New year's nails

Har precis målat femtioåtta lager av mitt glittriga nyårsnagellack. Jag kommer typ aldrig få bort det men det får det vara värt.



/Anna

Hey girl, sorry my shirt fell off

Gott nytt år allihopa! För att fira denna sista dag på 2011 bjuder jag på lite mer Ryan Gosling (nu när jag vet att även Tanja är ombord finns det ingen anledning att lägga band på mig själv längre)!

Har ni sett Hey Girl-tumblren (Tumblrn? Tumbleren? Tumblr:en?) helt dedikerad till bilder på Ryan med olika bildtexter som alltid inleds med "Hey girl"? Rolig är den i alla fall! Finns även en feministiskt variant (se exempel från båda nedan).

När Ryan gjorde press för Blue Valentine konfronterades han med några av bilderna i en intervju med MTV, och får dessutom läsa upp några live. Se video nedan för hotness och komik!





Feministiska Ryan:



Intervju med MTV:





/Anna

Vidrigt

Här är en av mina least favorite män inom politiken, presidentkantidaten Rick Perry. Känns fräscht och väldigt 2012 att gå till val på gayhat som ett av sina kärnbudskap.

"There's something wrong when gays can serve openly in the military" - WTF???!!! Om jag var amerikan skulle jag skämmas över att en person som Rick ens kan vara PÅTÄNKT som presidentkandidat!



/Anna

Pure comedy

När vi ändå är inne på mina favoritmän inom politiken, så är det på sin plats att uppmäksamma nedan video igen. Pure comedy!!! Värt att se hela, inte bara den klassiska birth video-biten. Han hånar till exempel även Matt Damon:

"Matt Damon said he was diappointed in my performance. Well Matt, I just saw 'The adjustement bureau'. Right back at ya buddy!"



/Anna

I miss you!!!

Ewa skickade detta klipp till mig igår, men måste dela med mig av den underbare Göran till er alla också! Fy fan vad jag saknar honom alltså... Det roligaste är nåstan hur man ser att Carl Bildt vet att han provocerar Göran till bristningsgränsen, han nästan ler! Men Göran speaks the truth y'all!



/Anna

Crip walk fail

Asså jag garvade precis rakt ut på jobbet när jag kollade på denna! Så många roliga element, den asstora snubben som står på knä vid datorbordet och inte bryr sig om snubben som cripwalkar bakom, när han ramlar och tofflorna flyger av... Jag känner att detta är en grej jag skulle kunna lyckas med när jag försöker vara cool.



/Anna

Julfilm

Angående inlägget nedan, kan inte vår julbio i år bli denna?! JA! George Clooney till Mamma och Ryan Gosling till mig, spikat.

/Anna

Hottest man alive

Jag är inte den enda med en Ryan Gosling-crush. Läs Parisas hyllning till före detta Young Hercules (kollade inte du på det Ewa?) och nuvarande hottest man alive här!



/Anna

Skirt

Har precis köpt kjolen på bilden nedan, tror ni att jag kommer att pull i off eller se ut som en bibliotekarie?!



/Anna

Look at her shoes!!!

Har ni sett "Shit girls say"-videosarna? Nu har uppföljaren "Shit black girls say" kommit, se nedan. Haha, älskar kombon peruk/skägg!



/Anna

/Anna

HÅR!!!

Vill/måste verkligen göra något med mitt hår asap, 2012 kan inte starta med en risig frisyr. Ska jag våga rött? Så kan jag bli blond till sommaren igen (med rosa pigment som typ aldrig kommer att gå ur...).







/Anna


New Years Eve!

Vad ska alla göra på nyår????? Jag ska på middag och ska ha en ganska trist svart klänning... Funderar på dramatiskt smink med rött läppstift och en håruppsättning för att hotta till mig lite, hittade följande bildkollage hos Elsa Billgren. Gillar knuten högst upp till vänster! Får köpa en tuperingskam och arbeta upp överarmsmusklerna.



/Anna

Den som väntar på något gott...

IT HAPPENED!!! Free like a flying demon på Så ska det låta, som duett mellan E-type och Tomas Ledin!!! Fantastiskt!!! Ett måste på alla förfester!!!

Visste förresten inte att det var en break-up-song men det gör ju det hela ännu bättre.



/Anna

Nails!

Detta kanske du kan göra med ditt nya aprikosa nagellack? Jag vill också ha en glitternagel!



/Anna

Trögtänkt i landslaget

Det här pisses me off. Alexander Gerndt är dömd för att ha misshandlat sin fru, men ändå verkar det ha suttit MYCKET långt inne för fotbollsförbundet att ta det, i mina ögon, rätt självklara beslutet att han har gjort sitt i landslaget. Nu har han äntligen blivit avstängd, men på följande sätt lät det direkt efter domen:

Lars-Åke Lagrell: "Han har fått en allvarlig varning av samhället, men spontant innebär domen ingenting för hans landslagsspel. Personligen tycker jag inte vi ska ge honom ett extra straff."

Mikael Santoft: "Vad det domen betyder? Sannolikt ingenting. Det viktigaste är att han är tillgänglig för spel."

Hey gubbs, kan ni ta och sätta situtionen i ett lite vidare perspektiv?! Hur fräscht känns det med en kvinnomisshandlare som representant för Sverige i landslaget?!

Som tur var lackade Svenska Spel (huvudsponsor för landslaget) senare under dagen och Alexander är nu avstängd. Dock inte för alltid då alla "förtjänar en andra chans". Jag blir så trött. Snacka om att ha en fantastisk möjlighet att ta ställning emot våld mot kvinnor i det perfekta forumet för att nå i princip alla Sveriges män i ett enda svep. Men nej, så långt kan man inte tänka. Huvudsaken är att han är tillgänglig för spel.

/Anna

Hohoho...

Jag skrattade!



/Anna

Friday music

Ibland uppskattar man inte riktigt en låt förrän man hör den på riktigt hög volym. Hade bara hört denna på radio i bakgrunden på jobbet några gånger på typ minimumvolym, innan den spelades när vi var ute för några helger sen. Och fan vilket röj det blev av den då! Älskar den!

Btw Karin, har svarat din kommentar under några inlägg ner!!!



/Anna

Ryan Gosling - The obsession continues

Jag tänkte att jag innan filmen igår aldrig hade tänkt något särskilt om Ryan Gosling, herregud jag gillade inte ens "The notebook". Men sen mindes jag nedan klipp från nån MTV-gala för en massa år sedan, och asså... Det finns inga ord.

Ja, nu ska jag återgå till att vara en vuxen människa.



/Anna

HOOOTNESS!!!

Drive... Gå och se den! Om inte för att Ryan Gosling är den hetaste mannen ever så för den helt fantastiska musiken! Och för att det är en sjukt bra film överlag så klart. Romantik, action, söta barn, som sagt den hetaste mannen ever, och sen en del lite väl brutala scener kanske... Men all in all det kompletta paketet!

Få en försmak nedan!



/Anna

Så mycket bättre!

Lillan, jag håller med om att "Free like a flying demon" VERKLIGEN saknades under E-types dag i Så mycket bättre. Hur kunde INGEN välja den?! I övrigt tycker jag att Mikael Wiehes version var bäst, men det var taskigt att låtsas som att han aldrig hade hört talas om E-type what so ever innan programmet. AS IF! Man såg att Martin blev ledsen.

Annars tycker jag att det var rörande att se hur uppriktigt glad Martin blev när de andra tolkade hans låtar. Jag tycker han verkar vara en väldigt fin person minus vurmen för vikingar.

Ni måste gå in och läsa Victor Johanssons analyser av deltagarnas minspel under framträdandena, här på hans blogg på Cafe.se.



/Anna

Nagelinspo

Om ni inte redan gjort det måste ni kolla in The Illustrated Nail för manikyrinspo! Man önskar verkligen att man skulle kunna göra så där på sig själv! Tror att salongen ligger i London.









/Anna

My wishlist

Efterlängtat jag vet... Här kommer min önskelista med informativa och pedagogiska länkar (obs, efterfrågat av Mamma, inte helt på eget bevåg)!

1. Screwbangle i guldplättering från Sophie by Sophie. Kan köpas via webbshoppen eller på t ex NK.


2. Guldfärgad klocka från ASOS, går bara att beställa på nätet.



3. En ny flaska av parfymen Gypsy Water från Byredo (den lilla på 50 ml), går att köpa på nätet eller i deras butik på Mäster Samuelsgatan 6.



4. Ögonskuggan med namnet "Powdery nut" från Make Up Store, går att köpa i alla deras butiker och på Åhléns.



5. Boken "Irreverent" av Carine Roitfeld, finns att beställa på Adlibris men där står det att den är en pocket vilket måste vara felaktigt då det är mer av en coffee table bok vilket också priset antyder...



6. Boken "Gypset Style" av Julia Chaplin, finns att beställa på Adlibris.



/Anna

Det var ändå bara du, det kommer andra nu

Nu har jag klätt granen! Wohoo! Även om det kanske inte är det mest upplyftande att klä en gran helt ensam så blev det ändå mysigt när det blev klart. Blev dock lite julgråtmild och lyssnade på "Snön föll" med Peter Jöback. #misär.





/Anna

Mamma - trendsättaren

Mamma är så fashion forward!!! Ingen mindre än Emma på ELLE bloggar om Lindex-tunikan! Även om jag är tacksam över att Mamma väljer att använda ett par byxor under.



/Anna

It's here!!!

Äntligen är den här! Och nej jag pratar inte om duetten mellan Danny och Tommy Körberg, men the second best: "All I want for christmas" med Mariah Craey och Justin Bieber!!!

Om man bortser från den obehagliga flirtatious stämningen mellan Mariah och Justin och den lätta barnarovsfeeling som detta bringar, så är jag nöjd! Mariah jobbar sina vinklar as always, stämmorna sitter, Macy's och Nintendo verkar ha gått in som sponsorer, och julstämningen är hundraprocentig!

Vänta er high rotation på denna under lördagens festligheter!!!



/Anna

RSS 2.0