Efterlysning: Någon som kan bygga en webbsida?

Ja, nu är det fan dags att dra igång "Kvinnor som hatar män". Man samlar bara på sig mer och mer material för varje dag, och man vet liksom inte var man ska göra av det. Senaste tillskottet på svarta listan: Praktsvinet Anders S Nillson, som utöver att skända kvinnor är världens sämsta programledare för Parlamentet.

Bland annat Margret uppmärksammade i veckan hans extremt oprofessionella intervju med Lina Thomsgård som ligger bakom Rättviseförmedlingen, som han avslutade med ett hånfullt "Det är ju kul att du har något att göra". När man googlar vidare hittar man både sexuella övergrepp i taxibilar, slemraggande på minderåriga, och en lång tråd på Flashback om hans intresse för att smeta avföring över hela toaletter på jobbet. Slutsats: Anders S Nilsson är ett vidrigt äckel och bara ännu en i raden av obehagliga män som TV4 av någon outgrundlig anledning låter jobba kvar.

Jag tror hela TV4 hamnar på svarta listan alltså.

Så är det någon som är duktig på att göra hemsidor eller känner någon som är det, let us know! Behöver inte vara så avancerat, materialet talar för sig själv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0