What?

Bilden behöver jag väl inte ens kommentera? Men vem är hans babymama då? Är han en kvinna? Om inte, varför ser han ut som en butch kvinna för? Vem är Clay Aiken egentligen?
Jag tyckte mest att han och bebisen såg roliga ut...

Ett år kan göra så mycket...

En (censurerad) bild på mig från förra sommaren.

Ett år och typ 10 kilo senare sitter jag här och undrar vad som hände.

Nä, nu ska jag ut på en rask promenad!



/Anna

Pink

Jag gillar ändå Pink på nåt sätt, hon verkar ha alla hästar hemma även om hon inte alltid klär sig så snyggt. Och hon hatar Sarah Palin:

"If I were writing a letter to Sarah Palin it would be a lot of whys and hows. Who are you? Do you know? Why do you hate animals? Please point out Iraq on a map ...

This woman hates women. She is not a feminist. She is not the woman that's going to come behind Hillary Clinton and do anything that Hillary Clinton would've been capable of ... I can't imagine overturning Roe vs. Wade. She's not of this time. The woman terrifies me."

Jag är fortfarande bitter över att Hillary är ute ur matchen. Jag tycker Barack gjorde ett misstag när han inte tog med henne som vicepresident-kandidat, Obama-Clinton hade varit så perfekt!



/Anna


Grabbfest

I helgen ska ju som känt min kära sambo åka till Öret på party-resa med några av sina killkompisar. Inför detta lilla event har de skapat en grupp på facebook där det förs livliga diskussioner kring denna exalterande händelse. Där har min kära T bland annat bidragit med klassikern: "yeeah bira bira bira!!" och hans vän E med citatet: "luuugn nu murre d är grabbkväll inga brudar me från västerås..".

Bör jag vara orolig?

In other news, jag tror att jag kan ha fått njursten.

/Anna



Hahaha

Vad är det för fel på Heidi och Spencer från The Hills? Tycker dom själva att deras spontana aktiviteter som "råkar" fotas av paparazzis ser naturliga ut?



Heidi och Spencer firar Heidis födelsedag med en picnic i parken



Heidi och Spencer firar påsk, även det utomhus



Heidi och Spencer spexar omkring



Heidi och Spencer firar mors dag, verkar dock helt ointresserade av Heidis mamma



Spencer tröstar en gråtandes Heidi ute på gatan



Heidi och Spencer myser på stranden

/Anna

Wilton the looker

Kolla Jaime Lynns baby Maddie! Alltså alla bebisar är ju söta för att dom är just bebisar, men... Jag menar bara att hon inte är i NÄRHETEN av Wiltons good looks! Hon ser ut som en liten gubbe, hihi. Inget illa menat alltså.



/Anna

Sorgligt...

Den "folkkära artistens" fru verkar inte helt stabil... Här är hennes blogg där hon har skrivit en hel del mer eller mindre förvirrade inlägg sedan i söndags.

Dagens skämt

Idag utspelade sig följande bisarra episod på jobbet:

Medelålders kvinna: (till mig) Jag måste bara säga vilken otroligt fin hy du har!
Jag: Eh, va?
Kvinnans typ 25-åriga dotter: Åh, det tänkte jag också på när jag kom in!
Jag: Eh, va?
Medelålders kvinna: Jag har precis gått en kurs där jag fick lära mig att man inte ska hålla inne med komplimanger!

Det var ju verkligen jättegulligt av dom, synd bara att dom uppenbarligen måste vara synskadade. Alltså, jag vet, man ska kunna ta emot komplimanger, men det här var ju bara helt sjukt. Jaja, får väl tacka den heltäckande effekten av L'oreals mineralpuder för det då.

BTW, en eloge till Jennifer Lopez som visar upp sig offentligt i våtdräkt kort efter graviditet!



/Anna

Gulligt

T är verkligen mästaren av backhanded compliments. Igår när vi låg i soffan och kollade på tv, och jag hade mina ben liggandes i hans knä:

"Åh, dina ben (klappandes på benen)... Dom är som korta små stockar!

Nämen tack, verkligen.

Västen

Här är en bild på min nya töntiga dunväst. Men jag tycker faktiskt att den är söt, dessutom är den praktisk. Den andra bilden är på min nya DAY-kjol, den är lite festligare...






Nu kollar vi på filmen Hitch på trean, synd att Will Smith är ett sånt Scientolog-psycho privat, han verkar så sympatisk i filmer.

/Anna

PMS-varning

Ibland är jag så himla känslig, jag vet inte varför. Gubbar är ju min största svaghet, kan knappt se en utan att bli tårögd. Små pojkar kan också vara sorgligt på något sätt. Därför är nya BRIS-kampanjen något jag helst ska hålla mig borta ifrån. Kolla på lilla Zlatan och Adam, dom ser så söta och ledsna ut, det skär i hjärtat!





/Anna


Vice president-skandal update

Stoppa pressarna! I dag avslöjade Sarah Palin att hennes 17-åriga dotter Bristol är gravid! I femte månaden! Nu!

Detta betyder:

1. De tidigare ryktena om en fejkad graviditet från Sarahs sida för att skydda Bristol i maj måste ha varit falska. För hennes dotter kan väl inte vara en så oansvarig att hon redan är gravid igen om hon födde en unge i hemlighet i våras?

2. Ännu ett bevis på att den avhållsamhet Sarah själv och hennes parti förespråkar inte är speciellt effektiv för att förhindra tonårsgraviditeter.

Grattis McCain, du valde en riktig vinnare som vicepresident!



Sarah, Sarah eller Bristols baby samt Bristol (förövrigt är kortet taget innan graviditeten avslöjades, vem tror Bristol att hon lurar genom att hålla babyn framför magen?!).

RSS 2.0