Jag blir galen!!!

Elita ger sig in i debatten kring Bingo/Marie/Katrin genom att dra upp ett exempel om sin "bästa vän" som också blev blåst av en "olyckligt kär slampa", blev anklagad för våldtäkt och åkte in på fyra år. Hennes bästa vän är är John Brax Kjellström som var en av "Stureplansprofilerna" som gruppvåldtog en tjej för några år sedan. Behöver jag säga mer?

Snälla tjejer, innan ni smutskastar möjliga brottoffer, skaffa er lite källkritik!!! SJÄLVKLART berättar inte din killkompis stolt om hur han våldtog en tjej i helgen (även om han sms:ar om det med killpolaren som var med) och SJÄLVKLART kommer han beskriva tjejen som en lögnaktig slampa. Detta betyder INTE att det är sanning. Fatta!!! Hovrätten dömde din "jättetrevliga kompis" till fyra års fängelse, trots att det är jättesvårt att få fällande dom i våldtäktsmål. Ganska bra odds på att han verkligen gjorde det liksom.

Det värsta är hur både Katrin och Elita försöker vända sina vidriga inlägg till att de på något sätt skulle vara samhällsupplysande, hur de berättar om dessa vidriga slampor för att andra tjejer som "verkligen blivit våldtagna" ska tas på allvar, helt omedvetna om att de gör precis det motsatta.

Men tjejen som John hade helt frivilligt sex med var ju "lite av ett 'freak' som aldrig bangande en trekant med i princip vilka som helst". Plus att hon var ju kär i John såklart och "en olyckligt kär slampa måste vara det farligaste som finns". Hon genomgick en fruktansvärd rättegång, självklart endast för att få pengar och uppmärksamhet, för att sedan åka på charterresa "och låg där med fyra olika killar på en vecka enligt några gemensamma bekanta". Dessutom gick hon ju ut direkt efteråt på Stureplan och sprutade skumpa och gick hem med en massa nya killar, självklart även dessa vänner till Elita. Och vem gör så när de blivit våldtagna undrar hon. Ja, att gå vidare med sitt liv är tydligen ett bevis för att våldtäkten var påhittad.

Hur kommer det sig att just falska våldtäktsanmälningar ett sådant jätteproblem, medan falska stöldanmälningar är betydligt vanligare men ändå inte skapar en misstro för precis alla som anmäler något stulet?

/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0