Blondinbella ryter till!

Blondinbella har valt att kommentera situationen angående att konsumentverket är ute efter henne och hennes företag. Hon vill poängtera att hon INTE sysslar med dold marknadsföring eller något annat olagligt utan har ordning på sina papper. Dessutom tror hon att hon blir granskad för att hon är kvinna.

Tre funderingar från min sida:

1.) Det verkar vara praktiskt att som Blondinbella inte vara feminist eftersom hon inte gillar "att skylla på att hon är kvinna" om hon inte är framgångsrik, men samtidigt använda det som argument när det passar. ("Man kan aldrig skylla på att man är tjej för att man får för låg lön eller så")

2.) När BB skriver att "det konsumentverket ska granska oss bloggare för är nu om det finns sponsrade inlägg, med det menas att jag har fått pengar för att nämna en produkt i bloggen och det har aldrig skett", menar hon att det aldrig skett eftersom inget företag ännu nappat på henne mail om att få gratis grejer?

3.) Intelligenskvoten på hennes läsare känns hög, och de verkar vara väl pålästa i ämnet marknadsföringslagar, när de lämnar kommentarer som: "Asså vad har dom med det att göra? Du bestämmer väl över vad du skriver om och om du har ett avtal med ngn så får du väl det? ".

/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0