Klädhäst

Attention mamma:

Klädhästen på Granit tycker jag var lite väl dyr, den ligger på 479 spänn. En från IKEA som heter "Rigga" kostar bara 129 så det känns ju lite mer överkomligt men då måste man åka ut ändå dit. Får se vad som känns rimligast.

Tycker ni att det är någon större skillnad på dem? Den övre är den dyrare från Granit, och den kanske ser lite stabilare ut, eller?





/Anna

Kommentarer
Postat av: karin

Har nöjet att avslöja mig själv som före detta innehavare av, så klart, den billiga varianten. Inte bara en utan faktiskt två!!! Jag tycker absolut att den duger! Kan inte minnas att de sviktade eller blev på något sätt tråkiga trots tung belastning. Fick dom till och med sålda för en hungrig styck efter ett drygt år!

2009-10-01 @ 15:15:05
Postat av: mamma

På tisdag hänger jag med G till IKEA han skall köpa något till sitt blanka blanka blanka kök. Då kan jag köpa en häst ! ptroo..

2009-10-02 @ 10:24:25
Postat av: su

Ikeas klädhäst är värdelös, den svajar efter ett tag och pallar inget tryck alls. Tror det är metallen som är svag. De hade en tidigar esom var både snyggare, en aning dyrare men mycket ner stabil och riktig. Tyvär slutade de med den. Den hade också hjul men var mkt bättre kvalitet. Bättre att köpa butiksinrednings klädhästar istället för Ikeas nuvarande lädhäst med hjul som bara är skräpkvalitet.

2010-05-04 @ 11:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0