Dreams are coming true

Något av det bästa jag vet är Brämhults nypressade lemonad. Tyvärr är det "säsongens smak" eller nån sån skit, så jag kan inte dricka den året om. Den senaste månaden har jag varje dag längtansfullt spanat mot kyldisken på ICA för att se om den kommit i produktion för året, och så idag plötsligt hände det! Där stod den! Praise the lord!

image76

/Anna

Var ska jag hitta min fucking jacka?!

Ibland blir jag så trött på V... Ska det vara så svårt att hitta en freaking jeansjacka i den här stan?! Har varit ute idag och letat, finns inte en enda jacka i en endaste affär! Och då menar jag verkligen ingen, eftersom mina krav sänktes mer och mer för varje nederlag till den grad att jag började gå in i kärringaffärer i ren desperation. Tillslut hade jag varit nöjd vilken typ av jacka det än var, bara den var tillverkad i denim. Fan, jag som ville ha lite Håkan-känsla till Valborg.

image75

/Anna

Vem var det som kasta?!

Kolla den här länken alla ni som inte har sett "Vem var det som kasta"-filmen, speciellt du pappa! Fast det komiska är ju förstås parodierna. Några höjdare är Fjällturken och Fucking skjorta-remixen.

image74

/Anna

Beach 2008

Här är min nya bikini som jag köpte på HM som jag berättade om. Jag tycker den är söt, speciellt om man är lite solbränd (vilket jag aldrig kommer bli eftersom jag ska spendera sommaren på jobbet). Jag har arrangerat väldigt kreativt på min resväska som jag släpat fram för att övertala T att låna den när han ska till Flensan nästa vecka. Han tror att han kommer att bli mobbad av sina kollegor.

Hoppas att ni kom hem ordentligt igår efter middagen, jag känner fortfarande att jag luktar vitlök...

image73

/Anna

Kolla hit pappa!

En sån här väska skulle inte jag tacka nej till, Miu Miu's Matelasse Luxe Hobo! Du ville ju ha ett presenttips...

image72

/Anna

Santo Gold

Jag vet inte så mycket om sångerskan Santo Gold, utom att hennes musik låter rätt ok på hennes MySpace. Tycker hon låter lite som Nelly ibland. Däremot vet jag att jag älskar hennes skivomslag! Får värsta flashbacks till typ fritids när man fick pyssla och jag drömde om att ha alla glitterrör med olika färger själv hemma och bara gå loss med lim och glitter på alla mina teckningar!

image71

/Anna

Dippelidipp

Jag är som besatt av gurka och morötter med dipp, jag äter det säkert flera gånger i veckan! Säg inte att det är något konstigt i det också som man får cancer av eller nåt... Det borde det väl inte vara, gräddfil och lite kryddor? Eller? Help me out, du vet ju allt om fibrer och konstiga ämnen och sånt.

image70

/Anna

Camel called...

Jag kan för mitt liv inte förstå hur Paris tänkte när hon fotograferades för den här bilden. Ok, det är David La Chapelle som tagit den, han är en jättekänd och duktig fotograf, och man kanske inte vill ifrågasätta hans arbete. Men kan man inte bara säga att, hey, jag tycker mina byxor sitter lite väl tight?

image69

/Anna

Chanel Cherry

Jag är på jakt efter ett jättefint nagellack från Chanel, Anja på mitt jobb hade det och nu är jag som besatt! Det är den perfekta blandningen av rosa och rött, men det är nån limited edition för den här sommaren så jag hittar det inte här i V... Kan inte du hålla utkik i Stockholm om du har sett det nånstan. "Cherry" heter färgen i alla fall.

Jag har dock kommit till insikt om att jag är rätt lat när det kommer till mitt utseende, speciellt tidskrävande grejer som att måla naglarna och plocka ögonbrynen. Jag får ett ryck typ en dag i veckan och ser skabbig ut restrerande sex.

image68

/Anna

Misär misär

Unga mödrar brukar ju vara lite tragikomiskt i vanliga fall, men kvällens avsnitt var bara tragik rakt igenom..
Så mycket att förfasas över, så mycket mardrömsscenarion hur ens liv INTE får bli.

Social-anmälan-paret var och skulle storhandla mat, och det var ju fräscht. De är så white trash som man kan bli, och kommenterar hela tiden sina inköp med; "Nej, vi tänker aldrig på vad som är bra för vår son, vi bara köper" eller; "Nej, vi äter inte grönsaker, och vår son får ju det på dagis ändå"
Stackars barn! Han kommer bli ett sånt fetto. Dessutom fick man en härlig inblick i deras kylskåp, och det enda som fanns där var typ läsk.
Hon som fyllde tjugo fortsatte sin fest, och jag kan bara säga att om jag råkade hamna på det partyt skulle jag springa därifrån i panik. Det var som en fyllefest i åkersberga med ett gäng fulla moppekillar och deras flickvänner med blonderat hår. Fast den danska versionen.
Vad är det med danskar? De är som nordens engelskmän, och verkar alltid vara överviktiga ( Ja, jag skjuter med k-pist i glashus nu) och alkoholiserade. Eller är det bara de unga mödrarna? Hur kan de som gör serien titta på all denna misär utan att ingripa? Och varför klär sig social-fall-christina som en öststatsprostituerad?
Så många frågor.

Bad parenting

Åh herregud, du missade ett riktigt höjdaravsnitt av Unga Mödrar ikväll (är jag tragisk som blev glad när jag såg att jag slutade redan sex idag på schemat så att jag inte skulle missa början?). Det efterblivna paret hade ju som sagt blivit anmälda, dessutom ett flertal gånger, men vägrade ändå att fatta att något var fel. Först trodde man ju att det var tjejen som var mest blåst, men killen verkar inte vara den vassaste kniven i lådan han heller (utöver att vara ett allmänt drägg). Dom tror att den som har anmält dem kan vara någon som är "avundsjuk". Hello självkritik!

Dessutom tyckte tjejen att det nu var anmälarens fel om deras förhållande inte skulle hålla. Nedan två exklusiva bilder från kvällen avsnitt!

image66

image67

Vilka byxor?

Vilka byxor ska jag ha? Mina nya momjeans eller svarta leggings? Don't mind den white trashiga bakgrunden med tvätten och ikea-kassen... Eller att kameran lägger på tio kilo.

image64

image65

Leah!

Kolla underbara söta Leah!
(Gabrielas dotter...)
image62image63

Är jag en mamma nu?

Jag köpte en tröja igår på slutty mom H&Ms mamma avdelning, och jag vågar knappt gå ut med den! Den är jätteurringad! Och nu pratar vi om mig, jag brukar inte ha några betänkligheter i vanliga fall om jag visar hud... Är jag officiellt en mamma nu när jag känner mig generad när jag visar lite tuttar?
Är det så här det kommer bli? Anna, passa dina momjeans hitåt! 

/ Ewa

En bit kvar till homestylistkärriären..

Jag har ju hållit på med lägenhetsannonsen, för att jag har pyttehopp om att nån skulle vilja byta en fin lägenhet mot min (jag vet, varför skulle nån det..om de inte är förståndshandikappade förstås!)
Jag försökte städa lite inför fotona, men eftersom jag inte är världens bästa fixare eller fotograf, så ser ju inte jag katastrofen förrän det är försent:
image61
Check out den öppna garderoben i bakgrunden, med tillhörande klädhög på golvet.
Vem skulle tacka nej till att bo så här?

/ Ewa

A date with destiny

Ibland ser man fördelarna med mitt jobb. Speciellt nu när solen börjar komma och man får spatsera med en glass i handen på vägen till en söt(?) pensionär.
Detta var vad jag gjorde igår på jobbet i godan ro, när jag nästan mötte min framtida man. Bara så där. På gatan!
Jag hade en nära-musse-upplevelse!
Jag såg honom från långt håll på gatan, jag trodde nästan att det var en hallucination först, men nej. Han stod där med ett tv-team och intervjuade nån blond brutta (möjligen Ann söderholm) och var sötare än någonsin!
Om inte jag hade varit fet och gravid, och upptagen med att trycka in en glass i ansiktet, så hade han nog sett mig, avbrutit inspelningen, och friat.
Då hade inte jag suttit här idag. Tänk på det ni bara.
Så snabbt kan livet ändras,ibland söker ödet upp en. Som sagt, om jag inte hade varit så totalt frånstötande så att han inte ens lade märke till mig.
Men nästa gång blir det vi, jag bara känner det.

/ Ewa

Pimp my balle

Jag köpte ju blommor i hets en dag när det var lite sol, och tänkte att nu jävlar ska jag sitta på balkongen och mysa!
Tyvärr har det ju varit snö och minusgrader ungefär sen dess, så blommorna har fått stå i vägen i köket, och har nu när det börjar bli dags för balkongen, nästan vissnat. Men de var fina i allafall. Min balle hade kunnat vara fin.
image60
/ Ewa

Hot Mix Radio

Vill bara tipsa om en bra radiokanal som vi brukar ha på i butiken, franska kanalen Hot Mix Radio. Finns med olika inriktningar, både från hits till typ funk. Man kan lyssna på den på deras hemsida, jag gillar deras blandning plus att det inte är någon reklam. Fransmännen verkar i alla fall gilla den där TI-låten med PCD-tjejen. It's starting to grow on me... Dindindindindin-dindindindindin...

/Anna

Momjeans

Här är mina nya jeans från Filippa K. Dom är trekvartslånga och extra, EXTRA, höga i midjan. Jätteskönt för min rygg, känns som att typ ha en gördel på sig. Det oroväckande i det hela är väl att dom i stort sett är mammas idealjeans. Vad säger det om mig och min mentala ålder?

image59

/Anna

Avundsjuk

Jag gillar Kimora Lee Simmons, men jag ÄLSKAR hennes garderob!!! Här visar hon upp den i Instyle. Jag får nästan tårar i ögonen av avund...

image58

/Anna

Barnkalas

Kollade igenom lite bilder på min kamera och hittade den här från när T hade nån killmiddag för ett tag sedan här hemma. Är det inte lite gulligt hur han har stoppat servetterna i glasen precis som man gjorde på kalasen när man var liten? Han är så söt min lilla sambo.

image56

/Anna

Sommarkläder

Åh vad jag längtar tills mina kläder jag beställde från Malene Birgers showroom kommer! Speciellt mycket längtar jag efter min Barbieblus...

image55

/Anna

Resterna av ett pysselryck

Så här ser vårt köksbord ut efter att jag fick ett pysselryck tidigare idag. Bananerna har dock ingenting med saken att göra. Om man tittar noga upp emot högra hörnet kan man skymta ett par av mina färdiga verk, som dessvärre inte blev så lyckade. Anledningen till hästtemat var att de var de enda berlocker jag kunde hitta inne på Tiimari (hur man nu stavar/uttalar det).

image54

/Anna

Med anledning av ÖSK-DIF

Kristoffer Näfver, Justin Timberlake ringde från år 1999 och vill ha sin frisyr tillbaka.

image51image53

Ja, mina extremt frekventa uppdateringar beror på oavnstående match och mitt behov av att hålla mig borta från vardagsrummet medan denna fortfarande pågår.

/Anna

Jonas Cramby

Jag tycker att Jonas Cramby är rätt rolig, du vet han som brukar skriva artiklarna i Cosmopolitan som heter typ "Saker du inte visste att din kille gör när du inte är hemma" eller "Vad män egentligen tänker när kvinnor tar första steget" och sånt i den stilen. Han skriver i alla fall för Café annars (här är hans blogg), vilket gör att jag i högre utsträckning kan njuta av hans texter i och med att vi brukar ha ett par nummer liggandes i fikarummet på jobbet.

Anyways, idag kollade jag igenom numret med Mats Sundin på framsidan och där hade denna Jonas skrivit en artikel om de nya manliga bitcharna, som i stället för bitch kallas mitch. Jag menar, redan där, hur kul är inte det? Mitch! Den optimala mitchen är tydligen Chuck från Gossip Girl.

I alla fall fanns det ett test som gick ut på att kolla om man var en mitch eller bara en helt vanlig bad boy. Det var kul.

Äsch, nu känner jag att det här börjar bli bloggmotsvarigheten till att återberätta ett roligt inslag i en tv-serie, det kommer liksom aldrig bli lyckat eller kul. Men om du vill ha ett gott skratt, kolla upp Café.

image50


/Anna


LBD

Här är mitt nya linne/klänning från Filippa K. Vad man vill använda det som beror helt enkelt på hur slampig man vill vara. Funderar på om jag ska ha den på 25-årsfesten vi ska gå på nu på lördag (den T försökte lura mig till att inte gå på genom att säga att det var en "grabbfest"...) men frågan är om min sockermage tillåter detta.

Btw är jag sjukt exalterad för de läsare vi har som inte är vår mamma eller pappa, så nu kanske vi ska börja underteckna våra inlägg så man fattar att vi är två personer?

Och just det, Ewa sa att du läser Helena! Saknar dig här i Sverige!

image49

/Anna

My eyes!

När man nästan trodde att Jordan hade stilat sig och blivit semifräsch, så gör hon detta:
image48

Varför? Hon var ju så söt i det där repotaget i veckans nu, där hon gullade med sina barn och nästan inte alls var porrig. Hur hände detta återfall?
Och hon är värre än mig med löshåret, nu känner jag mig nästan classy med mitt. yey.

På håret

Mitt vattenglas ståendes på sängbordet när jag vaknar:

image47

Callgirl i V

Idag var det en kund som glömde sin mobiltelefon i ett av provrummen. Smart som jag är började jag kolla bland uppringda nummer för att se om någon var inlagd som en familjemedlem eller liknande som man kunde ringa. Dock var inget av de uppringda numren inlagda, och telefonboken var helt tom utöver en "Felix". Jag rotade vidare till inkorgen för sms (Detta kanske är borderline för vad som anses vara för privat, men jag ville faktiskt bara hjälpa personen i fråga att få tillbaka sin telefon) och där var också bara anonyma nummer utöver tidsbokningar till denna "Felix". Är jag för inne i boken "Callgirl på Manhattan" som jag läser just nu, eller är detta jobbtelefonen tillhörande en bordellmamma med bara anonyma kunder? Antingen det eller någon technically challenged person som inte vet hur man sparar nummer.

Fick två blommor av T's familj som skulle överleva de konstant neddragna persiennerna i vårt sovrum, men nu kommer jag faktiskt ihåg att dra upp dem på morgnarna innan jag går. Dom ser rätt glada ut fortfarande!

image46

Unga mödrar

Unga Mödrar ja... Ska också försöka se det ikväll. T trodde ju att serien var slut efter förra säsongen, men till hans stora förtret kom den tillbaka! Wohoo! Mina tv-kvällar är räddade! En stor del av behållningen av programmet är ju att förfasas över hur fruktansvärt dåliga föräldrar samtliga deltagande är. Vad är grejen med paret som vägrar sluta röka trots att sjuksköterskan säger att det är pågrund av detta deras nyfödda dotter inte går upp i vikt? "Men vi röker ju bara i köket". I samma lägenhet som en spädis ja! Kan man inte bara gå ut? Fattar ingenting...

När jag letade efter en bild till det här inlägget upptäckte jag att Unga Mödrar spelats in och visats i sex, SEX, säsonger i Danmark! In your face T!

image45

Måste ha!

Jag har inte varit inne på Asos på jättelänge nu, och blev glatt överraskad när jag kollade där! Vad mycket snyggt de har nu, och priserna är ju rena bjudningen.(Ja, jag lär mig)
Det är så mycket där som jag kan se mig själv i i sommar, solbränd och snygg. Nej men hoppsan! Jag kommer ju vara en fet gris i sommar!
Fantisera kan man ju..
image42image43image44
Ja, jag vill vara typ Jade jagger snygg och glamourös!

I can see the light

Nu känner jag mig oerhört nöjd med mig själv. Jag har städat och fixat hela dagen, och nu ser man golvet i lägenheten! Jag har också färgat håret, köpt biljetterna till Jay-z konserten, och fixat med min lägenhetsannons och lagt upp bilder på min numera fina lägenhet! Nu borde nån idiot vilja byta lägenhet med mig...
Jag måste säga att jag känner ljuset i mitt liv helt plötsligt. Det beror nog på flera saker, Jay-z konserten känns ju som ett skänk från ovan, Jag har ett datum när älskade Helena kommer hem, och har begränsad tid kvar att jobba!
Dessutom har jag en ren och fin lägenhet, och det är nästan vårväder!
Kan det bli bättre?
Snart ska jag träffa mamma, vi ska titta i en (enligt Mamma) het väskaffär vid hornstull, och sen hem och kolla på alla kvalitetsprogram på tv; Unga mödrar, den där komiska engelska serien om "slampan", och barnmorskorna.
Vad ska du göra ikväll för att klå det?

My precious...

Jag fick precis ett städryck och nu är vårt hem, som tidigare var två odiskade tallrikar från att bli ett fall för "Rent Hus", skinande rent. Eller närapå i alla fall, dammsugningen får jag ta imorrn när det är ljust ute. Allt tack vare den underbara uppfinningen kallad Ajax Universal. I love it! Jag bara sprutar omkring och allt blir rent och luktar gott. Jag är som besatt av min spray!

image41

Snigel på ögat

Kommer du ihåg den där gången för jättelänge sedan på en av de årliga gårdfesterna på Vintertullstorget, när pappa blev lite på lyset framåt kvällen och en typ femårig flicka roade sig med att stoppa löv innanför hans glasögon? Jag kommer ihåg att jag typ skrattade så jag grät, pappa satt där som ett fån med en massa löv nedstoppade framför ögonen. Jag har nyligen börjat återuppliva denna storartade humor genom att stoppa ned varierande föremål bakom T's glasögon. Jag skrattar alltid i typ en halvtimma, men jag vet inte riktigt själv varför. Det är bara så sjukt komiskt. Se bara hur löjlig han ser ut med en vindruva bakom glasögat:

image40

Hemgjort

Baserat på responsen på mitt inlägg om armbandet jag vill ha (två negativa kommentarer plus ett brådskande sms från mamma) har jag beslutat att ge köpet en second thought. Jag tror faktiskt jag ska bli pysslig och börja göra mina egna. Jag menar, dom jag köpte från Accesora (se tidigare inlägg) lär ju inte vara så svåra att knåpa ihop. Söta Freja från Top Model gör ju också smycken nu ju. Jättesöta verkligen, men ser heller inte de speciellt komplicerade ut om man har lite tid över och några berlocker...

image39

Igår var den vackraste dagen i mitt liv

Jag och Lilla Anna drack skumpa (trocadero för mig såklart) och firade stort igår. Det var en stor dag.
Lilla Anna sa upp sig från jobbet.
Både hon och jag har bara fyra veckor kvar att jobba på det hell-hole som vi refererar till som "jobbet"!
Vi satt med våra glas och räknade arbetsdagar i almanackan. Jag har 14 dagar kvar att jobba.
Underbart.

En nyttig dag

Mmmm jag är ledig idag! Jag hade tänkt att göra massa nytiga saker, som att röja upp i min knarkarkvart, eller slutföra projektet med klädsorteringen. Nu ligger det kläder över hela golvet som jag måste skutta över varje gång jag ska på toaletten eller in i köket.. inte så fresh. Snart kommer typ en råttfamilj bygga bo där.
Men när jag vaknade kände jag inte alls motivation. Så nu ska jag åka in till stan och ha filmdag med Karin istället!
Yey!
Och jag varnar dig Anna, det kan bli scary movie-maraton..Är du avis?


Hermés

Jag har velat ha ett sånt här armband i flera år. Borde man slå till och beställa ett när dollarn ligger så lågt och det i princip blir halva priset? Hm... Det är ju fortfarande inte direkt billigt, och dessutom kan jag inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Antingen det här i guld/svart (den enda färgen som finns i guld) eller ljusrosa/silver.

Kolla färgerna här och säg vad du tycker! Eller om du ens tycker att jag borde köpa ett...

image37

Ännu en baby på G

Du är i gott sällskap. Tydligen är Ashlee Simpson gravid nu också. Jag har alltid haft lite svårt för den bruden, och inte bara pågrund av hur töntigt hon stavar sitt namn. Hon känns så tillgjord på något sätt, speciellt stilmässigt. Klarar inte av tjejer som förvandlas till den kvinnliga motsvarigheten till sin pojkvän så fort de blivit tillsammans. Hennes pojkvän Pete ser asnördig ut, varför vill hon se ut som honom liksom? Men grattis ändå såklart, hoppas ungen kommer ha en snyggare frisyr!

image36

Liverapportering från vårat vardagsrum (AIK-Hammarby)

Så här ser det ut i vårat vardagsrum just nu. Jag har av skäl jag inte behöver gå närmare in på flytt fältet, men jag hörde nyss ett ångestvrål där innifrån. Baserat på tidigare erfarenheter kommer jag inte att gå in och fråga vad det var som hade hänt i matchen för att orsaka vrålet. Inget gott kan komma ifrån det.

image35

WTF?!

R Kelly har en ny frisyr. Nej... Bara nej.

Inte nog med att han matchar hårfärgen med guldjackan, han har en lång fläta som hänger ned på sidan. En lång fläta!

image34


40 är det nya 20

image33

Eh... Stacey Dash (Dionne i Clueless) är 42 år gammal. 42!

Nu vet inte jag om jag känner att jag skulle vilja stå i typ string på ett tidningomslag, men jag menar, om jag såg ut så där vid 42 skulle jag fan också vilja att någon fick ta del av det!

Visste du förresten att hon är Damons (Dash) kusin?

Alla har inte samma humor

Fan vilken söt åkpåse btw. På tal om champagnefärgad så hade jag min nya kjol från Tiger på mig idag. När jag kommer hem kommenterar T det hela med "Det ser ut som att du har en kulmage i den där kjolen, det är kul".

Not funny, fucked up.

Mer jobbkläder...

Köpte upp mig på mer användbara jobbkläder idag, tänkte köra hårt den här månaden eftersom jag får dubbla löner... Allt är från Inwear.

Beige t-shirt med knappar och upprullade ärmar
Rosa kofta med lite broderat längst ned
Marinblå kofta med markerad midja som svänger ut
Beige stickad tröja i längre modell

image32

On a sidenote...

..så köpte jag en matchande åkpåse (gud, bara namnet, så sött!) till barnvagnet, så lilla skitungen inte ska behöva frysa i vinter. Den är fin och glansig och champagnefärgad som detaljerna på barnvagnen, och så mysig!
Mamma försökte motarbeta detta köp av nån anledning, men killen i affären sa praktiskt taget att jag var dum i huvudet om jag inte köpte den, och att jag var en barnplågare som ville att min son skulle frysa ihjäl. Så jag slog till!
Vad tycker du?
image31

Vårtecken

Idag satt jag och Elina på en skabbig bänk utan vårt seven eleven och drack iskaffe i solen! Då är det banne mig vår! Gott var det också...jag drack snabbt upp min, och satt sen och dreglade över Elinas, och funderade om man kunde tigga till sig påtår. Det är fan inte konstigt att jag går upp i rasande fart...
Och alla mina gnälligaste panschisar har till och med varit på glatt (tolkningsfråga. De har inte hotat med att kasta sig ut genom fönstret i alla fall.) humör idag! Praise the lord.Praise the sun.

Andra härliga vårtecken är att galningarna börjar komma fram på stans gator. Visst, det finns knäppisar på vintern också, men vissa verkar faktiskt hålla sig hemma när det är kallt, och de kommer fram med solen..
Som idag på tunnelbanan när en härlig dam med tvåfärgat hår och ett målat ögonbryn, kom på tunnelbanan mot hagsätra och började skrika; " Fan finns det inte en enda svensk här eller? Vart är alla svenskar? Åk hem till era egna länder!"
Sånt får ju alla att må bra och vara bekväma, och sprider en sån varm och gemytlig vårkänsla. Tycker inte du det?

Dagens goda gärning

Idag gjorde jag världen till en bättre plats. En kille skulle köpa en kofta och ville testa en v-ringad t-shirt under. Jag övertalade honom till att köpa en vanlig rundringad.

image30

Gubbar och papis

Jag var på rygginformation för gravida idag, och som väntat var ju jag minst tio år yngre än alla andra där.
För det första var det lite deppigt eftersom jag trodde att jag skulle får några praktiska råd och övningar, men istället sa sjukgymnasten "nej, du kan inte göra nåt annat än att sjukskriva dig, det kommer inte bli bättre av sjukgymnastik"
Kul. Det gav ju hopp liksom.
Det enda vi fick öva på var knipövningar så att vi inte kissar på oss efter förlossningen. Fresh.
Det andra sjuka var att alla kvinnor där refererade till sina män som "gubbarna". Och de var inte 75 år gamla!
Typ " Jag låter gubben hjälpa mig med det"
What? Sen när blev det ok att kalla sin kille för gubbe när man är i trettioårsåldern? Det är typ som att kalla sin kille för pappa. Och då menar jag inte på papi chulo sättet.... inte sexigt.

Åh herregud kan det vara sant?!

Jay-z kommer till Sverige för första gången!
19 juni! I will be there, höggravid och tältandes i kön... Anna, jag hoppas du förstår att du och jag SKA gå, när släpps biljetterna???
Kolla artikeln
image29

Lunchbloggning

Jag älskar att jag har så nära till mitt nya jobb! Jag har hunnit hem, hunnit äta, kollat lite på Ellen, och nu hinner jag lägga in ett blogginlägg. På mitt förra jobb hann jag knappt fram i kön till McDonald's...

Ett minus med mitt nya jobb är alla manliga kunder. Fatta hur mycket jag måste hålla tillbaka tårarna när en söt gubbe vill testa ett par "fräscha sommarjeans"! Det skär i hjärtat och jag vill bara krama alla gubbkunder... Det värsta är att hjärtskärandet även gått vidare till yngre killar med det här jobbet. Typ tjugoåringar som ser jätteblyga ut och vill ha figurnära skjortor.

Dessutom MÅSTE jag sluta att beskriva detaljer på herrkläder som "söta". Det kommer av bara farten, men jag tror inte det är ett bra försäljningsargument när Krille 23 kommer in och jag kallar bröstfickorna på t-shirten han just provat "söta".

Gossip Girl

Ok, jag vet att jag är en fjortis (har sedan en tid tillbaka accepterat det faktum att jag i stort sett har samma intressen och vokabulär som T's åttondeklassare), men jag börjar faktiskt bli irriterad! När kommer Gossip Girl tillbaka? Hur länge tänker dom dra ut på det där "So you think you can dance" eller vad det heter som ingen kollar på? Tröttsamt att dom visar det varje dag, och dessutom på bekostnad av gedigna kavlitetsserier som Gossip Girl. Nu ska jag äta lite rester av min födelsedagstårta från igår!

image28

Nytt jobb, nya kläder

Första dagen på nya jobbet gick bra, var lite nervös så var kanske inte on top of my game men chefen sa innan jag gick att jag skulle"fortsätta så här", så det måste ju vara ett gott tecken. Gick hem och åt lunch, känns som värsta drömmen att bo så nära. Hann gulla med chefens doberman innan jag gick hem också, då var dagen fulländad! Har shoppat lite kläder till jobbet, bilden gör dock inte dessa rättvisa, menmen...

Frän vänster:

Mörkgrå jeans med dragkedjor på bakfickorna, Dr Denim
Ljusgrå slapp t-shirt, DAY
Mörkgrå kofta, HunkyDory
Ljuslila volangkofta, Inwear
Silver/beige satinkjol, Tiger

image27

Ibland känns livet så orättvisst och meningslöst

Behöver jag ens kommentera detta?
Gift dig med mig istället! Hon kan aldrig göra dig lika lycklig som jag....
Ahhhhhhhhhhhhhhh

image25

För mycket tid att tänka på oviktiga saker...

Mitt i-tunes är en sann skattkista.
Man vet aldrig vad som kan hända när jag öppnar det, det kan komma vilken låt som helst, och inte bara en gång har jag fått skämmas för mitt musikbibliotek. Finns det nån som bara har tuff musik hemma, och inte ens en enda liten skämslåt? Jag tror faktiskt inte det.
Men hur som helst så städade jag lägenheten idag när jag kom hem från jobbet, och då finns det så många härliga tillfällen att analysera mobbade låtar/låttexter/artister.
Idag vill jag ge Sean Kingston lite närmare uppmärksamhet, jag har valt ut några tvivelaktiga stunder i hans låtskrivande som jag skulle vilja dela med mig av till dig:

1. Låten "your sister", handlar om att han dejtar en tjej, men sen blir hot på hennes syrra..

"If I'm wrong oh I don't want to be right
I kissed your sister last night
It ain't my fault
I guess your sister's my type"

Ok Sean, du kanske ska vara tacksam att en tjej vill ha dig överhuvudtaget, och inte då gå runt och vara otrogen så fort hon vänder ryggen till. Och med hennes syster till råga på allt!

2. Låten beautiful girls... är det verkligen troligt att såna otroligt vackra kvinnor skulle vilja ha en minderårig liten bumbibjörn? Är inte det bara en dålig bortförklaring för att han aldrig får snygga tjejer?

3.Låten som jag inte minns vad den heter, men där han ska ta med sin dejt till "the hood", där han påstår att hon kan vara säker i de farliga kvarteren med honom som sällskap för att han är så gangsta. Hallå?
Jag skulle knappt våga gå till tvättstugan själv med honom.

Fortfarande, en tolvårig liten bumbibjörn.
image24

Mina gummistövlar!

Titta vad fina mina nya gummistövlar från Ilse Jacobsen är! Det finns tydligen rosa också, men jag kände att någonstans får det räcka. Faktum är att jag känner mig rätt mogen som köpte turkosa rätt emot min naturliga instinkt att vilja ha just ett par rosa. Nu hoppas jag på en regnig sommar då jag kan promenera runt i mina stövlar tillsammans med klänning! (OBS! Grovt skämt.)

image22

Tulpaner

image21

Jag blev för ett par veckor sedan förbjuden av T att någonsin ta hem tulpaner igen, efter en incident då jag åkt hem för att jobba och lämnat en vas kvar till honom att slänga, och han enligt egen utsago fått "bajsvatten" över hela armen och nästan spytt. Dock känner jag någonstans att det varken är tulpanernas eller mitt fel att han är så ostadig på handen att han måste spilla en massa vatten över armen bara för att han ska tömma en vas, och dessutom hade vattnet inte luktat äckligt om den hade tömts i tid. Så igår köpte jag nya igen.

Tack för den Janet

Är det bara jag som tycker att texten till Janet Jacksons låt "Feedback" är lite väl... låt oss säga grafisk.

"Chick better than i don't see her, cause my swag is serious, something heavy like a first day period"

Tack för en trevlig mental image Janet.

image20


Varför busplinga?

Det ringde just på min dörr. Bara det gjorde mig rädd, för jag vet ju att ingen jag skulle vilja ha på besök skulle komma och plinga på bara sådär. Många tankar flög genom mitt huvud på väg mot dörren. Kommer jag bli yxmördad? Brandbomb i brevlådan?(I mitt kvarter kan man aldrig vara säker..)
Men det står ingen där.
Nägon har alltså gjort det gamla lågstadietricket, busplingat!
Jag måste verkligen flytta härifrån nu, ska man behöva stå ut med detta i sitt hem? va? va?

Min underbara dag på Ikea

Åh herregud ikea.
Jag avgudar verkligen ikea, men samtidigt är det ju ett litet helvete att gå där bland alla jävla självgoda gravida skator, barnvagnskaravaner och diverse löst folk.
Jag och anna gick som ett fint lesbiskt par och körde på folk med vår vagn. Good times.
Tyvärr råkade vi hamna motströms i folkmassan vid blomavdelningen ungefär, och det var verkligen som scenen i clueless, "were on the freeway!!". Anna och jag skrek i panik och blundade och körde rätt igenom. Vi överlevde, men det var på håret.
Efter det var vi helt skakiga och var tvungna att fika lite.
Men nu har jag pimpat min balkong med blommor, filtar och ljus, och då känns det helt klart värt det!

Plum Sykes

Läste just i Vogue att Plum Sykes "The Debutante Divorcée" ska göras till en film (eller miniserie) för HBO. I och för sig är väl behållningen av boken alla detaljbeskrivningar snarare än handlingen (som är i stort sett samma som i alla andra liknande böcker) så frågan är om en filmatisering kan mäta sig med orginalet.

image19

Strul

Det blev nåt jättekonstigt när jag skulle lägga upp den där bilden och det öppnades en massa fönster utan att jag hade gjort något... Jaja, katastrofen är avstyrd och bilden är uppe! T har nu varit inne och läst vår blogg men tycker fortfarande att den är nördig. Han undrar fortfarande vad som är fel med mig. "Tror du att du är Katrin Schulman eller?!" frågade han med spydig ton.

Jag har aldrig känt mig så smal

image18

Min blivande man

Jag tror verkligen att jag och Musse är som gjorda för varandra. Titta bara på den här bilden och se hur bra jag skulle passat in vid hans sida.( Inte i kockkläder då förstås, utan nåt läckert. Smal skulle jag vara också)
image16
Jag vet, det finns vissa skillnader i våra livsstilar; Jag är en ensamstående gravid kvinna som blir fetare och fetare, men som ändå åt tre wienerbröd idag. Han är en kampsportare med fast och vältränad kropp.
Men jag kan ha överseende med att han ibland ser lite lätt efterbliven ut, om han har överssende med min kropp som är i förfall.
Jag känner ändå att vi skulle få en vacker framtid tillsammans, jag och Musse.
Smaka på det bara; Ewa och Musse..

Låg humor

Jag tycker faktiskt inte att man ska behöva byta personlighet bara för att man blir mamma. Om du mår dåligt av Hammarby Sjöstad-mammor ska du ju inte behöva förvandlas till en bara för att du får en spädis! Sen finns det ju gränser, vilken en av dem är att dansa provokativt på knattediscon.

Can't help it, det är något som är sjukt komiskt med folk som ramlar (om det inte är 60+ gubbar med mockajackor såklart). Paris Hilton i Prag:

image15

Bild från fadedyouthblog.

Min framtid: Trailertrashmamma

Jag kom till en insikt när du kommenterade mina tatueringar, jag kommer bli en jävligt tacky mamma!
Jag kommer få min son att skämmas så många gånger, och innerst inne kommer jag njuta av det.. kommer han bli traumatiserad av mig?
Ja, jag kommer ha färggladast kläder av alla mammor på föräldramötena, stort rött hår och för mycket smycken. Jag kommer att dutty winea och försöka göra spindeln på discona, och kanske, kanske kommer jag ha en flummig pojkvän som har en tvivelaktig karriär (Tänk Dj..)
Borde jag bearbeta dessa sidor hos mig själv nu innan ungen kommer? Borde jag bli en sån där hurtig mamma med bugaboo-vagn med äckelregistreringsskylt på och vidrig "bebis"-tröja när jag är gravid?
Ska jag behöva flytta till hammarby sjöstad?
image14
Observera att på sidan jag hittade bilden så hade en tjej kommenterat dessa tröjor med; "Visst är de roliga?"
Nej. Nej.NEJ! De är inte roliga,söta eller spexiga.  Vidriga är ordet du söker.

Cute!

Barnvagnen ser fin ut, känns lite mer classy med svart/beige än typ orange... Men du, jag har den perfekta lösningen om du inte vill råka blanda ihop din barnvagn med de andra ungarnas utanför dagis:

image12

Ha ha ha ha ha ha ha...

Stiltips angående barnvagnar

Det blev lätt otrevlig stämning när jag och mamma var och kollade på barnvagnar. Mamma tycker självklart att jag ska ha en skrikig färg, såsom orange eller knallgrön. ( Och röd är ju alltid en mammafavorit..)
Jag tänkte helsvart, men skulle eventuellt kunna tänka mig med någon färgdetalj, typ beige.
image11
Eller är helsvart bättre? Man kan ju pynta den på något sätt så man känner igen den utanför dagis?
Vad tycker du? Olika färger finns på Odenplans barnvagar, check it out dude!

Lättroad

Skrattar fortfarande åt gurkskivan jag hittade stående på högkant på diskbänken alldeles för sig själv.

image10

Mobbat?

Pratade just med T, han hånskrattade när jag berättade om vår blogg. Han tycker att jag är mobbad och undrar vad som är fel på mig. Jag försökte tvinga honom att gå in och läsa och skriva kommentarer under olika namn så att det ser ut som att vi är välbesökta!

Svenska kläder

Normalt har jag generellt ganska svårt för svenska klädmärken. Antingen är dom för skatenördiga, eller så är dom bara boring. Men häromdagen såg jag en jättesöt klänning från Koola Anna, tänkte nästan köpa den bara för det passande namnet. Vet inte riktigt hur det märket är i övrigt, har bara lite koll på det för att gulliga Mimmie som var hemma hos oss på nyår är designer hos dom. Jag är verkligen skadad av dansk design efter fyra år på mitt jobb... Kommer jag någonsin att komma över det?


image9

Blus från Malene Birger

Björn Gustafsson

Idag hade min jobbarkompis dotter sett Björn Gustafsson på stan och skickade ett sms för att berätta om det. Det verkar som att alla svenska tonårstjejer kollektivt blivit helt förälskade i honom! Var dom svältfödda på söta killar innan eller? Alla är som besatta efter ett par avsnitt av Parlamentet och lite inhopp i Melodifestivalen. Typ Måns Zelmerlöv och såna då? Idol-Ola? Dom har väl been around ett tag. Varför är det just Björn alla blivit helt galna i?

Dessutom undrar jag vad som är grejen med Björns frisyr? i början trodde jag det var något form av skämt, du vet när han gjorde den där brat-grejen på Youtube-klippet. Sen upptäckte jag att situationen verkade vara permanent. Det är typ helt mushroom-format där uppe och sedan flygiga lockar runt nacken? Om det är hans naturliga fall på håret känner jag verkligen med honom, jag vet hur det känns när en bad hair-day inte är ett undantag utan ett normaltillstånd. Men om han kämpar för den där looken förstår jag inte riktigt vad han är getting at.

image8

Bey-Z

Beyoncé och Jay-Z ska gifta sig imorrn enligt Perez! Så gulligt, dom är ett av mina favoritpar. Hoppas att man får se bilder så småningom, är nyfiken på hur smaklös klänning Beyoncés mamma lyckas designa... Jay hade tydligen svensexa i Kanada igår, ser rätt städat ut.

image7

Peace

Tillbaka till vuxengrejer... Jag beställde just dom här armbanden från Ms Bijoux. Känner att jag aldrig har några smycken på mig längre, speciellt sen mina öron blev så där konstiga. What's up med det liksom, bör jag uppsöka läkarexpertis? Kanske får nåt mer i smyckesväg i födelsedagspresent förresten, min kära lilla T är ungefär lika subtil som pappa när det kommer till att luska ut vad man önskar sig...

image5
image6

Socialt experiment?

Den här babykjolen från Tophop är ju så himla söt! Men får man plats med en blöja? Tror du att C skulle hunt me down om jag utförde lite sociala experiment under mitt framtida barnvakteri?

image4

Too much?

Ok, även om vi kanske har lite olika stilmässiga visioner när det kommer till din babyboy, kan till och med jag erkänna att det här kanske är att ta det hela ett steg för långt?

image3

Välkommen till blivande babyns blogg!

Det här är Annas, min syster Ewas, och min syster Ewas blivande babys blogg!

RSS 2.0