Sorgligt

Hemskt nu när man får reda på mer om dessa tonåringar som planerade och genomförde mordet på flickan Therese i Stureby. Helt sjukt att ingen av dem insett nivån av vad de höll på med innan det var försent. Plus att man verkligen känner ångesten de ändå någonstans måste haft när man ser hur detaljerad en mordutredning ändå är. ALLT finns med i förundersökningen. Färg och form på de misstänktas underkläder när de anhålls, beskrivning av deras kroppar in i minsta detaljer, beslagtagning och genomsökning av alla privata mobiler, datorer och mailkonton. Ingenting är privat för dessa två längre, hela deras liv och deras, i retrospekt säkert även för dem, löjliga drama är offentliga handlingar. Fy för att vara någon av dem just nu.

Deras förhållande verkar ha varit minst sagt destruktivt, och det är konstigt att ingen förälder ingripit. Tim berättar ju hur hans mamma ringde honom flera gånger under mordkvällen för att höra var han var och att han inte drack, så lite koll verkar hon ju ha haft.

Toves sms till Tim gör att man chockas över att han skulle vilja göra något för hennes skull över huvudtaget:

"Glöm inte bort att du är värdelös. VÄRDELÖS! Och illa omtyckt för den du är, ditt jävla svin"
"Ta livet av dig, det är bäst så... du är så tyst, har du begått självmord eller?"
"Du är ond, rakt igenom... Du kommer aldrig att bli lycklig igen, hur mycket du än försöker... Jag kommer inte att dö ensam, det är mer än vad jag kan säga om dig"

Någon som kollat på OC? Får lite Kirsten/Caleb-vibbar av det sista.

/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0