Vice president-skandal

John McCain valde ju en kvinna som vice president-kandidat vilket i och för sig var fint av honom, trots att hon verkar vidrig och är emot både homosexualitet och aborter. Men som det alltid verkar vara så är det de mest inskränkta som är de med flest skelett i garderoben själva. Nu ryktas det nämligen att Sarah Palin, fembarnsmor, i själva verket inte är mamma till sin senste baby som föddes med Down's syndrom häromåret. Den riktiga mamman till babyn är istället Sarahs sextonåriga dotter. Tydligen försvann 16-åringen från skolan under sju månader på grund av sjukdom, lägligt nog samtidigt som hennes mamma var gravid. Oh oh...

Väldigt Bree i Desperate Housewives måste jag säga... Undrar om hon hade lösmage?

/Anna

Sifo

Igår fick T ett jättetjockt formulär med frågor till en undersökning för Sifo. Då han inte orkade fylla i allt själv skulle vi göra det hela som en intrevju och jag skulle ställa frågorna från formuläret och sedan kryssa i hans svar. Detta kanske man inte skulle tycka var så farligt, men tyvärr var typ var och varannan fråga anledning till bråk...

Jag: Tror du att du kommer att bo kvar i din nuvarande lägenhet om tre år?
T: Ja, det tror jag.
Jag: VA? Vad är det du säger? Fan heller att vi bor kvar här om tre år?!

Jag: Har du spelat för pengar på någon av följande internetsidor,,,
T: Ja...

Ja, ni fattar.



/Anna

Gentle Giant

Haha, igår när T och jag var på ICA var det en tjej som frågade om T kunde ta ner ett Pringlesrör åt henne från en hylla, för den var för högt upp! Det var kul! Det är sånt som jag vill be om ibland (varför är vissa hyllor så högt upp?!) men alltid tycker är för skämmigt...

Cecilia Gyllenhammar och Jessica Zandén...

...har skrivit ett inlägg på Newsmill-bloggen om problemen med det svenska jämställda samhället. Tydligen gör jämställdheten att männen tappar sin manliga identitet och tydligen så släpper man "raffigheten" i äktenskapen för att man inte "vågar vara man och kvinna". Cecilia och Jessica verkar tycka att det är viktigt för passionen att deras män ska stå över dem och dominera dem:

"När vågar vi erkänna att det kan finnas ömhet i ett slag över munnen? Och hur kan vi hjälpa misshandlade kvinnor, om vi hymlar med den magnifika kraften i ett försoningsknull?"

Det som jag tycker är värst med deras debattinlägg (det finns mycket i den som är osmakligt) är att när dessa typer av åsikter sprids blir det ännu svårare för kvinnor i destruktiva förhållanden att tas på allvar, då föreställningen om att misshandlade kvinnor till viss del njuter av, eller frivilligt väljer att bli misshandlade, fortfarande lever kvar. Hur kan man beskriva att misshandla den man älskar som ett uttryck för ömhet?



Sveriges sämst klädda

Jag har många hatobjekt här i världen, men två av mina främsta är Shirley Clamp och Sonja Aldén. Om man bortser från att dom är världens största töntar så är nog mitt största irritationsmoment när det kommer till dem deras lack of fashionsense. Eller egentligen inte bristen på det, alla kan ju inte tycka att det är kul att klä sig snyggt, men jag får liksom känslan av att de båda tror att de har värsta läckra stilen och uppmuntrar varandra till att klä sig smaklöst.

Jag kan liksom inte riktigt sätta fingret på det, men dom känns som sådana där landsortstjejer som tror att det är trendigt att ha långa lösnaglar och hårförlängningar och att det är "fräscht" att sola solarium. Jag vet liksom inte ens hur man lyckas hitta så fula kläder som Sonja visar upp på dessa bilder:



Hur tänkte hon här? Det räcker inte med min fula daterade kimonotopp utan jag lägger till ett brett bälte som inte alls passar i stil? Och för att verkligen sätta looken matchar jag med ett par spetsiga stövlar med taxklack som ser ut att vara köpta på Din Sko 2001?



Den här klänningen hade kunnat vara cute om den inte såg ut att vara sydd av ett överkast från sjuttiotalet. Ett par smaklösa strassörhängen räcker inte för att rädda den här outfiten.



Shirley: Jag är så himla classy i min vita kostym, jag är verkligen en trendsetter som ligger steget före.
Sonja: Jag är så himla glamorös i min Scala-klänning och mina coola glittriga armband, jag är verkligen Sveriges svar på Beyoncé.

Snälla Shirley och Sonja, skaffa en stylist ASAP!

Tack på förhand
/Anna


Dagens outfit

Wilton är snygg som vanligt i sin kaninoutfit. Han ser väldigt muskulös ut i tröjan må jag säga!
Han måste ju göra intryck på latino-släkten.. Vi ska ju nämligen på visa-upp-bebis-grillfest idag.Hjälp!
Kommer vi behöva dansa salsa? Ja, antagligen.
Extra tack till moster anna för de snygga kläderna!
(bry er inte om fettot han sitter på..)

/ewa

Mormor och farmor

Här en en harmonisk bild på Wiltons Mormor och Farmor, förenade av den lilla bebben. Jag hade förväntat mig att hatet skulle flöda (från farmor till mig) Men tvärtom! Notera dock svartsjukan i mormors ögon..miiin baby...
Lyckat må jag säga!


/ Ewa

Cher!

Rea-fyndade två linnen på Indiska för typ trettio spänn, ett orange och ett rosa, för att ha över en vit t-shirt. Känns väldigt Alicia Silverstone cirka 1994 (vilket är något positivt för mig)! "She could be a farmer in those clothes..."

Ursäkta kvalitén på mitt utseende på bilden btw. Ja, jag vet att man inte ser mitt ansikte eller nåt, men mitt skabbiga hår, blekfeta armar och gråa mjukisar ger en försmak av hur jag ser ut i övrigt.



/Anna

Låtsasjeans

För ett par dar sen köpte jag ett par leggings på Gina Tricot som ser ut som jeans fast det inte är det. Tyckte det var jättesmart att ha under typ tunikor så det ser ut som jeans fast man egentligen är värsta bekväm i ett par leggings. Men det kanske bara är smaklöst? Help!



/Anna

Mini-syskrin!

Jag köpte värsta bra grejen på Åhléns nyss, ett rosa jättegulligt mini-syskrin. Asbra att ha i väskan! Den har verkligen ALLT, en liten minisax, en mininålsdyna med tre knappnålar, trådar i varierande färger, extraknappar, you name it!

Ursäkta den suddiga bildkvalitéen, men var tvungen att ta utan blixt och då blir det ett förjävligt resultat tydligen. Ville bara visa hur söt den är!



Och just det, den kostade bara 30 spänn!

/Anna

RSS 2.0