon skillnad med otroheten, men jag minns bara inget bröllop?


Bilder från Expressen.

/Anna


Karma

Det är jäkligt jobbigt att inse att den personen i världen som man skulle göra precis allt för, är en person som inte har något intresse av att göra ett endaste dugg för att du ska må bra.

En dag kommer någon att behandla dig precis som du behandlar mig, och då kanske du kommer förstå vad du har gjort.


/Anna


Social kompetens

I tisdags natt efter att stället vi var på hade stängt hängde vi utanför på gatan ett tag. Jag var skittrött och ville bara hem och sova, men Linda ville prata med nån kille så jag stod bredvid och försökte hushålla med min sista energi. Då kommer en störig kille fram till mig och börjar snacka om huruvida han ska äta lövbiff eller köttfärs när han kommer hem. Jag är artig men lätt avvisande och svarar inte mer än vad jag behöver på hans frågor om köttet.

Killen: Du verkar vara en så tråkig person.
Jag: Mm-hm...
Killen: Liksom bitter på livet.
Jag: Ok.
(Jag försöker vända mig bort från honom för att han ska gå därifrån.)
Killen: Jag tycker det är så sjukt dålig stil av dig att inte ens försöka hålla igång vårt samtal!
Jag: Efter att du precis kallat mig tråkig och bitter?!
(Killen går därifrån efter att ha önskat mig lycka till i livet.)

Alltså såna här killar är fan det värsta jag vet. Som har noll självinsikt och alltid tycker att det fel på alla andra utom dom själva. Är det jag som är tråkig när det är han som går fram till en främling och börjar snacka om nötkött? Varför, herregud varför, skulle jag vara intresserad av att prata med honom om det?

/Anna

Hemma hos (typ) Sofi Fahrman

Sofi Fahrmans lägenhet ligger just nu uppe till försäljning, antar att det var hennes gemensamma med Per Gunne och att dom nu säljer den eftersom dom har gjort slut. Inredningen är lite i stelaste laget, men herregud kolla garderoben! Med tvättmaskin och torktummlare direkt där inne! Perfekt ju!



/Anna

RSS 2.0