Bara tyst

Någonting som stör mig något oerhört är alla dessa forna kollegor till Göran Lindberg som nu talar ut om hur mycket alla alltid har avskytt honom, och om hur han var "hatad" inom polisen och bar öknamnet Kapten Klänning. När sanningen nu har kommit fram om Görans fritidsaktiviteter verkar det vara fritt fram att kasta skit på allt han har gjort under sin karriär. Det känns sjukt att tänka på det med facit i hand, men faktum ÄR att han kämpade för jämställdhet.

Kom igen, det är väl ingen som tror på att ni hatade honom så mycket för att ni misstänkte att han köpte sex. Ni hatade honom för att han stred för kvinnornas rätt att ta plats inom poliskåren och ni kände att era positioner hotades. Bara för att han senare visade sig vara ett sadistiskt peddo betyder inte det automatiskt att ni är schyssta killar.

Det är så ironiskt/tragiskt att en av de få högt positionerade män i Sverige som verkligen profilerat sig som kvinnokämpe skulle visa sig vara ett genomvidrigt svin. För att citera Göran själv: Vem i hela världen kan man lita på?

/Anna

Kommentarer
Postat av: Lilla Anna

Nej, nu säger jag ifrån! Vad är det här för dålig uppdatering på bloggen!

2010-02-02 @ 22:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0