Snyggo

Den här bilden på Rihanna är så snygg, omslag på nån tidning jag minns inte vilken... Man skulle typ kunna ha den uppsatt på väggen! Älskar färgerna!



/Anna

Ny klocka

Jag är lite sugen på en ny klocka, men känner inte för att göra nån jätteinvestering, mer något att använda som en accessoar liksom. Såg att Asos hade jättemycket fint och billigt, gillar dessa två men kan inte bestämma mig för vilken som är bäst.

Help me out! Vad tycker ni?





/Anna


Väggdekorationer

Nu när jag har fått all the ingredients to make a high ***** pie (okej en tavla) i julklapp så finns det ingen återvändo. Nu ska jag få arslet ur vagnen och måla den där himla tavlan som jag har planerat att göra i typ fyra år!

Tills vidare har jag i dagarna ordnat en annan tavla att hänga upp, men har inte spikat upp den ännu då jag behöver moraliskt stöd på plats för den typen av aktiviteter. Men ni fattar ju på ett ungefär genom att kolla på bilden, den ska hänga där fast bara lite högre upp.



/Anna

Dagens smaltips

Är Quetzala nya Dennis M??? De här bantningstipsen känns inte helt hundra.

/Anna

Lättpåverkad

Det här var typ jag idag när vi skulle ha glöggfika på jobbet:



/Anna

Vår favorit!

Kollade på din Facebooksida precis och såg min och mammas och pappas profilbilder bredvid varandra vid din familjeinformation. Inte svårt att gissa vem vi har som favorit med tanke på valet av sällskap på våra profilbilder.



/Anna

Prata om det

Nej, jag tänker inte skriva ut här vem det var Cissi Wallin blev våldtagen av (eftersom vår blogg redan blivit anmäld en gång) men det är i alla fall all over the internetz om man är intresserad. Dessutom har det varit en vända med hans vidrigheter redan för ett par år sedan och man vill bara spy på honom. Läs mer om hans eskapader hos Hanna Fridén i ett inlägg från 2008 och hos Cissi tidigare också.

D-I-S-G-U-S-T-I-N-G.

Jag hejdar just nu en impuls att googla en bild på honom för att fullända detta inlägg.

/Anna

P.S. Kvinnor som hatar män, anyone?

KAOS!!!

Alltså gårdagens löpsedel från Aftonbladet måste vara årets roligaste. FULLT KAOS ÖVERALLT!!!

Det känns som att man bara borde gå hem och lägga sig igen när man möts av det här budskapet på väg till tunnelbanan.



/Anna

Trapped in the closet

Gabby i Ladies på Östermalm talar ut om sitt homosexuella förhållande - nästan. Blir inte riktigt klok på den här artikeln? Hon berättar att hon och Maggie ingick partnerskap för några år sedan (vilket väl innebär att de är ett kärlekspar?) men håller samtidigt fast vid att hon bara "flyttat ihop med sin bästis" och uppmanar alla singelkvinnor att göra detsamma.

Men vem ingår partnerskap med sin bästis bara så där? Varför kan hon inte bara tell it like it is?

Och mamma, det var VISST Maggie och Gaby som blev diagnoserade med bröstcancer samtidigt! Jag är inte ointelligent!



/Anna

Sista-minuten-önskning

Om det är någon som fortfarande funderar på vad de ska köpa till mig så såg jag min DRÖMJACKA idag på Monki!!! Den heter Nova och är i vit fuskpäls. Den fanns kvar i flera stycken Small på butiken i Götgatsbacken tidigare idag... HETT TIPS (och het önskan).
/Anna

Eva Röse, get over yourself

Alltså orka vara Eva Röse. När jag såg det här omslaget kanske jag max skrattade till lite åt den smaklösa rubriken, men det slog mig ju aldrig in att det skulle vara EVA RÖSE som säljer sex och njuter av det. Vad trodde hon när han ställde upp på en intervju för Aftonbladet Söndag? Att det skulle bli ett djuplodande personporträtt att vara stolt över? Självklart kommer intervjun vara dåligt gjord samt ligga bredvid artiklar om sexköp, det hör kvällstidningarna till.

Att gå ut och rasa över att rubriksättningen inte blev som man ville känns lite overkill. Varför är hon kränkt, fattar ingenting? Visste hon inte vilken tidning det var hon skulle vara med i? Jag har länge haft känslan av att denna kvinna tar sig själv på lite för stort allvar, och nu fick jag det bekräftat.



/Anna

Vinterfet

Jag lägger verkligen på mig under vintern, kanske är det ett sätt för min kropp att klara kylan? Skyller på det när jag ser den här bilden från i somras och inser att mina ben är tre gånger så tjocka i dagsläget. Vad hände?

Efter nyår, då jävlar (tror jag behöver mitt underhudsfett en iskall nyårsnatt i Köpenhamn så jag behåller det fram tills dess)...


MUF

Ja, jag ska gå och lägga mig, men nu när jag ändå har kameran igång kom jag på att jag har glömt att visa bilder från moderatfesten för några veckor sen. Alltså det var ingen riktig moderatfest, utan det var en maskerad med tema moderat. Vilket innebär att jag bara såg ut som en kärring.


Jag i städad moderatoutfit och Ludde i... typ sina vanliga jobbkläder.


Mindre städat MUF-party-stämning ett par timmar senare.

/Anna


Christmas dinner

Kom precis hem från en väldigt trevlig julmiddag hemma hos min härliga chef. Vid varje plats på bordet stod en julklapp i form av ett doftljus från Byredo i en doft speciellt utvald för varje persons personlighet. Mitt ljus heter "Candy Darling" och luktar fantastiskt! Blev väldigt glad för årets första julklapp!

Nu ska jag sova så jag orkar med en heldags-kickoff med våra danska och norska kollegor imorgon bitti.



/Anna


Fint

Lite sent nu kanske, men den här fina som jag la upp ages ago är gjord av konstnären Johan Thurfjell. Skrev aldrig det då men är värt att nämna såklart. Väldigt fin och sorglig tycker jag.



/Anna


Sex and the City-filmen suger

Den första Sex and the City-filmen går på tv just nu och av nån outgrundlig anledning kollar jag. Alltså den blir ju bara sämre och sämre för varje gång man ser den (även om tvåan tar priset) och jag har två major issues med den som förstör i princip hela filmen för mig:

1. När Carrie blir sur på Miranda för vad hon sa till Big under middagen innan bröllopet och på allvar tycker att det var anledningen till att han drog. Vilken jävla subba!!!

2. När alla blir chockade över hur "fet" Samantha har blvit när hon tröstätit för att hindra sig själv från att vara otrogen, trots att man inte ser den minsta pyttelilla skillnad på henne.



/Anna


Sthlm-Kph

Köpenhamn på nyår... Visst borde jag köra på det? Vad har jag i Stockholm att göra liksom? Lämna en åsikt bland kommentarerna!



/Anna

Värsta Efterlyst ever

Varför, VARFÖR, kollade jag på Efterlyst? Nu har jag gråtit i en kvart, de intervjuade systrarna till tjejen som blev mördad i höstas efter att ha åkt spårvagn i Göteborg. Ni som såg det förstår. Det var det värsta jag har sett.

Först artikeln på Expressen och nu det här. Kommer inte att kunna sova ikväll.

/Anna

Varning

Ewa, läs inte den här artikeln. Jag varnar dig.

Jag får så ont i hjärtat av lilla Amadoue.

/Anna

Orka

Orka vara Blondinbella. Taget från hennes frågestund tidigare idag:

Vad är det vackraste ordet du vet?
Entreprenörskap. Står för frihet, lycka, glädje, att våga och en enorm styrka!


/Anna

Gud hör bön

Mamma, våra fredagskvällar är räddade! Vi har inte sett det sista av Andreas Weise! Han är nya Måns Zelmerlöv fast mindre helhylle!

/Anna

Lördagskvällen i (väldigt få) bilder

Jag är lite besviken på mig själv att jag inte var mer aktiv med kameran i lördags, men jag hade fullt upp med att få alla att äta och dricka. Inte ens en bild på oss framför granen fick jag till! Dessutom är det ett märkligt glapp i händelseförkoppet mellan bilderna:


Julsnacks


Lugn och stillsam stämning i soffan, för att i min kamera raskt övergå till...


...Gitarrspelande med en strykbräda och även...


...synthspelande på strykbräda.

Känns som att det saknas någon pusselbit här emellan liksom.

/Anna

Min önskelista!

Lystring alla berörda! Här kommer exklusivt på bloggen årets önskelista!

1. En badrock från Missoni, valfria färger men gärna i det klassiska zickzackmönstret.



2. Något fint armband eller halsband att ha till vardags, i guld. Nedan följer lite inspo för vilken stil jag är ute efter:


CC Skye (KyssJohanna)


House of Harlow (KyssJohanna)


Ettika (KyssJohanna)

3. En canvasduk på ram i stor storlek, jag tänker mig typ minst 120x90 (ska måla en stor tavla att ha ovanför soffan). Finns på Kreatima på Sveavägen. Önskar mig även tuber med färger, grönt, gult, rött, orange, rosa, blått, vitt.

That's it! Lägg upp era önskelistor i kommentarerna!

/Anna

Jag hjärta fjortismusik

Jag skäms inte längre, jag passerade gränsen för länge sedan (mycket i samband med när Justin Bieber slog igenom). Därför presenterar jag min nya jam "Love like woe" med någon oklar artist/band som heter The ready set. Vet inte vad han/hennes/deras deal är men låten är svängig!

Att jag började digga den efter att ha hört den inne på Bikbok kanske är ett tecken på att jag även är för gammal för att handla på Bikbok.



/Anna

RSS 2.0