Team Kissie

Jag är verkligen inget fan av Kissies attityd, men efter att ha kollat på eftersnacket till Bella & Tyra Show (hade bara sett själva programmet innan) måste jag faktiskt säga att Bella och Tyra framstår som minst lika efter. Man blir så frustrerad när man ser det, för om Kissie hade varit verbal nog att diskutera på en normal nivå skulle hon kunnat köra över Bella och Tyra totalt. Det var ju inte som att dom hade något med substans att säga heller.

Men istället för att läsa på innan och ha värsta ammunitionen för en hätsk debatt om moral med Bella, så sitter bara Kissie och himlar med ögonen och gör fula miner till sin brorsa. DET ÄR JU INTE SOM ATT DET ÄR SVÅRT ATT VINNA EN ARGUMENTATION MOT BELLA ELLER TYRA! Kom igen liksom, ge det ett försök åtminstone.

Som när Bella sitter och maler på om att Kissie för resten av sitt liv kommer att vara känd som ett par stora bröst. Kissie börjar med en rätt bra poäng, när hon undrar varför en operation som tagit 40 minuter ska få påverka resten av hennes liv. Men när Bella slår ifrån sig med att HON naturligtvis tycker att det är fel, men nu ÄR det faktiskt så det uppfattas, bleknar Kissie och fortsätter göra miner. Istället för att fråga Bella varför hon tror att det nu ÄR så att tjejer som opererar brösten för resten av livet måste förminskas till enbart ett par stora bröst? Kanske för att sådana som Bella sitter upprepar samma gamla fördomar inför landets typ samtliga högstadieungdomar om och om igen.

Eller när Kissie gör ett litet försök till en attack och tar upp Tyras medverkan i Slitz och Tyra stammande nervöst försöker skylla ifrån sig med att Slitz så gärna ville ha henne med hon tackade nej. Om Kissie läst på lite innan skulle hon lätt kunnat hitta sanningen, att Tyra skickade in avklädda bilder på sig själv för att komma med, och dessutom fick sina hemmabilder publicerade. Men ändå är det Kissie som ska vara den skamliga liksom.

Så jävla dålig stil tycker jag. Bella och Tyra borde skämmas.



/Anna

Kommentarer
Postat av: Ballerina

Jag blir SÅ trött på Blondinbella!!!! Efter allt hon varit med om tänker man att hon ska ha lite innanför pannbenet...but no!

2010-05-19 @ 09:52:40
URL: http://josefinaballerina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0