Mitt senaste guilty pleasure

Om ni inte har något för er as we speak, sätt på trean! "Real Housewifes of Beverly Hills" är verkligen mitt senaste guilty pleasure, det är helt fantastiskt! Opererade ansikten, det ena värre än det andra, och totalt desillusionerade hemmafruar. Kan det bli bättre? Jag lovar att ni missar något om ni inte kollar in detta asap!!!



/Anna

LMAO!!!

Att kolla på intervjun där kungen ska "tala ut" om den senaste tidens skandaler är som att bevittna en tågolycka hända. Man ser hur det börjar spåra ur, man vet vad som kommer hända, men man kan inte sluta kolla. En highlight från klippet:

Journalist: Har du någonsin varit på en sådan här klubb?
Kungen: Vad för klubb menar du då?
Journalist: Stripp- eller sexklubb?
Kungen: Nä... Nä... Nä... (flackande blick) Nä, jag tror inte det.

Om Kungen bara ska förbereda sig på EN ENDA fråga inför denna intervju borde det vara JUST DENNA! Han måste ju fatta att de kommer fråga om han har varit på en sexklubb, han har haft gott om tid på sig att öva in att svara nej på den frågan på ett trovärdigt sätt.

/Anna

Men asså guuud!!!

Håller Quetzala på att tappa greppet?! WTF angående det här inlägget?! Vet Ola om att hon lägger upp typ nakenbilder på honom? Han kan ju inte veta om att hon har en blogg? Eller? Varför är inte typ Se & Hör all over this?

/Anna

Att kasta in handduken

Parisa på Nöjesguiden dj:ade på vårt event igår som ni kan se bilder ifrån HÄR om det är av intresse. Idag skrev hon ett sjukt roligt inlägg angående det faktum att hon förärats en egen tråd på Flashback. Älskar henne!

/Anna

Wake up call

Tycka vad man vill om Kissie men jag hoppas VERKLIGEN att det här blir ett uppvaknande för henne. Jag är ju inte direkt någon medicinsk expert men det skulle ju inte vara helt otippat om hennes krampanfall var ett sätt för hennes kropp att reagera på undernäringen. Låter nästan som att hon fått något eleptiskt anfall, sjukt läskigt.

Hoppas att någon på sjukhuset tar sitt ansvar och hjälper henne.

/Anna

P.S. Man märker verkligen hur unga hennes läsare är när man kollar in kommentarerna. På en av bilderna från sjukhuset kan man se Kissies personnummer och någon kommenterar skärrat: "SMART o lägga ut dina HEMLGIA fyra sista siffror som du ska bevara väl o knappt säga till nån". Är det verkligen en sån big deal liksom?

So Kissie style! Eller?

Vad tycker ni om att jag funderar på att köpa ett glittrigt skal till min Iphone? Är det barnsligt? Sofie hade köpt ett jättefint i guld som jag ville ha likadant, men det fanns inte till min modell.
Nu har jag siktat in mig på ett silverglittrigt, men ni kan väl säga vad ni tycker? Är det för fjortisaktigt, eller är det ok så länge det inte är ett Ed Hardy-motiv?
Bloggar från telefonen så kan inte göra en hyperlänk, men klistra in denna länk för att kolla på skalet of my dreams: /www.jbutiken.se/skal-till-iphone-3-glitter-silver-p-847-c-267.aspx
/Anna

Gubbgäng ute på hal is

Alltså de här gubbsen, man blir så trött. Vad sysslar de med? Är de idioter? Att kungen inte är så smart har man ju fattat sedan länge, men det hade ju varit en bra idé om han därför umgicks med folk som hade någon form av hjärnkapacitet istället för detta gäng som bara drar ner honom ännu mer i skiten. Vem in their right mind ringer upp Milan Sevo när man vill ha hjälp med att lösa ett problem?!

Jag tackar ändå kungen och hans polare för ett par goda skratt de senast dagarna. Senast imorse bjöds på stor komik när hovets nya presschef Bertil Tennert ringde in till Nyhetsmorgon och i princip skällde ut fyrans Jesper Börjesson. En annan höjdpunkt var presskonferensen som hölls igår där Milans högra hand Daniel Webb rusar ut mitt under pågående intervju och låser in sig i ett rum utan förklaring. Börjar bli fars-varning på detta om inte annat.

Aftonbladets Peter Kadhammar skriver en (omedvetet?) komisk krönika i dagens Aftonbladet där han sätter fingret på ett av de största problemen med Kungen; det faktum att han bara omger sig av ja-sägare. Vad är meningen med att ha rådgivare omkring sig om ingen vågar ge en vettiga råd? Ett urdrag ur krönikan:

"Det är inget konstigt med att vara usel talare. Många är det. Men det är förunderligt att kungen ännu inte lärt sig tekniken, trots decennier av träning. Det är ju hans yrke att tala.Rent oförståeligt är att han inte inser sin begränsning och begär hjälp. Ingen människa i Sverige har större uppbackning än kungen. Ett hov är ständigt redo att bistå honom. Varför anlitar han inte någon som undervisar honom i muntligt framförande? Varför lär han sig inte texten utantill?När kungen lämnade den pinsamma pressträffen i älgskogen lutade sig hovets dåvarande presschef, fru Eldh, fram och nickade uppmuntrande:– Mycket bra!
Kungens bedrövliga talekonst vittnar om högfärd och nonchalans. Alltid omgiven av lismande ja-sägare och ett informellt hov av rich trash behöver han inte anstränga sig. Han gör som han vill. Det är roligare med strippklubbar och kaffeflickor än att sitta på kammaren och nöta in vad man ska säga på besök i Arboga eller Bonn.
Vi har en statschef som väcker medlidande snarare än respekt."



/Anna


VAD I HELA FRIDEN...?!

HERRE MIN SKAPARE har ni kollat in Kissies blogg på sistone?! Bruden är i Grekland och passar samtidigt på att förvandla sin blogg till en pro ana-blogg. WTF?!

Hela uppenbarelsen av henne hade varit marginellt mer angenäm om hon hade struntat i de där jäkla bröstimplantaten.





/Anna

Balkongsuppdatering

Här kommer, för alla som är intresserade, en liten uppdatering på hur det går för mina grödor. För att läsa del ett, klicka HÄR.

Som ni ser går det framåt, gröna små klickar syns i båda krukorna!



/Anna

Äntligen!

The perfume of my dreams är äntligen i min ägo! Bästa lunchshoppingen i år!



/Anna

Varsågod alla berörda!

Här kommer ett bildregn från helgens festligheter, inklusive en exklusiv photosession med Lillan herself, återkommen från andra sidan jorden (typ)!




/Anna

Smygfoto

Bloggerskan Elsa Billgren smygfotade mig och mina kollegor (eller bara våra fötter) när vi var på Bon-festen i förra veckan. Mina ben är de kritvita stockarna näst närmast kameran.



/Anna

Couldn't care less

Efter hela den här anspänningen med Eric Saade i ESC känns det så himla skönt att komma till insikt över att jag inte kunde bry mig mindre om hur det går för Sverige i hockey-VM. Fett jobbigt om jag skulle vara lika engagerad i alla tävlingar Sverige deltar i liksom. Slog över till trean och såg nån sitta och grina i båset, bytte bara kanal helt känslokallt och tänkte inte mer på det. /Anna

HOTNESS!

Jag skiter i att han har förvandlats till Judy Attitudy den senaste tiden, Eric Saade är ändå topp fem snyggaste killarna i Sverige!!! Då videon till Popular var lite av en besvikelse (för mycket kläder och för mycket haggor) kan ni nu istället fiest your eyes på videon nedan till Break of dawn. Avklätt OCH hångel, kan det bli bättre?!

Att låten inte är någon höjdare kan vi ju strunta i, det är inte där fokuset ska ligga.



/Anna

På förekommen anledning

Med anledning av morgonkvällens ESC-final (ja, Ewa, jag kommer att vilja se Eric uppträda plus röstningen) så är det ju synd att Eric Saade sedan den svenska finalen förvandlats till en prissy little princess. Han kallar folk för fucking nobodys till höger och vänster, beskriver sitt "fejs" som sin X-Factor och hotar (påhejad av Christer Björkman) att bryta och kliva av scenen mitt i sändning om tekniken strular. Vill därför påminna om Carola som i videon nedan när hon uppträdde i ESC-finalen 1991, varken hörde sig själv eller musiken i hörsnäckan, men körde på ändå bara till basen. Det är ett sant proffs (även om Carola också kan tyckas genomgått en viss urspårning sedan dess)!

Vem hade trott att det var Eric som skulle vara primadonnan av dessa två liksom?!



/Anna

Jag spelade ett spel när jag sa att jag tyckte kvinnor skulle stötta varandra

Quetzala Blanco åkte ju fast för snatteri häromveckan, då hon lämnade NK utan att ha betalat för en Gucci-parfym hon hade i fickan.

Blondinbella var inte sen att håna henne på Twitter (se nedan). Jag gillar att det var hon som nyss hatade hur tjejer inte stöttar varandra?



Bra att Ola stöttar åtminstonde efter Aftonbladet-publiceringen:



/Anna

Moderater alltså...

jävla drygt: "Jag har själv fått mer i plånboken". Alla är inte du Torbjörn Rosdahl!

/Anna

Och hatet fortsätter

Sara Löfgren är som en hund med ett ben...

"@Magnusbetner Jag tycker du ska knarka asmycket och sen va ett riktigt rövhål mot din flickvän. Då kan man tydligen bli programledare."

"Varför är det mer synd om Ola Lindholm än Sanna Bråding? Jo för att han är man. Det äcklar mig."

"patrikisaksson Patrik Isaksson @
@Lofgrenskan känner inte du Ola lite. (liiite)10 May 
 @Lofgrenskan Sara Löfgren
@patrikisaksson Haha....låt mig säga så här, man har lite svårt att hålla käften just nu."

/Anna


Alla har glömt, men inte jaaaaag!

Ola Lindholm har ju testat positivt för kokain som vi alla vet, men nekar fortafarande till att han har tagit något medvetet. Synd för honom då att han har ett bittert ex som dessutom är aktiv inom sociala medier.

Ni kanske inte minns, men back in the days (2004) dejtade Ola den gamla Fame Factory-bruden Sara Löfgren. Relationen tog så småningom slut, och det verkar som att Sara fortfarande hyser en del agg mot sitt ex. Under sitt användarnamn Löfgrenskan twittrade hon några dagar efter att kokaintestet blvit officiellt följande: "Är det okej om jag berättar på mina gig att "Finn fem fel" handlar om dig nu Ola? Jag menar, alla vet ju nu....".

Ett utdag ur låten "Finn fem fel" som hon refererar till, som alltså ska handla om Ola:

"Jag borde riva upp din falska fasad
Jag var förblindad och jag ville inte se
Fattar nu att du har stora problem
Kära Sara, jag dricker cider ibland,
jag kickar linor ibland, jag tycker att andra tjejer är fina ibland,
jag lånar lite grejer från butiker ibland"

Så om vi ska tro Sara så är han både knarkare, otrogen och snattare då. Vad gjorde han mot henne när de gjorde slut egentligen för att förtjäna detta?!

/Anna


Don't hate, congratulate

Lite sent kanske, men Ken Ring verkar inte ha så mycket till övers för allas vår älskade Obama...



/Anna

Are you fucking kidding me?!

I höst höjs priset på månadskortet från 690 till 790 kronor. Lagom i tid tills att tågen ska börja stå till och man måste gå eller ta taxi till jobbet antar jag.

Men nu då?

Ok, Anna, vi måste ha en teknikgenomgång för jag klarar inte den här skiten!!

Men jag fattar ju inte!!!

Lägger jag upp bilder nu? Hur faaan gör man???

Morgonkomik

Nyhetsmorgon bjöd på ett gott skratt precis, Fredrik Strage var på plats och berättade om de senaste sommarskivorna för min kärlek och ökända torrbollen Anders Kraft och fnösket Kristin Kaspersen. Han gick ut hårt och tipsade om reagge/dancehall-samlingen Ragga ragga ragga 2011, där man förutom de senaste vitsen även får en DVD med bildmaterial från Kingstons klubbar så att man kan spela den samtidigt som man lyssnar på musiken och låtsas att man är där. Han spelar sen Gyal mad ova men tillhörande bilder från Kingston där folk i princip har samlag på dansgolvet. Alltså minerna på Anders och Kristin när de klippte tillbaka till studion var priceless! Anders ba: "Det ser ut som att man måste bjuda på sig själv en del om man vill festa i Kingston...". Haha, jag älskar honom! /Anna

Gröna fingrar

Det här är resultatet av helgens odlande på balkongen. Jag vet att det inte ser mycket ut för världen i dagsläget, men jag tänkte att vi kunde köra lite av en följetong här på bloggen där vi kan följa mina grödor frodas. Eller det är det jag hoppas på i alla fall.

Jag kan i alla fall lugna mamma med att jag tagit bort de gamla ruttnande ballongerna som hängt där som små spenar sedan min födelsedagsfest. När mamma kom förbi senast blev hon helt chockad över att de fortfarande hängde kvar, då folk utifrån kunde tro att jag hade hängt upp använda kondomer på min balkong och på detta sätt signalerade att jag drev någon form av bordell. Av alla mammas orosmoln måste detta tagit priset som det mest omotiverade och långsökta hittills. Men som sagt, borttagna är de nu och mitt hem kan inte längre misstas för horhus! Jippie!



/Anna

Jakten på den peruanska väskan

Jag vill ju gärna ha en peruansk väska. Jag kom ett steg närmre idag när vi stötte på några på Årsta torg med jättefina peruanska väskor fast stora, som tipsade om Hötorget. Nu googlade jag lite och hittade en EXAKT sån jag vill ha!!!

Den finns att köpa på den här sidan men vet inte alls vad det är för nåt. Ska googla vidare och se om jag hittar på någon europeisk sida åtminstonde, men om någon som läser det här har sett nån liknande i någon butik i Stockholm, give me a shout out!

Ewa, du har inte sett någon från PFS bära något liknande?!

Update: Hittade denna på perunhandicraft.com också, men skulle nog hellre vilja ha en färgglad...



/Anna

I am Nicki Minaj, I mack them dudes up, back coupes up, and chuck the deuce up

Nu börjar sommarhitsen rulla in! Okej, videon är B, men låten är en perfekt sommarfest-låt!



/Anna

Sca-ha-ary!!

Alltså, Vybz Kartel var kanske inte en looker till att börja med heller, men han kan väl seriöst inte tycka att det är en good look för honom att bleka huden?? Han verkar inte försöka dölja det heller utan säger: "This is my new image,You can expect the unexpected. I feel comfortable with black people lightening their skin. They want a different look. It's tantamount to white people getting a sun tan."
Vad man än tycker om att bleka huden, så kan vi väl enas om att det helt enkelt är FULT?
Jag är helt shockert. (Eller hur det stavas)
Det kan fan inte vara hälsosamt heller...
/Ewa

The Lion King!

Alltså ni måste kolla klippet nedan, jag älskar Barack Obama!

Om ni inte har koll på bakgrunden till detta så har det gått rykten om att Obama egentligen inte alls är född i USA utan i Kenya, och därmed inte har rätt till att vara president (då ett av kraven är att man är just född i USA). Dessa konspirationsteorier har den senaste tiden eldats på av Donald Trump, som själv gått ut med att han kommer att kandidera till presidentposten i det kommande valet (fråga mig inte varför).

Häromdagen under en årlig pressmiddag som presidenten traditionsenligt håller i, höll Obama detta komiska tal där han passar på att håna Donald som var på plats. Så sjukt kul!



/Anna

Who run the world? Girls!

Jag tyckte först inte att den levde upp till mina förväntningar, men Beyoncés Run the world växer för varje gång jag lyssnar på den. Måste bara vänja mig vid att den är lite mer en klubblåt än vad jag hade väntat mig. Är det nån som minns vad det där beatet som kommer in runt 00:24 kommer ifrån? Vad är det för låt? Stör ihjäl mig på att jag inte vet vad det påminner mig om!



/Anna

Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Är väl sist på bollen men satan i gatan vad jag gillar Veronica Maggios nya låt "Satan i gatan".

/Anna

P.S. Är den ett svar på "Från och med du"?!


Rebecka och Fiona på Marie Laveau?

Såg Rebecka och Fiona spela idag i Kungsan, och det var sånt drag! Såg att de ska spela nu på fredag på Marie Laveau men hittar ingen utförligare info än så när jag googlar på det. Hittade det är hos Livestage och skulle verkligen vilja se dem, men det finns så mycket frågor. Vad kostar det? Ska man köpa biljetter i förväg? Finns det biljetter kvar? Är jag för gammal?

Om någon av våra läsare (eller beundrare, hej Johan) vet något mer om detta, please let me know. Verkar som att de bara är ute i landet och spelar efter det så man kanske skulle ta och passa på.


Tjejerna med sina pojkvänner.

/Anna


RSS 2.0