Sportfane

Om ni undrar varfor vi hanger pa internetcaf'et vid fyra-tiden pa eftermiddagen sa beror det pa mitt kara resesallskaps sportintresse. Idag spelar namligen AIK sin forsta match for sasongen och det maste givetvis foljas via webradio. Sa nu blogg-bombar jag er under tiden.

Igar hittade vi aven hotellets sportsbar till T's stora fortjusning, och dit ska vi tillbaka igen efter detta for att kolla Manchester United. Harlig semester, verkligen! Fast vi har hangt vid poolen sen tio imorse sa det ar ratt ok anda.


T i sitt esse i gar kvall pa sportsbaren. Vi var dom enda dar och T bondade med servitoren som ocksa kollade pa matchen.

Anna

Update: Efter att T laste inlagget blev han sur for att han tycker att det later som att vi bara sitter inne hela semestern. Vill poangtera att det gor vi INTE och jag skulle bara skoja till det lite.

Kommentarer
Postat av: Sven

Det är helrätt - man ska vara intresserad av vad andra länder har att erbjuda vad gäller kultur, sevärdheter o d samt ävenn kunna umgås med ortsbefolkningen... I övrigt bara konstatera att lathet är ett underskattat nöje..

För oss pensionärer gäller att idag ska vi göra det vi inte hann klart igår - ingenting...

Svenne

2009-04-05 @ 17:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0