Kapten Kalsipp!

Jag är sjukt besviken just nu. Har letat som en besatt efter Kapten Kalsipp-böckerna till Wilton, men det verkar som att de har utgått ur sortimentet överallt! Trots detta verkar det vara någon form av serie av böcker, Kapten Kalsipp 4 verkar vara en riktig höjdare:

Professor Pruttibrallis kan mycket väl vara det största geniet världen har skådat, men dessvärre har han ett så fånigt namn att ingen kan ta honom på allvar. Han har blivit utskrattad på varje universitet i världen och den enda skola som kan tänka sig att anställa honom är Jerome Horowitz grundskola! Professor Pruttibrallis är säker på att de snälla barnen i skolan aldrig skulle skratta åt hans namn. "Barn är så snälla och förstående", försäkrar han sig själv.

Om en enda person till skrattar åt hans fåniga namn, gör en serie om honom eller skämtar om honom på något sätt kommer han att ta över planeten med sina galna och ondskefulla uppfinningar ... Det här ser ut som ett uppdrag för Kapten Kalsipp!



/Anna

Update: Tydligen finns den att få tag på med engelsk text, men det verkar vara lite väl avancerat för Wilton de närmsta åren. Men titeln är kul, "Adventures Of Captain Underpants".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0