Vill haaaaaaa!!!

Fuck it, skorna fanns bara kvar i 40 eller 41 i stan. Nu MÅSTE jag ju bara ha dom för det. Ska gå och kolla på rasten imorrn om dom har dom här i Punktgallerian, annars är det T som skjutsar ut mig till Hälla (typ V's motsvarighet till Kungens Kurva) imorrn kväll!!!

Varför blir man besatt bara för att det är svårt att få tag på nåt? Häromdagen var jag osäker på om jag ens skulle köpa dem och nu vet jag liksom inte om jag kan överleva vintern utan dem.

/Anna

Klädhäst

Attention mamma:

Klädhästen på Granit tycker jag var lite väl dyr, den ligger på 479 spänn. En från IKEA som heter "Rigga" kostar bara 129 så det känns ju lite mer överkomligt men då måste man åka ut ändå dit. Får se vad som känns rimligast.

Tycker ni att det är någon större skillnad på dem? Den övre är den dyrare från Granit, och den kanske ser lite stabilare ut, eller?





/Anna

Nattliga extremsporter

Uppsalatrippen var mycket trevlig, och det var dessutom mycket trevligt att se att du har hållt ställningarna här på bloggen!

Efter lite dans på nation lyckades Linda och jag på något sätt runt tvåtiden hamna på varsin longboard. Som ni ser har Linda och vår instruktör David satt på sig passande kläder för ändamålet, medan jag går all in med mina mc-leggings och ballerinaskor. Kan väl säga att mitt åkande inte direkt höll världsklass, men jag åkte faktiskt ned för en hel backe!


Lindas fantastiska spegel som man ser lång och smal ut i, plus kärleksbrevet som vi misstänker att Christian ligger bakom och som Linda hittade éfter deras korridorsfest förra veckan.


Vackra Helena på Snerikes!


Ombyte inför lonboardåkningen pågår...

Linda och David är ett vackert skejtarpar... typ.


Jag på väg ned för backen!


Med stelt och skräckslaget leende efter åket.


Linda med lite mer spänst i benen...


Efter det här gick jag hem och sov. Linda och David åkte vidare i Davids källare. Kände att det var lite överkurs för mig.

/Anna

 

 

 


Svartrockare

Neeeej!!! Nu hände det igen!
Jag köper en färg som ser mustigt ljusbrun ut, lite guldig sådär. Under tiden färgen sitter i blir det oroväckande mörk. Mörkare och mörkare. Till slut nästan lila.
Jag tänker att det kanske bara är en konstig effekt, det kommer vara annorlunda när jag sköljer ut håret.
MEN NEJ!
Håret är svartbrunt. Igen.
Varför lär jag mig aldrig?


Jag vet, extremt dålig bild. Men mitt ansikte var inte direkt en syn för gudarna...
Borde jag ha rött hår igen? Är inte det lite mer fierce? Jag kollade på gamla bilder på datorn och saknade det röda lite.. Vad ska jag göra?


Det här var den enda bilden jag hittade med det röda håret där jag inte var tjock som ett as eller hade en tutte framme. Inte särskilt imponerande gran vi poserar framför måste jag säga...

VAD SKA JAG HA FÖR HÅRFÄRG???!!!!

Det är hårt att plugga

Jag borde läsa min gigantiska och oerhört intressanta bok " Handläggning inom socialtjänsten" nu. Det gör jag inte. Istället sitter jag och läser diverse bloggar, Why??!!

Av nån konstig anledning hittade jag den här bloggen, och jag tycker den är rätt så komisk. Vissa skämt är lite väl grova och osmakliga, men ganska mycket är lagom kul som sysselsättning när man egentligen borde göra något produktivt...
Den här Reinfeldt-teckningen skrattade jag lite åt för mig själv:


/ Ewa


Mot Uppsala!

ÅH!!! Din son blir bara vackrare och vackrare för varje dag som går!!! Har han luggen åt andra hållet nu förtiden förresten? Får jag träffa honom något på onsdag???

Vill bara meddela att jag åker till Uppsala nu för att träffa Linda och Helena, så du får hålla ställningarna här på bloggen tills jag är tillbaka. Vi har ju till och med helt nya okända läsare som bokmärkt oss! Nu gäller det att hålla uppe nivån!

Återkommer möjligen imorrn kväll med lite partybilder från Uppsala.


Mamma, du kan vara lugn, det här kommer inte att vara jag ikväll.

/Anna

Ewa Anka

Jag vet, jag bidrar inte med någonting till denna blogg, förutom med ointressanta bilder på Wilton. Men jag kan inte lägga band på mig! Jag är typ som Anna Anka; "Men han är ju så snygg!"
Hon är en hemsk ond kvinna för övrigt, jag grät nästan igår när jag såg på Svenska hollywoodfruar, när hon var på Ford Models med sina barn, och hennes söta son inte ville posera..Såg du det?
Anyways, här kommer självgoda bilder på min mer pose-villiga son:







Och angående inläggen nedan: Jag säger ja till skorna, nej till linnet. Jag vet hur det är, jag tror jämt också att jag ska se likandan ut som den som har det heta plagget. Jag har lite svårt att inse mina egna begränsningar om man säger så. Men linnet i sig var ju inte så kul, Carolina kan ju bära upp det mesta och få det att se fräsigt ut. No offense Anna, jag säger inte att du är värsta ruggugglan, men du förstår vad jag menar! Ok, nu krånglade jag in mig i det här, jag bara slutar nu.

 

/ Ewa


Copycat

Jag hatar när man ser nån som är snygg i något klädesplagg och tror att man själv också skulle kunna bära upp det. Såg den här bilden på Carolina Gynning på hennes blogg i ett Odd Molly-linne som jag aldrig ens har kollat åt förut på jobbet, men nu helt plötsligt jättegärna vill ha. Hon var så fin i sitt mörkblåa, men vi har det lila. Jag vet i mitt hjärta att jag inte kommer se lika snygg ut som henne, men ändå på nåt sätt känner jag begäret att skaffa ett likadant. Vad är mitt problem?!


Carolina i sitt mörkblåa linne...


...Som vi har i lila.

/Anna


Tell me the truth!!!

Kan jag be och få en honest opinion här. Jag tänker mig att jag skulle kunna köpa skorna nedan (dom kostar ändå bara 399 så man behöver ju inte använda dom så ofta) och typ matcha dom med leggings och tunika, eller strumpbyxor och klänning nu i höst. Är detta en stil som bara kommer kännas lame på mig? Måste man ha pinnsmala ben för att pull it off?

Jag vill verkligen ha ÄRLIGA åsikter nu, jag vill ju inte köpa dom och att det slutar med att alla går och snackar skit bakom min rygg om hur töntig och ful jag ser ut.

Stövlarna är från Skopunkten.



/Anna

Recension Idol 28/9

Kollade precis klart på Idol, vet inte om ni kollade också? Måste lätta mitt hjärta lite angående kvällens deltagande (lite trista, det är roligare när tjejerna sjunger av någon anledning):

Calle Kristiansson
Jag hoppades att det skulle vara han som kom med istället för Pjotr, så det blev jag glad för, men herregud människa titta in i kameran! Jag vet att han är lite blyg av sig, men han måste step it up om han inte ska åka ut, han har ju rösten!



Andreas Johansson
Alltså snälla... Juryn jämförde honom med Peter Jöback, och han sa att han fått höra den liknelsen förut och inte fattade varför. Jo, Andreas, det är för att både du och Peter är musikalhomsar!!! Andreas verkar gullig, men det känns lite trist med alla dessa musikalkillar plus att hans nyodlade skägg på nåt konstigt vänster bara får honom att se ännu mer kvinnlig ut.

Jon Sidenius
Bara för att han är från V så tycker såklart T att Jon är guds gåva till Idolutagningen, men jag orkar inte riktigt med den här killen. Han sjunger väl bra och så, men jag klarar inte av spexape-personligheter som känns påklistrade.



Nicklas Hocker
Har inte så mycket att skriva om denna kille, känns som nya fjortisidolen och i år kanske är året jag har växt ifrån sånt?

Eddie Razaz
Årets Idol-hunk!!! Värsta snyggingen (Okej, jag kanske inte behöver överdriva, han är lite åt det slemmiga hållet) som dessutom sjunger bra! Fantastisk insats med "Man in the mirror" ikväll!!! Min favorit so far!!!

Okej, jag måste tagga ner lite.


Bäst ikväll var annars Jury-Andreas som hade solglasögon på sig under hela sändningen på grund av en "ögoninflammation". Jag önskar att jag kunde älska honom lika mycket som jag vill, men vad han har gjort mot Hannah Graaf står liksom i vägen. Annars är han ju för rolig.

Alla bilder är härifrån.

/Anna aka "Idol-recensenten".




Dyrt att blogga?

Det verkar dyrt att vara topp-bloggare, vi kanske ska vara nöjda med att det bara är våra närmast sörjande som följer vår? Kenza lägger tydligen tre-fyra tusen kronor i veckan på taxiresor bara för att slippa åka kommunalt, eftersom hon är rädd för att träffa på argsinta läsare.

Alltså seriöst, jag vet att jag är en no-lifer som typ har koll på alla tonårstjejer som bloggar, men är det verkligen något som gemene man har? Känner folk verkligen igen Kenza, bortsett från hennes fans? Jag vill inte förringa hennes rädsla, men jag tror att det är lugnt för henne att ta bussen ibland. Kanske inte nattetid, men det gör ju helst inte jag heller och vi har typ tre läsare.



/Anna

Rensning pågår

Försöker rensa ur bildmappen på datorn, har sparat en massa bilder som jag har tänkt använda i blogginlägg som sen aldrig blivit av. Känns trist att radera dom så får lägga upp några spontant då och då utan någon vidare kontext.



/Anna

Fallet Rahlenfeldt

Ok, jag tycker att vi kan anse detta fall som avskrivet. Killen vill alltså spela in porrfilmer med Hugo från "Den rätta för Rosing". Känns därmed överflödigt att fortsätta diskutera hans sexuella läggning.

Case closed.

Bara en grej till (kan inte lova att det blir den sista...), what the hell är det som pågår med hans polares frisyr i bakgrunden?! Har han kammat fram allt från bakhuvudet fram i ansiktet? WHY?!



/Anna

Big lights will inspire you

Jag KAN INTE sluta lyssna på Jay-Z's "Empire state of mind". Älskar Jay. Älskar Alicia. Och hur gulligt är det inte i videon nedan när Beyoncé står och dansar loss längst fram vid scenen?! Förresten, undrar om det stämmer att Lil Mama kraschar uppträdandet och bara kommer upp på scenen oinbjuden? Fy fan vad pinsamt i så fall, som om nån vill se henne där eller? Undrade när jag såg det första gången vad det var meningen att hon skulle tillföra det hela.

Såg ni Jay på Skavlan förresten? Han verkade på så bra humör, såg ut som att han trivdes på riktigt. Och detta trots att Skavlan inte verkar kunna få ur sig en ordentlig mening, eller för den skull ordentlig fråga, vare sig på svenska, norska eller engelska. Men Jay och Henrik bondade ju i alla fall. Hörde att Jay hade varit i gasen på "sin" fest i stan också, suttit vid ett bord och festat och rappat med i låtarna som DJ'n spelade.



/Anna

Sjuk filmkväll

Min svininfluensa börjar ge med sig lite, men det är typiskt att rethostan blir värre framåt kvällen så att man omöjligt kan sova. Har spenderat kvällen halvdäckad i soffan gråtandes till "Love actually". Fick lite julkänslor.

Eftersom inbäddning är inaktiverad på samtliga versioner på Youtube kan ni klicka här för en rolig scen ur filmen.

Tvillingarna på Sweet Valley High

Gud vad jag älskade Sweet Valley High-böckerna när jag var yngre! Och Karin och Annika hade typ ALLA! Därför glädjer det mig att höra att manusförfattaren Diablo Cody, som skrev filmen "Juno", har köpt rättigheterna till att skriva manuset för en ny långfilm baserad på böckerna. Tydligen är hon värsta fanet själv, och planerar nu ett satirisk komedifilm om tvillingarna. Låter som att det kan bli sevärt, inte minst efter floppen med tv-serien.


Tvillingarna i den mindre lyckade tv-serien.

/Anna

Homse eller inte homse, det är frågan!

Alltså, jag har läst era kommentarer angående den här Rahlenfeldt och håller med om att det verkar som han är homse. Herregud, han har gjort en läppförstoring och verkar bada i brun utan sol varje morgon. Men samtidigt så ser ju samtliga av hans kompisar likadana ut? Är det typ ett stort homsegäng eller är det bara sådär man ska se ut nu för tiden?

Tycker ni att nån av dom här killarna ser hetero ut?



/Anna

Inredningsinspiration

Hallå, nu vill jag faktiskt snart få ett klart besked om jag jag kan ställa in mig på att få flytta in i den där lägenheten vid årsskiftet eller inte. Jag har liksom redan börjat inreda i huvudet (utan att ens veta hur planlösningen ser ut) och det skulle vara ett sånt sjukt nederlag om det gick i stöpet.

Var inne på Indiska idag och såg en massa fint som jag ska köpa!


Den här krukan ska jag köpa flera av och ha fina blommor i!


Nya fina kuddar ska jag också ha, vet inte vad jag ska satsa på för soffa än men den här passar ju till det mesta.

/Anna




Hösttröjan numero uno!

Wohoo, nu har min beställda tröja från H&M äntligen kommit och jag är jättenöjd!!! Jag kommer bo i den hela hösten. Så alla berörda kan ju förbereda sig på att jag inte kommer att variera min outfit så mycket framöver. Försökte ta en bild på den i spegeln med tveksamt resultat. Om ni vill vara lika läckra som jag så kan ni beställa en likadan här.

Förresten hade dom bara hängt tröjan i en påse på dörrhantaget när jag kom hem, är inte säker på att jag känner mig tillfreds med det tillvägagångssättet. Vem som helst hade ju kunnat lagt vantarna på min gudagåva till tröja!!!

På tal om H&M, är det en Home-butik som ska öppna på Drottninggatan? Exciting i så fall!



/Anna

Tantlook

Jag är ledig hela dagen idag och sitter här framför datorn och försöker undvika det som jag vet måste göras. Storstädning. Så därför hänger jag runt på en massa bloggar istället.

Kollade Blondinbellas blogg och tydligen har hon någon ny kompis som heter Josephine. Säkert en jättegullig tjej, men den där Östermalmstant-på-väg-hem-från-stallet-stilen känns så jäkla trött. Tjejer, ni är typ 18, ni har plenty of time att klä er som damer. Det är nu ni är fräscha och har snygga kroppar, live it up! Bränn hästjackan!

/Anna


Gamling

Jag börjar verkligen bli OLD men seriöst, ser killar ut så här nu förtiden?! Den här killen Rahlenfeldt (vet inte vad han heter förnamn men hans blogg heter så) som ligger typ femma på den där topplistan på inloggningssidan, han ska alltså inte vara homse. Utan en vanlig kille. Som använder skimrande läppglans? Bloggen är skitpinsam den också.

Jag är verkligen en pensionär nu, men jag förstår mig inte på dagens ungdomar.



/Anna

Skumma Slitz-Sarah

Från början var jag ju väldigt positiv till det här med att Anders Bagge skaffat en ny snygg flickvän, vilket jag tycker han förtjänar. Men nu med hela den här historien, att hon är någon av Jesus omvänd gammal utvikningstjej, tycker jag låter lite skumt. Hela det här med "för mig är min kropp helig nu, jag vill inte visa upp mig för någon annan än min man", känns bara som att ta det hela för långt. Visst, det kanske var taskigt av Slitz att publicera bilder igen utan att fråga, och hon kanske ångrar sina "ungdomssynder", men man behöver ju inte överdriva. Detta gör bara golddigger/vill bli kändis-vibbarna ännu tydligare.

Jag gillar dessutom hur de får in i texten att hon i dag är en "utbildad nagelteknolog" som att det skulle bidra till ett mer seriöst intryck.

Sarah back in the days. Bild härifrån.

/Anna


Snabba cash

Min chef blev lite väl till sig idag när vi pratade om det här "helikopterrånet". Han började gå igång om hur smart man vore om man som helt ostraffad körde igång en sån här grej, eftersom det skulle gå väldigt långt innan man blev misstänkt. Han tittade sedan på mig med lysten blick och sa att jag skulle vara den perfekta gärningsmannen eftersom ingen någonsin skulle tro något sånt om mig. Innan han skulle hinna be mig bilda en rånarliga tillsammans med honom drog jag mig snabbt in på lagret...


Ja, bilden är från kommande filmen "Snabba cash". Ser ut som att den kan bli rolig.

/Anna

White and Nerdy

Angående Eriks musikquiz, kommer ni ihåg den här parodilåten? Av någon anledning har dom börjat spela den regelbundet på radiostationen vi lyssnar på på jobbet. "I spend every weekend at the renaissance faire", haha...

/Anna

 


Familjen Schuterman

Jag vill ju som känt se filmen "Coco- Livet före Chanel", och mamma har redan anmält sig som frivilligt biosällskap. Filmen hade ju premiär för några dagar sedan och då var det ju så klart en massa kändisar på plats. Två av dessa var butiksägarinnan Natalie Schuterman och hennes dotter Chloé (!). Nu är detta säkert bara ett uttryck för min svenska avundsjuka, men är det verkligen nödvändigt med en Balenciagaväska och Chanelballerinas när man är typ tio år? Tjejen är säkert odräglig i skolan också, baserat på hennes mammas (enligt SÄKRA källor) otrevliga uppträdande.

P.S. Ja, jag vill också ha en Balenciagaväska och Chanelballerinas.


Bild från Stureplan.

/Anna

Baj(s)enfans!

Nu stoppas tydligen alla organiserade bussresor för bajenfansen till bortamatcher, efter att ett överförfriskat (förmodar jag) fan gjort nummer två på ett säte under en resa.

Supporterklubbens ordförande Daniel Sundqvist gör följande uttalande i Expressen:

"En person uträttade sina behov på sätet på en buss och det var inte kiss. Det smärtar i hjärtat att inte kunna genomföra de resor som vi planerat när Bajen behöver vårt stöd som mest men bussvärdarna och de reseansvariga orkar inte med svineriet som pågår ombord på bussarna."

Jag gillar hur han poängterar att behovet som uträttades inte var kiss som om det gör någon skillnad. Jag tror inte jag skulle vilja hänga med på en bussresa där det varken kissades eller bajsades på sätena.

/Anna

Update: I Aftonbladet talar Daniel vidare om hur dåligt han mår efter incidenten. På frågan hur han reagerar på en sådan här händelse svarar han: "Jag tänker inte närmare gå in på hur det känns som Bajare att vara förhindrad att bidra med allt man har att ge för sitt lag, men själslig våldtäkt är det ord som dyker upp i huvudet". Själslig våldtäkt alltså. Ja, jag säger då det.


Ofarlig chokladkaka

Oj vad söt Wes var i sina nya dagiskläder! Jag minns så himla tydligt när man hade en sån där polo på sig. Kommer du ihåg att vi hade röda? Eller hade dom till och med en huva som gick över huvudet? Dagisflashbacks!

Kände att jag hade blivit lite chunky häromdagen och insåg att jag har blivit lite väl slapphänt med mitt LCHF-kör. Min mage har till och med blivit lite stor igen vilket den inte har varit på ett tag. Tyvärr är jag VÄLDIGT sugen på kladdkaka men hittade det här receptet på chokladkaka som tydligen ska innehålla lite kolhydrater. Kanske värt att testa? Men min stora fråga, är det någon som vet vad steviaextrakt är? Är tacksam för svar, har aldrig hört talas om det förut.

  • 70g 90% choklad
  • 100g smör
  • 2 ägg
  • ca 2 tsk ekologiskt vaniljpulver
  • ca 2 tsk kaffe
  • ca 1 dl grädde
  • ett par droppar steviaextrakt


    1. Smält smör i en kastrull och fördela chokladen i blandningen (se till att smöret inte fräser - låg värme rekommenderas)
    2. Rör ner grädden och blanda till en jämn smet
    3. Smörj en form med smör (gärna en form som är stor, har en platt, avtagbar bottnen)
    4. Vispa äggen hårt, tillsätt stevia,kaffe och vanilj
    5. Häll ned choklad blandningen i äggblandningen och vispa
    6. Häll i form och grädda i ugn på 200 grader i ca 6 min.
    7. Serveras varm/ kall med vispad grädde

    Bild och recept härifrån.

    /Anna


    Confessions of a medelålders mamma

    Idag slog jag alla mamma-rekord tror jag. ( Alltså mina egna rekord, det finns nog mammor som är tusen gånger värre/bättre?)
    Imorse när jag lämnade Wilton på dagis, upptäckte jag att han var den enda som inte hade praktiska allväderskläder (Typ polarn och pyret, kostar en miljard). Jag fick skämmas när en i personalen bad mig sätta på Wilton sina "vindisar". Åh herregud. Min son har ju inga vindisar! Han har coola jeans och converseskor, inga vindtäta grejer!
    Så efter dagis begav vi oss till Farsta och handlade dagiskläder för ALLA mina pengar. Jag kommer seriöst inte kunna handla något till mig själv innan Wilton börjar grundskolan. Men det kan det ju vara värt, för kolla hur söt han är i sina nya kläder:



    Han fick också en sån där nördig "fuskpolo". De är faktiskt väldigt praktiska!


    Efter den shoppingspreen behövde vi mat, så jag gjorde fiskbullar med hemmgjord sås, potatis och ett litet grönsaksfat vid sidan om. Yes jag är en försortsmamma!



    / Ewa

    Superwoman

    Alltså såg ni Beyoncés uppträdande med "Single ladies" på MTV-galan?! Hon är ju helt overklig!!!

    I brist på det klippet, eftersom det är borttaget överallt på Youtube, får ni fälla en tår till det här istället.



    /Anna

    I'm just trying to be happy

    Min nya favoritlåt, Leona Lewis nya singel "Happy". Samma kille som gjort "Halo" till Beyoncé vilket hörs. Han verkar bara ha ett trumbeat på datorn. Ett bra sådant dock.


    /Anna

     


    Tvätta pengar

    Usch, började nyss kolla på Hollywoodfruar på trean men jag orkade inte ens kolla klart. Anna Anka verkar vidrig och dom andra två är uppenbarligen retards. Anna Anka skrattade rått när hon berättade om hur de skulle fräta sniglar till döds och skällde ut trädgårdsmästaren, det räcker för att få mig att hata henne. Djurplågare och översittare är det värsta jag vet, speciellt i kombination.

    Idag var en trist dag på jobbet, lika bra att jag bara har tre veckor kvar. Enda höjdpunkten var när Tony Rickardsson kom in med sin Let's Dance-flickvän och nya baby och handlade för 18 tusen i cash. Håller han på med nån skum business?

    Dessutom har jag jätteont i halsen och feber, tänk om jag smittat Tonys bebis med svininfluensan? Dags att ringa Expressen!

    Tony plus girlfriend

    /Anna

     


    Three weeks to go

    Kollade i kalendern idag och slogs av insikten att jag bara har tre veckor kvar på jobbet. Och i den här stan för den delen. Känns helt sjukt faktiskt, tre veckor är ju ingenting.

    Nedräkningen har börjat.

    Jag tror inte jag kommer att fatta det förrän jag verkligen har flyttat.

    In other news: Jag ska inte längre vara med på annonsen!!! Oh yes. Det var något fel på bildformatet så de var tvugna att ta en ny bild medan jag var ledig. Nu är det stackars Therese som ska vara med på bilden, och hon har samma ångest som jag hade. Tydligen hade hon varit osminkad och precis cyklat till jobbet när bilden togs, och precis som jag inte heller fått veta vad den skulle användas till förrän det var försent. Ha! Vilken lättnad jag känner.

    Fuck off TV3!!!

    Fy fan vad irriterad jag blir! Jag har ETT och då menar jag ETT favoritprogram på tv, och det är Lipstick Jungle. Tyvärr verkar det som att det är TV3's mål i livet att jag ska missa varenda avsnitt! Förrförra veckan gick det 21:00 på måndagar, veckan efter flyttades det till 18:00 på lördagar. Lite osmidigt, men jag tog det med lugn. Men hur tror ni då det känns när jag nu, på en lördag 18:00 glad i hågen sätter mig framför tv:n? Och dom visar det jävla skitprogrammet Superstars? Och dom har flyttat Lipstick Jungle till 15:50 på lördagar?! WTF?!

    Man kan ju inte kolla på tv när dom håller på så här. Det blir att jag får köpa DVD-boxen helt enkelt.

    /Anna

     


    Smakråd tack!

    Nu är det panik, och jag vore tacksam för svar på denna fråga: Vilka skor ska jag ha till klänningen på bröllopet idag?





    Men för i helvete! Jag vet inte hur man vrider bilden! Men ni fattar konceptet?
    Tacksam för snabbt svar!

    / Ewa

    This is just a tribute

    Ville bara tacka för igår och samtidigt passa på att tacka Lilla Anna speciellt för hennes insats under kvällen.

    Jag menar allvar när jag menar att hon inspirerar mig med sin djärvhet, och att jag kände ett sting av sorg när jag insåg att jag aldrig skulle vara så cool att jag skulle skicka de sms som hon gjorde igår.

    Stort varmt tack Anna, för att du inspirerar mig till att bli lite mer fierce som du!

    /Anna

    Veckans utelista

    Veckans utelista ser ut som följer:

    1. Anna Anka

    Galen/korkad kvinna som tror att hennes liv går ut på att tillfredsställa sin make i utbyte mot ekonomiskt oberoende. Hon tror även att folk köper att hon bara är 38. Som sagt, galen/korkad kvinna.

    2. Roland Poirier Martinsson

    Konservativ debattör som står bakom Anna Anka eftersom något han är stolt över i livet är att han "har en hemmafru". Hans fru är alltså inte hemma, utan han "har" en hemmafru. Vad romantiskt det skulle kännas om ens man talade om en som om man vore anställd.

    Det var väl allt för den här gången skulle jag tro.


    Anna Anka och hennes mealticket make Paul Anka.

    /Anna

    That's fucking teamwork!

    Titta vad härligt och kul det är när vi båda bloggar! Let's keep up the good work!

    Jag är inte säker på vad du varken ska ha min annons eller en scrapbook till? Typ samla alla härliga minnen då jag har sett ut som en nakenråtta på ett och samma ställe? Kul, verkligen. Min enda tröst i den här bittra annons-situationen är att ingen faktiskt kommer se den förutom de lokalt berörda.

    Jag vet inte om ni andra har hängt med i kontroversen kring Kanye Wests barnsliga beteende på MTV-galan i söndags (som förövrigt visas i repris imorrn tror jag, det vill jag se...)? Kanye sprang nämligen upp på scen när Taylor Swift vunnit bästa kvinnliga video, bara för att slita ifrån henne mikrofonen och skandera hur fel han tyckte det var att Beyoncé inte hade vunnit istället.

    Många har i alla fall upprörts över detta, och hur taskigt det var av Kanye att stjäla Taylors stora stund. Nu har till och med Barack Obama gett sig in i diskussionen, även om det inte var meningen att det skulle vara "on record". Kolla på klippet nedan för att lyssna på Barack när han kallar Kanye för "jackass". Han är för härlig den där presidenten.

    "Cut the president some slack. I got a lot of other stuff on my plate." Haha...




    /Anna

    Big Mommas hus 2

    Är det fel och sjukt att baka en kladdkaka och sen äta den till lunch och middag?
    Alltså, det är bara en rent hypotetisk fråga, inte för att jag någonsin skulle göra det...

    / Ewa

    Ofrivillig modell

    Tur att jag ska lämna den här stan snart. Följande utspelar sig på jobbet:

    Min chef: Anna, kan du sätta på dig en röd kofta?
    Jag: Ok.
    Min chef: Ställ dig där mot den vita väggen så fotar jag dig.
    Jag: Eh, ok. Vad fotar du?
    Min chef: Det är ju "pangkväll" (en kväll med extraöppet i city med olika erbjudanden och extrapriser) i alla butiker den första oktober, och då ska vi ha specialpris på den där koftan så vi måste fota den till annonsen i tidningen!
    Jag: Haha, vad skönt att det bara är koftan som är med på bilden och att dom kommer skära bort mitt huvud.
    Min chef: Vadå? Nej, dom beskär inget, ditt huvud kommer vara med.

    NOOOOOO!!! Skammen är total!!! Bilden är den sämsta någonsin, jag visste inte ens att det var meningen att jag skulle posera och jag ser ut som en nakenråtta deluxe med typ bakåtstruket hår!

    Som sagt, tur att jag ska lämna den här stan snart.

    /Anna

    Skrattfest

    "My crew, well they do pack". Åh herregud vad jag hade glömt skrattfesten som "friend or foe"-videon är! Stort varmt tack för att du hjälpte mig att minnas! Jag satt vid datorn och skrattade högt på riktigt, fast jag försökte hålla det inne så att T inte skulle tro att jag var sjuk i huvudet, så istället lät det som att jag satt och stönade framför datorn för mig själv. Kanske inte helt ok det heller.

    On a sidenote: WHAT???!!! Ska Jay-Z vara med på Skavlan???!!! Och uppträda på Berns???!!! Var har jag varit?

    On a sidenote 2: Jag är inte rädd för din pojkvän och hans tomma juristhot! Förresten vet alla hur mycket jag gillar EMD, det vill säga liknelsen med Erik S var en ren komplimang! Jag ville bara väl!!! Jag tillägnar denna låt till dig Erik: Please forgive me.



    Update: Ok, efter att ha kollat igenom videon tar jag tillbaka dedikeringen till Erik, känns som att gå lite för långt, han är trots allt din pojkvän och jag visste inte riktigt hur texten gick. Men "please forgive me" gäller fortfarande, bara inte "I can't stop loving you"-delen och allt det andra...

    My crew, well they do pack.

    Jay-z är ju ett komiskt geni!
    Jag återupptäckte den sjukt roliga "friend or foe" idag. Om jag kom ihåg hur man la upp youtube-videor så skulle jag göra det...men.. Ni får se här istället!
    Förutom den fantastiska texten har den så många humoristiska poänger. Jays kläder, hans keps högt upp på huvudet, Damons Dash som ser retarderad ut i bakgrunden.. Och framförallt Jays min när han säger;

    "cause i'm findin it a little hard to concentrate with all the noise"

    Ren magi!


    This is my favorite pinks..

    Ja, jag är lite övertänd nu när Jay-z ska vara med på mammas favvoprogram Skavlands, och eventuellt spela på Berns...akutbarnvakt någon?

    / Ewa


    Att acceptera sitt missbruk

    Åh denna bitterhet!
    Jag flängde omkring i farsta c idag med en skrikig dagistrött Wilton, för att i sista sekunden hitta en läcker bröllopsoutfit till pojvaskern. Paniken börjar stiga inför lördagen...
    Efter många svettiga vändor i affärerna utan resultat, bestämde jag mig för att vara kreativ och göra en egen fluga till Wes, av en lackrosett från ett diadem. Oj vad nöjd jag var med min fiffiga idé! 
    Sedan cruisade vi runt, Wilton med diademet på sig, och jag glad i hågen. (Han satte faktiskt på sig det själv, och blev riktigt förbannad om jag försökte ta av det. Det är helt sant!)
    När jag kommer hem upptäcker jag till min fasa att diademet är borta! Wes måste ha kastat iväg det i ett obevakat ögonblick, jag misstänker att det hela skedde när jag omsorgsfullt plockade min dagliga dos lösgodis.
    Slutsats: Om inte jag hade varit ett vidrigt hetsätande svin hade den här olyckan aldrig hänt.

    Är det inte ett missbruk när det ger negativa konsekvenser för en själv och ens omgivning?

    Anna, om du hittar en fluga i v, haffa!


    / Ewa

    Lika som bär

    Kollade Erik Segerstedt från EMD's facebooksida nyss (Don't ask. Jag menar det verkligen.), och tänkte för mig själv, "Hm, den där killen påminner mig om någon?".

    Plötsligt slog det mig! Erik är lik Erik!

    You can't deny it! Kepsen på sne, det lilla skägget, det finurliga leendet. Namnet! Allt finns där!

    OMG!!!

     



    /Anna


    Who are you people?!

    Tycker inte du också att det är lite obehgligt på något sätt när vi får konstiga besöksstatistik-toppar? Vad är det som utlöser dem egentligen? Vilka är det som är inne och läser som vi inte känner? Ge er till känna!

    Förra gången kom jag ju fram till att det var artikeln i Expressen som jag hade länkat till, men nu har jag ingen aning.



    /Anna

    Blow your own horn

    Idag skrev jag klart min egen rekommendation (eftersom min chef är för förvirrad för att få något gjort i rimlig tid), samt fick den underskriven. Men när min chef gick igenom den tyckte hon att jag hade varit för blygsam, så nu sitter jag och ska lägga till lite grejer och ta med den för ny påskrift imorrn.

    Det känns bra att jag får en bra rekommendation, även om det både var svårt och kändes skämmigt att skriva den själv. Bara att skriva att jag är "en omtyckt medarbetare" kändes liksom som att gå för långt. Men tydligen ska man vara ganska överdriven i rekommendationer, då arbetsgivare är vana vid att läsa mellan raderna.

    Min chef sa bland annat till mig att jag skulle lägga till på slutet att hon inte skulle tveka att anställa mig igen om hon fick chansen. Det är tydligen en av de vanligaste frågorna hon får när hon stått med som referens och en av dom hon brukar ställa när hon ringer upp själv. Tydligen har hon fått nej ganska många gånger på frågan från före detta arbetsgivare, och då är det ju inte så konstigt om det skapar lite tveksamheter.

    Snart ska jag kolla på femman där Pernilla Wahlgren ska bli "roastad". Det kan bli "kul". Om jag hör någonting vill säga, eftersom AIK vunnit och Djurgården ligger under, vilket innebär dubbel (skade) glädje i vårt hushåll. T går med andra ord runt och brölar "Go West" med Pet Shop Boys fast med texten "Ivaaaan, Ivan Obolo, Ivaaan, Ivan Obolo".

    /Anna


    Turkmamma

    Jag gillar att vi, baserat på kommentaren under min jobbsökarbild, har en turkmamma. Både bedömt efter förmågan att böja ord, men även den överdrivna entusiasmen över sina avkommors utseende.

    Det här seals the deal, mamma får en SFI-kurs i födelsedagspresent.

     

    /Anna


    Beställt från H&M

    Nu har jag precis beställt den här tröjan från H&M's webshop (Mamma, den var jättebillig, plus att jag hade en rabattkod som gjorde att jag även fick 25% rabatt)! Det var första gången jag handlar därifrån, detta ska bli spännande. Det var dock inte leverans förrän i början av oktober, det var lite segt.

    Valde mellan svart och den här gråa, svårt val men det kändes lite väl överdrivet att köpa båda. Men jag valde den grå tillsist eftersom det är snyggast till svarta leggings och stövlar vilket jag kommer bo i fram till jul.

    Var även inne på Gina Tricot idag för att leta efter att par svarta typ "skinn"-leggings med quiltade detaljer, men hittade dom inte. Är det någon annan som sett dessa i butik och kan berätta var dom finns?


    Min nya tröja

    Bloggerskan Engla i leggingsen jag letar efter. Ja, jag vet, det ser ut som att hon är min stilikon.

    /Anna

     


    Jobbansökanbild

    Nu har jag spenderat förmiddagen med att ta ett foto på mig själv med själutlösare. Känns jäkligt patetiskt att sitta och posa för sig själv, men what to do? Jag har hakat upp mig på att det är min typ fem år gamla bild som jag använder i mina ansökningar som hindrar mig från att komma på intervju. Jag ser helt enkelt för omogen ut på den.

    Vad tror ni om denna? Väljer mellan ett par olika (som antagligen ser identiska ut för alla andra utom mig) och detta är den jag lutar åt. Ser jag mogen ut? Ser jag professionell ut? Skulle jag få en nattjänst i Rågsved på den här bilden?

    OBS! Angående inlägget nedan så var det ett skämt. Jag har inte sökt någon nattjänst i Rågsved. Herregud, jag har väl ingen deathwish.



    /Anna

    Jobbsökande

    Låt mig fundera en stund. Nej, jag är inte så desperat. Ännu.



    /Anna

    Lasse Bengtsson my love

    Jag gillar att kolla på Nyhetsmorgon på tv4, men mest när Lasse Bengtsson är på plats. Han är min favorit! Och inte bara för att han är söt och har sin hund med sig i studion ibland, utan även för att han gör bra och engagerade intervjuer.

    Titta vad söt han är på den här bilden!



    /Anna

    Morgonpromenader

    Jag tycker faktiskt att det ska bli lite mysigt med hösten, jag gillar allt till och med nyårsafton. Eller jag kan till och med sträcka mig så långt att jag gillar januari, det kan vara lite småmysigt med snö, kyla, pulka och lite sportlovskänsla. Februari och mars däremot, det tycker jag vi kan droppa från kalendern. När april kommer igen då minsann börjar det hända grejer!

    Det enda jobbiga är att det börjar bli så jäkla mörkt. Jag kan inte ens gå mina kvällspromenader längre, jag går värsta våldtäktssträckan och nu känns det inte så kul att gå där längre vid halv åtta-tiden. Jag gör numera något jag aldrig trodde att jag skulle göra, jag tar morgonpromenader innan jobbet. Helt jävla crazy.

    Jag kommer att sakna kvällssolen genom vårat sovrumsfönster.

    Jag kommer att sakna vårat sovrumsfönster.



    /Anna

    Ny jacka!

    Jag har ju glömt att visa min nya jacka från Filippa K som har kommit! Ni vet den blåa som jag skrivit om förut... Alltså bildkvalitén kanske inte är den bästa (hur gör modebloggerskorna???) men ni kanske fattar. Jättemysig är den, och nu är det nästan så att jag längtar tills det blir tillräckligt kallt för att använda den.



    /Anna

    Idiotkunder

    Något av det värsta jag vet är jobbiga kunder som hänger kvar i butiken efter stängning och vägrar att gå. Man ger alla tecken man kan, stänger av musiken, låser dörrarna, släcker ned. Men nej, de stannar kvar. Ber om att få prova lite fler saker. Ofta slutar det med att de inte ens köper något. Vad är deras problem?!

    Varför skulle jag vilja jobba över för att de ska hänga kvar i våra provrum? Det är fredagskväll, jag vill hem! Jag kommer inte upp på deras kontor vid halvfemtiden och håller dem kvar ett par extra timmar.

    Nu senast i fredags var det ett par kärringar som blev sura när de till slut var tvugna att gå för att överhuvudtaget bli utsläppta genom Gallerians huvudingångar. "Det här är så himla typiskt, tacka vet jag X (en butik här i stan som inte ligger i ett centrum), där kan man stanna kvar i flera timmar extra om man vill" gnällde dom när dom gick. Ja visst, ni kan stanna kvar efter stängning på X eftersom det inte finns några väktare som låser några huvudingångar där, men jag kan lova er att personalen på X hatar er precis lika mycket som vi gör.

    /Anna


    Bright smile

    Är det sorgligt att det jag drömmer om när jag fantiserar om att typ vinna på lotto (trots att jag aldrig ens spelat på lotto) är att gå till tandläkaren? Alltså, tänk om jag hade obegränsat med pengar, då skulle jag gå till en sån där avancerad tandläkare som använder laser som inte gör ont, och sen skulle jag bara säga "Gör vad du vill"! Det skulle man ju ärligt inte våga annars, vem fan vet vad det skulle gå loss på?

    Jag vet inte riktigt vad jag skulle fixa, jag skulle bara be honom/henne att göra mig lite snyggare, jämna till lite, bleka lite... Ni vet lite sånt. Och sedan laga allt jag är säker på måste lagas, har ju inte varit där på ett tag om man säger så.

    Någon som har ett fint (och vitt!) leende är Jessica Simpson. Hon har säkert blekt tänderna, men annars ser de inte sådär jättefixade ut som andra Hollywoodkändisars kan göra.



    /Anna

    Att gå över gränsen

    Peter, var detta verkligen nödvändigt? Snacka om att tvätta sin smutsiga byk offentligt. Oavsett hur dålig kontakt Peter har med Jordan kan det ju inte vara så illa att den enda kommunikationsväg han har att tillgå är löpsedeln på en skvallertidning. Tillsammans med deras barn!!!



    /Anna

    Avundsjuka?

    Jag gillar verkligen Hanna Fridén, hon är rolig och har bra värderingar (enligt mig då självklart). Varför känns det förresten som hon har gått i vår skola? Eller typ Katarina Södra? Är det nån som har koll, jag tror att hon är 86:a eller nåt.

    Nu har hon i alla fall i ett inlägg på sin blogg ifrågasatt hela den här grejen med att tjejer inte får kritisera andra tjejer, något som jag stör mig något oerhört på och som jag tagit upp här någon gång angående Blondinbella. Hon gör jämförelsen med om man skulle sätta samma krav på män, och hur löjligt det skulle verka då. Man är inte alltid avundsjuk på någon för att man väljer att kritisera något denna gör, hur konstigt skulle inte det vara?

    /Anna

     


    Man blir som man umgås

    Jag hittade den här bloggen genom Viktors blogg, och kände direkt att den här tjejen påminner om nån. När jag sedan hittar en "Kajsa" bland hennes länkar som visar sig vara DEN Kajsa (ja, Karin, "din" Kajsa) föll alla bitar på plats.

    Jag tror att det var hennes presentation som tipped me off:

    Jag heter Sonja och jag är 24 bast. Bor i Kungälv men kommer från Lappland. Har två barn men skit i dom. Jag är en tjej som är så nära asperger man kan vara utan att faktiskt vara en aspergare. Jag förstår oftast ironi. Jag söker ett hem.

    /Anna

    Retards

    Vi söker ju en ny anställd på jobbet (som ska ersätta mig, oootroligt stort hål att fylla självklart) och ansökningarna bara forsar in. Har läst hur många som helst idag och är chockad över den låga nivån! Ok, vi sysslar ju inte direkt med hjärnkirurgi, men nån måtta får det ju vara. En kille hade skrivit en ansökan som skulle kunna platsa i ett informationshäfte om vilka misstag du inte ska göra när du söker jobb. Min chef skrev ut den bara för att pigga upp mig lite med ett gott skratt när det närmade sig stängning.

    Först och främst hade han tagit ett typ modebloggs-foto på sig själv i hallspegeln i helfigur, där han stod och posade som att han var med i Americas next top model, vilket inte gav ett jätteseriöst intryck. Efter det hade han skrivit världens mest opersonliga ansökan, där han varken nämde oss eller arbetsuppgifterna med namn, utan använde svävande formuleringar som att han "var intresserad av att arbeta inom vårat område" och "klarade av de uppgifter som tilldelas på vår arbetsplats". Sedan hade han skickat mailet till typ tjugo olika företag, som SYNTES på mailet! I helt olika branscher och områden! Kan man inte anstränga sig till den grad att man åtminstone klistrar in namnet på företaget man ansöker till i mailet OCH klickar i "hemlig kopia" innan man skickar?

    Jag vill inte låta som en moderat, men hos vissa av ansökningarna fick man vibbarna att personen i fråga bara skickar ut ansökningar för att få behålla a-kassan.

    Jag har dock helt nytt självförtroende när det kommer till mina egna jobbansökningar, dom är typ sjukt bra! Och personligt anpassade efter jobben jag söker...

    Working girl

    /Anna

     

     


    Holy shit!

    Kollade precis på Kerstins profil på Facebook, och fattade typ först inte vilka barn hon menade när det stod att hon hade döttrar som var 25 och 27. Shit vad vi börjar bli gamla!!! Alltså, jag är inte efterbliven, jag vet att jag är 25, men det var verkligen en chock att se det så där svart på vitt.

    Jag är glad att du bara är 23, det håller liksom nere vår medelålder lite. Mammas döttrar är ju bara 23 och 25, det låter inte lika farligt.



    /Anna

    Manshatarinlägg del 2

    Angående inlägget nedan... Det är sånt här jag menar som i det här klippet. Visst, man kan skratta åt det på ett "Vem var det som kasta"-sätt, men på riktigt blir jag illa berörd av sättet vissa män använder ordet knulla. Varför hotar man någon med att ha sex med dem? Alltså jag vet att han kanske inte menar ordagrant, men jag tycker ändå det är jäkligt disturbing.

    Sex behöver inte alltid vara finstämt och vackert, men att säga att man ska knulla någon istället för att slå någon, tycker jag är ett tecken på en lite snedvriden syn på saker och ting.



    /Anna

    14 år till salu

    Har precis läst klart boken "14 år till salu". Är det nån som har läst den? Jättebra men hemsk, boken är berättelsen om en tjej som heter Tessan, och hur hon som 14-åring blev våldtagen av en av de "snälla killarna" i skolan och efter det började sälja sex till okända män. Läs den om ni inte har gjort det!

    I ett kapitel i boken börjar Tessan gå på gruppsamtal med andra tjejer som också har blivit utnyttjade av män. Det fick mig att tänka på hur mycket insatser det görs för unga tjejer för att dom ska må bättre trots allt vad de utsätts för av män. Alla tjejer i vår ålder har säkert suttit på ett antal "tjejträffar" i skolan där man antingen ska lära sig att stå på sig gentemot killarna, lära sig ignorera dem, bygga upp starkare självförtroende, eller kanske till och med lite självförsvar om man skulle bli överfallen någon natt. Tänk om lite av dessa ansträngningar istället skulle läggas på killträffar. Kan inte killar tvingas sitta på skoltid och diskutera varför de beter sig som de gör, istället för att tjejer ska tvingas utbildas i hur de ska hantera obehagliga effekter av sviniga killars beteende?

    Nu har inte jag gått i grundskolan på ett tag, kanske har de börjat med nåt liknande. Annars tycker jag att det är dags att man kanske ska börja arbeta med roten till problemen istället för att försöka bota symptomen.

    /Anna

     


    Vill gå på höst-bio!

    Är det nån som vill gå på bio med mig när jag kommer tillbaka till stockholm? Jag vill se både "Coco avant Chanel" och dokumentären "The september issue". Nån som också vill se dom?

    Läste i Elle Interiör om Coco Chanels inredningsstil, och om hennes berömda soffa i brun mocka. Jag känner mig knäpp att jag lägger sånt här på minnet, men jag minns att Frasiers (i tv-serien) soffa skulle vara en exakt kopia av den. Fin är den i vilket fall som helst, och hennes ateljé såg väldigt mysig ut. Filmen har fått bra kritik vad jag har hört också!



    /Anna


    Bra TV

    I helgen har jag haft tre TV-höjdpunkter:

    1. Filmen "Stockholm Boogie" som jag inte hade sett förut. Sjukt rolig ju, jag skrattade högt för mig själv flera gånger (sorgligt jag vet, men jag var ensam hemma). Och "Terese" i filmen är ju verkligen lik dig på riktigt! jag förstår killen som sprang efter dig vid Gullmarsplan och frågade om du var hon...

    2. Premiären av nya säsongen av "Ensam mamma söker"! Som jag har längtat! 37-åriga Helena som leker "Jag har aldrig" med sina potentiella pojkvänner på första dejten är ju bara för kul. Var det nån annan som kollade? Jag tyckte så synd om hennes 17-årige son som desperat försökte få sin lammköttjagande mamma på andra tankar när hon ville välja en 22-årig kille till att fortsätta i tävlingen. Kan ju inte vara kul i skolan efter det här liksom.

    3. "Den utvalde" som går på femman just nu. Sämre/roligare film får man ju leta efter. Andreas Wilson är ohotat sveriges sämsta skådespelare, samtidigt som Dorian från Vänner och Fiender har en ledande roll. Behöver jag säga mer?

    /Anna

    Carrie återanvänder sina kläder i SATC 2

    Kollade på lite bilder från inspelningarna av den nya Sex and the City-filmen, och misstänker att jag har  sett lite för mycket på min DVD-box när jag reagerade på att Carrie har samma klänning som i en tidig säsong av serien. Ni vet den där fula Christian Dior-klänningen som ser ut som tidningspapper som hon hade på sig när hon hade talat ut med Natasha på en resturang?

    Undrar varför som har den igen, det måste ju vara en story bakom. Ska det föreställa nån sorts tillbakablick eller ska hon bara börja återanvända sina kläder?

    /Anna

     


    Te amo, Te amo

    Har hört Rihannas nya singel "Te amo" en del på radion de senaste dagarna, och tycker att den är rätt svängig. Har dock inte riktigt fått grepp på handlingen i låten, men nu när jag läste texten blev jag ännu mer förvirrad. Handlar den om att Rihanna blir uppraggad av en tjej?



    /Anna

    "A slap in the face"

    Känner lite som Chris Brown, att jag fått en "slap in the face", när jag får en kallelse till en lägenhetsvisning. Skitbra köplats på tredje visningen, Hammarby Sjöstad, 83 kvm med balkong, inflytt i november. En hyra jag inte kan betala ensam.

    En lägenhet som hade varit perfekt bara för ett par månader sedan.

    /Anna


    Scary Movie-flashbacks

    Är det nån annan som får flashbacks från gympaläraren Miss Mann i Scary Movie när dom ser det här klippet med Lady Gaga? "You've got balls... I mean thank you for all" (eller hur var det nu igen?).

    Och är det nån annan som mår illa av formuleringen "Det är bara en liten penisbit"?



    /Anna

    Dagishämtning

    Dagishämtningen (eller hemresan efter dagishämtningen eftersom jag inte hämtade på egen hand) gick relativt smärtfritt. Minus följande incidenter:

    1. Jag irriterar mig hela pendeltågsresan på ett konstigt pipande. Efter några stationer, och när flera av mina medresenärers blickar riktas mot mig, upptäcker jag att det är Wiltons pipande ratt som ligger och låter under vagnen.

    2. En skum man går förbi oss vid Medborgarplatsen och säger "Hitler gillade inte heller barn, lycka till". Är inte riktigt på det klara med vad han menade, men jag kände mig hotad.

    3. Jag börjar dra upp vagnen för rampen mellan södra station och Medis, men upptäcker att det går åt helvete. En ung pojke i skejtarkläder erbjuder sig att hjälpa till. Jag försöker först tacka nej, men när jag börjar glida neråt hjälper han mig ändå. Jag skäms jättemycket, den stackars killen håller på och bryta ryggen, och Wiltons pipande ratt ramlar ur vagnen på vägen upp så vi måste backa tillbaka. Jag är oändligt tacksam till denna kille men samtidigt full av skam.

    4. Jag upptäcker på väg till Gullmarsplan att en powerwalk med barnvagn är en betydligt svettigare historia än en powerwalk utan barnvagn. Jag minns dessutom att jag glömde sätta på mig deodorant tidigare på dagen. Fresh.

    /Anna

    Chris Brown vs. Oprah Winfrey

    Chris Brown är bara för mycket. Han borde verkligen ligga lågt ett tag istället för att förvärra situationen med korkade uttalanden.

    Nu är han arg på Oprah efter hennes specialprogram om våld inom relationer dit Rihanna var inbjuden, eftersom att han tycker att han borde fått komma också.

    "I commend Oprah on being like, 'This is a problem,' but it was a slap in my face, I did a lot of stuff for her, like going to Africa and performing for her school. She could have been more helpful, like, 'OK, I'm going to help both of these people out."

    Verkligen Chris, "a slap in my face"? Han kanske borde tänka över sina formuleringar i framtiden. Dessutom är det väl knappast Oprahs ansvar att ge honom hjälp?



    /Anna

    The City är tillbaka!

    ...Eller ganska så snart i alla fall. I can't wait! Trailern är så spännande, bara att se någon sätta Olivia på plats ska bli en höjdare. Och dessutom är Whitney fortfarande min förebild i livet. Kolla hennes hår!!!

    The City - MTV Shows

    /Anna

    Hedman har inte alla hästar hemma

    Åh nej, stackars Magnus Hedman, han tvingas lämna uppdraget som ambassadör för "Ren Idrott". No shit liksom. Du är dömd för dopingbrott och tror att du kan jobba kvar på en organisation som jobbar mot dopning?

    Det mest genanta i hela historien är ju att Magnus håller fast vid sin story att han inte vet hur drogerna hamnade i: 1. fickorna på hans byxor 2. hans urin. Istället tycker han att det han blivit "utsatt för" istället skulle kunna skapa en diskussion inom "Ren Idrott" om hur man undviker att bli smyg-dopad av folk i sin omgivning. Magnus, detta är inte speciellt vanligt förekommande om man inte heter typ Usain Bolt. DU HAR INTE BLVIT SMYGDOPAD, INGEN TROR DIG, BARA SLUTA!

    Dessutom har Magnus fått sparken från TV4, näste man att gå kanske skulle vara detta äckel?

    /Anna

    It never gets old

    Alltså, paljettrenden spås ju dö hela tiden, men det känns som att den bara rullar på och på... Såg den här supersnygga paljettkoftan på bloggen Anni Honey och den ska tydligen komma från H&M! Paljetter är liksom alltid festligt ju, och jag älskar den lösa "kragen".

    Det lilla collaget med byxor och skor har orginalbloggerskan fixat, inte jag.



    /Anna

    What's the deal?

    Vad är grejen med att pappa redan har hämtat Wilton typ femhundratrettio gånger på dagis?! Och jag inte kommer göra det förrän på fredag?! Jag känner mig helt efterbliven och typ utesluten från familjen. Pappa verkligen SKRÖT idag när jag pratade med honom, om hur han och Wilton minsann åkt pendeltåg, promenerat, ätit hamburgare, bla bla bla.... Och på söndag ska dom på Skansen av alla ställen! What the F?!

    /Anna

    P.S.1. Varför går Dodgeball just nu på tv IGEN?!

    P.S.2. Är det någon som har lagt märke till profilbilden här till höger som jag kämpat för att få dit?!

    Mitt liv som barnfri

    Nu har Wilton varit på dagis sen nio i morse.

    Lägenheten har aldrig varit renare, överallt blänker det, och min älskade vän klorinmoussen har spridit en härlig doft av badhus.
    Jag har pluggat allt jag kan, vilket inte är mycket med tanke på att jag inte fått min kurslitteratur än.
    Jag har lockat håret, sminkat mig som en tjackhora och bytt om fem gånger.
    Jag har ringt viktiga samtal.
    Jag har ringt oviktiga samtal.
    Jag har ätit lunch och läst hela DN noggrant.
    Jag har njutit sakta av mitt kaffe, utan giriga små barnhänder som försöker nå koppen.
    Jag har dansat och letat musik på spotify.

    Klockan är nu halv ett, halv två får jag hämta min älskling.  Åh som jag längtar.
    Jag står inte ut längre!!!!
    Vad gör man utan barn? Några tips?

    / Ewa

    RSS 2.0