Freakum dress

Jag köpte en klänning på Forever21 igår som ska vara min bantningsinspiration! Jag kan se mig själv, smal, snygg (ja, jag förväntar mig att ett mirakel ska ske) i denna klänning. I mina fantasier ser jag rätt så foxy ut. Ganska milf helt enkelt! Vad tror du om det?

/ Ewa

Detta är inget skämt

Kollade just in Linda Rosings blogg för första gången (ja, jag är ensam hemma och uttråkad) eftersom jag läst så mycket om den och hennes viktnedgång. Bloggen var väl sådär, tills jag stötte på denna chockrubrik:

"Zlatans flickvän är min stilikon!"

What?!

Linda använde inte bara de bilder vi för några dagar sedan förfasade oss över för att illustrera vilken "stilikon" Helena Seger är, utan utvecklade det hela på följande sätt:

"Jag får ofta frågan på vem jag har som förebild? Ingen, brukar jag säga för det har jag faktiskt inte haft.
Förens tills idag. Men jag har en stilikon som jag ser upp till. Och det är Zlatans flickvän Helena Seger.
Fan, vad hon är snygg! Och titta på henne hela hon är så cool. Och jag älskar verkligen hennes klädstil.
Hon är utan tvekan det enda av dom Fotbollsfruarna som har klass och stil. Hon har ALLT!
Dom andra inkl Victoria Beckham har ingenting att komma med när det kommer till både stil och klass.
Gemfört med denna blonda svenska glammiga kvinna."

Älskar hennes klädsstil? Har stil och klass? Vad är det Linda ser som inte jag ser? I och för sig kanske Linda och jag har lite olika referensramar när det kommer till stil...



/Anna

Manbag

Ett gift par var inne på jobbet idag, och då kvinnan ville ha händerna fria för att pilla på rea-grejerna försökte hon få sin man att bära hennes väska och påse. Mannen tog påsen i handen helt normalt men höll väskan långt framför kroppen och gjorde en äcklad min. Sedan följde han efter sin fru och frågade "Kan du inte ta din väska nu" tre gånger i minuten.

Det tycks vara något väldigt avmaskuliniserande i att bära handväska, även om det bara är ens flickväns och för ett par minuter.

Jag minns när jag och T var i en skoaffär för ett tag sen (den värsta platsen när det kommer till ficktjuvar har jag faktiskt läst) och jag bad honom hålla min väska medan jag provade ett par skor. Jag kollade bort för en sekund bara för att upptäcka att han helt sonika ställt ifrån sig väskan lite längre bort och gått iväg. Hallå, om jag ville att min väska skulle stå helt obevakad en bit bort i ett hörn hade jag väl ställt den där själv, inte bett honom hålla den.

Eller som när vi var på ett uteställe här i V (ett ställe which will remain nameless) och jag bad honom hålla i min kuvertväska medan jag dansade. När jag kom tillbaka från dansgolvet ett par minuter senare hade han hängt in den i garderoben! Vem hänger in en väska med mobil, pengar och läppglans i garderoben om man inte vill bli av med dessa grejer innan kvällen är slut?!



Joey med sin manbag

/Anna

17 going on 57

Ett av livets stora mysterium är varför jag fortsätter läsa Blondinbellas blogg trots att jag bara stör mig. Jag tror jag njuter av att bli störd. Varför är hon så lillgammal hela tiden?! I det senaste inlägget jag läste skrev hon om sina matvanor, och att hon gillar att "njuta av goda viner". Det är så himla påklistrat hela grejen, vem säger så när man är 17 år gammal?!

Jag minns hur tufft det var att spela äldre när man var tonåring, synd bara att man inser att det är patetiskt i retrospekt och att Blondinbella visar upp sina tonårspinsamheter för hela Sverige att se på Internet.



/Anna


Welcome to Miami

Efter att ha kollat runt lite är jag nu helt inne på att åka till Miami i höst! Perfekt kombination av strand/pool/shopping/språk jag förstår.

Här är ett av hotellen som såg bra ut, Dorchester, och som hade pool vilket inte alla hade:



Inget av hotellen ser väl så jättekul ut, men det här såg i alla fall typskt Miamiskt ut plus att det låg nära stranden! Där är det väl varmt i November väl, det blir väl aldrig typ kallt? Jag vill ju ha lite solbränna...

/Anna

Ebba the looker

Här är bilden jag pratade om förut, på Ebba von Sydows mamma och syster från syrrans blogg. Jag vill inte beskriva mer detaljerat varför jag ville visa den, men du vet ju vad vi pratade om...



/Anna

Datenight

Igår spenderade jag och T på min begäran lite kvalitetstid tillsammans, först gick vi och åt på en grekisk restaurang och sen åt vi efterrätt på ett café som öppnat nära vår lägenhet. Dom har jättemysiga typ "kokonger" i rotting som man kan sitta inuti, kan inte riktigt förklara men dom är jättelåga och man kan typ ligga i dom. En sån skulle jag vilja ha om jag hade en trädgård/terass. vet inte om man fattar hur det ser ut på bilderna...

Idag har vi pressat i solen tills jag blev alltför rastlös och nu ska jag göra ett pilatespass iförd endast bikini. Jag tror man anstänger sig hårdare om man har full och fri utsikt över det man kämpar emot så att säga.

/Anna

image127

Jag är glad och äter kladdkaka i kokongen.

image128

Utsikten från vår kokong.

image129

En kameraskygg T. Jag vet inte om han gav mig fingret oavsiktligt eller ej.

RSS 2.0