I need a bitch with low self esteem, no empowerment or breast cancer awareness ass bitch

Mmm, män...



/Anna

Berlin

Förra helgen var vi i Berlin med jobbet vilket var helt fantastiskt! Vi bodde på värsta lyxhotellet vilket var underbart bara det, men dessutom var vi runt och såg en massa kul saker, bland annat en konstvandring och en sightseeingtur med cykel. Sista kvällen avslutades också med ett besök på en crazy nattklubb vid namn Berghain där dörrvakten såg ut att vara tagen från valfri skräckfilm och gästerna såg ut att vara serimördare hela bunten. I was scared y'all! När en kollega hittade en man på toaletten som låg och tillfredställde sig själv sexuellt valde vi att call it a night.

Men allt som allt en väldigt bra resa!


Härlig tid på väckarklockan...


Lista som vår kontorsassistent skrivit så att ingen skulle glömma nåt viktigt...



Vi fick ett Berlin-kit när vi kom fram med körschema för helgen, karta, alvedon, resorb, plåster, rejviga klistermärken och en lista med telefonnummer. Allt man behöver för att överleva en helg i Tyskland. "Mamma" och "Pappa" på telefonlistan är vår assistent och vår byråchef...


Hotellet!


Vårt mysiga rum!


Pingis i hotellentrén.


Ett stopp på den guidade cykelturen.


Jag poserar (lite väl muntert???) vid monumentet över förintelsen.


Vaknade rätt sliten på söndagsmorgonen av ett pågående marathon utanför fönstret...


Chillade vid takpoolen på söndagseftermiddagen... Och badade!!!

/Anna

Höstshopping

Tänkte ta en runda på stan imorgon, är i DESPERAT bhov av byxor. Först och främst skulle jag vilja ha ett par lite löst sittande jeans, men är lite osäker på hur dessa ska se ut/var jag ska hitta dem. Jag gillar bara tanken på att ha ett par mysiga höstjeans liksom. Såg även dessa skor på Emmas blogg som jag ska se om jag kan kolla närmare på imorgon...



/Anna

Att tänka ett steg längre

Det här var ju ett jäkligt trött "inlägg i genusdebatten" från Amanda Schulman. Amanda uppfattar tanken bakom feminism som att det "tydligen ska det inte finnas några skillnader mellan män och kvinnor". Det handlar inte om att radera ut skillnaden mellan könen utan att radera ut skillnaden mellan hur vissa egenskaper (som antas vara knutna till ett visst kön) värders högre än andra! Vad är det i detta som är så svårt att fatta?

/Anna

Min kärlek till gubbar har officiellt gone way out of hand

Sitter och kollar på Efterlyst och ser ett inslag om den så kallde gubbligan, ett gäng på tre gubbs mellan 60 och 70 bast som är ute och rånar banker och har sig. De är lite småtjocka och rör sig stelt på övervakningsbildena och jag blir helt öm i hjärtat. What the eff is wrong with me?!

I deserve the best I'm beautiful

Kolla in Demi Lovatos cover av Lil Wayne's How to love nedan! Kvaliteten på filmen är sjukt dålig, men den är verkligen fin i Demis version. Texten blir starkare i jag-form tycker jag, dessutom känns Lil Wayne's troärdighet inom området "empowering women" sådär.



/Anna

Friends with benefits

Jag vill se filmen Friend with Benefits som har premiär ikväll, med Mila Kunis och Justin Timberlake. Mila har man ju alltid gillat sen That 70's Show, Justin ställer jag mig lite mer tveksam till både som person och skådespelare. Men när jag såg de här bildrna i senast Elle kände jag att jag måste se filmen!!! De måste ju ha något på gång på riktigt, de är ju så sjukt snygga tillsammans! Får lite Brad Pitt och Angelina-vibbar och tänker på den där plåtningen de gjorde i samband med Mr & Mrs Smith...



/Anna

Vill ha en ny garderob!!!

Jag vill ha en ny garderob i dubbel bemärkelse, dels vill jag ha nya kläder men jag skulle även vilja ha ett rimligt (och rymligt) utrymme att hänga dem i. Har suttit och surfat runt och hittat en massa fina saker jag vill ha... Måste bara byta jobb först. Typ.



/Anna

Cool brud

Rebecca Simonssons stil är kanske mest förknippad med att vara byxlös på fest, Lady Gaga-style. Det är kanske inte en look som direkt funkar på mig, men jag tycker att Rebeccas mer vardagliga stil alltid är cool och glammig! Älskar de puderrosa skorna på första bilden!



 

/Anna

And with a pH-value of 4.5

Höstens största (och mest eh... grafiska?) hit i Norge! Norges svar på Lonely Island? Asså han med långt hår...



/Anna


Uh oh...

Shit is about to hit the fan... The Game outade precis 50 cent på Twitter!!! Bakgrunden till det hela är att The Game pratat om gays on the DL i branschen, och efter det blivit anklagad för att vara homofob då han antytt att homosexuella män som trots sin läggning ligger med kvinnor ligger bakom spridningen av HIV. Som försvar menar han att han är cool med homsar eftersom hans gamla polare Fifty är gay. OMG, väntar med spänning på 50 cents svar...

Say what?

Kom in till köket på jobbet idag och några kollegor ba "Anna, vi såg dig precis i tidningen! Varför har du inte sagt att du är väskmodell" och sedan bläddrade de fram nedan bild på Gwyneth Paltrow. Alla skrattade så gott, så jag skrattade med, men fattade inte om de drev med mig eller inte? Det finns väl inget som är likt mig på den där bilden?!



/Anna

Story of my life

Jag känner med dig Dick Axelsson! Inte nog med att han heter Dick (!) nu blir han mobbad för sin dubbelhaka också. Tydligen har lagbilden på Modo-spelaren som togs i somras blivit en "snackis" för att han ser så tjock ut på den, och hans fysik har ifrågasatts. Historierna går i sär om hur det kunde bli på det här sättet.

Dicks story:
  
Fotografen tog kortet underifrån och sa, in med hakan. De där bilderna kan han skicka åt helvete. Tror du att jag har fått höra det lite eller?

Fotografen Stig Kennes story:

Han ser ut så där. Han har gått upp i vikt som fasen, hela ansiktet ser ut som en köttbulle. Det är taget med teleoptik, det är så man tar porträtt. Han har helt enkelt blivit så där rund.
 
I feel your pain Dick!



/Anna

Ehhh...

Asså... What??? Fest hos Mange är den nya fjortishiten för tillfället, se video nedan och... njut? Och ni tre med söner kan längta efter den dag era barn ser ut och beter sig som Mange. You know it's gonna happen. Soon.



/Anna

Tråkigt

Jag och kusin Karin sms:ade igår om bloggen Suri's Burn Book, som btw är jätterolig (gå in och läs!). 

Något som var mindre roligt var citatet från sångerskan Adeles intervju med brittiska Vogue som jag hittade där:

“I’ve always got on better with boys. Most of my friends are boys. Like, if I have children, I want five boys. Boys love their mothers whereas girls can be so mean to each other.

 
Så trist med tjejer som säger så där tycker jag, har alltid uppfattat henne som en cool brud men nu föll hon lite i mina ögon. Men snyggt sminkan är hon (kolla, tjejer KAN vara snälla mot varandra också)!



/Anna

 


Tillägnat Josse

Som ni såg några inlägg ned får vi ju då och då lite konstiga kommentarer. Vill dock uppmärksamma att vi för ett litet tag sen fick en väldigt härlig kommentar från signaturen Josse, som vi inte känner (!) men ändå har viljan och orken att följa vår blogg:

"Haha, ni är så jäkla bra. Skriver EXAKT det jag tänker och ändå bor jag säkert 120 mil ifrån er och vi lär ju inte ha mycket gemensamt förutom att bo i samma land.. men fortsätt,som ni gör, speciellt på spåret om Real Housewives of Beverly Hills /En av dom som kom hit genom att goggla "ebba v sydow pojkvän" för kanske 2 år sen :)"

ÄNTLIGEN ETT SVAR PÅ VILKA SOM GOOGLAR EBBA VON SYDOWS POJKVÄN!!!!!!!
Jag och Ewa funderar på att lösenordskydda bloggen ganska snart, dels för att vi vill kunna lägga upp bilder på Wes utan att få international pedos efter oss, dels för skammen om någon på jobbet skulle råka hitta hit (särskilt då det står i mitt anställningsavtal att jag inte får ha en blogg). Så om ni är några fler än Josse som läser här och INTE har oss på typ Facebook, och känner att ni vill fortsätta läsa här, får ni gärna lägga in era mailadresser bland kommentarerna så mailar vi lösenordet till bloggen när det blir dags. Ni som är våra kompisar får givetvis göra detsamma, annars kan vi ju ta det öga mot öga vid tillfälle.
/Anna

Hårinspo

Är inte så bra på att experimentera med nya frisyrer, önskar att jag hade lite mer energi till det. Ofta blir jag lat och får mjölksyra i armarna om en frisyr tar längre än trettio sekunder att fixa. Blev dock lite inspirerad när jag såg de här fina bilderna på Anna Hibbs på hennes blogg, skitsnyggt ju! Nån som vill fixa på mig??? Ingen?

/Anna

Preteen

Vet inte vad det säger om mig när jag får klädinspiration av en tolvåring? Men fan vad snygg Chloé Schuterman var på Make Up Stores event igår!



/Anna


Stort varmt tack!

Stort varmt tack för all respons på inlägget nedan! Kommentarsrekord nästan va? Blev dock inte så mycket klokare då ni alla hade olika åsikter och dessutom ändrade er! Va fan var det om liksom?!

Nu lutar jag i alla fall åt den orange med följande argument:

- Den orange har jag inte sett någon på stan med, den gröna och gula ser jag titt som tätt live och på bloggar.
- Orange känns inte för somrigt utan kommer funka med min päls (om jag vågar använda den) i vinter.
- Jag vill att den ska kännas relativt klassisk trots att den är färgglad då modellen ändå känns som att den kan funka lång tid framöver, och Hermés signaturfärg är ju typ exakt den orange färgen (och vad är mer klassiskt än Hermés liksom???).

På tal om något annat: Rebecka Simonson har ju lanserat en egen kollektion med kläder i sammarbete med Nelly, och allt är väl inte sådär jättesnyggt/smakfullt. Men skulle inte den här crazy pälsen vara något för dig?!



/Anna

Can't get you out of my head

Alltså jag kan inte släppa tanken på en av dessa neonväskor!!! Ska jag bara köpa en och get it over with? Om man beställer direkt från tillverkaren kostar storleken jag vill ha 105 pund och frakten ligger på 12 pund, vilket med nuvarande valutakurs innebär ca 1180 svenska kronor. Kruxet är att det tar 30 dagar att få den eftersom de handgörs på beställning.

Det andra STORA kruxet är att jag inte kan bestämma mig för vilken färg som är finast! Den rosa är uteslutet då min kollega har en sån, men vilken tycker ni är finast av nedan?! Help me out!!!







/Anna

RSS 2.0